Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (22 μέλη και 349 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επιστρεφοντας σπιτι και περνωντας απο την εμετικη Αχαρνων
πετυχα δυο κοντοπουτανα ( οτι πρεπει για πορνιδια) Παιωνιου και Αχαρνων.
Χαλκινο φωτεινο μαλλι σε πανκ στυλ με μπριγιαντινη (ελεος ρε)
και τρυπια τζιν στα κωλομερια σε σχεδιο παλαμης.
Το περιεργο ειναι οτι μιλουσαν ταυτοχρονα σχεδον και με πολυ καυλα
σε οποιον τις κοιτουσε.
Ματια κοφτερα σαν Καζακστανες. Πανεμορφες και κορμαρες.
Αγνωστο γιατι, τους την επεφταν πολλοι Πακιστανοι, Μπαγκλαντεσιανοι
κτλ οπως τσεκαρα (η Αχαρνων φημιζεται ως σταυροδρομι λαων)
ενω λιγο μετα σταματησε ενα μπλε ιμπρεζα με μουσικη γυρω στα 200 ντεσιμπελ
(μεγαλη βλαχια αυτο), βγηκε ενας καραφλοχαιτουλας, κατι τους ειπε
κι αυτες σαν τρελλες επιβιβαστηκαν στο αμαξι σαν αντιλοπες.

Γυρευε τωρα τι θα γινει...

:rockon:

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Καταθεσάρα σήμερα στο Μετάξι
..
Γλωσσοφιλαρες με μπόλικο σαλιο γλειφομούνι με το μουνι να στάζει κατουράκι και βαθύ γλειφοκωλιν στην κορασίδα την έφεραν σε έντονο οργασμό.
Όποιος θέλει να του στείλω πμ να απολαύσει τα υγρά της.

Συναγωνιστη αν μπορεις στειλε μου pm ευχαριστω

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επιστρεφοντας σπιτι και περνωντας απο την εμετικη Αχαρνων
πετυχα δυο κοντοπουτανα ( οτι πρεπει για πορνιδια) Παιωνιου και Αχαρνων.
Χαλκινο φωτεινο μαλλι σε πανκ στυλ με μπριγιαντινη (ελεος ρε)
και τρυπια τζιν στα κωλομερια σε σχεδιο παλαμης.
Το περιεργο ειναι οτι μιλουσαν ταυτοχρονα σχεδον και με πολυ καυλα
σε οποιον τις κοιτουσε.
Ματια κοφτερα σαν Καζακστανες. Πανεμορφες και κορμαρες.
Αγνωστο γιατι, τους την επεφταν πολλοι Πακιστανοι, Μπαγκλαντεσιανοι
κτλ οπως τσεκαρα (η Αχαρνων φημιζεται ως σταυροδρομι λαων)
ενω λιγο μετα σταματησε ενα μπλε ιμπρεζα με μουσικη γυρω στα 200 ντεσιμπελ
(μεγαλη βλαχια αυτο), βγηκε ενας καραφλοχαιτουλας, κατι τους ειπε
κι αυτες σαν τρελλες επιβιβαστηκαν στο αμαξι σαν αντιλοπες.

Γυρευε τωρα τι θα γινει...

Αφού σου άρεσαν και έδειχναν πρόθυμες γιατί δεν τους μίλησες;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Isinas, μου δινεις την εντυπωση (και κοβει πολυ καλα το ματι μου)
οτι γυρευεις μια καποια αποκλειστικοτητα με τις πουτανες.
Σαν να σε ενδιαφερει η γνωμη τους. Πολυ ομως!
Αυτο ειναι το προτελευταιο βημα πριν τον πελατη-σωτηρα οπου ειναι
και ο πατος του βαρελιου. Αποδεδειγμενα πραγματα.
Σιγα ρε φιλε. Πουτανες ειναι. Νοικιασμενο σεξ. Δουλεια ειναι.
Κι εμεις αν ημασταν, την δουλεια μας θα κοιτουσαμε.
Δεν χρειαζεται καν να παθεις για να μαθεις. Ειναι αυτονοητο.
Κοιταξε να περνας καλα εσυ κι αν τυχει καμια και σου κατσει οπως θες
φαε και πιες και στο τελος καντην. Τι θες δηλαδη; γαμο και τις διαχωριζεις;
Ωμα λογια αληθινα. Οφειλεις να ξερεις που βαδιζεις. Σε ποιο χωρο περπατας.
Γνωμη μου ετσι; εσυ κανε οτι νομιζεις.

