Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Βρε μάγκες τηλ απο Φ 109α έχουμε; Οι κοπέλες απο εκεί τπτ; Θυμάμαι κάποιος ζήταγε απο το Β. Ας μου στείλετε και pm
Ευρισκόμενος 'τυχαιως' πλησίον είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά στην Παλουκιού 3 και 7. Στο 7, δύο σχετικά μικρές. Μία ξανθιά με κρεμόμενους πατσάδες και μια ψηλή κανονική,αβυζη ,δεν πρόβαλα να εκτιμήσω κωλί έφυγε σίφουνας στο δωμάτιο. Δεν μου τις σύστησαν τις κυρίες.
Στο 3 τρεις μεσήλικες φάλαινες και μια χτικιάρα προγιαγιά.
δεν μου συστήθηκαν.Στο 7, παίζει η μία απο αυτές να ήταν η Ήρα;
Αναστασια και Ειρηνη ηταν η αδυνατη με μικρο βυζι.δεν μου συστήθηκαν.Στο 7, παίζει η μία απο αυτές να ήταν η Ήρα;
Συνηθισμενα πράγματα στις γειτονιές του κέντρου. Αφού δεν είχε αίμα η ιστορία, τότε είναι κάτι απαρατήρητο.Προ ωρων, σε καποιο στενο της βρωμερης Αχαρνων, μυστης ντουλαπας με μυτη μπουγατσομαχαιρο
αναλωθηκε σε γροθους με εναν θηριωδη νεγρο ο οποιος σαλιαριζε με μια (ψιλο)κουκλα τυπισσα.
Η τυπισσα παιζει να κατουρηθηκε η μπορει και να χεστηκε με την επιθεση του πρωτου
ο οποιος εσκασε μυτη σαν τρενο.
Επεφταν κατι κεραυνοι απο τα χερια τους λες και σφυριζε ο ανεμος.
Αγρια κοντρα που συγκεντρωσε βλεμματα πολλων. Να σημειωσω οτι ενας νορμαλ ανθρωπος
δεν μπορει να αντεξει τοσο μπουνιδι. Πιστευω οτι κατι ειχαν παρει ετσι που εκαναν
ενω μολις (κι αν) ηρεμησαν, θα υπηρχαν πολλαπλα καταγματα.
Κορυφαια στιγμη το σημειο που ο νεγρος παρκαρε ενα σκαμπω στο κεφαλι του μυτογκα
το οποιο διαλυθηκε (δεν τα φτιαχνουν πλεον οπως παλια)
οσο εκεινος κοπανουσε το στηθος του σαν να τον προκαλουσε.
Ιδρωτας ποταμι, φοβερη υπερενταση και θερμο κλιμα σε μια γειτονια με καποιους βαρβαρους τυπους
που ο καλυτερος εχει σκοτωσει την μανα του.
Κατα τα αλλα, αλλη μια σαπια μερα στην κουραδοσυνοικια των Αθηνων.
Κι εγώ πιστεύω ότι όσο αυτοί έδιναν πόνο, κάπου εκεί γύρω έπαιζε το αληθινό θέαμα, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς.Συνηθισμενα πράγματα στις γειτονιές του κέντρου. Αφού δεν είχε αίμα η ιστορία, τότε είναι κάτι απαρατήρητο.Προ ωρων, σε καποιο στενο της βρωμερης Αχαρνων, μυστης ντουλαπας με μυτη μπουγατσομαχαιρο
αναλωθηκε σε γροθους με εναν θηριωδη νεγρο ο οποιος σαλιαριζε με μια (ψιλο)κουκλα τυπισσα.
Η τυπισσα παιζει να κατουρηθηκε η μπορει και να χεστηκε με την επιθεση του πρωτου
ο οποιος εσκασε μυτη σαν τρενο.
Επεφταν κατι κεραυνοι απο τα χερια τους λες και σφυριζε ο ανεμος.
Αγρια κοντρα που συγκεντρωσε βλεμματα πολλων. Να σημειωσω οτι ενας νορμαλ ανθρωπος
δεν μπορει να αντεξει τοσο μπουνιδι. Πιστευω οτι κατι ειχαν παρει ετσι που εκαναν
ενω μολις (κι αν) ηρεμησαν, θα υπηρχαν πολλαπλα καταγματα.
Κορυφαια στιγμη το σημειο που ο νεγρος παρκαρε ενα σκαμπω στο κεφαλι του μυτογκα
το οποιο διαλυθηκε (δεν τα φτιαχνουν πλεον οπως παλια)
οσο εκεινος κοπανουσε το στηθος του σαν να τον προκαλουσε.
Ιδρωτας ποταμι, φοβερη υπερενταση και θερμο κλιμα σε μια γειτονια με καποιους βαρβαρους τυπους
που ο καλυτερος εχει σκοτωσει την μανα του.
Κατα τα αλλα, αλλη μια σαπια μερα στην κουραδοσυνοικια των Αθηνων.
Περασμα απο πιατσα ξανα μιας και ο σκυλος ηθελε κατουρημα και δεν κρατιοτανε.
Στον οροφο της Ιασωνος βρηκα την πιπινα Βικτωρια με το μουνι που μυριζει κατουρλιλα και την πιπινα μοντελα Παολα.
Δυνατο διδυμο οι πιπινες στα 15ε και οι δυο τους !
Για δυνατο γλειφομουνι προτεινω την Παολα.
Για ξεσκισμα με βογγητα αματουρ γκομενας προτεινω τη Βικτωρια.
Ένα μέλος πέρισυ είχε βάλει να τρέχει κάτω από κάθε ανάρτησή του το παροιμιώδες:
"Μένουμε σπίτι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στα μπουρδέλα μας, διότι μας το επέβαλαν".
Έκτοτε, το υϊοθέτησα, το διέδωσα σε φίλους και κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια.
Το θυμήθηκα και θέλησα να το μοιραστώ, παρόλο που αποφεύγω συνειδητά να αναρτώ στο νήμα άσχετα μηνύματα.