spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τωρα ναι!!!Μονο το 46, το 60 και το 42 δουλεψανε σημερα!!!ολα στη βριλλησού είναι κλειστά? ξέρει κανεις να μας πεί και γιατί?
Τωρα ναι!!!Μονο το 46, το 60 και το 42 δουλεψανε σημερα!!!ολα στη βριλλησού είναι κλειστά? ξέρει κανεις να μας πεί και γιατί?
Τωρα ναι!!!Μονο το 46, το 60 και το 42 δουλεψανε σημερα!!!
Ναι το 100!!!γιατί έτσι όμως?τα site τους λειτουργούν.........έγινε τίποτα?
Ναι το 100!!!
Αυτη την εβδομαδα παντως μας εχουν παει γαμιοντας μπατσοι!!!
Πολυ σωστα ειπε ο φιλος!!!Δεν με ειδες στο σαλονι εμενα?
Μολις γυρισα απο το μαγαζι και εγω!!!!Οσο για την Κιμ............τα λογια ειναι περιττα!!!!!!!!
γιατί έτσι όμως?τα site τους λειτουργούν.........έγινε τίποτα?
Ποιο νουμερο ειχες?
που καθοσουν σποον? εγω ημουν απεναντι απο το τζακι και περασα κατα τισ 11:30..αν ηρθες μετα τισ 11:30 δεν θα σε ειδα γιατι εφυγα γρηγορα και απλως μετρησα ατομα στο σαλονι
Εγω ειμαι αυτος που βγηκε εξω για τηλεφωνο!!!!ειμαι ενας απο τους δυο που εφυγαν και επεστρεψαν ;) , οχι αυτος που πηγε για τηλεφωνο εξω
αρα εσυ ησουν αυτος που ρωταγε αν πηγε κανεισ στο 42 να δει τι εχει ή ο διπλανος του ;) ;)
Σημερα το Συγγρου 144 ηταν κλειστο λογω βομβας εκει διπλα απο το Baby ?
που καθοσουν σποον? εγω ημουν απεναντι απο το τζακι και περασα κατα τισ 11:30..αν ηρθες μετα τισ 11:30 δεν θα σε ειδα γιατι εφυγα γρηγορα και απλως μετρησα ατομα στο σαλονι
απο οσο ξερω στην μικρη μου μπουρδελοκαριερα αυτο γινεται επειδη δεν εχουν αδεια και εχουν φασαριες παρολο που οι κοπελες τους ειναι οκ σε νομιμοτητα και γιατρους. Τωρα αυτα που ηταν ανοικτα νομιζω οτι ειναι και αυτα που εχουν αδεια απο την περιοχη μεχρι στιγμης..τα αλλα νομιζω εχουν αριθμο πρωτοκολλου
δεν μενω εδω για να ξερω...ρουμανα μου ειπε ψηλουλα,μελαχρινη,μακρυ μαλλι,ασπρη επιδερμιδα,αδυνατη και ωραιο αλλα οχι σφιχτο στρογγυλο κωλαρακι...Η ίδια Λορι δουλεύει και στο Ελ. Βενιζέλου 35;
Ναι η ιδια ειναιΗ ίδια Λορι δουλεύει και στο Ελ. Βενιζέλου 35;
δεν μενω εδω για να ξερω...ρουμανα μου ειπε ψηλουλα,μελαχρινη,μακρυ μαλλι,ασπρη επιδερμιδα,αδυνατη και ωραιο αλλα οχι σφιχτο στρογγυλο κωλαρακι...