Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (26 μέλη και 325 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Βρε μάγκες τηλ απο Φ 109α έχουμε; Οι κοπέλες απο εκεί τπτ; Θυμάμαι κάποιος ζήταγε απο το Β. Ας μου στείλετε και pm

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα γαμιαδες φοβερη συνευρεση σημερα σε στουντιακη με Ναντια τρελο μουνι περιοπης και στα του αγωνα αξιζε καθε ενα ευρο που της εδωσα.
Ολα πεντακαθαρα οπως και η κορασιδα και ο χωρος.
Καλυτερα μια φορα την εβδομαδα να κανεις ενα πολυ καλο γαμησι χωρις κανενα ρισκο και μαλιστα με υπεροχες παρουσιες παρα να γαμας συχνοτερα τα γιουβαρλακο μπαζολια της οποιας βρωμικης με μεγαλο ρισκο περιοχης.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ένα ΠΜ και εδώ αν παίζει κανένα τηλέφωνο από κορίτσια ή από Λιοσίων συγκεκριμένα.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ένα μέλος πέρισυ είχε βάλει να τρέχει κάτω από κάθε ανάρτησή του το παροιμιώδες:

"Μένουμε σπίτι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στα μπουρδέλα μας, διότι μας το επέβαλαν".

Έκτοτε, το υϊοθέτησα, το διέδωσα σε φίλους και κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια.

Το θυμήθηκα και θέλησα να το μοιραστώ, παρόλο που αποφεύγω συνειδητά να αναρτώ στο νήμα άσχετα μηνύματα.
:hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Γεια σας μυστες !!

Κατευθυνθηκα προ ολιγου στην οδο του μεγαλου στρατηλατη για να καταθεσω ακαποτα τις χυσαρες μου στην Ελενη, η κυρια ελειπε και ηταν δυο αλλες εκει δε θυμαμαι ονοματα,
ειχαν ακαποτο τελειωτικο στο μενου αλλα εγω ηθελα την Ελενη και μονο οποτε αποχωρησα.
Πηγα στην Κολωνου και σε οικο που φερνει μοντελες βενεζουελανες αλλα ηταν κλειστος, πηγα στον επομενο ταυταριθμο οικο και
βρηκα την μοντελα βενεζουελανα Καρολινα και τη ρουμανα Σιμονα.
Η Καρολινα μουναρος κωλαρα προσωπαρα με απλο στα 15ε και η Σιμονα η οποια ειναι η "Καρολινα των φτωχων" με ελευθερο τσιμπουκι στο μενου στα 10ε.
Καταθεσα στη Σιμονα, το κορμι της ελαφρα χυμωδες με ψιλοαδιαφορο προσωπο και ωραιες φυσικες στητες 3αρες βυζαρες.
Αφου της καταγλειψα τα βυζγια ξαπλωσα και μου εκανε μια ακαποτη σαλιωτη τσιμπουκαρα με εξτρα διαρκεια αφου της το ζητησα.
Μετα απο κανα 5λεπτο τσιμπουκωμα και αφου μου τον σαλιωσε καλα μου περασε τον κοφτη ηδονης και την γαμησα σε κανονικη σταση.
Φιλια δε δινει γιατι κυκλοφορει αυτος ο θανατηφορος κορονοϊος .
Ξαπλωσα πανω στις βυζαρες και την γαμησα δυνατα, η καυτη ανασα της επεφτε πανω στο προσωπο μου και η δικια μου στο δικο της.
Την γαμησα δυνατα και την εχυσα στις καθυστερησεις +3 !
Πολυ τιμια καταθεση η Σιμονα στο 10ρικο.

Επιστροφη στην Ιασωνος οπου ηπια ενα φρεντο εξπρεσιο με γνωστους της περιοχης.
Οργασμος εργασιων στην γωνια οπου βρισκεται ο οικος Ιασωνος 30 και Λεοννατου !
Ενα συγχρονων υποδομων ξενοδοχειο οπως το Acropolis Plaza απεναντι απο τους Κουλουραδες θα χτιστει λιαν συντομως !!! :confused:
Μα καλα, θα εχει 4στερο ξενοδοχειο στην Ιασωνος και απο διπλα θα ειναι τα μπουρδελα ? Ειπα σε ενα αφεντικο της περιοχης.
Οχι βεβαια, θα τους κλεισουν ολους του οικους στην Ιασωνος, ο δρομος θα γινει εμπορικος ειπε !
Να ζησουμε να το δουμε και αυτο, την Ιασωνος εμπορικο δρομο ala Ερμου οπου θα κανουν βολτα μονο κοκετες για τα ψωνια τους.
Για αυτο αραγε εστρωναν καινουριο πεζοδρομο πριν λιγους μηνες :think:

www.imagebam.com/image/6531921371225085] [/URL]

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ευρισκόμενος 'τυχαιως' πλησίον είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά στην Παλουκιού 3 και 7. Στο 7, δύο σχετικά μικρές. Μία ξανθιά με κρεμόμενους πατσάδες και μια ψηλή κανονική,αβυζη ,δεν πρόβαλα να εκτιμήσω κωλί έφυγε σίφουνας στο δωμάτιο. Δεν μου τις σύστησαν τις κυρίες.

Στο 3 τρεις μεσήλικες φάλαινες και μια χτικιάρα προγιαγιά.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Στο 7, παίζει η μία απο αυτές να ήταν η Ήρα;
Ευρισκόμενος 'τυχαιως' πλησίον είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά στην Παλουκιού 3 και 7. Στο 7, δύο σχετικά μικρές. Μία ξανθιά με κρεμόμενους πατσάδες και μια ψηλή κανονική,αβυζη ,δεν πρόβαλα να εκτιμήσω κωλί έφυγε σίφουνας στο δωμάτιο. Δεν μου τις σύστησαν τις κυρίες.

Στο 3 τρεις μεσήλικες φάλαινες και μια χτικιάρα προγιαγιά.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

Zafiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
4.200
Πόντοι
441
Έχει κανένας το τηλέφωνο από την Μαραθώνος?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ωρων, σε καποιο στενο της βρωμερης Αχαρνων, μυστης ντουλαπας με μυτη μπουγατσομαχαιρο
αναλωθηκε σε γροθους με εναν θηριωδη νεγρο ο οποιος σαλιαριζε με μια (ψιλο)κουκλα τυπισσα.
Η τυπισσα παιζει να κατουρηθηκε η μπορει και να χεστηκε με την επιθεση του πρωτου
ο οποιος εσκασε μυτη σαν τρενο.
Επεφταν κατι κεραυνοι απο τα χερια τους λες και σφυριζε ο ανεμος.
Αγρια κοντρα που συγκεντρωσε βλεμματα πολλων. Να σημειωσω οτι ενας νορμαλ ανθρωπος
δεν μπορει να αντεξει τοσο μπουνιδι. Πιστευω οτι κατι ειχαν παρει ετσι που εκαναν
ενω μολις (κι αν) ηρεμησαν, θα υπηρχαν πολλαπλα καταγματα.
Κορυφαια στιγμη το σημειο που ο νεγρος παρκαρε ενα σκαμπω στο κεφαλι του μυτογκα
το οποιο διαλυθηκε (δεν τα φτιαχνουν πλεον οπως παλια)
οσο εκεινος κοπανουσε το στηθος του σαν να τον προκαλουσε.
Ιδρωτας ποταμι, φοβερη υπερενταση και θερμο κλιμα σε μια γειτονια με καποιους βαρβαρους τυπους
που ο καλυτερος εχει σκοτωσει την μανα του.
Κατα τα αλλα, αλλη μια σαπια μερα στην κουραδοσυνοικια των Αθηνων.

:confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Περασμα απο πιατσα ξανα μιας και ο σκυλος ηθελε κατουρημα και δεν κρατιοτανε. :P
Στον οροφο της Ιασωνος βρηκα την πιπινα Βικτωρια με το μουνι που μυριζει κατουρλιλα και την πιπινα μοντελα Παολα.
Δυνατο διδυμο οι πιπινες στα 15ε και οι δυο τους !
Για δυνατο γλειφομουνι προτεινω την Παολα.
Για ξεσκισμα με βογγητα αματουρ γκομενας προτεινω τη Βικτωρια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα το πρωΐ από Λιοσίων καθώς επέστρεφα από δουλειά, στην οδό Χάρακα στο 3ο εκατοστο οι σοβιετικ τσατσαδες μου παρουσίασαν τις Ρίτα&Αλισια, Ρίτα παλαιά γνωστή και δοκιμασμένη από την περδικκα, καλή επιλογή για την εποχή αυτή αλλά βρίσκεις και καλύτερες, τελειώνεις και στο στόμα της .
Από την άλλη Αλισια-Αλίσα, η κάθε τσατσά την επονομασε με την δικιά της εκδοχή, ποτέ δεν έμαθα την Αλη(σ)θεια
Τέλος πάντων αυτήν την ολίσθεια πρώτη φορά την βλέπω στη ζωή μου και βγήκε με τουπέ να πει, "πάλι εσύ εδώ κάθε μέρα εδώ εισαι" ότι να'ναι πραγματικά, πρώτη φορά είχαν την άσχημη τιμή να την δουν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια και αυτή έβγαλε όλο της το κόμπλεξ που δεν την παίρνει κανείς, τι να πεις..και από εμφάνιση πολύ ατσουμπαλο σώμα παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Αφού την κοίταξα με βλέμμα απαξιωτικό, έξυσα τις ουμπαλοσακούλες μου και εξήλθα σαν περήφανος ιππέας.
Στο 7ο εκατοστό του χάρακα δούλευε μια Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μια Γερμανοπολωνή από το Άουσβιτς πρώτη εξαδέλφη του Λεβαντόφσκι από το σόι της γιαγιάς, πάει χάλασε και αυτή, οι πολλές μπύρες μάμμος την έκαναν σαν νταλικερη στην εταιρία "νερά ΖΑΓΟΡΙ"
Μακριά και αλλάργα, πάλι καλά έχω βρει τις άκρες μου μέσω φβ και παίζω μπάλα σε σπίτια πουτανών, κατά σύμπτωση μένουν όλες κοντά στη γειτονιά και δεν ρισκάρω για φαντασμαγορικές φολιτσες.

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Μπορείτε να μου στείλετε πμ πληροφορίες για τους οίκους απο κολωνου τι παίζει; Για τις Βενεζουελανες περισσοτερο..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τι κι αν ολα ειναι για φτυσιμο στην χωρα και δε λειτουργει τιποτα;;;

εμεις εδω πιασαμε 9.000 σελιδες και στην ψωλα μας!!!

ωρα για βολτα...οπως ολος ο κοσμος!!!

:rockon::rockon::rockon:

Συνημμένα

• keep going!.gif
    keep going!.gif
    24,5 MB · Εμφανίσεις: 29

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Προ ωρων, σε καποιο στενο της βρωμερης Αχαρνων, μυστης ντουλαπας με μυτη μπουγατσομαχαιρο
αναλωθηκε σε γροθους με εναν θηριωδη νεγρο ο οποιος σαλιαριζε με μια (ψιλο)κουκλα τυπισσα.
Η τυπισσα παιζει να κατουρηθηκε η μπορει και να χεστηκε με την επιθεση του πρωτου
Αγρια κοντρα που συγκεντρωσε βλεμματα πολλων. Να σημειωσω οτι ενας νορμαλ ανθρωπος
δεν μπορει να αντεξει τοσο μπουνιδι. Πιστευω οτι κατι ειχαν παρει ετσι που εκαναν
Κορυφαια στιγμη το σημειο που ο νεγρος παρκαρε ενα σκαμπω στο κεφαλι του μυτογκα
Ιδρωτας ποταμι, φοβερη υπερενταση και θερμο κλιμα σε μια γειτονια με καποιους βαρβαρους τυπους

Συνηθισμενα πράγματα στις γειτονιές του κέντρου. Αφού δεν είχε αίμα η ιστορία, τότε είναι κάτι απαρατήρητο.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071

Συνηθισμενα πράγματα στις γειτονιές του κέντρου. Αφού δεν είχε αίμα η ιστορία, τότε είναι κάτι απαρατήρητο.
Κι εγώ πιστεύω ότι όσο αυτοί έδιναν πόνο, κάπου εκεί γύρω έπαιζε το αληθινό θέαμα, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς.

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Περασμα απο πιατσα ξανα μιας και ο σκυλος ηθελε κατουρημα και δεν κρατιοτανε. :P
Στον οροφο της Ιασωνος βρηκα την πιπινα Βικτωρια με το μουνι που μυριζει κατουρλιλα και την πιπινα μοντελα Παολα.
Δυνατο διδυμο οι πιπινες στα 15ε και οι δυο τους !
Για δυνατο γλειφομουνι προτεινω την Παολα.
Για ξεσκισμα με βογγητα αματουρ γκομενας προτεινω τη Βικτωρια.

Μύστη αν μπορείς δώσε hint για τον αριθμό του οίκου γιατί υπάρχουν πολλά με όροφο....

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ένα μέλος πέρισυ είχε βάλει να τρέχει κάτω από κάθε ανάρτησή του το παροιμιώδες:

"Μένουμε σπίτι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στα μπουρδέλα μας, διότι μας το επέβαλαν".

Έκτοτε, το υϊοθέτησα, το διέδωσα σε φίλους και κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια.

Το θυμήθηκα και θέλησα να το μοιραστώ, παρόλο που αποφεύγω συνειδητά να αναρτώ στο νήμα άσχετα μηνύματα.

1. Δεν ξέρω πόσο αστείο σου φαίνεται που τα μπουρδέλα είναι κλειστά τόσους μήνες, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα ανοίξουν, εγώ και αρκετοί άλλοι δεν γελάμε καθόλου.

2. Όσο τα μπουρδέλα παραμένουν κλειστά, εσύ και όλοι οι άλλοι που γράφουν εδώ, θα γράφουν άσχετα με το νήμα. :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα

• Like
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom