Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (21 μέλη και 150 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα κυριοι σημερα το πρωινο ειχα μια εργασια ενα ραντεβου για δουλεια μιλαω στον κολωνο και αυτο συνεπαγεται κοντα στο μεταξουργειο.
Ειχα δει για καποιο γνωστο μπουρδελακι παντα του 20σαρικου οτι εχει κανα δυο καλα κοριτσια μεσα.
Δεν εχασα την ευκαιρεια μιας που ημουνα εκει κοντα σχετικα και το επισκεφτηκα.
Ειχε τρεις κορασιδες οπου οι δυο αστο ουτε καν το σκεφτομουνα.Γιουβαρλακος, ψωμομενες, αδιαφορες.
Η τριτη κοπελια ηταν η Μονικα γυρω στα 23 την εκαμα με ρομπα κουμπωμενη διοτι σημερα εχει κρυο.
Βγαζει τη ρομπα και βλεπουμε ενα αρκετα συμπαθητικο σωματακι με ωραια οπισθια ψιλοκοντοπουτανο αλλα τα βυζια της χαλουσανε το ολο σκηνικο.
Πολυ μικρα και κατι σαν πεσμενα σαν νερουλιασμενα σαν κατι τετοιο εμοιαζε.Οσο για προσωπο κατα τη γνωμη μου πολυ μετριο δηλαδη δε μου εβγαζε καυλα.
Επειδη οι καυλες αυτη την ξερακιανη περιοδο που διανυουμε ειναι στα κοκκινα δεν το πολυσκεφτηκα και φυσικα περασα στα ενδοτερα.Παντος ειναι μια γκομενα που την γαμας ανετα για αυτην την περιοδο μιλαω.
Ερχεται η κοπελια μετα απο κανα 10λεπτο ξεκινα πιπα και τα σχετηκα ειχε μεγαλη υπομονη σε αφηνε να την ευχαριστηθεις να χουφτωνεις κτλ και αλλαγες στις στασεις ολα καλα πηγανε περασα ομορφα.
Προσοχη παιδια στους μπατσους, παντου σημερα εβλεπα περιπολικα αστυνομια και θεωρω μεγαλο ρισκο να επισκεπφτεσαι αυτα τα μερη οταν κατοικοις μακρια.
Οπως ειπε και καποιος αλλος μπορει ενα γαμησι του 20ρικου σε τετοιες ποιοτητας κορασιδες να σου κοστισει 500ρικο.Προσοχη μεγαλη διανυουμε την εσχατη περιοδο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Λετε να ζησουμε τετοιες μερες;

δεν απαντω σε ερωτησεις.

:dunno:
δεν γινεται αυτο ρε τντ,πως θα αντεξουν μεχρι το καλοκαιρι??
Πιστευω μεχρι 15 μαρτιου θα εχουν ανοιξει,ακολουθει εστιαση μονο εξωτερικα και μετα γυμναστήρια τατουατζιδικα και μπουρδελακια
Μεχρι τις 15 μαρτιου πρεπει να εχουν ανοιξει.
Υπομονη ακομα.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Κάτι ήξερα που δεν ερχόμουν Ελλάδα τόσα χρόνια:2funny::2funny: καθίστε να μην γαμάτε , είχατε που είχατε Άγαμια από της ελλεινιδες τόσα χρόνια σας κλείσανε και τα πηδηχτηρια και η μαλάκια θα πάει σύννεφο:2funny::2funny: Έδη στη Ρωσία δεν έκλεισε τίποτα:)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Κάτι ήξερα που δεν ερχόμουν Ελλάδα τόσα χρόνια:2funny::2funny: καθίστε να μην γαμάτε , είχατε που είχατε Άγαμια από της ελλεινιδες τόσα χρόνια σας κλείσανε και τα πηδηχτηρια και η μαλάκια θα πάει σύννεφο:2funny::2funny: Έδη στη Ρωσία δεν έκλεισε τίποτα:)
Καλως τον Δημητρακη τον ΜΕΓΑ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!
Γαμησε τα! Ευτυχως που λειτουργουν καποια στη ζουλα και γαμαμε ακομα με το 10ρικο!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Με τα 28άρια στη Μεγαλέκου τι παίζει ρε μύστες.. είναι κλειστά? ή κάνουν τις παπιες?.. λουκέτο πάντως δεν έχουν..θυμάμαι στη πρώτη καραντίνα δουλεύανε αυτά...αν πετύχει κάποιος κάπου τη Μαρίνα ας σφυρίξει εδώ η p.m.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Χτες πέρασα γύρω στις 19.30 απο το κατουρημενο Μεταξι και
βγαινει σε μια φάση μπουγιο 15 ατομων απο μπουρδελο τρυπα
στον πεζοδρομο στον αριθμο αντιστοιχο με αυτον που εχει το
διατηρητεο Ανακτορο της Ξεκωλονου!
Μονο αυτο επαιζε εκεινη την ωρα...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Με τα 28άρια στη Μεγαλέκου τι παίζει ρε μύστες.. είναι κλειστά? ή κάνουν τις παπιες?.. λουκέτο πάντως δεν έχουν..θυμάμαι στη πρώτη καραντίνα δουλεύανε αυτά...αν πετύχει κάποιος κάπου τη Μαρίνα ας σφυρίξει εδώ η p.m.
Της προαλλες ειχε στο λαβυρυνθο σαπια αλβανιδα με φουλ...
Εισοδος απο πισω απο την γνωστη Πιατσοκαφετερια
για τα αδιακριτα βλεμματα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη πριν απο λιγο σε υπερ-κρυφο οικο οπου ξεσκισα ενα σεξυ μελανουρι.
Αφου επεσαν τα πρωτα γλωσσοφιλα μου πηρε ακαποτη σαλιωτη πιπαρα :P :P
Επειτα καβαληκε το πεος μου και χοροπηδουσε απανω του σα να καβαληκεβε αλογο :wink: :wink:
Μετα την εβαλα στα τεσερα και την τιμωρησα ριχνοντας της και καμμια μπατσα στα κωλομερια της...

Αναχωρησα απο τον οικο εντελως ξεκαβλβωμενος αφου το μωρο με περιποιηθηκε σπεσιαλ...
Πολυς κοσμος στο σαλονι τη γαμησαμε ολοι δεν εφυγε κανεις αγαμητος, το ξεσκισαμε το μωρο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα προ ολίγου στο πορνομολλ με την καινούρια 19χρονη Άννα το βουλγαρογυφτάκι, με πετιτ σωμα, την οποία παραδόξως γάμησα τσαμπέ, δίνω στην τσατσά το μπλε εισιτήριο στο σαλόνι και μου επιστρέφει 10ρικο, έπειτα έρχεται η Άννα στο δωμάτιο μου δίνει και αυτή 10αρικο, ευχαριστώ που με πληρώνεις της λέω και γελούσε σα το ζαβό, που να 'ξερε ότι το εννοούσα..
Πήρα το αίμα μου πίσω για την προηγούμενη φολα με την Μελίνα..όχι ότι είναι τίποτα αξιομνημόνευτη η Άννα αλλά τουλάχιστον δεν πλήρωσα..
Ήταν 3 στο συγκεκριμένο σαλόνι..ε ρε μπούγιο που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις γυφτισσες για ένα 10αρακι λιγότερο στο ταμείο :tooth:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Πέρασμα προ ολίγου στο πορνομολλ με την καινούρια 19χρονη Άννα το βουλγαρογυφτάκι, με πετιτ σωμα, την οποία παραδόξως γάμησα τσαμπέ, δίνω στην τσατσά το μπλε εισιτήριο στο σαλόνι και μου επιστρέφει 10ρικο, έπειτα έρχεται η Άννα στο δωμάτιο μου δίνει και αυτή 10αρικο, ευχαριστώ που με πληρώνεις της λέω και γελούσε σα το ζαβό, που να 'ξερε ότι το εννοούσα..
Πήρα το αίμα μου πίσω για την προηγούμενη φολα με την Μελίνα..όχι ότι είναι τίποτα αξιομνημόνευτη η Άννα αλλά τουλάχιστον δεν πλήρωσα..
Ήταν 3 στο συγκεκριμένο σαλόνι..ε ρε μπούγιο που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις γυφτισσες για ένα 10αρακι λιγότερο στο ταμείο :tooth:
Εισαι πραγματικος μυστης! Τσαμπα γαμησι απο ρεστα ειναι σπανια περιπτωση.
Εγω μια φορα το εζησα και πραγματικα ηταν VFM! :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

τυπε επρεπε να της πεις να κρατησει τα ρεστα και να σου κανει κανα εξτραδακι κανα ακαποτο γαμησι κανα τελειωτικο στο στομα κλπ...
το δεκαρικο ειναι δυνατο εξτραδακι στο μεταξι, εχω ριξει πολλους κρεμπιεδες με ενα εξτρα δεκαρικο στο μεσα στο δωματιο,
οι κορασιδες δε μπορουνε να αντισταθουνε στο χρημα.... προσφατα κορασιδα μου ειπε οτι με +5 ευρω μπορω να την τραβαω βιντεο οταν την γαμω και μαλιστα να κραταει
και το κινητο, εχει πεσει πολυ πεινα τυπε, σκεφτομαι να παω να δωσω κανα 100ρικο στο νταβα και να μου δωσει καμμια να την παντρευτω να κανω κουτσουβελα..
που θα την αφησω την περιουσια μου ??
100 ευρω για νυφη ειναι καλα πιστευω δε δινω παραπανω...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646

Ειμαι σιγουρος οτι τον ειχες πελωρια αναγκη τον κρεμπιε που κοστολογειται με ψιλα.
Κι εμενα μου αρεσει να χυνω ακα με κερματα... :hi:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Στο πορνοmall γενικά τα έχουν λίγο χαμένα.. Μου έχει τύχει να περάσω σε οίκο που είχε δύο κορασίδες και με το που τελειώνω με τη μία
και φεύγει απ το δωμάτιο, έρχεται στα καπάκια η άλλη και με ρωτάει γιατί
ντύνεσαι; :2funny::think: Εννοείται γδύθηκα και την πήρα και μετά έφυγα τρέχοντας.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Στο πορνοmall γενικά τα έχουν λίγο χαμένα.. Μου έχει τύχει να περάσω σε οίκο που είχε δύο κορασίδες και με το που τελειώνω με τη μία
ντύνεσαι; :2funny::think: Εννοείται γδύθηκα και την πήρα και μετά έφυγα τρέχοντας.

Τι μου θύμισες τώρα, ένα τρελό σκηνικό, Διδυμου 27 τώρα τύπος να πληρώνει 30€ για παρτουζα με 2 μιλφ, Βικτώρια και μια άλλη ξανθιά λίγο μπαμπατσικη τον περασμένο Ιούλιο, γενικά ο τύπος φαινόταν ψιλοαγχωμενος ότι κάτι τον προβλημάτιζε και έτυχε να καθόταν στον ίδιο καναπέ μαζί μου και γενικώς να μουρμουραει ξεφυσαει με τον εαυτό του, είμασταν οι μόνοι πελάτες στο σαλόνι.
Μπαίνει στο δωμάτιο πληρώνει και μετά από 1 λεπτό βγαίνει τρέχοντας από το μπουρδελο, ούτε γαμησε αλλα ούτε και πήρε τα 30€ πίσω, τι έπαθε με ρωτάει η τσατσά;
Είναι ο αδερφός μου της λέω και πάσχει από ψυχολογική διαταραχή, και μου είπε να πάω καλύτερα εγώ μέσα γιατι δεν αισθάνεται καλά..
Σίγουρα;;; με ρωτάει..
Ε ναι μωρέ της λέω δεν είδες πόσο μοιάζουμε;;
Το χαψε η τσατσά, έτσι και αλλιώς τα 30 τα πήρε τι την ένοιαζε, παρτουζαρα εγώ δεν λέγεται, οι 2 ατακτες Ρωσίδες να γλωσσοφιλιουνται μεταξύ τους και να με βάζουν στο παιχνίδι, τσόντα από brazzers.
Ακόμα δεν μπορώ να πιστεψω πως μου έτυχε τέτοιο ουρανοκατέβατο δώρο.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Μυστη Τονυ, θα σου εκανε μαγια καμια ακαποτη τσουρκα
για να γαμας τσαμπα! Ξερουν αυτες. :zfuck:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Τυχεροτερος απο ολους τους μυστες παραπανω θεωρω οτι ειμαι εγω...
Θυμαμαι τοτε που περπατουσα ξεγνοιαστος στην Ιασωνος και δε μπορουσα να αποφασισω ποια ποθτανα να γαμησω.
Εκατσα να ξαποστασω σε ενα παρτερι και το ματι μου επεσε πανω σε μια πετρα....
Την ανασηκωσα και βρηκα απο κατω 100 κολλαριστα ευρω !!!
Εριξα πολλα γαμησια και τιμωρησα πολλες κορασιδες εκεινες τις ημερες, παντως δε νιωθω τυψεις γιατι κανενας μυστης δε μου εστειλε πμ
να μου πει οτι ειναι δικα του να του επεστρεφα, οποτε εχω το κουτελο μου καθαρο !!!

www.imagebam.com/image/af02cd417327751] [/URL]
www.imagebam.com/image/86f77a417327795] [/URL]
www.imagebam.com/image/d83a87417327847] [/URL]

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Μυστη zurax οπως κάθε μπουρδελιαρης έχω φάει και εγώ άπειρες φολες, αυτά τα τυχερά απλά έτυχαν, δυστυχώς όμως οι πιθανότητες στο μπουρδελο είναι περισσότερες ώστε να φας την φολιτσα σου όταν πας χωρίς να έχεις διαβάσει κριτική για την εκάστοτε κορασιδα, θέλω να πω λοιπόν ότι αυτά τα τυχερά δεν είναι τίποτα, η ζυγαριά είναι κατά μας, ειδικά όταν είσαι στις αρχές και είσαι άπειρος.
Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί , σημασία έχει να αποκτάμε εμπειρίες ωραίες και άσχημες, αυτές οι εμπειρίες μας βοηθάνε ώστε να έχουμε την εμπειρία να διαλέξουμε το σωστό, οσα χρόνια και να έχεις Στα μπουρδελα αν δεν μάθεις από τα λάθη σου θα συνεχίσεις να τα κάνεις, πρέπει να κινούμαστε έξυπνα, να παιρνουμε την επιβεβαίωση ότι ναι, ξέρω σε ποια δίνω τα λεφτά μου και περνάω γαμάτα, ξέρω πως να συμπεριφερθω στη τσατσά και στη πουτανα στο σαλόνι ώστε να κερδίσω περισσότερα στο δωμάτιο.
Όσο αφορά τα μάγια, πάντα τρώω σουβλάκι με μπόλικο γιαουρτοσκόρδιον πριν πάω μπουρδελο να έχω σκόρδο μέσα μου να γλιτώσω :tooth:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Τι μου θύμισες τώρα, ένα τρελό σκηνικό, Διδυμου 27 τώρα τύπος να πληρώνει 30€ για παρτουζα με 2 μιλφ, Βικτώρια και μια άλλη ξανθιά λίγο μπαμπατσικη τον περασμένο Ιούλιο, γενικά ο τύπος φαινόταν ψιλοαγχωμενος ότι κάτι τον προβλημάτιζε και έτυχε να καθόταν στον ίδιο καναπέ μαζί μου και γενικώς να μουρμουραει ξεφυσαει με τον εαυτό του, είμασταν οι μόνοι πελάτες στο σαλόνι.
Μπαίνει στο δωμάτιο πληρώνει και μετά από 1 λεπτό βγαίνει τρέχοντας από το μπουρδελο, ούτε γαμησε αλλα ούτε και πήρε τα 30€ πίσω, τι έπαθε με ρωτάει η τσατσά;
Είναι ο αδερφός μου της λέω και πάσχει από ψυχολογική διαταραχή, και μου είπε να πάω καλύτερα εγώ μέσα γιατι δεν αισθάνεται καλά..
Σίγουρα;;; με ρωτάει..
Ε ναι μωρέ της λέω δεν είδες πόσο μοιάζουμε;;
Το χαψε η τσατσά, έτσι και αλλιώς τα 30 τα πήρε τι την ένοιαζε, παρτουζαρα εγώ δεν λέγεται, οι 2 ατακτες Ρωσίδες να γλωσσοφιλιουνται μεταξύ τους και να με βάζουν στο παιχνίδι, τσόντα από brazzers.
Ακόμα δεν μπορώ να πιστεψω πως μου έτυχε τέτοιο ουρανοκατέβατο δώρο.

Πράγματι μεγάλη τύχη αλλά και δική σου άμεση ορθή ζυγοστάθμιση της όλης κατάστασης με τον συμπουρδελιάρη και την διαφαινόμενη κρίση πανικού που τον έπιασε!
Απειροελάχιστοι θα έπαιρναν μάτι την φάση που παίχτηκε στο σαλόνι και ακόμα λιγότεροι θα έπαιρναν το ρίσκο να σκαρφιστούν και να δράσουν ανάλογα όπως έπραξες εσύ!!!!!
:hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646

Μυστη zurax οπως κάθε μπουρδελιαρης έχω φάει και εγώ άπειρες φολες, αυτά τα τυχερά απλά έτυχαν, δυστυχώς όμως οι πιθανότητες στο μπουρδελο είναι περισσότερες ώστε να φας την φολιτσα σου όταν πας χωρίς να έχεις διαβάσει κριτική για την εκάστοτε κορασιδα, θέλω να πω λοιπόν ότι αυτά τα τυχερά δεν είναι τίποτα, η ζυγαριά είναι κατά μας, ειδικά όταν είσαι στις αρχές και είσαι άπειρος.
Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί , σημασία έχει να αποκτάμε εμπειρίες ωραίες και άσχημες, αυτές οι εμπειρίες μας βοηθάνε ώστε να έχουμε την εμπειρία να διαλέξουμε το σωστό, οσα χρόνια και να έχεις Στα μπουρδελα αν δεν μάθεις από τα λάθη σου θα συνεχίσεις να τα κάνεις, πρέπει να κινούμαστε έξυπνα, να παιρνουμε την επιβεβαίωση ότι ναι, ξέρω σε ποια δίνω τα λεφτά μου και περνάω γαμάτα, ξέρω πως να συμπεριφερθω στη τσατσά και στη πουτανα στο σαλόνι ώστε να κερδίσω περισσότερα στο δωμάτιο.
Όσο αφορά τα μάγια, πάντα τρώω σουβλάκι με μπόλικο γιαουρτοσκόρδιον πριν πάω μπουρδελο να έχω σκόρδο μέσα μου να γλιτώσω :tooth:
Σε καταλαβαινω απολυτα μυστη! Κι εγω ακομα υποπεφτω σε ατοπηματα παρολο που γαμαω
απο το 2012 στα μπουρδελα κι εχω δωσει αρκετα πορνοευρω.
Ωστοσο πιστευω οτι εχουμε αναπτυξει τα σωστα αντανακλαστικα, οπως εσυ στο Διδυμου 27,
και παιρνουμε το μαξιμουμ που μπορουμε απο τις καταθεσεις μας... :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom