Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (12 μέλη και 246 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Θυμιζω τι εγινε οταν πηγαμε πιο χαλαρα με τα μετρα...η κατασταση ξεφυγε και μετα τα κλεισαμε ολα γιατι τρεχαμε και δεν φταναμε λογω της ανοησιας των μαζων που εχουν τις μασκες για φουλαρι και λειτουργουν σαν να ειναι στο σπιτι τους.Απο τυχη ζουν οσοι ζουν λειτουργωντας ετσι...και εγω θελω να τζογαρω αλλα ΟΧΙ με την ζωη μου.

geraki

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
214
Πόντοι
21
Το ανεβάζω σε φωτό γιατί δεν μπορώ να ξαναγράφω
Τύπε, όπως σου αρέσει να γράφεις ανορθόγραφα, παρόλο που έχεις και διορθωτή κειμένου(!) :jerking:
έτσι αρέσει και σε κάποιους το ακα σεξ... Χώνεψέ το... :sunglasses:

Τα ορθογραφικά λάθη δεν είναι μεταδοτικά ούτε κολλάνε ασθένειες :confused:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Τύποι,πορνοαλερτ!

Ο ζούγκλας έστειλε αντερκοβερ χιστη στο μεταξι με κρυφή κάμερα και τώρα κάνει σαματα για να κλεισουνε τα μπουρδελακια και εγκαλεις την πολιτεία που δε στέλνει στρατό στη πορνοντισνεϋλαντ :confused:

Μη ξεχνάμε ότι ο ζούγκλας είναι ορκισμένος ιππότης της αγαμίας και μισεί όσους γαμανε, θυμάστε τι είχε κάνει παλιότερα οι μεγαλύτεροι, που με τις δοκιμές του τις τσιριδες που έκανε σαν αγαμητη είχαν κλείσει για μεγάλο διάστημα όλα τα σπιτάκια και τα στούντιο και είχανε διώξει όλες τις μουναρες Ρωσίδες που γαμαγε τότε ο Έλληνας αστέρια με 2 και 3 χιλιάρικα μια δραχμουλες. Πρέπει να οργανωθούν πορνοπεριπολιες , εχουμε πόλεμο αδέρφια! :confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.573
Πόντοι
4.646
Το ανεβάζω σε φωτό γιατί δεν μπορώ να ξαναγράφω
Τύπε, όπως σου αρέσει να γράφεις ανορθόγραφα, παρόλο που έχεις και διορθωτή κειμένου(!) :jerking:
έτσι αρέσει και σε κάποιους το ακα σεξ... Χώνεψέ το... :sunglasses:

Τα ορθογραφικά λάθη δεν είναι μεταδοτικά ούτε κολλάνε ασθένειες :confused:

Επίσης, αν γαμάω εγώ π.χ. ακάποτα, οποιοσδήποτε άλλος δεν θα κολλήσει από το γαμήσι μου.

Οπότε ακάποτο γαμήσι=ορθογραφικό λάθος... :sunglasses:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
μαθαμε πότε θα ανοίξουν;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Ότι να ναι λετε ενημέρωση μηδέν στείλτε ποια ρδελα δουλεύουν κρυφά τη νύχτα σε π.μ ρ παιδιά αμάν..

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Ρε φίλε δε δουλεύουν οι οίκοι το βράδυ... Αλλά και να δούλευαν ποιος θα ριψοκινδυνέψει ένα 300άρι για ένα βραδυνό γαμήσι ενώ μπορεί να πάει άνετος μερικές ώρες νωρίτερα;
Ότι να ναι λετε ενημέρωση μηδέν στείλτε ποια ρδελα δουλεύουν κρυφά τη νύχτα σε π.μ ρ παιδιά αμάν..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν υπαρχουν βραδυνα μπουρδελα.
Το βραδυ εχει ρισκο στα μπουρδελα.
Επιτρεπεται μονο η μετακινηση για σοβαρους λογους (αχρειαστοι να ειναι).

Ενταξει...αν βγαινει τωρα και ενα ποσοστο του πληθυσμου για βολτα
ας μην το κανουμε θεμα. Πολλοι αλλοδαποι βγαινουν ολη νυχτα
με η χωρις μασκα και δεν βλεπω να κοβονται προστιμα.

Μηπως δεν βλεπω καλα; μηπως με ενοχλει η μασκα;

:confused:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μμμ κατάλαβα παιδιά από απόγευμα τότε όποιος ξέρει οικο ανοιχτό από βέργας πχ φυλης κτλ του 20ρικου να μ στείλει π.β θα βοηθούσε πολύ!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δυσκολος γριφος: οταν απομονωσεις τα ψηφια απο νουμερο μπουρδελου
που δουλεψε ψηλη και αχαρη μελαχρινη με απλο προγραμμα σε δεκαρικο
και το καλλιτεχνικο της ξεκινα απο Κ
Θα αποκτησεις δυο ψηφια που θα σου ανοιξουν τον δρομο για εικοσαρικο
εκει που αναρωτηθηκες.

:rockon:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μας γαμησες

εκει που αναρωτηθηκες.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
εκει που αναρωτηθηκες.

:2funny::2funny::2funny:
Riddle me this Batman

Xaralampos28

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά , στην προηγούμενη καραντίνα την μικαελα την είχα βρει σε γνωστό σάιτ να δουλευει ως ανεξάρτητη ... ξέρει κάποιος αν δουλευει κ σε αυτήν ;;; Ευχαριστω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εστειλα π.μ οπου ηταν να στειλω.

:sunglasses:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ρε παιδια για τι ακαποτα μιλατε? Ειστε σοβαροι? Ετυχε να γνωρισω στη δουλεια εναν ανθρωπο γυρω στα 60 χρονων οπου αυτος μια ζωη την εβγαζε με πουτανες. Λογω της συνεργασιας μας επειδη δουλευαμε στο ιδιο κτηριο ετυχε να μου ανοιχτει σε διαφορα θεματα προσωπικα του. Λοιπον ο τυπος εκανε ακαποτα τσιμπουκια με πουτανες και οπου μπορουσε ακαποτα παντου γενικα και οχι μονο σε τσιμπουκια. Ομως ο τυπος ηταν γεματος κονδυλωματα στο πεος. Και συνεχιζει ακομη και τωρα που μιλαμε να γαμαει ακαποτα παντου.Ειναι ενας 60αρης αλλα μικροδειχνει ηλικιακα πολυ,φαινεται γυρω στα 48-50 και ειναι παρα πολυ αδυνατος.

Στην θεση σας οπου τον πετυχαινα αυτον θα ελεγα γαμηστε τον.Ειναι επικινδυνος. Σκορπαει εν γνωση του τον ιο των κονδυλωματων..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Πες τα ρε (super)sonixxx11...ο καθε ανεγκεφαλος καγκουρας παει και ζμπρωχνει ακαποτα-λες και ειναι με την γυναικα του, οχι οτι δεν ειναι επικινδυνα και εκει αλλα δεν ειναι το ιδιο - πουλαει μουρη εδω και στην παρεα του και μετα δεν μπορει να κατουρησει...αυτο δεν ειναι μαγκια , ειναι αυτοκτονια...αντε μαλακες:uglystupid::jerking::birdman::headbang:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Απογευματινή κυριακάτικη φόλα στο Μετάξι

Είχαν περάσει 7 ηρωικές ημέρες, στις οποίες μάζευα σπέρμα και σήμερα δεν ήθελα πολλά, να ρίξω ένα πούτσο στα όρθια με τα ρούχα, χωρίς πολλά ρίσκα για τους γνωστούς λόγους. Το αποκούμπι μου για τέτοιες περιπτώσεις είχε ρεπό :( και δούλευαν η Ιωάννα η Λειβαδιώτισσα και η Μαρίνα. Και τις δύο τις έχω συναντήσει στο παρελθόν, επέλεξα Ιωάννα λόγω κώλου :)

Με βλέπει με τα ρούχα, άντε γδύσου, μου λέει. Όταν της εξήγησα, δυσανασχέτησε. Φάουλ ότι ενώ της είπα για καπότα στην πίπα μου την άρπαξε αιφνιδιαστικά χωρίς - εκεί θυμήθηκα κάποιον που έγραφε εδώ μέσα ότι την είχε πηδήξει ακά από τον κώλο, παρόλα αυτά δεν μου έπεσε :rockon:

Γκρίνια με διάφορα, ανέβα στο κρεβάτι μου λέει, ανεβαίνω κι εγώ με τα παντελόνια κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους και με τα παπούτσια. Πισωκολλητό. Κάτσε της λέω να τον παίξω λίγο να μου σηκωθεί καλά. Άμα τον παίξεις κιόλας άστα να πάνε, λέει εκείνη. Μου τον βάζει κι εγώ σκεφτόμουν, να μου σηκωθεί λίγο καλύτερα και να πάω για κώλο. Γάμα πιο γρήγορα λέει εκείνη.

Δεν την πάλεψα, με έπρηξες της λέω, σηκώθηκα κι άρχισα να πλένω σχολαστικά το πουλί μου. Αυτή με τράβαγε, έλα να σου κάνω μια πίπα να χύσεις, γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ και τέτοια, αλλά είχα ξενερώσει, καλύτερα να τραβήξω αύριο μια μαλακία με κανένα μουνάκι από το δρόμο, σκέφτηκα :rolleyes:.

Στο φεύγα, έβγαινα εγώ κι ένας αλλοδαπός συναγωνιστής και η τσα έδωσε γραμμή στον τσιλιαδόρο να μη βάλει άλλον μέσα ακόμα. Με το που ανοίγει η πόρτα και βγαίνουμε, ερχόταν τρεχάτος ένας πάκι να μπει, στάσου του φώναζε ο τσιλιαδόρος, μην μπαίνεις, εκεί αυτός, έτρεχε να προλάβει να μπει. Τι ζούμε :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια φοβερη πουτανα εκ των κορυφαιων ηταν η Αντζελα απο Διδυμου 20.
Ξεκινησε λιγα χρονια πριν τους Ολυμπιακους στην Αθηνα
και μετα απο καποια χρονια εξαφανιστηκε χωρις κανεις να μαθει κατι.
Ειχε βγει βρωμα οτι ηταν τρανς αλλα εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
Λογικα ζηλια μιας και τις ειχε κανει ολες αλογα που χλιμιντριζαν.
Απλο προγραμμα δηλωνε φυσικα κι αυτη
(ολες οι κορυφαιες βλεπετε οτι δηλωνουν απλο προγραμμα)
με ομορφα παρελκομενα. Πανεμορφη με φοβερο κορμι, μετριου αναστηματος
με πολυ ωραιο δυαρι βυζι, ευγενεστατη, υπομονετικη
φινετσατη, σοβαρη και σιγουρα αναμεσα στις τοπ των τοπ. Υπερμουναρα!
Ξεκινησε ξανθια και εγω προσωπικα ημουν που της προτεινα
να αλλαξει τα μαλλια της και να γινει μελαχρινη με αλλη κουπ.
Δεν της πηγαινε τοσο πολυ το ξανθο.
Ξεσκισμα στα ραντεβου, απιστευτη δουλεια και δεν νομιζω να υπηρξε
ουτε ενας που να μην εμεινε ευχαριστημενος.
Τετοιες χρειαζονται τα μπουρδελα!
Οχι στυμενες λεμονοκουπες και ανιδεες στο 50% του συνολου.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σήμερα, χτες βασικά Κυριακή, απογευματάκι παίχτηκε πολύ δυνατό γαμησάκι σε στούντιο. Είχα να πατήσω σε στούντιο από τον Οκτώβρη του 19' που το γύρισα στη Φυλής. Καιρό είχα να γαμήσω τόσο καλά. Ναι το 50άρικο δεν είναι για συνέχεια, αλλά άμα είναι να σκας 20άρικο και τις μισές να το κλαις, ε να το χέσω.

Κάθομαι και διαβάζω τον φίλο από πάνω και γενικά ιστορίες αηδίας και κατάντιας στο Μετάξι και τα μάτια μου ξερνάνε. Είπαμε ρε τύποι, καβλωμένοι καβλωμένοι, αλλά αγαπήστε και λίγο τον εαυτό σας, βάλτε ένα όριο.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ρε παλικάρια μια ερώτηση : Στην προηγούμενη καραντίνα είχαν γράψει κάποιοι ότι οι εταίρες στην Twig Str. δουλεύαν κανονικά αλλά σε σκανάραν λες και ήταν στούντιο η φάση. Ισχύει ακόμα αυτό ή τα έχουν κλείσει στην συγκεκριμένη περιοχή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom