Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (24 μέλη και 289 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κατάθεση πριν λίγο στην μιλφαρα Αλεξία στην Πόλεως ΕΚΑΒ , ψηλή φιτ ξανθιά με άγρια μούρη που δεν μασάει.
Τσιμπούκι στριφογυριστο με φτυσιματα και γλείψιμο ουμπαλοσακούλων χωρίς έλεος.
Γαμησι με πολλές αντοχές και σφαλιάρες, μαλλιοτραβηγμα και γρατζουνιές από μεριάς της.
Τελείωμα στο στόμα της με στραγγισμα που λίγο ακόμα θέλει και σου ρουφάει την ψυχή.
Από μένα είναι ναι η Αλεξία.

Υ.Γ γαμώ την 21η Απριλίου.
Μου παραπονέθηκε προχθές ότι δε τη γαμάει κανένας.. όλοι στόμα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
H Γιασμίν εξακολουθεί να δουλεύει 10:00 -15.30?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Σήμερα συνάντηση με Βιολέττα κατά της 12:30.
Υπεραπλο πρόγραμμα αλλά ορέα κοπέλα.
Νομίζω πος αυτή και η Ρόζα είναι ότι καλύτερο στο μετάξι αυτό τον καιρό

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν σου κανε αεροπλανικα εσένα;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Δεν σου κανε αεροπλανικα εσένα;
Όχι αν και την έχω πάρει καμιά δεκαριά φορές μου κάνει ένα τυπικό γαμιση μπουρδέλου.εμενα Πάντος μου κάνει.
Με την Άννη που πήγα της προάλλες ακαποτο τσιμπούκι Κόλο και καπάκι τελιοτικο στο στόμα και μου τα υπχιε, αλλά γριά

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Στείλτε μου ένα pm που βρίσκεται η Βιολέτα, η Ρόζα κτλπ κανένα top 3 top 5 Μεταξουργείου να πάμε να προσκυνήσουμε σιγά σιγά μεθωδικα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σάς.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στείλτε μου ένα pm που βρίσκεται η Βιολέτα, η Ρόζα κτλπ κανένα top 3 top 5 Μεταξουργείου να πάμε να προσκυνήσουμε σιγά σιγά μεθωδικα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σάς.

Ας προσφερω την γνωση μου.

Βιολεττα Κολωνου 32 γωνια με Λεωνιδου.
Ροζα Ιασωνος 19 οροφος.

Οσον αφορα τα τοπ, εχουν γινει ενημερωσεις οποτε διαλ(ι)εχτε, διαλ(ι)εχτε...

Γραφουμε πλεον οδους σχεδον ολοι εδω και καιρο οπως ξερετε.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παλιες φωτογραφιες αρχειου απο Μεταξουργειο...

Αγ. Κωνσταντινου, ξενοδοχειο Πιγκαλ (ετοιμορροπο μπαλκονι)...

a.jpg

Κοντινη ληψη μπαλκονιου...

b.jpg

Ιασωνος (στον κυκλο κτιστη σιδερενια πορτα)...

c.jpg

Παραθυρο με ρομαντικη φιλοσοφια σε χαρτι...

d.jpg

Γκραφιτι Ιασωνος λιγο μετα το 20...

e.jpg

Μπουρδελο Ιασωνος 1 γωνιακο...

f.jpg

Μυστης αποχωρει με τυπισσα (απο συγκεντρωση καρναβαλιου)...

g.jpg

:rockon:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Θα έπρεπε να ρίξουνε λεφτά και άδειες να γινόταν πορνοπολη με τα στενά τίγκα στις βιτρίνες σαν το Amsterdam. Σεξ σοπς, βλακείες να τραβούσαν κόσμο, σαν πανηγυρακι. Αλλά μετά θα σας έλειπε η σαπιλα του κλασσικού Μεταξουργείου....

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Κλείδωσε για 3-4 Μαΐου το άνοιγμα της εστίασης. Αν υπολογίσουμε ότι τα σπιτάκια μας ανοίγουν στο 4ο στάδιο, τότε 10 έως 15 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει.
Ίδωμεν.

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Έτσι όπως κάθονται οι τσα2δες στα παράθυρα στην ΚΛΝ είναι όπως στην Κινέζικη Γιουχαν που περιμένουν τους μπουρδελιαρηδες συναγωνιστές να τους βουτήξουν με την απόχη. Στο Περδ.3 τιμήθηκε το μελαχρινό γιουβαρλακι με φουλαρακι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όχι αν και την έχω πάρει καμιά δεκαριά φορές μου κάνει ένα τυπικό γαμιση μπουρδέλου.εμενα Πάντος μου κάνει.
Με την Άννη που πήγα της προάλλες ακαποτο τσιμπούκι Κόλο και καπάκι τελιοτικο στο στόμα και μου τα υπχιε, αλλά γριά
Και σε μένα πιο απλό του απλού έκανε.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κλείδωσε για 3-4 Μαΐου το άνοιγμα της εστίασης. Αν υπολογίσουμε ότι τα σπιτάκια μας ανοίγουν στο 4ο στάδιο, τότε 10 έως 15 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει.
Ίδωμεν.

Ρεεέεεεε τύπε μου, εσύ που τα παρακολουθείς διότι εγώ ΔΕΝ βλέπω πλέον ειδήσεις.. μέχρι πότε θα ισχύει η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας;;;;
Άκουσα κάτι για 23:00 και θα κλείνουν στις 22:00 λέει οι καφετέριες.. τί σκατά ΔΕΝ είχαν πει πως θα κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι τώρα που ανοίγει ο τουρισμός;;;; :think:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα έπρεπε να ρίξουνε λεφτά και άδειες να γινόταν πορνοπολη με τα στενά τίγκα στις βιτρίνες σαν το Amsterdam. Σεξ σοπς, βλακείες να τραβούσαν κόσμο, σαν πανηγυρακι. Αλλά μετά θα σας έλειπε η σαπιλα του κλασσικού Μεταξουργείου....
Μετά θα είχε κατοσταρικο το γαμησι.

Παρεμπιπτόντως είχα μπει κάποτε στις βιτρίνες 100 τότε το γαμησι. Σε μια είδα κάτι που δεν το χα δει ποτέ . Ήταν μια πουτανιτσα ρωσιδουλα. Η στάση λέει είναι πισωκολλητο και τι κάνει λες; Κάπως έβαλε την πουτσα όχι στο μουνι αλλά ανάμεσα στα πόδια και έκανε πως γαμιόταν.:headbang:
Μου πέσε η πουτσα. Τί λέω τί κάνεις εκεί; Φώναξε την τσα2 για υποστήριξη. Σηκώθηκα κι έφυγα.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Κατάθεση πριν λίγο στην μιλφαρα Αλεξία στην Πόλεως ΕΚΑΒ , ψηλή φιτ ξανθιά με άγρια μούρη που δεν μασάει.
Τσιμπούκι στριφογυριστο με φτυσιματα και γλείψιμο ουμπαλοσακούλων χωρίς έλεος.
Γαμησι με πολλές αντοχές και σφαλιάρες, μαλλιοτραβηγμα και γρατζουνιές από μεριάς της.
Τελείωμα στο στόμα της με στραγγισμα που λίγο ακόμα θέλει και σου ρουφάει την ψυχή.
Από μένα είναι ναι η Αλεξία.

Υ.Γ γαμώ την 21η Απριλίου.
Τύπε εκτός από Αλεξια ποια άλλη ήτανε;
Η τσιλιαδόρος μου είχε πει προχθές ότι θα έπαιζε και η Μαριάννα, ισχύει ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
τώρα live

ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, και Ντασα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι43 Μιρελα καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με πρωκτικο και Μάγκι καστανή κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο Αλινα καστανή με γυαλάκια, κοντή σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και 2-3 μικρά τατουάζ, τιμήθηκε.

Ιάσονος 39(1) Μαρία ξανθιά κοντή λεπτή με λεπτό ωραίο κορμί και πεταχτο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Κατερίνα καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Ι 39(6) Μελίνα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.Χριστίνα καστανή λεπτή με 1.5αρι - 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άντζελα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι φουλ πρόγραμμα, Μπιανκα ξανθό ζυμαράκι με κανονικό σώμα πολλά τατουάζ 2αρι βυζι και Κορινα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα και Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι37α Σάρα καστανή κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Άννα μελαχρινή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα.

Ι37 Ναταλιτσα καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Άντριανα ξανθοκαστανη χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο και Ελένη μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Μελισα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 31α δεξιά Μαρία ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα. και Μελίνα ξανθιά κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα, ρώτησα την υπηρεσία με το κοντό ξανθό μαλλί για Γιασμιν και αρχικά απάντησε σε σου κάνει καμία από τις δύο, θες το σαμιαμιδι? μετά είπε ότι μπορεί να έρθει αργότερα μπορεί και όχι... ότι να ναι.

Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ι27α Τζοανα η ξανθιά χοντρή με διαφορά τατουάζ με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο και Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Λ28 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 3αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Ι10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, Σοφία μελαχρινή χοντρή με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι συν βυζι και Παολα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, όλες σε απλό πρόγραμμα και Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Μόνικα καστανοξανθη κοντή παχουλη με 3.5αρι βυζι, Αντζελινα μελαχρινή χοντρή 3.5αρι βυζι και Βιολέτα όντως έχει χάσει κιλά, μοντελε δεν της λες,ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2α Χριστίνα (έχει παχύνει) ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom