Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 659 άτομα (31 μέλη και 628 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Eπισκεψη πριν απο λιγο σε υπερ-κρυφο οικο οπου ξεσκισα ενα σεξυ μελανουρι.
Αφου επεσαν τα πρωτα γλωσσοφιλα μου πηρε ακαποτη σαλιωτη πιπαρα :P :P
Επειτα καβαληκε το πεος μου και χοροπηδουσε απανω του σα να καβαληκεβε αλογο :wink: :wink:
Μετα την εβαλα στα τεσερα και την τιμωρησα ριχνοντας της και καμμια μπατσα στα κωλομερια της...

Αναχωρησα απο τον οικο εντελως ξεκαβλβωμενος αφου το μωρο με περιποιηθηκε σπεσιαλ...
Πολυς κοσμος στο σαλονι τη γαμησαμε ολοι δεν εφυγε κανεις αγαμητος, το ξεσκισαμε το μωρο.

Καλησπερα μπορω να εχω την διευθυνση αυτου του κρυφου οικου παρακαλω πολυ , γιατι δεν παει αλλο , θα χαρω πολυ αν μου απαντησεις ,ευχαριστω.!!!!!!!

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Kαι εγω θα ηθελα την διευθυνση σε p.m. αγαπητέ μυστη dmtrsxxx αυτου του κρυφου οικου please
...

glas7411

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Σημερινό πέρασμα το μεσημέρι για να βρω τον Γιώργο τον Μαθηματικό στο ένα σπιτάκι και τον γλύπτη στο άλλο σπιτάκι λίγο πιο πέρα. Δυστυχώς όμως δεν είδα κανένα σήμα. Ίσως έφταιγε τ ότι στην περιοχή είχε λαϊκή, οπότε και αυξημένη κίνηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Χτες, Σάββατο... η ημερήσια ενημέρωση έφτασε σε άλλο επίπεδο!! Μυθοπλασίες ή πραγματικότητες το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, μας διασκεδάσατε!!

:hi:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.271
Πόντοι
2.586
Ρε μάγκες αν έχει κάποιος κανέναν οίκο για καμία βυζαρου ας μου στείλει πμ γιατί ποτέ δν τα πήγαινα καλά μ τους γρίφους ??

Είσαι ο άνθρωπος μου! Λοιπόν ένα επίκαιρο : "Έχω ένα πραματάκι, μία πιθαμή και κάτι. Σου το δείχνω και τρομάζεις, σου το βάζω και φωνάζεις, σου το βγάζω κι έχει χύσει, κι όμως έχει ωφελήσει. Τι είναι;" Όποιος απαντήσει, τον στέλνω Ναταλία!

Το εμβόλιο. Πού θα μου έρθει η Ναταλία;

Kologamias

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Επειτα καβαληκε το πεος μου και χοροπηδουσε απανω του σα να καβαληκεβε αλογο :wink: :wink:
Μετα την εβαλα στα τεσερα και την τιμωρησα ριχνοντας της και καμμια μπατσα στα κωλομερια της...

Αναχωρησα απο τον οικο εντελως ξεκαβλβωμενος αφου το μωρο με περιποιηθηκε σπεσιαλ...
Πολυς κοσμος στο σαλονι τη γαμησαμε ολοι δεν εφυγε κανεις αγαμητος, το ξεσκισαμε το μωρο.

Μητσάρα μπορείς να μας πεις αν ήταν στο πορνό μαλλ???
Και το όνομα της κοπέλας?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Μητσαρα μητσαρα σκιστεις την κολάρα :rockon::rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πριν χρονια...οπου ολα ηταν καλυτερα!

Λ.Ιωνιας χειμωνας. Δουλευε η Λιζα και καλα ΕλληνοΒραζιλιανα. Ισως.
Συμπαθητικη φατσα για οσους θυμουνται, κοντο μαλλι ξανθο μελι
επιδερμιδα φοβερα γλυκια, τρυφερη και λεια.
Βυζι δυομιαρι χυτο με ωραιες καμπυλες. Πολυ καλη για μιλφ στο δωματιο.
Τσατσος ο γυαλακιας με την γυναικομαστια γνωστος κι απο το Θασου.
Πηγαινα με εικοσαρικο. Απο απλο προγραμμα με την μια εκανε ελ.στοματικο.
Το απεδωσα στην ελλειψη κοσμου.
Μια μερα σκεφτηκα να παω με πενηνταρικο να την περασω τορνο.
Ο τσατσος ηταν μπριζωμενος να παρει ματι αρκετες φορες.
Στο δωματιο δεξια ειχε ενα κενο πανω δεξια που ανεβαινε κι εβλεπε τα ματς.
Εβαζε σκαμπω απ εξω. Κρυφα η τον αφηνες. Γουσταρε πολυ τριψιμο ρωγας του.
Μου τις ειχε δειξει μια φορα. Μαλακες, σαν ταβανοπροκες ηταν. :2funny:
Δεν υπερβαλλω σε τιποτα απο οτι γραφω.
Τον απεφυγα και μπηκα δωματιο. Το τι εγινε δεν λεγεται. :kneel:
Τα παντα πλην κωλου που αν τον κυνηγουσα, ισως της τον επαιρνα κι αυτον.
1 ωρα και βαλτε. :thumbsup:
Η τυπισσα με δουλευε η την ειχε καταβρει. Εσταζε παντως.
Και να εχω και τον γκασμα να ανεβοκατεβαινει για να βλεπει.
Εντελως μπουρδελο η φαση. Εκλεινα που και που τα ματια για να μην γελαω.
Η Λιζα κυρια. Αυτο την μαρανε. Εκανε οτι δεν ηξερε. :2funny:
Εχυσα εις διπλουν. Οπως ηθελα ομως.
Αλλες εποχες...

:rockon:

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Παίδες ισχύει οτι τα μπου θα ανοιξουν αυριο ?

• Like
Αντιδράσεις: ub45

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Θα ανοίξουν μαζί με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, μπορεί και την άλλη εβδομάδα........ Μπουρδέλα και τζόγος μαζί!!!!!!!!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ενημερωση προς τους συναδελφους που ρισκαρουν το μεταξουργειο στον πεζοδρομμο το κλασικο μπουρδελο που αναφερεται συχνα.
Ετοιμαζονται για πεσιμο προσεξτε μη σας δουμε στις βραδυνες ειδησης.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Aπό αύριο λογικά θα γίνουν λίγο πιο ελαστικά τα πράγματα στα μπου , λογικό είναι. Κόσμος θα κατέβει στο κέντρο για να ψωνίσει πράγματα..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όσοι πάτε μετάξι στην Jason str πολύ κακώς πάτε, εδώ και ένα δίμηνο τα ίδια και τα ίδια, με απειροελάχιστες εξαιρέσεις που τις βαριέσαι και αυτες καθώς είναι φολες, πηγαίνω και εγώ για τα χοντρά και μόνο που και που με μισή καρδιά.
Σήμερα στην ονομαστική μου γιορτή του έδωσα να καταλάβει όμως, στο μετάξι πάλι αλλά στο "σφηνάκι live" όπως το λέει ο μύστης Ν.Σμυρνη είναι 3 ρωσιδουλες αρκετά τιμιες, η Μονικα έχει κωλαρα με στήσιμο στα 4 από άλλο πλανήτη, η Αλμπίνα πετιτ σωματακι με σφιχτό δέρμα ωραίο πεταχτο κωλαρακι μικρό αλλά στητο βυζι, γατησια ματια όλο τρέλα, η Ναταλία πάλι ψιλοαδιαφορη ολίγον τι γιουβαρλακι αλλά το παλεύει δεν είναι αποκρουστική.
Πέρασα και με τις 3, ναι ξόδεψα 60 αργιουρια, και 1.5 ώρα από τη ζωή μου καθώς ξεκουραζομουν ανάμεσα στις καταθέσεις τρώγοντας κοτόπιτες&πρασσοπιτες στο bread factory.
Η Μόνικα ελεύθερο στοματικό αν σε δει καθαρό και σε γουστάρει, δεν το ανακοινώνει στο σαλόνι, πίπα υγρή και αρκετά καλή με θέα την κωλαρα της στον καθρέφτη, παιχνίδια με την γλώσσα σε όλο το σώμα, στήσιμο στα 4 ε-ξαι-ρε-τι-κο, δεν κλέβει καθόλου και με προστυχολογα σε απογειώνει. 8/10 Βαθμολογία.
Αλμπίνα η παιχνιδιάρα: έρχεται με μεγάλη διάθεση στο δωμάτιο με το μπουρνούζι της με το κινητό βάζοντας Ρώσικη μουσικούλα με νταπα-ντουπα ντίσκο ρυθμούς, πεντακαθαρο ροζουλι μουνάκι για φάγωμα, εννοείται το περιποιηήθηκα δεόντως, τσιμπούκι με σκουφο αλλά αρκετά καλό με βλέμμα πολλά υποσχόμενο να λιώνεις, η κοπέλα είναι αγριόγατα στο σεξ καθώς όταν ανεβάζεις στροφές σου χτυπάει τατουάζ με τα νύχια της, φιλάκια πολλά στο στόμα και μου μιλούσε Στα ρωσικα με βλέμμα έκφυλο, Στα 4 τώρα δεν έχει πολλές αντοχές δυστυχώς, το σεβάστηκα όμως και το πήγα χαλαρά επαναλαμβάνοντας τους στίχους που τραγουδούσε η Ρωσίδα τραγουδίστρια και η Αλμπίνα να γελάει, "τι γελάς ρε μπλιετ της λέω" και άρχισα να ανεβάζω στροφές μέχρι να τελειώσω, η Αλμπίνα κάτι μου έλεγε για την θεία της τη Σούκα αλλά δεν με ενδιέφερε.
7.5 Βαθμολογία
Ναταλία γιουβαρλακι: ήρθε με κάτι καλτσουλες πόκεμον στο δωμάτιο και το στρινγκ της το ροζουλι, όχι κάτι ιδιαίτερο η Ναταλία, καθώς ούτε παιχνιδιάρικη διάθεση δεν είχε αλλά ούτε το κάτι Ουάου από υπηρεσίες, την έσπρωξα ίσα ίσα για τον αριθμό να τιμήσω την γιορτή μου ..
Ήταν και μια άλλη Ρωσίδα ντυμένη με κανονικά ρούχα και θα αρχίσει σε κάνα 10ημερο την δουλειά, η φόρμα που φορούσε εφάρμοζε ωραία στην κωλαρα της, θα τιμηθεί και αυτή σίγουρα όταν ξεκινήσει, βλαχόφατσα αλλά φαινόταν ότι έκανε κέφι το μπούτσο καθώς όλη την ώρα πείραζε τους πελάτες.
Οι κοπέλες ήταν χωρισμένες σε 2 σαλόνια, ένα στο υπόγειο και ένα στο ισόγειο.
Καλά γαμησια.

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Δασκαλε, Στειλε κι εδω ενα PM αν μπορεις!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Ληγμένο ''σφηνάκι'' λάιβ:
Από τα αξιομνημόνευτα τεμάχια της Τζέησον Στέιθαμ στρητ σήμερα ήταν η Λάουρα.
Αδύνατο πετιτ Μολδαβέλι με πρόστυχη φατσούλα και 69 στο μενού.
Δυστυχώς δεν τιμήθηκε καθώς περίμεναν 6 βρωμεροί Πάκηδες να την γαμήσουν.
Αν έχει περάσει κάποιος ας στείλει εντυπώσεις, μήπως αξίζει την αναμονή... :zfuck:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ληγμένο ''σφηνάκι'' λάιβ:
Από τα αξιομνημόνευτα τεμάχια της Τζέησον Στέιθαμ στρητ σήμερα ήταν η Λάουρα.
Αδύνατο πετιτ Μολδαβέλι με πρόστυχη φατσούλα και 69 στο μενού.
Δυστυχώς δεν τιμήθηκε καθώς περίμεναν 6 βρωμεροί Πάκηδες να την γαμήσουν.
Αν έχει περάσει κάποιος ας στείλει εντυπώσεις, μήπως αξίζει την αναμονή... :zfuck:
καλά σοβαρά τώρα ; Πάτε εκεί με τα πακια ; Κανονίστε να κόλλησεις κανα κοροναιο !! Μακρυά μάγκες !! Μόνο σε απομακρυσμένα μπουρδελα τύπου στούντιο ... και αυτό μετά από πολύ καιρό παρά πολύ καιρό όμως ..Το καλύτερο είναι με κοπέλα καθαρή κολ γκριλ !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom