Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (22 μέλη και 309 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι φιλε μου. Ισογειο κλειστο και ξεχασα να γραψω κατηγορια εικοσαρικο.
Μονο αυτη βγηκε. Μαλιστα οταν περασα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι ηταν διαχυτο το φως στην εξωπορτα.
Στην μουναρα τους η καπου πατανε αραγε;

:dunno:

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
0
Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει καμμια συριγγα και θα γεμισει εϊντζ !!

Περασα δωματιο με την πιπινα Βικτωρια, προκειται για μια ελληνιδα 18χρονωνε λιγο σκουροχρωμη.
Γουσταρε πουτσα η μικρη, μου ανοιγε τα ποδια και βογγουσε ηδονικα οσο το καυλι μου μπαινοεβγαινε μεσα στην τρυφερη μουνα της.
Ωστοσο πιο πριν επιχειρησα να της καταγλειψω το 18χρονο αιδοιο της αλλα μυριζε λιγο κατουρο λιγο τσικνα λιγο σαπιο μυκητα και εγκατελειψα την προσπαθεια, βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο να κλεισω τη μυτη μου και να την γλεψω για να μαζεψω πολυτιμα αντισωματα
αλλα απο την καβλα μου της τον εχωσα αμεσως...

Η κορασις Παολα θα επιστρεψει σε λιγες μερες, το μουνι της ειναι πολυ πιο καθαρο, βαζει ενα αφρολουτρο με αρωμα καραμελα οταν πλενεται,
οταν της γλειφω τη μουνα της ειναι σα να γλειφω καραμελωμενο μουνι.

Μαζι με την με την βικτωρια ηταν στον οικο και η Αλινα με την Γκαμπριελα, αδιαφορες για τα γουστα μου και οι δυο.
Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Πολυ ομορφη ειδα και την ξανθια κοντη τσατσα, εχει ομορφο γλυκο προσωπο και ειναι πολυ ευγενικη.
Με κατεβασε μεχρι την πορτα, ειμασταν μονοι μας και της ζητησα να της δωσω ενα φιλακι στο στομα,
μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει τετοια... θα κανεις απλα δεν το ξερεις ακομα σκεφτηκα.
Θα την ριξω στο πορνοκρεβατο την τσατσα...δε θα μου γλιτωσει εμενανε.

Αποχωρησα απο την περιοχη αφου ειπια το φρεντο εξπρεσο μου μαζι με 2 αφεντικα της περιοχης.
Παραπονα και μονο παραπονα για την πολιτεια και την κυβερνηση που δε στηριζει τον κλαδο.
Θα τα πουμε στις εκλογες μου ειπαν....

στειλε και απο εδω ενα πμ με πληροφοριες αν μπορεις ρε αδερφουλη...

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431
Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει καμμια συριγγα και θα γεμισει εϊντζ !!

Περασα δωματιο με την πιπινα Βικτωρια, προκειται για μια ελληνιδα 18χρονωνε λιγο σκουροχρωμη.
Γουσταρε πουτσα η μικρη, μου ανοιγε τα ποδια και βογγουσε ηδονικα οσο το καυλι μου μπαινοεβγαινε μεσα στην τρυφερη μουνα της.
Ωστοσο πιο πριν επιχειρησα να της καταγλειψω το 18χρονο αιδοιο της αλλα μυριζε λιγο κατουρο λιγο τσικνα λιγο σαπιο μυκητα και εγκατελειψα την προσπαθεια, βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο να κλεισω τη μυτη μου και να την γλεψω για να μαζεψω πολυτιμα αντισωματα

Η κορασις Παολα θα επιστρεψει σε λιγες μερες, το μουνι της ειναι πολυ πιο καθαρο, βαζει ενα αφρολουτρο με αρωμα καραμελα οταν πλενεται,

Μαζι με την με την βικτωρια ηταν στον οικο και η Αλινα με την Γκαμπριελα, αδιαφορες για τα γουστα μου και οι δυο.
Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Πολυ ομορφη ειδα και την ξανθια κοντη τσατσα, εχει ομορφο γλυκο προσωπο και ειναι πολυ ευγενικη.
Με κατεβασε μεχρι την πορτα, ειμασταν μονοι μας και της ζητησα να της δωσω ενα φιλακι στο στομα,
μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει τετοια... θα κανεις απλα δεν το ξερεις ακομα σκεφτηκα.

Αποχωρησα απο την περιοχη αφου ειπια το φρεντο εξπρεσο μου μαζι με 2 αφεντικα της περιοχης.
Παραπονα και μονο παραπονα για την πολιτεια και την κυβερνηση που δε στηριζει τον κλαδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τ'αφεντικά της περιοχής θα ψηφίσουν ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές..????

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Σύμφωνα με πληροφορίες, τ'αφεντικά της περιοχής θα ψηφίσουν ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές..????

Δαγκωτο ΣΥΡΙΖΑ ειπαν, θα διαχειριζοταν καλυτερα το θεμα της πανδημιας συμφωνα με τα λεγομενα τους !!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646

ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΠΟΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟ
Χθεσινοβραδυνή κατάθεση-παρτούζα με τον Ακάποτο Αρκούδο!
Στο Πορνομωλλ χτες λειτουργούσαν 4 μαγαζιά εκ των οποίων το μέσα δεξιά
προσέφερε και παρτούζα με την Μπέλλα και τον Ακάποτο Αρκούδο. :rockon:
Άλλωστε φαίνεται στη φωτό ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο μία καπότα στο γαμήσι,
προφανώς από μένα. Η Μπέλλα δέχτηκε 69 και είχε καθαρό μουνί για γλύψιμο. :P
Ανταπεξήλθε καλά στο διπλό γαμοκόπημα :zfuck: και μάλιστα γούσταρε με το παραπάνω!
Άξιζε η παρτούζα και τηρήθηκε ο χρόνος παραμονής πάνω από το προβλεπόμενο
χωρίς χτύπημα πόρτας από την τσα2.
Αυτά από μένα! :sunglasses:

Συνημμένα

• WP_20210222_19_35_37_Pro.jpg
    WP_20210222_19_35_37_Pro.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 34

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από γαμικάζηδες κινδύνους δημόσιας υγείας άλλο τίποτα. Κάτι για κάτουρα,μύκητες ακούω και ζητάνε πμ σωρηδών. Δηλαδή όσο πιο βρωμιάρα είναι η άλλη τόσο το καλύτερο.

Την είδε κανείς τελικά την Εύα από Βίτσας 3 να μας πει; Πρόκειται για φακλανοειδές ή όχι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
έχει γραφτεί περιγραφή για την Εύα... να ανατρέξεις στις πιο πίσω σελίδες, αν σε βοηθάει δούλεψε πάλι εκεί για κάνα 3μηνο πέρσι πριν αρχίσουν τα lockdown

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
έχει γραφτεί περιγραφή για την Εύα... να ανατρέξεις στις πιο πίσω σελίδες, αν σε βοηθάει δούλεψε πάλι εκεί για κάνα 3μηνο πέρσι πριν αρχίσουν τα lockdown

Πάλι τα ίδια θα ρωτάει..δε πάει να δει όμως.

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291

Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Φίλε για στείλε pm πού κατέθεσες ακριβώς - αν μπορείς πες και για το πού έπαιξαν οι γλωσσοφιλάρες. thanx.

mpoukadoros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα ψάχνω δυο κορίτσια. Αν εχει κανείς τηλ Αλεξανδρα Χωμάτινου και Βικτώρια από studio de Paris, deluxe κλπ.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αφού σου άρεσαν και έδειχναν πρόθυμες γιατί δεν τους μίλησες;

Κατα πρωτον εμοιαζαν με πορνιδια (προθυμες με ολους παει αλλου η δουλεια)
οποτε τι να τις κανω; να ρωτησω ποσο παει;
ο σκοπος ειναι να παρεις την αλλη/αλλες στα ξαφνικα
και να περασεις ρεαλιστικα/πολυ ωραια. Αν ειναι να κανω διερευνηση τι και πως
καταληγωντας σε τιμες και προγραμματα, παω και στα μπουρδελα οταν ανοιξουν
οπου και "εχω" την κατηγορια ακολουθωντας την μεθοδο "φτιαξτο μονος σου".
Ωρα, προγραμμα, τιμη κτλ. :sunglasses:

Κατα δευτερον δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια στους δρομους
σμηνος αλλοδαπων να την πεφτει ετσι. Αυτοι ειναι τελειως ρουκι σε αυτα.
Σαν κατι να ηξεραν γι αυτες που εγω αγνοουσα. Σιγουρα κατι συνεβαινε.

Την καλημερα μου.
Αλλη μια μερα περιορισμων του λαου ξεκινησε στην σαπια αυτη χωρα.

:confused:

tnt60 :thumbsup:

Συνημμένα

• ETSI.jpg
    ETSI.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • sostos.jpg
    sostos.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Γυρισα προ λιγου απο Μ.Αλεξάνδρου 14 με τσιλιαδορο από έξω.Αφου συνεννοηθήκα στα γρήγορα με αυτον με άφησε μέσα, δούλευε η Σάρα ξανθό milfaki.Απο οτι καταλαβενω δουλεύουν κανονικά, τουλάχιστον μεσημέρι που πήγα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Υπάρχει μοτίβο, υπάρχει όντως μια σπείρα (Pi 1998). Οι καινούριες πουτάνες , οι φρέσκες δηλαδή, έχουν μια συγκεκριμένη ίδια συμπεριφορά -αν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά- η οποία διαρκεί περίπου από 6 μήνες έως και το πολύ έτος.. Έχουν μια γαμάτη όρεξη για πάρτυ, τις βλέπεις να μπαίνουν στα δωμάτια με έναν ήπιο αισθησιακό χορό, αλλά και όταν βγαίνουν από αυτά βλέπεις στο κορμί τους έναν παράφορο ηλεκτρισμό λες και όντως γούσταραν το σεξ που έκαναν (καθόλου απίθανο για αυτούς τους μερικούς μήνες που προανέφερα). Σού λένε 'τι κάνεις ??' και γουστάρουν τη μάπα σου , χαίρονται που σε βλέπουν ξανά για 4 και 5η φορά. Υπάρχει στον αέρα ένας εφηβικός αισθησιασμός, μια αυθεντική συμπάθεια για τον πελάτη πρωτίστως αλλά φυσικά σε συνάρτηση πάντα με το χρήμα. Και στην ψυχή ενός μπουρδελιάρη θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση έχει μια σημαντική αξία. Όχι όχι, μην βιάζεστε , δεν μιλάω για αυθεντικό έρωτα και πυρφόρους που αισθάνονται λανθασμένα ότι είναι διαφορετικοί και ιδιαίτεροι κι ότι οι κοπέλες γονάτισαν στην ομορφιά τους , καμία σχέση.. Μιλάω για την πιο αυθεντική συνεργασία ενός Μπουρδελιάρη και μιας Πουτάνας. Γαμάτο σεξ αλλά και με κάποιους χρήσιμους αυθεντικούς μορφασμούς στα πρόσωπα και από τις 2 πλευρές. Νοιώθεις ότι υπάρχει ένα αμοιβαίο μυστήριο όπως ότι ''θα τα ξαναπούμε, σε θέλω, είσαι καλός πελάτης, αλλά θα σε κοίταζα και έξω σε ένα καφέ..'' κι απ' την πλευρά τη δική μας ''Τι κοριτσάκι είσαι εσύ γαμώ το μπελά μου, άντε να πληρωθώ να σκάσω μύτη ξανά..'' Η ζωή υπάρχει παντού γύρω μας αρκεί να την κοιτάξουμε στα μάτια, η ψυχή ενός ανθρώπου ψάχνει τη ζεστασιά, ένα καλό σεξ με μερικά φιλιά, λίγες κουβέντες, ένα άγγιγμα ενεργειακό. Και εμείς και οι πουτάνες ήμασταν είμαστε και θα είμαστε έμψυχα όντα , απλώς με μερικές λογικές αντιστάσεις που κατασκευάσαμε ως ενήλικες και οι 2 πλευρές αμφότερα από τα λάθη του πριν. Όμως η ανθρώπινη ψυχή είναι πάντα εκεί παρούσα , ηλεκτροφόρα ,άτρωτη !

