Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (44 μέλη και 247 επισκέπτες)

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Παίζει να ανοίξουν οι οίκοι με το ανοιγμα της εστίασης ή είναι όνειρο απατηλ΄'ο;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Νίκα μελαχρινη βαμμένη, γλυκό πρόσωπο κανονικο σώμα με πιασιματακια...γύρω στο 1.65
Αλεξία ψηλή ξανθιά γύρω στο 1.80 άγριο πρόσωπο αλλά όχι απωθητικό,
Βικτώρια, πετιτ κορμί γύρω στο 1.60
Μαριαννα γύρω στο 1.70 ξανθιά γλυκό προσωπο, μεγάλα βυζιά, σώμα με πιασιματα το τρώει το φαΐ της.

Όλες κάνουν το ίδιο πρόγραμμα με ελεύθερο τσιμπούκι και τελειωτικό.

Οι ηλικίες τους στα 40-50, μικρότερη η Νικα μεγαλύτερη η Μαριάννα
Σ'ευχαριστώ συναγωνιστή.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κλάιν , πλησιάζει Σαββατοκύριακο. Κάτι μου λέει ο η Σίσσυ τρώγεται.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αμστερνταμικά,νο 3

Το κέντρο του Άμστερνταμ βρωμαγε όλο μπαφίλα παντού,Κόφι σοπ τριγύρω και στους δρόμους κάτι κοπρίτες Άραβες πούλαγαν παράνομα πιο φτηνό χασίσι και σκληρότερα ναρκωτικά.

Το δωμάτιο το είχα κλείσει μέσω ίντερνετ σε πανσιόν . Δεν ήξερα ότι είναι ακριβώς μέσα στη ρεδ λάιτ περιοχή. Μιλάμε πιο μικρό σπίτι δεν έχω δει. Μετά βίας ανέβαινες τη σκάλα στα δωμάτια και το δωμάτιο ήταν για να ζουν ποντίκια όχι άνθρωπος. Απ' ότι κατάλαβα είναι πολλά σπίτια έτσι στην Ολλανδία ,κάνουν φοβερή οικονομια χώρου.

Στις βιτρίνες είχε κάτι λεπτές τύπου Φυλής,βουβαλες ,διάφορες.
Γάμησα μια Τσέχα,που έβριζε τους πάντες και έλεγε ότι είναι απ' την Τσεχία όχι καμία βρωμοχωρα και μια άλλη με εμφάνιση μεσογειακή,με ρώτησε από που είμαι,της λέω Ελλάδα,ίσως κι αυτή Ελλεεινιδα ήταν.

Μία άλλη μέρα , μετά το περιστατικό του σεξ εξομειωσης με τη Ρωσίδα ,περνάω πιωμενος,από μια βιτρίνα , δουλευε μια Αγγλίδα ξανθιά με φτιαγμένα τεράστια βυζιά. Είχαμε μια βαθιά φιλοσοφική συζήτηση.Πάνω στη μέθη της λέω εδώ τι προσφέρετε κανονικό σεξ ή εξομειομενο;Αν θυμάμαι καλά απάντησε εξαρτάται.
Πόσο πάει λέω ; 150 λεει. Από πού είσαι με ρωτάει; Νότια λέω. Τί νότια απαντάει ,αράπης είσαι μου λέει; Όχι απ' την Ελλάδα λέω. Δεν πέρασα καθως είχαν στενέψει τα λεφτά.

Θα γράψω παρακάτω και για τις γερμανικές βορδελότσαρκές μου για όποιον ενδιαφέρεται.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι βιτρίνες είναι για τουρίστες που έχουν κάποια λεφτά για κάψιμο,μόνο το Σάββατο κυρίως. Για κανένα δεκάλεπτο άδειασμα.
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παίζει ναι. Αρχικά θα έχουν κρεβάτια απ' έξω ,αραιά μεταξύ τους.
Το φαντασιώνομαι ήδη. Συναγωνιστές να γαμάνε στους δρόμους δίνοντας high five μεταξύ τους.
Οι Πακιστανοί να χειροκροτάνε.
Ένα πρεζάκι πιο δίπλα βαράει ενδοφλέβια. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.
Ένα παιδάκι ρωτάει "Μαμά τι κάνουν αυτοί;"

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάρτε και γεύση από Άμστερνταμ από βόλτες και του δωματίου.

Τις φωτογραφίες τις είχα τραβήξει με ένα μικρό παλιοκινητό που είχε κάμερα.

Συνημμένα

• DSC05320.jpg
    DSC05320.jpg
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC05175.JPG
    DSC05175.JPG
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC05077.JPG
    DSC05077.JPG
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC05081.JPG
    DSC05081.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 34
  • Photo-0245.JPG
    Photo-0245.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 36
  • Photo-0194.jpg
    Photo-0194.jpg
    696,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.160
Πόντοι
31.618
Fkk mens sauna 2013 Φραγκφούρτη 80evro είσοδος μπάνια ντουλάπα μπουρνουζι παντόφλες φαγητό και ποτό όλα στην τιμή.Καμια 100 γυναίκες από όλες τίς φυλές του κόσμου μοντέλα οι 60 και οι άλλες καλές.αγιος Δομίνικος Βραζιλία Ιαπωνία Τουρκία ότι εθνικότητα θες.πισινενες εθουσα με τσόντες μπαρ και 100 γυναίκες εντελος γυμνές να περιφέρονται.μονο που περνούσαν και σου τριβόταν να τις γαμισης έφτανε να χύσεις.50evro το γαμιση με ακαποτο και 69 και ότι άλλο έξτρα εύρος.Με τα λεφτά της εισόδου μπορούσες να μείνεις μέσα 24ωρες.ουτε ξενοδοχείο δεν χρειάζεται.Οι Γερμανία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο . Εδώ μίζερα πράματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Μετά θα είχε κατοσταρικο το γαμησι.

Παρεμπιπτόντως είχα μπει κάποτε στις βιτρίνες 100 τότε το γαμησι. Σε μια είδα κάτι που δεν το χα δει ποτέ . Ήταν μια πουτανιτσα ρωσιδουλα. Η στάση λέει είναι πισωκολλητο και τι κάνει λες; Κάπως έβαλε την πουτσα όχι στο μουνι αλλά ανάμεσα στα πόδια και έκανε πως γαμιόταν.:headbang:
Μου πέσε η πουτσα. Τί λέω τί κάνεις εκεί; Φώναξε την τσα2 για υποστήριξη. Σηκώθηκα κι έφυγα.
Δεν έχεις πάει ποτέ με μαύρη πίσω απο το Δημαρχείο των Αθηνών... Θα είχες μάθει πολλά κόλπα στο δεκάευρο, όχι στο κατοστάρικο...
:coffee:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Fkk mens sauna 2013 Φραγκφούρτη 80evro είσοδος μπάνια ντουλάπα μπουρνουζι παντόφλες φαγητό και ποτό όλα στην τιμή.Καμια 100 γυναίκες από όλες τίς φυλές του κόσμου μοντέλα οι 60 και οι άλλες καλές.αγιος Δομίνικος Βραζιλία Ιαπωνία Τουρκία ότι εθνικότητα θες.πισινενες εθουσα με τσόντες μπαρ και 100 γυναίκες εντελος γυμνές να περιφέρονται.μονο που περνούσαν και σου τριβόταν να τις γαμισης έφτανε να χύσεις.50evro το γαμιση με ακαποτο και 69 και ότι άλλο έξτρα εύρος.Με τα λεφτά της εισόδου μπορούσες να μείνεις μέσα 24ωρες.ουτε ξενοδοχείο δεν χρειάζεται.Οι Γερμανία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο . Εδώ μίζερα πράματα
Στα φκκ δεν είχα πάει. Πέρασα τα στουδιο του Μονάχου και τη Φυλής της Φρανκφούρτης.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Έχω πάει φίλε, στο Palace αν το θυμάμαι καλά. Φοβερή εμπειρία.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
80 ευρώ για 24 ώρες με 100 θεομουνα στην Μπούτσα μας...με τις φαγηταρες μας και τις πόταρες μας...!!!!

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ...!!!

#ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...!!!!!!:truce:
Τώρα έχουμε στενότητα ρευστού.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
80€ η είσοδος. Έπαιρνες πετσέτα, σαγιονάρες, κωδικό για ερμάριο.

Έκανες το ντουζακι σου, τα άφηνες όλα στο ερμάριο και γυρναγες με την πετσέτα.

Φαγητό και χυμοί free.

Ελάχιστο κόστος το πήδημα 50€ και από εκεί και πέρα τι extra θέλεις.

Πολλές γυναίκες, αρκετές μουναρες. Τσιτδιδες.

Γαμησια σε prive δωμάτια ή σε κοινόχρηστα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν έχεις πάει ποτέ με μαύρη πίσω απο το Δημαρχείο των Αθηνών... Θα είχες μάθει πολλά κόλπα στο δεκάευρο, όχι στο κατοστάρικο...
:coffee:
Ούτε με θειά που τα πίνει όλα στο εμετάξι.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Για εμένα επίσης φοβερή εμπειρία ήταν η περίοδος Γενάρης του 98 - Οκτώβριος 98.

Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.

Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.

Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.
Τα έκλεισαν και επέστρεψα στην κανονικότητα.

Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.

Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για λέγε... :coffee: Εμπειρίες;
Τα στουδιο εκεί άθλια,ρούχα σκόρπια, πραγματα, ακαταστασία,στο πενηντάρι τοτε. Οι εδώ στουδιακες και τα στουδιο ήταν κλάσης ανώτερα .

Μία ουκρανεζα που είχα πάει μέσω ίντερνετ ,στις φωτό μουναρα,λεπτή , τεράστια φυσικά βυζιά. Οι φωτογραφίες ήταν πολύ παλιές. Είχε μπιροκοιλια αλλά οι μαστοί κρεμοντουσαν αγέρωχοι.

Η Φρανκφούρτη στο κέντρο έχει περιοχή σαν τη Φυλής. Κυρίως Ρουμάνες και κάποιες λατινες πιτσιρίκες τότε.Στο τριανταρι. Καλή για τσάρκες.

Είδα δύο λατινοαμερικανες. Με φωνάζει μια μου λέει 40 πάρτι με ούζα. Λέω τριάντα έχω. Νταξει λέει. Ιταλός είσαι; Όχι Έλληνας . Τις βαρεσα κάμποση ώρα και τις δύο :fuck1:.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.

Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.

Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.

Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.

Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.

Εκτος της ομορφης περιγραφικης ΑΛΗΘΕΙΑΣ, μονο το bold κρατησα σαν κεντρικη ιδεα.

:rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.
Γιατί τα είχαν κλείσει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom