Όσοι πάτε μετάξι στην Jason str πολύ κακώς πάτε, εδώ και ένα δίμηνο τα ίδια και τα ίδια, με απειροελάχιστες εξαιρέσεις που τις βαριέσαι και αυτες καθώς είναι φολες, πηγαίνω και εγώ για τα χοντρά και μόνο που και που με μισή καρδιά.
Σήμερα στην ονομαστική μου γιορτή του έδωσα να καταλάβει όμως, στο μετάξι πάλι αλλά στο "σφηνάκι live" όπως το λέει ο μύστης Ν.Σμυρνη είναι 3 ρωσιδουλες αρκετά τιμιες, η Μονικα έχει κωλαρα με στήσιμο στα 4 από άλλο πλανήτη, η Αλμπίνα πετιτ σωματακι με σφιχτό δέρμα ωραίο πεταχτο κωλαρακι μικρό αλλά στητο βυζι, γατησια ματια όλο τρέλα, η Ναταλία πάλι ψιλοαδιαφορη ολίγον τι γιουβαρλακι αλλά το παλεύει δεν είναι αποκρουστική.
Πέρασα και με τις 3, ναι ξόδεψα 60 αργιουρια, και 1.5 ώρα από τη ζωή μου καθώς ξεκουραζομουν ανάμεσα στις καταθέσεις τρώγοντας κοτόπιτες&πρασσοπιτες στο bread factory.
Η Μόνικα ελεύθερο στοματικό αν σε δει καθαρό και σε γουστάρει, δεν το ανακοινώνει στο σαλόνι, πίπα υγρή και αρκετά καλή με θέα την κωλαρα της στον καθρέφτη, παιχνίδια με την γλώσσα σε όλο το σώμα, στήσιμο στα 4 ε-ξαι-ρε-τι-κο, δεν κλέβει καθόλου και με προστυχολογα σε απογειώνει. 8/10 Βαθμολογία.
Αλμπίνα η παιχνιδιάρα: έρχεται με μεγάλη διάθεση στο δωμάτιο με το μπουρνούζι της με το κινητό βάζοντας Ρώσικη μουσικούλα με νταπα-ντουπα ντίσκο ρυθμούς, πεντακαθαρο ροζουλι μουνάκι για φάγωμα, εννοείται το περιποιηήθηκα δεόντως, τσιμπούκι με σκουφο αλλά αρκετά καλό με βλέμμα πολλά υποσχόμενο να λιώνεις, η κοπέλα είναι αγριόγατα στο σεξ καθώς όταν ανεβάζεις στροφές σου χτυπάει τατουάζ με τα νύχια της, φιλάκια πολλά στο στόμα και μου μιλούσε Στα ρωσικα με βλέμμα έκφυλο, Στα 4 τώρα δεν έχει πολλές αντοχές δυστυχώς, το σεβάστηκα όμως και το πήγα χαλαρά επαναλαμβάνοντας τους στίχους που τραγουδούσε η Ρωσίδα τραγουδίστρια και η Αλμπίνα να γελάει, "τι γελάς ρε μπλιετ της λέω" και άρχισα να ανεβάζω στροφές μέχρι να τελειώσω, η Αλμπίνα κάτι μου έλεγε για την θεία της τη Σούκα αλλά δεν με ενδιέφερε.
7.5 Βαθμολογία
Ναταλία γιουβαρλακι: ήρθε με κάτι καλτσουλες πόκεμον στο δωμάτιο και το στρινγκ της το ροζουλι, όχι κάτι ιδιαίτερο η Ναταλία, καθώς ούτε παιχνιδιάρικη διάθεση δεν είχε αλλά ούτε το κάτι Ουάου από υπηρεσίες, την έσπρωξα ίσα ίσα για τον αριθμό να τιμήσω την γιορτή μου ..
Ήταν και μια άλλη Ρωσίδα ντυμένη με κανονικά ρούχα και θα αρχίσει σε κάνα 10ημερο την δουλειά, η φόρμα που φορούσε εφάρμοζε ωραία στην κωλαρα της, θα τιμηθεί και αυτή σίγουρα όταν ξεκινήσει, βλαχόφατσα αλλά φαινόταν ότι έκανε κέφι το μπούτσο καθώς όλη την ώρα πείραζε τους πελάτες.
Οι κοπέλες ήταν χωρισμένες σε 2 σαλόνια, ένα στο υπόγειο και ένα στο ισόγειο.
Καλά γαμησια.