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Υπάρχει μοτίβο, υπάρχει όντως μια σπείρα (Pi 1998). Οι καινούριες πουτάνες , οι φρέσκες δηλαδή, έχουν μια συγκεκριμένη ίδια συμπεριφορά -αν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά- η οποία διαρκεί περίπου από 6 μήνες έως και το πολύ έτος.. Έχουν μια γαμάτη όρεξη για πάρτυ, τις βλέπεις να μπαίνουν στα δωμάτια με έναν ήπιο αισθησιακό χορό, αλλά και όταν βγαίνουν από αυτά βλέπεις στο κορμί τους έναν παράφορο ηλεκτρισμό λες και όντως γούσταραν το σεξ που έκαναν (καθόλου απίθανο για αυτούς τους μερικούς μήνες που προανέφερα). Σού λένε 'τι κάνεις ??' και γουστάρουν τη μάπα σου , χαίρονται που σε βλέπουν ξανά για 4 και 5η φορά. Υπάρχει στον αέρα ένας εφηβικός αισθησιασμός, μια αυθεντική συμπάθεια για τον πελάτη πρωτίστως αλλά φυσικά σε συνάρτηση πάντα με το χρήμα. Και στην ψυχή ενός μπουρδελιάρη θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση έχει μια σημαντική αξία. Όχι όχι, μην βιάζεστε , δεν μιλάω για αυθεντικό έρωτα και πυρφόρους που αισθάνονται λανθασμένα ότι είναι διαφορετικοί και ιδιαίτεροι κι ότι οι κοπέλες γονάτισαν στην ομορφιά τους , καμία σχέση.. Μιλάω για την πιο αυθεντική συνεργασία ενός Μπουρδελιάρη και μιας Πουτάνας. Γαμάτο σεξ αλλά και με κάποιους χρήσιμους αυθεντικούς μορφασμούς στα πρόσωπα και από τις 2 πλευρές. Νοιώθεις ότι υπάρχει ένα αμοιβαίο μυστήριο όπως ότι ''θα τα ξαναπούμε, σε θέλω, είσαι καλός πελάτης, αλλά θα σε κοίταζα και έξω σε ένα καφέ..'' κι απ' την πλευρά τη δική μας ''Τι κοριτσάκι είσαι εσύ γαμώ το μπελά μου, άντε να πληρωθώ να σκάσω μύτη ξανά..'' Η ζωή υπάρχει παντού γύρω μας αρκεί να την κοιτάξουμε στα μάτια, η ψυχή ενός ανθρώπου ψάχνει τη ζεστασιά, ένα καλό σεξ με μερικά φιλιά, λίγες κουβέντες, ένα άγγιγμα ενεργειακό. Και εμείς και οι πουτάνες ήμασταν είμαστε και θα είμαστε έμψυχα όντα , απλώς με μερικές λογικές αντιστάσεις που κατασκευάσαμε ως ενήλικες και οι 2 πλευρές αμφότερα από τα λάθη του πριν. Όμως η ανθρώπινη ψυχή είναι πάντα εκεί παρούσα , ηλεκτροφόρα ,άτρωτη !
Πληρωμενος μεν ,ερωτας δε ,μολις κλεισει η πορτα , τα ειπες ολα Carl Barton!Ευγε!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τι σπάραγμα σοφίας ήταν αυτό;;;
:rockon:

RESPECT
:rockon: :rockon: :rockon:
Να 'σαι καλά , είμαι συγγραφέας της underground σκηνής , οπότε θέλω να καταγράφονται κάπου -σε κάποιο στέρεο έδαφος - οι απόψεις μου για να τις ανακαλώ και να τις ανασύρω ανά πάσα στιγμή. Και τι καλύτερο έδαφος υπάρχει από ένα φόρουμ μπουρδελιάρηδων? Σε κόκκινα χαλιά γράφω....

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
βρε παιδια κατι με εχει πιασει τωρα και θελω απλα να ξεσκισω καποια. εχετε καμια ακρη τετοια ωρα για περιστερι καματερο πετρουπολη ιλιον? ας ειναι και γουρουνακι, δεν πειραζει :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom