poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Παίζει να ανοίξουν οι οίκοι με το ανοιγμα της εστίασης ή είναι όνειρο απατηλ΄'ο;
Σ'ευχαριστώ συναγωνιστή.Νίκα μελαχρινη βαμμένη, γλυκό πρόσωπο κανονικο σώμα με πιασιματακια...γύρω στο 1.65
Αλεξία ψηλή ξανθιά γύρω στο 1.80 άγριο πρόσωπο αλλά όχι απωθητικό,
Βικτώρια, πετιτ κορμί γύρω στο 1.60
Μαριαννα γύρω στο 1.70 ξανθιά γλυκό προσωπο, μεγάλα βυζιά, σώμα με πιασιματα το τρώει το φαΐ της.
Όλες κάνουν το ίδιο πρόγραμμα με ελεύθερο τσιμπούκι και τελειωτικό.
Οι ηλικίες τους στα 40-50, μικρότερη η Νικα μεγαλύτερη η Μαριάννα
Παίζει ναι. Αρχικά θα έχουν κρεβάτια απ' έξω ,αραιά μεταξύ τους.Παίζει να ανοίξουν οι οίκοι με το ανοιγμα της εστίασης ή είναι όνειρο απατηλ΄'ο;
Το φαντασιώνομαι ήδη. Συναγωνιστές να γαμάνε στους δρόμους δίνοντας high five μεταξύ τους.Παίζει ναι. Αρχικά θα έχουν κρεβάτια απ' έξω ,αραιά μεταξύ τους.
Δεν έχεις πάει ποτέ με μαύρη πίσω απο το Δημαρχείο των Αθηνών... Θα είχες μάθει πολλά κόλπα στο δεκάευρο, όχι στο κατοστάρικο...Μετά θα είχε κατοσταρικο το γαμησι.
Παρεμπιπτόντως είχα μπει κάποτε στις βιτρίνες 100 τότε το γαμησι. Σε μια είδα κάτι που δεν το χα δει ποτέ . Ήταν μια πουτανιτσα ρωσιδουλα. Η στάση λέει είναι πισωκολλητο και τι κάνει λες; Κάπως έβαλε την πουτσα όχι στο μουνι αλλά ανάμεσα στα πόδια και έκανε πως γαμιόταν.
Μου πέσε η πουτσα. Τί λέω τί κάνεις εκεί; Φώναξε την τσα2 για υποστήριξη. Σηκώθηκα κι έφυγα.
Στα φκκ δεν είχα πάει. Πέρασα τα στουδιο του Μονάχου και τη Φυλής της Φρανκφούρτης.Fkk mens sauna 2013 Φραγκφούρτη 80evro είσοδος μπάνια ντουλάπα μπουρνουζι παντόφλες φαγητό και ποτό όλα στην τιμή.Καμια 100 γυναίκες από όλες τίς φυλές του κόσμου μοντέλα οι 60 και οι άλλες καλές.αγιος Δομίνικος Βραζιλία Ιαπωνία Τουρκία ότι εθνικότητα θες.πισινενες εθουσα με τσόντες μπαρ και 100 γυναίκες εντελος γυμνές να περιφέρονται.μονο που περνούσαν και σου τριβόταν να τις γαμισης έφτανε να χύσεις.50evro το γαμιση με ακαποτο και 69 και ότι άλλο έξτρα εύρος.Με τα λεφτά της εισόδου μπορούσες να μείνεις μέσα 24ωρες.ουτε ξενοδοχείο δεν χρειάζεται.Οι Γερμανία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο . Εδώ μίζερα πράματα
Έχω πάει φίλε, στο Palace αν το θυμάμαι καλά. Φοβερή εμπειρία.Fkk mens sauna 2013 Φραγκφούρτη 80evro είσοδος μπάνια ντουλάπα μπουρνουζι παντόφλες φαγητό και ποτό όλα στην τιμή.Καμια 100 γυναίκες από όλες τίς φυλές του κόσμου μοντέλα οι 60 και οι άλλες καλές.αγιος Δομίνικος Βραζιλία Ιαπωνία Τουρκία ότι εθνικότητα θες.πισινενες εθουσα με τσόντες μπαρ και 100 γυναίκες εντελος γυμνές να περιφέρονται.μονο που περνούσαν και σου τριβόταν να τις γαμισης έφτανε να χύσεις.50evro το γαμιση με ακαποτο και 69 και ότι άλλο έξτρα εύρος.Με τα λεφτά της εισόδου μπορούσες να μείνεις μέσα 24ωρες.ουτε ξενοδοχείο δεν χρειάζεται.Οι Γερμανία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο . Εδώ μίζερα πράματα
Τώρα έχουμε στενότητα ρευστού.80 ευρώ για 24 ώρες με 100 θεομουνα στην Μπούτσα μας...με τις φαγηταρες μας και τις πόταρες μας...!!!!
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...!!!
#ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...!!!!!!
Ούτε με θειά που τα πίνει όλα στο εμετάξι.Δεν έχεις πάει ποτέ με μαύρη πίσω απο το Δημαρχείο των Αθηνών... Θα είχες μάθει πολλά κόλπα στο δεκάευρο, όχι στο κατοστάρικο...
Για λέγε... Εμπειρίες;στουδιο του Μονάχου και τη Φυλής της Φρανκφούρτης.
φωτογραφίες από το δωμάτιο που τίμησα τη Χριστίνα στο Ιάσονος 44
Τα στουδιο εκεί άθλια,ρούχα σκόρπια, πραγματα, ακαταστασία,στο πενηντάρι τοτε. Οι εδώ στουδιακες και τα στουδιο ήταν κλάσης ανώτερα .Για λέγε... Εμπειρίες;
Για εμένα επίσης φοβερή εμπειρία ήταν η περίοδος Γενάρης του 98 - Οκτώβριος 98.
Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.
Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.
Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.
Τα έκλεισαν και επέστρεψα στην κανονικότητα.
Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.
Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.
Γιατί τα είχαν κλείσει;Για εμένα επίσης φοβερή εμπειρία ήταν η περίοδος Γενάρης του 98 - Οκτώβριος 98.
Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.
Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.
Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.
Τα έκλεισαν και επέστρεψα στην κανονικότητα.
Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.
Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.