Παμε παρακατω.
Αλλη μια μερα ξημερωσε.
Περνωντας απο την Αθηνων μια φωτεινη ταμπελα φωτιζε
την λεξη studio. Δεν ξερω τι και πως. Ξερω οτι φωτιζε. Αυτο ξερω εγω.
Οι λαμπες των μπουρδελων γιατι δεν φωτιζουν;
μεχρι κι εγω που δεν ειμαι ο καργα μπουρδελιαρης, ενοχληθηκα.

Εσεις;;;

το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μου ξηγιουνται καλά την ώρα που πληρώνω και να είναι διαθέσιμες όταν εγώ θέλω γιαυτο μειλισα για ντομπροσυνη που ελάχιστες έχουν ..!!φυσικα και είμαι ευγενικός και τρυφερός την ώρα της συνεβρεσεις όπως και αυτό θέλω και από την κοπέλα !! Τις σεβομε με σέβονται !!

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλημερα σε όλους εδω

Μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει πρόσβαση με τηλ κτλ στο φ109Β? Στείλτε πμ.

Ευχομαι καλη συνέχεια σε όλους με υπομονή και υγεια.
Ευχαριστώ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Κατα πρωτον εμοιαζαν με πορνιδια (προθυμες με ολους παει αλλου η δουλεια)
οποτε τι να τις κανω; να ρωτησω ποσο παει;
ο σκοπος ειναι να παρεις την αλλη/αλλες στα ξαφνικα
και να περασεις ρεαλιστικα/πολυ ωραια. Αν ειναι να κανω διερευνηση τι και πως
καταληγωντας σε τιμες και προγραμματα, παω και στα μπουρδελα οταν ανοιξουν
οπου και "εχω" την κατηγορια ακολουθωντας την μεθοδο "φτιαξτο μονος σου".
Ωρα, προγραμμα, τιμη κτλ. :sunglasses:

Κατα δευτερον δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια στους δρομους
σμηνος αλλοδαπων να την πεφτει ετσι. Αυτοι ειναι τελειως ρουκι σε αυτα.
Σαν κατι να ηξεραν γι αυτες που εγω αγνοουσα. Σιγουρα κατι συνεβαινε.

Την καλημερα μου.
Αλλη μια μερα περιορισμων του λαου ξεκινησε στην σαπια αυτη χωρα.

:confused:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Κατα πρωτον εμοιαζαν με πορνιδια (προθυμες με ολους παει αλλου η δουλεια)
οποτε τι να τις κανω; να ρωτησω ποσο παει;
ο σκοπος ειναι να παρεις την αλλη/αλλες στα ξαφνικα
και να περασεις ρεαλιστικα/πολυ ωραια. Αν ειναι να κανω διερευνηση τι και πως
καταληγωντας σε τιμες και προγραμματα, παω και στα μπουρδελα οταν ανοιξουν
οπου και "εχω" την κατηγορια ακολουθωντας την μεθοδο "φτιαξτο μονος σου".
Ωρα, προγραμμα, τιμη κτλ. :sunglasses:

Κατα δευτερον δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια στους δρομους
σμηνος αλλοδαπων να την πεφτει ετσι. Αυτοι ειναι τελειως ρουκι σε αυτα.
Σαν κατι να ηξεραν γι αυτες που εγω αγνοουσα. Σιγουρα κατι συνεβαινε.

Την καλημερα μου.
Αλλη μια μερα περιορισμων του λαου ξεκινησε στην σαπια αυτη χωρα.

:confused:
καλημέρα τύπε μου , όντως άλλη μια σάπια μέρα σε μια σάπια χώρα έτσι όπως την κατάντησαν , από αυτά που διάβασα θεωρώ πως η αχαρνων και οι γύρω περιοχές έχουν γίνει γκέτο με αλισβερίσι αλλοδαπών στον αγοραίο έρωτα .... αυτοί κυκλοφορούν συνεχώς πέρα δώθε στην αχαρνων αυτοί βλέπουν πιο πολύ τι παίζει κατά συνέπεια αυτοί γαμάνε πιο πολύ..... προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε το ζηλεύω διότι θα έχουν κορονοιο μέχρι το κόκκαλο αυτοί και αυτές ...!!! Κάντε υπομονή να έρθει το καλοκαίρι .....και κάποιοι αν δεν κρατιέστε μόνο με τα στάνταρ σας που κάνουν λίγα ραντεβού .... με Έλληνες όπου και αυτοί σκέφτονται την ασφάλεια τους !!! Προσωπικά έχω δει από αρχή πανδημίας έως σήμερα πως οποίος οποία δεν πιστεύει στον κορονοιο στο τέλος κολλάει !!!! Αντίθετα όσοι οσες προσέχουν παίρνουν και πολλά μέτρα αφαλειας με συνέπεια έως σήμερα να την έχουν βγάλει καθαρή ... είναι και θέμα τύχης οκ αλλά αν πας συνεχος γυρεύοντας θα το αρπάξεις κάποια στιγμή και αν σου κάνει λοίμωξη την πάτησες ..!

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
..
Γλωσσοφιλαρες με μπόλικο σαλιο γλειφομούνι με το μουνι να στάζει κατουράκι και βαθύ γλειφοκωλιν στην κορασίδα την έφεραν σε έντονο οργασμό.

Συναγωνιστη αν μπορεις στειλε μου pm ευχαριστω

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
..
Συνονόματε λεβέντη στείλε ένα μήνυμα...

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
855
Πόντοι
1.011
..
Στείλε φιλαράκι πληροφοριες σε μυνημα ευχαριστώ

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
..
συναγωνιστή στείλε pm - ευχαριστώ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει καμμια συριγγα και θα γεμισει εϊντζ !!

Περασα δωματιο με την πιπινα Βικτωρια, προκειται για μια ελληνιδα 18χρονωνε λιγο σκουροχρωμη.
Γουσταρε πουτσα η μικρη, μου ανοιγε τα ποδια και βογγουσε ηδονικα οσο το καυλι μου μπαινοεβγαινε μεσα στην τρυφερη μουνα της.
Ωστοσο πιο πριν επιχειρησα να της καταγλειψω το 18χρονο αιδοιο της αλλα μυριζε λιγο κατουρο λιγο τσικνα λιγο σαπιο μυκητα και εγκατελειψα την προσπαθεια, βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο να κλεισω τη μυτη μου και να την γλεψω για να μαζεψω πολυτιμα αντισωματα
αλλα απο την καβλα μου της τον εχωσα αμεσως...

Η κορασις Παολα θα επιστρεψει σε λιγες μερες, το μουνι της ειναι πολυ πιο καθαρο, βαζει ενα αφρολουτρο με αρωμα καραμελα οταν πλενεται,
οταν της γλειφω τη μουνα της ειναι σα να γλειφω καραμελωμενο μουνι.

Μαζι με την με την βικτωρια ηταν στον οικο και η Αλινα με την Γκαμπριελα, αδιαφορες για τα γουστα μου και οι δυο.
Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Πολυ ομορφη ειδα και την ξανθια κοντη τσατσα, εχει ομορφο γλυκο προσωπο και ειναι πολυ ευγενικη.
Με κατεβασε μεχρι την πορτα, ειμασταν μονοι μας και της ζητησα να της δωσω ενα φιλακι στο στομα,
μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει τετοια... θα κανεις απλα δεν το ξερεις ακομα σκεφτηκα.
Θα την ριξω στο πορνοκρεβατο την τσατσα...δε θα μου γλιτωσει εμενανε.

Αποχωρησα απο την περιοχη αφου ειπια το φρεντο εξπρεσο μου μαζι με 2 αφεντικα της περιοχης.
Παραπονα και μονο παραπονα για την πολιτεια και την κυβερνηση που δε στηριζει τον κλαδο.
Θα τα πουμε στις εκλογες μου ειπαν....

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει και μια καμμια συριγγα και γεμισει εϊντζ !!

Περασα δωματιο με την πιπινα Βικτωρια, προκειται για μια ελληνιδα 18χρονωνε λιγο σκουροχρωμη.
Γουσταρε πουτσα η μικρη, μου ανοιγε τα ποδια και βογγουσε ηδονικα οσο το καυλι μου μπαινοεβγαινε μεσα στην τρυφερη μουνα της.
Ωστοσο πιο πριν επιχειρησα να της καταγλειψω το 18χρονο αιδοιο της αλλα μυριζε λιγο κατουρο λιγο τσικνα λιγο σαπιο μυκητα και εγκατελειψα την προσπαθεια, βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο να κλεισω τη μυτη μου και να την γλεψω για να μαζεψω πολυτιμα αντισωματα

Η κορασις Παολα θα επιστρεψει σε λιγες μερες, το μουνι της ειναι πολυ πιο καθαρο, βαζει ενα αφρολουτρο με αρωμα καραμελα οταν πλενεται,

Μαζι με την με την βικτωρια ηταν στον οικο και η Αλινα με την Γκαμπριελα, αδιαφορες για τα γουστα μου και οι δυο.
Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Πολυ ομορφη ειδα και την ξανθια κοντη τσατσα, εχει ομορφο γλυκο προσωπο και ειναι πολυ ευγενικη.
Με κατεβασε μεχρι την πορτα, ειμασταν μονοι μας και της ζητησα να της δωσω ενα φιλακι στο στομα,
μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει τετοια... θα κανεις απλα δεν το ξερεις ακομα σκεφτηκα.

Αποχωρησα απο την περιοχη αφου ειπια το φρεντο εξπρεσο μου μαζι με 2 αφεντικα της περιοχης.
Παραπονα και μονο παραπονα για την πολιτεια και την κυβερνηση που δε στηριζει τον κλαδο.
στείλε μου ρε λεβεντιά μου και μένα πληροφορίες... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει καμμια συριγγα και θα γεμισει εϊντζ !!

Η Αλεξανδρα αγνοειται.

Αυτό ακριβώς είχα πει κι εγώ για την Βικτώρια, ρε Guys Μυρίζει κάτουρο το μουνί της, έλεος! Και τη 2η φορά που πήγα πάλι τα ίδια και της είπα ευγενικά, 'θες να βάλεις ένα μωρομάντηλο'?Και μού λέει έχω βάλει , ότι να' ναι.... Δεν κατάφερα να τη γαμήσω δεν μού σηκώθηκε καθόλου. Συμπέρασμα : Το κάτουρο μειώνει τα έσοδα στις πουτάνες!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την καλησπερα μου κυριοι.Το αιδοιο της γυναικας βρομαει γιατι εχει μυκητες εσωτερικα και πρεπει να ακολουθησει μια καποια αγωγη μετα απο επισκεψη σε γιατρο βεβαια.Οσες φορες και να πλυθει οσα μωρομαντηλα και να βαλει παλι θα μυριζει ασχημα γιατι εχει μυκητες.
Μα καλα ρε καφροι μαρεσει που πολλες φορες συζηταμε εδω μεσα για το ποσο βρωμιαρες ειναι καποιες πουτανες αλλα για το ΠΟΣΟ βρωμιαρηδες ειμαστε ορισμενοι απο εμας ποτε δε λεμε.
Ποσο μα ποσο βρωμιαρης πρεπει να εισαι για να βαζεις το πουλι σου μεσα σε μυκητες και μαλιστα να το γνωριζεις αυτο? Και ακομα χειροτερα να υπαρχουν ανθρωπο που να θελουν να σε ακολουθησουν στη χειροτερη μαλακια που κανεις.
Το να κολησεις κατι απο μια γυναικα κορασιδα χωρις να το γνωριζεις τι μπορει να εχει και χωρις να υπαρχει καποια αιτια ενταξει να το καταλαβω καπως ας πουμε, αλλα να γνωριζεις οτι με το μουνι της κατι δεν παει καλα λογω αρρωστειας και να θες να τη γαμησεις ε αυτο ουτε στη φαντασια μου. Τι να σας πω? Καλη υγεια να εχετε και καλη ζωη οσο ειστε ακομα τυχεροι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Isinas εσκισες...εστω εναν υποψηφιο κορωνο-αυτοχειρα να σωσουμε ψυχικο θα εχουμε κανει...
Dmtrsxxx...εγω περιμενω να πεις αν εκατσε φαση με την ξανθια τσατσα...πολυ καλυτερη απο τις βρωμιαρες με τις οποιες ασχολεισαι.Καλη τυχη...ισως αν την ψησεις αρκετα να μας πεις κατι ευχαριστο!

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
καταθεση σημερα στο μεταξι.η κορασιδα μου ειπε οτι ξερει το ποτε θα ανοιξουν τα μαγαζια κανονικα.....τον Μαιο!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ωρων...

Ειδα το φως λιγο πριν δαγκωσω την τυροπιτα. Ε, ας την φαω πιο μετα σκεφτηκα
και προχωρησα προς την πορτα. Ανοιξε λιγο δυσκολα γιατι το χαλι ενοχλουσε (εσκεμμενα διπλωμενο).
Στην επομενη πιστα πιεσα το κουδουνι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου ανοιξαν.
Ανεβαινοντας την περιστρεφομενη σκαλα, πλησιαζα με αγωνια μηπως δω τιποτα καλο και χαρω.
Φτανοντας στο σαλονι, κοιταξα το στοιχειωμενο ξυλινο παραβαν που κοσμει τον χωρο
οπως και την τριπλη διακοσμηση με λαμπακια. Δεν περιμενα πολυ και βγηκε η Χριστινα
με μαξι σκουρο γκρι φορεμα. Τι εγινε; θα χορεψουμε βαλς; :2funny:
η μηπως τους πετυχα στην φευγουλα; :dunno:
ξανθια, λεπτη, ψιλοσπασμενο προσωπο απο το ανατολικο μπλοκ και βεβαια γνωστη πολυ καιρο στο καταστημα.
Απλο προγραμμα. Τιποτα το φοβερο για το δικο μου γουστο. Ευχαριστησα κι εφυγα.
Δεν παυει ομως να ειναι λυση για αλλων γουστα. Οποιος θελει ας παει.
Στο κατεβασμα σκεφτομουν την Μελινα με την κωλαρα που ειχε εργαστει εκει παλαιοτερα.
Ρωσιδα (κατα δηλωση της) μελαχρινη, κατοπιν ξανθια με δυαρι σενιο μαμαδιστικο βυζι και ρωγα καγκελο.
Χαρακτηριστικη ροδοκοκκινη επιδερμιδα και σβελτες κινησεις γεματες μπριο και ορμη.
Γεωμετρικη προοδο στο επαγγελμα. Απο ερασιτεχνιδα, αναβαθμιστηκε σε σουπερ επαγγελματια
με φοβερο ελευθερο τρομπονι, αξιο γαμησι και καθολου βιασυνη. Κακως σταματησε.
Εφυγα προς την σαπια Αχαρνων να χτυπησω σουβλακι και μηπως πεσω σε κανενα Ρουμανακι.
Ποιος την γαμαει την τυροπιτα αν δεν εναι ζεστη σαν μουνοχειλο να μπηξω το καυλι μου;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
καλημέρα τύπε μου , όντως άλλη μια σάπια μέρα σε μια σάπια χώρα έτσι όπως την κατάντησαν , από αυτά που διάβασα θεωρώ πως η αχαρνων και οι γύρω περιοχές έχουν γίνει γκέτο με αλισβερίσι αλλοδαπών στον αγοραίο έρωτα .... αυτοί κυκλοφορούν συνεχώς πέρα δώθε στην αχαρνων αυτοί βλέπουν πιο πολύ τι παίζει κατά συνέπεια αυτοί γαμάνε πιο πολύ..... προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε το ζηλεύω διότι θα έχουν κορονοιο μέχρι το κόκκαλο αυτοί και αυτές ...!!! Κάντε υπομονή να έρθει το καλοκαίρι .....και κάποιοι αν δεν κρατιέστε μόνο με τα στάνταρ σας που κάνουν λίγα ραντεβού .... με Έλληνες όπου και αυτοί σκέφτονται την ασφάλεια τους !!! Προσωπικά έχω δει από αρχή πανδημίας έως σήμερα πως οποίος οποία δεν πιστεύει στον κορονοιο στο τέλος κολλάει !!!! Αντίθετα όσοι οσες προσέχουν παίρνουν και πολλά μέτρα αφαλειας με συνέπεια έως σήμερα να την έχουν βγάλει καθαρή ... είναι και θέμα τύχης οκ αλλά αν πας συνεχος γυρεύοντας θα το αρπάξεις κάποια στιγμή και αν σου κάνει λοίμωξη την πάτησες ..!

Σωστα περι υγειας αλλα να ζουμε κι ωραια.
Εν μερει συμφωνω περι αλλοδαπων οτι εχουν ακρες και την βγαζουν στο αγοραιο.
Διατηρω ομως ενσταση περι λιγων ραντεβου για τα στανταρακια.
Οχι οτι με νοιαζει αλλα οπως λενε, το χρημα δεν μιλαει. Βριζει.
Και οι τυπισσες το θελουν πολυ τελευταια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
Προ ωρων...

Ειδα το φως λιγο πριν δαγκωσω την τυροπιτα. Ε, ας την φαω πιο μετα σκεφτηκα
και προχωρησα προς την πορτα. Ανοιξε λιγο δυσκολα γιατι το χαλι ενοχλουσε (εσκεμμενα διπλωμενο).
Στην επομενη πιστα πιεσα το κουδουνι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου ανοιξαν.
Ανεβαινοντας την περιστρεφομενη σκαλα, πλησιαζα με αγωνια μηπως δω τιποτα καλο και χαρω.
Φτανοντας στο σαλονι, κοιταξα το στοιχειωμενο ξυλινο παραβαν που κοσμει τον χωρο
οπως και την τριπλη διακοσμηση με λαμπακια. Δεν περιμενα πολυ και βγηκε η Χριστινα
με μαξι σκουρο γκρι φορεμα. Τι εγινε; θα χορεψουμε βαλς; :2funny:
η μηπως τους πετυχα στην φευγουλα; :dunno:
ξανθια, λεπτη, ψιλοσπασμενο προσωπο απο το ανατολικο μπλοκ και βεβαια γνωστη πολυ καιρο στο καταστημα.
Απλο προγραμμα. Τιποτα το φοβερο για το δικο μου γουστο. Ευχαριστησα κι εφυγα.
Δεν παυει ομως να ειναι λυση για αλλων γουστα. Οποιος θελει ας παει.
Μόνη της? Συνήθως σε αυτό το μιλφογκιλφαδικο δουλεύανε από 2-4, τουλάχιστον παλιά στη κανονικοτητα.... ακόμη ανοιχτό αυτό, το είχα πετύχει ανοιχτό πριν 2 εβδομάδες, κάτω το ισόγειο κλειστό?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom