Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (22 μέλη και 150 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
έχεις όμως δίκιο πως πολλές σήκωσαν πολύ τον αμανέ σε καιρό κρίσης και μετά θα πρέπει όντως να "τιμωρηθούν" με το οριστικό για αυτές lockdown της τσέπης μας!
χαίρομαι που συμφωνείς ναι πολύ τον αμανέ τον σήκωσαν και από εμένα και από πολλούς άλλους θα έχουν οριστικό λοκ από την τσέπη μας !! Καιρός να τιμήσουμε τις σωστές τις ντόμπρες αυτές που πραγματικα έχουν ψυχή και μπέσα εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω όπως φυσικά και το καλοκαίρι που μας πέρασε τίμησα μόνο 2 ντόμπρες με μπέσα και στο ντιλ και στο κρεβάτι !!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
έχεις όμως δίκιο πως πολλές σήκωσαν πολύ τον αμανέ σε καιρό κρίσης και μετά θα πρέπει όντως να "τιμωρηθούν" με το οριστικό για αυτές lockdown της τσέπης μας!
χαίρομαι που συμφωνείς ναι πολύ τον αμανέ τον σήκωσαν και από εμένα και από πολλούς άλλους θα έχουν οριστικό λοκ από την τσέπη μας !! Καιρός να τιμήσουμε τις σωστές τις ντόμπρες αυτές που πραγματικα έχουν ψυχή και μπέσα εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω όπως φυσικά και το καλοκαίρι που μας πέρασε τίμησα μόνο 2 ντόμπρες με μπέσα και στο ντιλ και στο κρεβάτι !!

πριν από λίγο μεταξοκόριτσο (καλό μουνί) που δεν δουλεύει τώρα μου ζητούσε στο φου μπου 50+30 για ακα τσιμπού σε χώρο μου/της! Και την έχω γαμήσει 30+ φορές και μέχρι που μου κόλλαγε παλιά! Εκεί που γαμιόταν με 10 εβρά με τα πέντε δικά της τώρα μου γινε του call-ου girl! Οξω μωρήηηηηηηηηηηηη!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η μελλοντική Αναβάθμιση ενός Μπουρδελιάρη είναι το να καταφέρει να φέρνει στο σπίτι του σε σταθερή βάση τα στανταράκια του από τα μπουρδέλα -που σημαίνει κοπέλες που γουστάρει και εμφανισιακά αλλά και ως χαρακτήρες- για μαγικές 2ωρες συνεδρίες. Πόσα λεφτά? 100 ευρώ. Το προτείνεις και άμα θέλουν , χωρίς παρακάλια. 2 ώρες 100 ευρώ. Και θα κατεβαίνει στα μπουρδέλα για να γνωρίζει νέα στανταράκια τα οποία θα τα φέρνει αργότερα κι αυτά σπίτι. Αυτή είναι ζωή!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η μελλοντική Αναβάθμιση ενός Μπουρδελιάρη είναι το να καταφέρει να φέρνει στο σπίτι του σε σταθερή βάση τα στανταράκια του από τα μπουρδέλα -που σημαίνει κοπέλες που γουστάρει και εμφανισιακά αλλά και ως χαρακτήρες- για μαγικές 2ωρες συνεδρίες. Πόσα λεφτά? 100 ευρώ. Το προτείνεις και άμα θέλουν , χωρίς παρακάλια. 2 ώρες 100 ευρώ. Και θα κατεβαίνει στα μπουρδέλα για να γνωρίζει νέα στανταράκια τα οποία θα τα φέρνει αργότερα κι αυτά σπίτι. Αυτή είναι ζωή!

Τωρα που κυνηγας χρονο, με βρισκεις πιο συμφωνο.
Εχουν γινει αυτα και γινονται οποτε θελουμε και μπορουμε.
Αυτο που λες ειναι κυνηγος σε κοτετσι. Οχι ελ βοσκης με τα παντα ολα
αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο της πλακας τα δεκαλεπτα.
Δεν δεχονται ευκολα για δυωρο με 100 ευρω. Γνωμη μου ξεκινα με 50 βια 60 ευρω
για 1 ωρα σε ξενοδοχειο που πληρωνεις η σπιτι σου. Αυτο ειναι εφικτο.
Την 1 ωρα μην την σπαταλησεις ολη στο γαμησι.
Να εισαι επενδυτικος. Να προσπαθησεις να πουλησεις τον εαυτο σου σιωπηλα
και να πας να παρεις σταδιακα αλλο ενα μισαωρο κερδος.
Μπορεις να πετυχεις πολλα αν βαλεις στοχο γιατι δεν θα εχεις πια πιεση χρονου
οπως στο μπουρδελο. Μιλα λιγο αλλα λεγε πολλα.
Οχι συνσισθηματικες μαλακιες. Αυτα τα εχει φαει στην μαπα.
Λεγε ασχετα. Θολα. Εκτος μπουρδελου εχεις εσυ το πλεονεκτημα.
Μονο οταν δεν θα σου ζητησει παραπανω, θα καταλαβεις οτι πας καλα.
Το συστημα λειτουργει μονο αν αυτη που θα διαλεξεις, σου δινει "δωρακια"
στην καθημερινοτητα η σου φερεται πολυ ωραια.
Δεν σημαινει οτι σε γουσταρει απολυτα, απλως σε κραταει πελατη.
Κατι δεν την ενοχλει πανω σου και φερεται ετσι. Δεν σημαινει οτι σε θελει.
Τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα. Μην το δενεις κομπο λοιπον αν τυχον.
Σε εχω για εξυπνο. Θα αναρωτηθεις τι σημασια εχει αν σε γουσταρει.
Συμβαινει παρα πολυ σπανια και μονο αν γαμηθει χωρις λεφτα
οπου τοτε θα λαβεις γαμησαρα. Αν θυσιασει τον Θεο της (χρημα)
θα φανει. Ειναι θεμα ποιοτητας κι οχι οικονομιας λοιπον.
Αρκει να μπορεις να διακρινεις καλα τις διαφορες και να μην νομιζεις διαφορα.
Φυσικα δεν ερωτευεσαι ποτε. Οι πιθανοτητες ειναι χαλι μαυρο για κατι ωραιο.
Δεν θα θες να πηδιεται αν ερωτευτεις. Θα χαλιεσαι. Εχουμε δει φοβερα πραγματα.
Καταλαβε το τωρα αμεσως αυτο. Απλως πας για ηδονη στο μαξ.
Θα το καταλαβει αργα η γρηγορα. Δεν επιβεβαιωνεις τιποτα.
Στην ουσια αυτο ολο συμβαινει για να μετρησεις εσυ για σενα.
Οτι βγηκες απο το πενταγραμμο επιτυχημενα. Που και που ειναι ωραιο.
Οχι ομως για να βγαλεις γκομενα την πουτανα.
Μην εμπιστευεσαι. Εισαι πελατης. Μην περασεις την γραμμη.
Παιξε ρολο.

:rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Τωρα που κυνηγας χρονο, με βρισκεις πιο συμφωνο.
Εχουν γινει αυτα και γινονται οποτε θελουμε και μπορουμε.
Αυτο που λες ειναι κυνηγος σε κοτετσι. Οχι ελ βοσκης με τα παντα ολα
αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο της πλακας τα δεκαλεπτα.
Δεν δεχονται ευκολα για δυωρο με 100 ευρω. Γνωμη μου ξεκινα με 50 βια 60 ευρω
για 1 ωρα σε ξενοδοχειο που πληρωνεις η σπιτι σου. Αυτο ειναι εφικτο.
Την 1 ωρα μην την σπαταλησεις ολη στο γαμησι.
Να εισαι επενδυτικος. Να προσπαθησεις να πουλησεις τον εαυτο σου σιωπηλα
και να πας να παρεις σταδιακα αλλο ενα μισαωρο κερδος.
Μπορεις να πετυχεις πολλα αν βαλεις στοχο γιατι δεν θα εχεις πια πιεση χρονου
οπως στο μπουρδελο. Μιλα λιγο αλλα λεγε πολλα.
Οχι συνσισθηματικες μαλακιες. Αυτα τα εχει φαει στην μαπα.
Λεγε ασχετα. Θολα. Εκτος μπουρδελου εχεις εσυ το πλεονεκτημα.
Μονο οταν δεν θα σου ζητησει παραπανω, θα καταλαβεις οτι πας καλα.
Το συστημα λειτουργει μονο αν αυτη που θα διαλεξεις, σου δινει "δωρακια"
στην καθημερινοτητα η σου φερεται πολυ ωραια.
Δεν σημαινει οτι σε γουσταρει απολυτα, απλως σε κραταει πελατη.
Κατι δεν την ενοχλει πανω σου και φερεται ετσι. Δεν σημαινει οτι σε θελει.
Τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα. Μην το δενεις κομπο λοιπον αν τυχον.
Σε εχω για εξυπνο. Θα αναρωτηθεις τι σημασια εχει αν σε γουσταρει.
Συμβαινει παρα πολυ σπανια και μονο αν γαμηθει χωρις λεφτα
οπου τοτε θα λαβεις γαμησαρα. Αν θυσιασει τον Θεο της (χρημα)
θα φανει. Ειναι θεμα ποιοτητας κι οχι οικονομιας λοιπον.
Αρκει να μπορεις να διακρινεις καλα τις διαφορες και να μην νομιζεις διαφορα.
Φυσικα δεν ερωτευεσαι ποτε. Οι πιθανοτητες ειναι χαλι μαυρο για κατι ωραιο.
Δεν θα θες να πηδιεται αν ερωτευτεις. Θα χαλιεσαι. Εχουμε δει φοβερα πραγματα.
Καταλαβε το τωρα αμεσως αυτο. Απλως πας για ηδονη στο μαξ.
Θα το καταλαβει αργα η γρηγορα. Δεν επιβεβαιωνεις τιποτα.
Στην ουσια αυτο ολο συμβαινει για να μετρησεις εσυ για σενα.
Οτι βγηκες απο το πενταγραμμο επιτυχημενα. Που και που ειναι ωραιο.
Οχι ομως για να βγαλεις γκομενα την πουτανα.
Μην εμπιστευεσαι. Εισαι πελατης. Μην περασεις την γραμμη.
Παιξε ρολο.

:rockon:
Φυσικά και δεν θα παιχτεί έρωτας. 'Ηδονή στο maximum ' τα είπες όλα. Δε γαμιέται? Καλή είναι και μια ώρα 60 ευρώ..

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H Eυα ειναι καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιες απο Ειρηνη κ Αναστασια?
Στο 2 ειναι η στο 7?

Πρωτον δεν μπορω να πω νουμερα γιατι υποτιθεται γραφουμε συνθηματικα. :2funny:
Δευτερον δεν εχω παρει την Ειρηνη αλλα ετσι κι αλλιως δεν γραφω συγκρισεις.

Για μενα η τωρινη κατασταση στα μπουρδελα ειναι απο αισχρη εως και μετρια.

:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
μια παυση στο κρεσεντο σας για κουϊζ νουμερο 3 και τελευταιο γιατι βλεπω οτι δεν τα πατε καλα.
απο που ειναι η φωτο και σε ποια ανηκει ?
:wink:

Συνημμένα

• 0.quiz.jpg
    0.quiz.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 28

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστη Isinas αν δεν κανω λαθος τα 20ρικα ειναι τα νομιμα και ειναι κλειστα .Αρα οταν ανοιξουν και παλι, τα κοριτσια θα ειναι ασφαλη διοτι θα εχουν παραμεινει εκτος δουλειας και εκτος κινδυνου.
Τα 10ρικα ειναι τα παρανομα για τα οποια δεν νοιαζεται η κυβερνηση και τωρα ορμανε ολοι οι κορωνοαυτοχειρες με κινδυνο να μολυνουν και τα κοριτσια...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ;
Μπραβο για την εγκρατεια σου και αν εχεις υγιη και αξιοπιστα στανταρ μπραβο επι δυο...βαρεθηκα να διαβαζω κριτικες απο κορωνοαυτοχειρες,ανεγκεφαλους και ανευθυνους που παιζουν κορωνα-γραμματα την ζωη τους για ενα πηδημα και να περνιουνται για μαγκες...κατι τετοια τα λεγανε και αλλοι αλλα εγιναν δαγκες οταν βγηκαν θετικοι και τουμπεκιαστηκαν.Η ανωμαλη προσγειωση ποναει γιατι δεν υπαρχει επαφη με την πραγματικοτητα.Δεν ειμαστε στο 2019...οσοι θελουν να αυτοκτονησουν :priest:και στα αρχιδια μας στην τελικη...οποιος ζησει περισσοτερο αυτος θα γαμησει και περισσοτερο...αυτοι θα ειμαστε εγω, εσυ και οσοι εχουν κοινη λογικη...αντε μαλακες:headbang::birdman::jerking::jerking:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Καταθεσάρα σήμερα στο Μετάξι
..
Γλωσσοφιλαρες με μπόλικο σαλιο γλειφομούνι με το μουνι να στάζει κατουράκι και βαθύ γλειφοκωλιν στην κορασίδα την έφεραν σε έντονο οργασμό.
Όποιος θέλει να του στείλω πμ να απολαύσει τα υγρά της.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.452
Πόντοι
736
..
Γλωσσοφιλαρες με μπόλικο σαλιο γλειφομούνι με το μουνι να στάζει κατουράκι και βαθύ γλειφοκωλιν στην κορασίδα την έφεραν σε έντονο οργασμό.

Ενδιαφερομαι για την κορασιδα φιλε μου, στειλε μου αν θες pm!:wink:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
..
:shit::vomit: Άσε να λείπει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
..

Ενδιαφερομαι για την κορασιδα φιλε μου, στειλε μου αν θες pm!:wink:

Περίμενε τυπε !
Μου ήρθαν μαζεμένα πάνω από 50 πμ !
Δεν προλαβαίνω να απαντάω.
Δεν το περίμενα να υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση...

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.452
Πόντοι
736
Οκ , με την ησυχια σου!:wink:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

πριν από λίγο μεταξοκόριτσο (καλό μουνί) που δεν δουλεύει τώρα μου ζητούσε στο φου μπου 50+30 για ακα τσιμπού σε χώρο μου/της! Και την έχω γαμήσει 30+ φορές και μέχρι που μου κόλλαγε παλιά! Εκεί που γαμιόταν με 10 εβρά με τα πέντε δικά της τώρα μου γινε του call-ου girl! Οξω μωρήηηηηηηηηηηηη!
80 mono για τσιμπουκι ; Η και σεξ ;

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστη Isinas αν δεν κανω λαθος τα 20ρικα ειναι τα νομιμα και ειναι κλειστα .Αρα οταν ανοιξουν και παλι, τα κοριτσια θα ειναι ασφαλη διοτι θα εχουν παραμεινει εκτος δουλειας και εκτος κινδυνου.
Τα 10ρικα ειναι τα παρανομα για τα οποια δεν νοιαζεται η κυβερνηση και τωρα ορμανε ολοι οι κορωνοαυτοχειρες με κινδυνο να μολυνουν και τα κοριτσια...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ;
Μπραβο για την εγκρατεια σου και αν εχεις υγιη και αξιοπιστα στανταρ μπραβο επι δυο...βαρεθηκα να διαβαζω κριτικες απο κορωνοαυτοχειρες,ανεγκεφαλους και ανευθυνους που παιζουν κορωνα-γραμματα την ζωη τους για ενα πηδημα και να περνιουνται για μαγκες...κατι τετοια τα λεγανε και αλλοι αλλα εγιναν δαγκες οταν βγηκαν θετικοι και τουμπεκιαστηκαν.Η ανωμαλη προσγειωση ποναει γιατι δεν υπαρχει επαφη με την πραγματικοτητα.Δεν ειμαστε στο 2019...οσοι θελουν να αυτοκτονησουν :priest:και στα αρχιδια μας στην τελικη...οποιος ζησει περισσοτερο αυτος θα γαμησει και περισσοτερο...αυτοι θα ειμαστε εγω, εσυ και οσοι εχουν κοινη λογικη...αντε μαλακες:headbang::birdman::jerking::jerking:
σύμφωνο συναγωνηστη , σε όλα όσα είπες αυτή είναι η αλήθεια καλός η κακός

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885

80 mono για τσιμπουκι ; Η και σεξ ;

50 γαμήσι + 30 τσιμπούκι! Με 30 το τσιμπούκι κάνω τσιμπούκια εγώ! Η κάθε καργιόλα που γαμιότανε με 10-20 εβρά εκ των οποίων τα μισά δικά της τώρα με την κατάσταση το παίζουν κάποιες! Και της το ξέκοψα...Επειδή μου βγάζεις γούστα 120 με 2 φορές σεξ 1κώλο μια μουνί, πίπα ελεύθερη, και χουφτώματα κτλ! Από τα 10 εβρά της είπα σε πληρώνω βίζιτα! Δεν δέχτηκε, και της είπα πως ΑΝ ποτέ θέλει ΕΤΣΙ έχει καλώς! Αλλιώς χάρηκα πολύ! (βασικά χάρηκα πολύ).
Πριν κανα χρόνο (αλλά τραβιόμουν με μια γκόμενα τότε) μου κόλλαγε ΑΒΕΡΤΑ, θα την είχα ξεσκίσει αλλά πέταξε το πουλί, εγώ πάλι μαλάκας δεν πιάνομαι!

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431
εδιτ στο προηγούμενο

κι όσο για σκιές και μαλακίες
έχω κριτική στη Ίζα όταν πρωτοεμφανίστηκε, στο Έλλης .. το 2007 ..

γατάκι..
Τι μου θύμισες συναγωνιστή...Έλλης 3,στο πάνω δωμάτιο, πολύ όμορφα γαμήσια..Υπερφούλ όχι μεν εξαιρετικά δε...Και πισωκολλητό στο ορθιο στον καθρέφτη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστη Isinas,
Μηπως η κυβερνηση νομιζει οτι στα 10ρικα του Μεταξιου δεν κολλαει η κινεζικη πανουκλα και κολλαει μονο στα 20ρικα της Φυλης;Λες να αρχισει πολεμος αναμεσα στις δυο περιοχες;
Εκτος αν τα υγρα των κοριτσιων εκει εχουν ετοιμα αντισωματα κατα της πανδημιας...αν ειναι ετσι τον λογο εχει η επιστημη !

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom