You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μινι απογευματινη κατεβασια χθες στην Φυλης και στο Μεταξι οπου κι εθεαθησαν τα εξης...
Φυλης54 ισογειο
Μαυρομαλλα αδυνατη με καλο προσωπακι που Βανεσσιζει...αλλα απο την στιγμη που υπαρχει η οριτζιναλ Βανεσσα λιγα σπιτια πιο κει δεν βρισκω τον λογο!!
Φυλής 67
Αννουλα...οπου και κατεθεσα!Το κοριτσι ειναι φανταστικο...μακραν η καλυτερη περιποιηση και συμπεριφορα που παιζει στην Φυλης αυτην την στιγμη!!Σαν εμφανιση δεν λεει και πολλα αλλα μεσα ειναι φωτια!
Ιασωνος37 πανω
Ψηλο καστανοξανθο αλογο με ωραια μαπα...μια χαρα περιπτωση για 15γιουρια!
Ιασωνος43
Σαμπρινα απο Μονης Προδρομου και Φυλης59 καποιες φορες!Ομορφο ξανθο κοριτσι με μπλε ματια!
Ιασωνος 46α
Ψηλο μελαχρινο με σφριγηλο πατουρακι...ομορφο κοριτσι με μεγαλο συν για τους φαν τα γυαλακια που φοραει και της δινουν στυλ!Αξιογαμητο!!
Ιασωνος 46β
Ευσωμη μαυρομαλλα μετριοτατη!
Ακολουθει ενα καυλωτικοτατο μουσικο διαλλειμα
Φυλης54 ισογειο
Μαυρομαλλα αδυνατη με καλο προσωπακι που Βανεσσιζει...αλλα απο την στιγμη που υπαρχει η οριτζιναλ Βανεσσα λιγα σπιτια πιο κει δεν βρισκω τον λογο!!
Φυλής 67
Αννουλα...οπου και κατεθεσα!Το κοριτσι ειναι φανταστικο...μακραν η καλυτερη περιποιηση και συμπεριφορα που παιζει στην Φυλης αυτην την στιγμη!!Σαν εμφανιση δεν λεει και πολλα αλλα μεσα ειναι φωτια!
Ιασωνος37 πανω
Ψηλο καστανοξανθο αλογο με ωραια μαπα...μια χαρα περιπτωση για 15γιουρια!
Ιασωνος43
Σαμπρινα απο Μονης Προδρομου και Φυλης59 καποιες φορες!Ομορφο ξανθο κοριτσι με μπλε ματια!
Ιασωνος 46α
Ψηλο μελαχρινο με σφριγηλο πατουρακι...ομορφο κοριτσι με μεγαλο συν για τους φαν τα γυαλακια που φοραει και της δινουν στυλ!Αξιογαμητο!!
Ιασωνος 46β
Ευσωμη μαυρομαλλα μετριοτατη!
Ακολουθει ενα καυλωτικοτατο μουσικο διαλλειμα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
έχει κάτι από καρναβάλι!!!!Ακολουθει ενα καυλωτικοτατο μουσικο διαλλειμα
Επισκέπτης
Σὰν τὴν Ἕλλη εἶναι αὐτὴ, ἕναν τόνον πιὸ μελαμψή!
Σαφῶς ἡ Ἄννα δὲν εἶναι ἀπὸ τὰ ὡραιώτερα τεμάχια, ἀλλὰ οἱ κοιλιακοὶ της εἶναι ...διαστημικοί. Λιπαρὰ 0%!
Σαφῶς ἡ Ἄννα δὲν εἶναι ἀπὸ τὰ ὡραιώτερα τεμάχια, ἀλλὰ οἱ κοιλιακοὶ της εἶναι ...διαστημικοί. Λιπαρὰ 0%!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Βραδινή βάρδια στις 25/2/2009
...γύρω στις 20.30΄
Στο Μεταξουργείο κυριαρχούσε το 15ευρο
Ιάσωνος 46 πάνω
[size=16pt]...[/size] μελαχρινή με κοντά μαλλιά, 23-25 ετών, ψηλόλεπτη, με λεμονάτο βυζί αλλά ανύπαρκτο κώλο και γυαλιά δασκάλας …αποδεκτή για 15 ευρώ
Άκουσα την ναζιάρικη φωνούλα της κοπέλας καθώς και το όνομα της σε on line σύνδεση μέσα από το κινητό του Piatsas.
Μας είπε το γλυκό της όνομα : Ραμόνα ;)
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Παιδες ξερουμε αν ειναι ακομα αντριαννα στο διδυμου 20???Και αν δουλευει πρωινα??Σκεφτομαι για καταθεση σημερα το πρωιιι....Καλημεραα!!!
Γενικά αν κάποιος συναγωνιστής περάσει απογευματινή βάρδια απο διδύμου αν μπορεί ας ενημερώσει!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σὰν τὴν Ἕλλη εἶναι αὐτὴ, ἕναν τόνον πιὸ μελαμψή!
ρε μπακαλογατε που τη βρηκες τη περισπωμενη στην λαχαναγορα?παρηγγηλες καμμια μερα αβοκαντο και σου εφεραν περισπωμενη και δασυα?
Επισκέπτης
ρε μπακαλογατε που τη βρηκες τη περισπωμενη στην λαχαναγορα?παρηγγηλες καμμια μερα αβοκαντο και σου εφεραν περισπωμενη και δασυα?
Τὸ κατάστημα ἀνήκει εἰς τὴν κατηγορίαν πολυτελείας, μὴ ὑποκείμενον εἰς ἀγορονομικὸν ἔλεγχον.
τεταρτη ωρα 12 βραδυ δουλευε στο 18 παντως οπου και της εδωσα βασιλικο πολτο στο στομα ;)Γενικά αν κάποιος συναγωνιστής περάσει απογευματινή βάρδια απο διδύμου αν μπορεί ας ενημερώσει!
Επισκέπτης
Η ασέλγεια πάνω στην Ελληνική γλώσσα όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων,η απαξίωση των αρχαίων ελληνικών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καθώς και ο μηχανικίστικος τρόπος διδασκαλίας αυτών,με εξαίρεση φωτεινούς Διδασκάλους,ένα σκοπό έχουν:ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ.Γιατί όποιος μαθαίνει αρχαία Ελληνικά-όχι απλά ως γλωσσική διατύπωση-αλλά ως έκφραση και σημειολογική απεικόνιση της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίαςΤὸ κατάστημα ἀνήκει εἰς τὴν κατηγορίαν πολυτελείας, μὴ ὑποκείμενον εἰς ἀγορονομικὸν ἔλεγχον.
δεν κατευθύνεται ως πρόβατο.Η παραγωγή τούβλων αφορά όλον τον κόσμο,όπως λένε και οι PINK FLOYD: ANOTHER BRICK ON THE WALL .Χωρίς καμμιά προσωπική αιχμή για κανέναν.Μία παρένθεση σκεπτικισμού και μη στυλιζαρισμένης συμπεριφοράς στο "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" δεν βλάπτει...
bakalhs
Επισκέπτης
Συμφωνῶ καὶ ἐπαυξάνω.
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
ο φιλος xilnik που εχει χαθει?
Αυτό θα έλεγα κι εγώ , που είναι ο Αρχοντικός Άρχοντας Xilnik ? ...
Βέβαια κι εγώ δεν κάνω πια ενημερώσεις όπως παλιά γιατί έχω κουρνιάσει
για να ξεχειμωνιάσω στο ζεστό μουνάκι της Ρενατούλας μου και δεν ψάχνω γι΄άλλες...χεχεχε
Η ουσία πάντως είναι να περνάμε καλά και η ψωλές μας να είναι καλοταισμένες ...χεχεχε
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τωρα τελευταια βλεπω οτι εχει ξανανοιξει το μπουρδελο στην Λιοσιων 73Α.
Ειναι αυτο που εβγαινε η γρια ...τανα στο μπαλκονι και ψαρευε πελατες.
Απ΄εξω φαινεται ανακαινισμενο (σχετικα) και 2 νεα "φωτιστικα" φεγκουν στην εισοδο.
Δεν εχω μπορεσει να μπω μεσα να δω τι παιζει, γιατι ολο με αυτοκινητο περναω πηγαινοντας για δουλειά....
Ξερει κανεις τι παιζει???
Απ΄εξω φαινεται ανακαινισμενο (σχετικα) και 2 νεα "φωτιστικα" φεγκουν στην εισοδο.
Δεν εχω μπορεσει να μπω μεσα να δω τι παιζει, γιατι ολο με αυτοκινητο περναω πηγαινοντας για δουλειά....
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Τωρα τελευταια βλεπω οτι εχει ξανανοιξει το μπουρδελο στην Λιοσιων 73Α.
...σε τρώει ο ποπουλίνος σου εσένα μου φαίνεται ...μουάχαχαχα...
αυτό το scouting είναι μόνο για τις ειδικές δυνάμεις των μπουρδελιάρηδων
πίτσι, gangsta xz κ.λ.π. δεν νομίζω κανείς 'απλός' μπουρδελιάρης να πάει
να τσεκάρει εκεί και να δεί καμμιά 'νύφη κόρη του δράκουλα'...χαχαχα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ανανεωθηκε το σπιτι
το φτιαξανε απο μεσα
εχει βιντεο κλπ
2-3 φορες που τσεκαρα παιζαν τα ιδια κομματια που παιζουν στην λιοσιων
η ξανθια απογευματινη απο τροφωνιου
και το χαζο που συνηθως ειναι στο ιδιο σπιτι μετα τις 12 το βραδυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μα γι΄αυτο ακριβως ρωταω.
....Φοβαμαι να μπω μεσα, μπας και μου ελθει τιποτα ξαφνικο.
Αφηνω την αποστολη στους....ειδικους.
Εγω ο φτωχος, απλα ενημερωνω.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις