Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ρε παιδια,το Κωνσταντινουπολεως 94 δουλευει????
Η Σονια ποτε ειναι εκει?
Λογικα σε ενα τεταρτο θα'ναι εκει!!!
Βεβαια καλο θα'ταν να παρεις και ενα τηλ πριν ξεκινησεις!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπα δεν το βλεπω !!!
Διαισθηση οχι πως ξερω κατι οποτε καλα λεει ο Κουταλας τηλεφωνακι πρωτα !!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 12/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα- Μαρια Ψηλη - ?
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- Μελινα- ?
Κασσανδρας 4: Τζινα- Εφη - Ναταλι
Κασσανδρας 6: Μονικα- Νικολ- Βικυ

Θησεως 40 (κατω): Μαργαριτα- ?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.347
Πόντοι
7.135
Mαλλον έχει πρόβλημα το Κ94

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Mαλλον έχει πρόβλημα το Κ94
Παραξενο μου φαινεται.

Οποτε εχω περασει ή εχω τηλεφωνησει παντα μου εχουν ανοιξει, ή εχουν απαντησει στο τηλεφωνο.

Τελευταιο δειγμα το βραδυ της Κυριακης 10/1/2010 

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
εν ταχει απογευμα 19.30 κασσανδρας6 νικολ σαλοναρισμα που υπονοει ξεπετα καλο μωρο αλλα δεν..... κασσανδρας4 μονικα νυμφιδιο,πορνιδιο στεγνο εντελως και η τσατσα νατην διαφημιζει για τους οπαδους της μεσω ιντερετ ναι καλα καταλαβατε αυτη που ριχνει κουτουλιες αμα δεν πας με τα νερα της κασσανδρας3 εφη καιναταλυ? η πρωτη απαγγελωντας τα προγραμματα της ειχε εστιαστει στα παπουτσια μου ημιαρβυλα παρακαλω νταρτανογυναικα μελαχροινη   και εν συνεχεια ναταλυ με στυλ μπαροβιας και ομιλια αναλογη εχει γυρισει κοντερ απειρες φορες,σημειοτεον τα μαγαζια αδεια η αναμονης 1νος ατομου αρα το σαιτ λειτουργει θετικα α και να μην ξεχασω αλιεν αντιοχειας λαουρα θυληκο με ολη την εννοια της λεξης και με περουκα μαλλιων χρωματος μαυρου παρακαλω αφου στην αρχη σαστισα νομιζα οτι ηταν η ρωξανα και σε αντιθεση μετις τσατσουδες των επανω στουντιο ευγενεστατη και λογω λαουρας την οποια δεν εχω ματαδει εχει μπει στη λιστα και τελος κων/λεως94 παρα την επιμονη μου ουδεις αποκριθικε στα κελευσματα μου υποθετω κλειστον.Υ.Γ να υπενθυμισω δε οτι στην αλυσιδα κασσανδρας καλο θα ηταν να παρετε και το βιβλιαριο μαζι σας γιατι μονο αυτοι γνωριζουν το που φτανουν οι χρεωσεις τους,δηλαδη της ψωλης τους το χαβα.....
Την Εφη που γραφεις την πηρα χθες.Για μενα πολυ καλη εμφανιση,πιασιματα,βυζαρες και κωλαρα.και μεσα ηταν πολυ καλη.Το μονο αρνητικο ηταν τα 50 που μου φανηκαν πολλα,γιατι δεν παω συχνα σε τετοια μερη,αλλα αξιζε τον κοπο τελικα.

CHRATH

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Για μια ακομα φορα να πω οτι η Νικολ ειναι η τρελοφρεγατα Ελλη απο το Φυλης 80.

Εντυπωσιακη παρουσια πραγματι αλλα δεν...οπως πολυ σωστα τονιζει ο συναγωνιστης.
συναγωνιστη δεν ξερω αν εχει περασει απο Φυλης αλλα νομιζω οτι εχει περασει και απο ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 95. διορθωσε με αν κανω λαθος. Παντως κατι με χαλαει στη φατσουλα της και δεν την τιμω την κυρια

CHRATH

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
παιδες, χθες δροσοπουλου 95 ηταν μια καινουρια με το ονομα Βιολετα. Απο εμφανιση δεν πειθει επομενως δεν περασα. Αν εχει καποιος εμπειρια ας ποσταρει

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σημερα βραδυνη βαρδια στο θησεως35 θα παιξει μια καινουρια, η κριστιν η καπως ετσι.ελληνιδα λεει 100%.μου φανηκε πολυ καλο τεμαχιο πριν καμια βδομαδα που περασα,αλλα την ειδα φευγαλεα.οποιο καλοπαιδο τυχει και περασει ας μας πει περι τινος προκειται :)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
συναγωνιστη δεν ξερω αν εχει περασει απο Φυλης αλλα νομιζω οτι εχει περασει και απο ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 95. διορθωσε με αν κανω λαθος. Παντως κατι με χαλαει στη φατσουλα της και δεν την τιμω την κυρια
Βρε μια χαρα ειναι η Ελλη απο εμφανιση...

Κι αμα την δεις και εξω απο το μπουρδελο με ''πολιτικο'' ντυσιμο(δεν την ξερω την κοπελα προσωπικα φυσικα,απλα την ειχα δει εξω οταν αλλαζε η βαρδια),φυσάει!

Απο υπηρεσιες παιρνει 0.

Και εχει βγαλει πολυυυυ ψωμι στη φυλης,όπως και πολλες που φερνει η κασσανδρας.

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
υπαρχει καποιος αλλος συναγωνιστης που να εχει αποψη για την new entry Πολινα απο Καμασουτρο αλυσιδα εκτος απο τον εντιμο Πιατσα?βασιζομαι βεβαια στη γνωμη του αλλα λεω να παρω και μια δευτερη γνωμη μηπως και την τιμησω σημερα :cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Λέω να πεταχτώ να ριξω ένα στην Πολίνα, αλλά επείδή βαριέμαι κιόλας, αμα λάχει πετάξου ρε σφεντόνα, και ρίχτης εσύ ένα. Κι άμα δε σ αρέσει, θα πάω ν αφήσω ένα 25άρι κάβα, για πάρτη σου ! ΟΚ ?

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια οτι θελουν γραφουν τα σαιτ απο τα στουντιο οι διαφοροι παρατρεχαμενοι που θελουν να συμμετεχουν στο θρεντ εδω ο αλλος...εγραψε οτι περασε χθες απο κωνλεως 94 και δεντου εκατσε καλα στο ματι η λιντα και αναρωτιεμε μηπως ειναι εκουσια η παραπληροφορηση πιθανως λεω..γιατι καποια κοριτσια εχουν υποστει τις συνεπειες των  κακων τους υπηρεσιων, εδω ιεροδουλος τους εκραξε οτι την ειχαν υπηρεσια και αυτη δουλευε αλλου,αλλα ειναι κλειστα και δεν μπαινουν καν στον κοπο να ενημερωσουν τους πελατες,και το αποκορυφωμα αλλαζουν ονοματα στα κοριτσια με αποτελεσμα οι πελατες να ψαχνουν καποια κοπελα και να μην βγαζουν ακρη.Συναδελφοι αντισταθειτε,συνεχιστε την αμεροληπτη ενημερωση,οσες δεν αντιλαμβανοντε οτι δεν μας κανουν χαρη ειναι καλυτερο να τα παρατησουν,και φυσικα οσα ονοματα και αν αλλαξουν τα λαγωνικα θα τις ξεμπρωστιασουν!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ ασε το χαλι μεταξυ παρομειων σαιτ καντε τις συγκρισεις απο μονοι σας,και να επαναλαβω για πολλοστη φορα οτι εχουν χασει το μετρο οσον αφορα τα κοστολογια τους.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σημερα βραδυνη βαρδια στο θησεως35 θα παιξει μια καινουρια, η κριστιν η καπως ετσι.ελληνιδα λεει 100%.μου φανηκε πολυ καλο τεμαχιο πριν καμια βδομαδα που περασα,αλλα την ειδα φευγαλεα.οποιο καλοπαιδο τυχει και περασει ας μας πει περι τινος προκειται :)
θενκς παιδες :) τρανσφορμερ ειναι τελικα και ουτε καινουρια στη πιατσα:badair:

Επισκέπτης
atego, οι σκέψεις σου είναι αξιόλογες.Διατύπωσέ τες όπως πρέπει για γραπτό λόγο για να μην γίνεσαι κουραστικός.Χρησιμοποιώντας προτάσεις με αρχή και τέλος (τελεία) και αλλαγή παραγράφου.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Η ιρα που παιζει αποψε Βουρβαχη ειναι σχιστοματα? ξερει κανεις?

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
atego, οι σκέψεις σου είναι αξιόλογες.Διατύπωσέ τες όπως πρέπει για γραπτό λόγο για να μην γίνεσαι κουραστικός.Χρησιμοποιώντας προτάσεις με αρχή και τέλος (τελεία) και αλλαγή παραγράφου.
το κανω για να μη χανω τον οιρμο των σκεψεων μου,και να φανταστεις οτι ειχα 19 στην εκθεση

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
υπαρχει καποιος αλλος συναγωνιστης που να εχει αποψη για την new entry Πολινα απο Καμασουτρο αλυσιδα εκτος απο τον εντιμο Πιατσα?βασιζομαι βεβαια στη γνωμη του αλλα λεω να παρω και μια δευτερη γνωμη μηπως και την τιμησω σημερα :cheesy:
Τετοια ωρα τετοια λογια αλλα και να πας απο Φραντζη δεν θα βρεις την Πολινα αλλα την Μαριζα

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδες,μια φορα εχω παει μονο σε στουντιο στη ζωη μου,αυτη η μαριζα ειναι η ιδια του γοργονες,ωραια γκομενα αλλα πολυ κομοδινο λεμε...

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα! Σήμερα δουλεύουν Νατάσσα :tits2:- Βαλεντίνα :tits:-Νίκι :rockon:

φιλιά σε όλους!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom