Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (35 μέλη και 261 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αψεγαδιαστη ενημερωση Farkeli και bakalhs  :thumbsup: :thumbsup:
Aπλα να ενημερωσω...για να μην μας πιανουν κοτσους οι καριολες....πως στο 71πανω συνηθως εργαζεται τωρα η κωλοΤζουλια απο το 86ισογειο!Μακρια απο την καριολα!!!

Επισκέπτης
Ἄαα, ὥστε αὐτὴ εἶναι τελικὰ ἡ Τζούλια. Μπορεῖ νὰ παρασυρθῇ κάποιος...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
βλέποντας την κολάρα της ... σε πιάνει ... κρύος ιδρώτας!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στην φατσα ομως ταιριαζει απολυτα το...καλα αυτη σαν κωλος ειναι!!
Καλα για συμπεριφορα δεν το συζηταω...του κωλου εντελως!!

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ είμαι τακτικός στη Τζούλια γιατί προσφέρει
1)Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
2) Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
3) Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
Για τους λάτρες ενός  οποιουδήποτε από τα παραπάνω  that’s a good deal.
Να προσθέσω ότι θέλει ευγενική συμπεριφορά στην αρχή και ας κάνει άχρηστη πίπα. Θέλει να της συμπεριφέρεσαι σαν Βασίλισσα. Όταν όμως κάτσει στα τέσσερα γίνετε λυσσάρα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μικρη πρπει να'ταν πολυ κωλοπαιδο!!! :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Στο φυλης 71 με την Ευα τσατσα την Δευτερα πηγα και δουλευε ενα ρουμανακι νεαρο με συν 20 εδινε και κωλο,ο οποιος και ξεσκιστηκε.Ποιο πριν ειχα παει καρεα 30 και τσιμπουκι ακαποτο με χυσιμο στη μαπα με σαρα και ετσι δεν εχυσα γρηγορα στο κωλαρακι της πιτσιρικας και ψιλοαργησα(κακο και βασανιστικο για εκεινη).
ποσο παει στη Καρεα το ακαποτο με Σαρα?τα παιρνει κανονικα στη μαπα ή εννοεις στομα??

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ποσο παει στη Καρεα το ακαποτο με Σαρα?τα παιρνει κανονικα στη μαπα ή εννοεις στομα??
Πρεπει να πηγαινει κανα 80αρι το μαλλι Βασιλια!!
Και σιγα και την γκομενα κιολας!Για καμια Φυλης κι αμα ειναι τα μουτρα της!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Μέσα στο δωμάτιο να δεις τι νεύρα που σε πιάνουν που έχεις πετάξει το 20ρικό σου! Δόστο ελεημοσύνη καλύτερα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ είμαι τακτικός στη Τζούλια γιατί προσφέρει
1)Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
2) Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
3) Δυνατό σφυροκόπημα σε ένα τέλειο πάτο
Για τους λάτρες ενός  οποιουδήποτε από τα παραπάνω  that’s a good deal.
Να προσθέσω ότι θέλει ευγενική συμπεριφορά στην αρχή και ας κάνει άχρηστη πίπα. Θέλει να της συμπεριφέρεσαι σαν Βασίλισσα. Όταν όμως κάτσει στα τέσσερα γίνετε λυσσάρα.

Αυτά τα προσφέρουν και άλλες. Η συγκεκριμένη είχε κάποτε σε συγκεκριμένους συναγωνιστές μια απαράδεκτη συμπεριφορά ειρωνίας και χλευασμού των χρημάτων που πήρε " είχε πει ότι σας γράφω στο μουνί μου" κανοντας τη χαρακτηριστική κίνηση και "Δε σας έχω ανάγκη αφού σήμερα είχα 100 πελάτες". Κάτι τέτοιες καλό είναι να κάνουν άλλο επάγγελμα. Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό να συνυπάρχουν στο χώρο με κοπέλες που είναι διαμάντια πραγματικά. Για αυτές τουλάχιστον.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα προσφέρουν και άλλες. Η συγκεκριμένη είχε κάποτε σε συγκεκριμένους συναγωνιστές μια απαράδεκτη συμπεριφορά ειρωνίας και χλευασμού των χρημάτων που πήρε " είχε πει ότι σας γράφω στο μουνί μου" κανοντας τη χαρακτηριστική κίνηση και "Δε σας έχω ανάγκη αφού σήμερα είχα 100 πελάτες". Κάτι τέτοιες καλό είναι να κάνουν άλλο επάγγελμα. Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό να συνυπάρχουν στο χώρο με κοπέλες που είναι διαμάντια πραγματικά. Για αυτές τουλάχιστον.

Τέτοια κολάρα βρίσκεις σπάνια. Προσωπικά μπορώ και παραβλέπω τα αρνητικά της χάριν της κολάρας. Εμένα επειδή της φέρομαι σαν κυρία δεν έχει βγάλει δόντια, χαμογελά συνεχώς και με αφήνει να σφυροκοπάω όσο δυνατά θέλω. 
Φαίνετε ότι αυτή η δουλειά της έχει δημιουργήσει αρκετά κόμπλεξ. Από εκεί και πέρα είναι στο χαρακτήρα του καθενός μας το τι θα ανεχτεί και πόσο υπομονή θα κάνει για να πάρει αυτό που ζητάει. Εγώ βγαίνω πάντα ευχαριστημένος.
ps: Η πλάκα είναι ότι πριν μου πάρει πίπα με ρωτάει αν είμαι καθαρός για να τον ακουμπήσει ελάχιστα στα βυζάκια της.  Την πρώτη φορά πίστεψα ότι θα μου έκανε ακάποτη!

Επισκέπτης
Είδα στο εν λόγω οίκημα πριν από καμμιά βδομάδα,μια καστανόξανθη με περιέργο παγωμένο ευτυχισμένο χαμόγελο,μια φάτσα που αμέσως μου θύμισε Jack Nikolson υποδυόμενο τον Jocker στον BATTMAN.
Οταν έκανε μεταβολή να φύγει τρελάθηκα με την ΚΟΛΑΡΑ της.Αυτή είναι;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Αλλάζω θέμα για πρόσωπο κ κατάστημα εννοώ, μιλώ για το come-back της γνωστής milf Ειρήνης, στο Κολωνού 27Α, εκεί που ήταν πριν πάει στο Αχιλλέως 40..

Εγώ μετά από τόσο καιρό την βρίκα ότι έχει κομψύνει κάπως (βασικά την είδα πιό αδυνατισμένη κ ποιό σικάτη... ήμουν ο πρώτος στην βάρδυα της - δεν ξέρω ήταν ακόμη φρεσκαδούρα... )

Λάθος ή σωστό?
:think: :think: :think: :think: :think:
Ρωτώ αυτούς που την έχουν δει πολύ πρόσφατα...

Της είπα ότι δεν πέρναγα για ευννόητους λόγους στο Αχ.40 κ μου είπε ότι πολύς κόσμος που το ήξερε, αλλά  κ ήταν πελάτες της, απέφευγε να περνάει από εκεί κ μάλιστα μου ζήτησε να ευχαριστήσω το φόρουμ κ το site, που ενημερώνουν τον κόσμο ότι γύρισε στο συγκεκριμένο μαγαζί.. κ έτσι, σιγά-σιγά όλοι γυρίζουν στα θεσπέσια "Με-Μέ" της ..

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Σήμερα κατάλαβα κ τι θα πεί οικονομική κρίση ... Τιμή μόλις στα 15 € ... (ενώ το 2006 στην τρισάθλια Λεωνίδου 6 το Ειρηνάκιη ήταν στα 20€) κ ενώ , για ένα μισάωρο που έμεινα στο μάγαζί, μόλις ένας πέρασε κ αυτός λίγο πριν φύγω ..
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Dracu1a

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω πολλά από ρδελα, τι συστήνεται?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...Καὶ λαμβάνοντας τὴν σκυτάλην τῆς περιγραφῆς ἀπὸ τὸν κο Farkeli νὰ πῶ ὅτι ὁ περίπατος ἐσυνεχίσθη ὡς ἐξῆς:

[size=12pt]Φυλῆς 71 κάτω Ἄννα. Αἱ περιγραφαὶ περιττεύουν.[/size]

[size=12pt]Μονῆς Προδρόμου μελαγχροινὴ μεγαλόσωμος ἐντυπωσιακὴ.
[/size]

Οι πληροφορίες για την Άννα μοιάζουν τόσο ψέμα που πλησιάζουν την αλήθεια... :sunglasses:
Παρότι δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις μου επειδή έχει κοντά και ξανθά μαλλιά, οφείλω να ομολογήσω ότι έχει προκλητικό σώμα και έκφυλο πρόσωπο... ;)
Όσο είμαστε στο σαλόνι, βγήκε από δωμάτιο ένας μαύρος  ...εξαϋλωμένος και εξιλεωμένος με τόση ικανοποίηση και χαρά που φώτιζε το πρόσωπο του σαν να ήταν λευκός Ευρωπαί(ε)ος  :grin:

Στη Μονής Προδρόμου είδαμε ένα νέο μελαχρινό κορίτσι με τα μαλλιά μέχρι τους ώμους, ψηλό με καμπύλες, χορταστικό κώλο, υπέροχα βυζιά και ωραίο έκφυλο πρόσωπο.  ;)
Δεν ήταν η Σακίρα. Ο Αναστάσης δεν ήξερε το όνομα της γιατί δούλευε για πρώτη ημέρα. :rolleyes:

Επισκέπτης
Οι πληροφορίες για την Άννα μοιάζουν τόσο ψέμα που πλησιάζουν την αλήθεια... :sunglasses:

Εἴπαμε. Μήν λαμβάνετε πληροφορίας ἀπὸ ἐμὲ διὰ τήν Ἄνναν. Εἶμαι θετικὰ προκατειλημμένος στὸν ὕψιστο βαθμό. Δοκιμάσατε μόνοι σας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom