Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (21 μέλη και 166 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Το Σαββατοκυριακο περασα απο Ιασωνος στο λεγομενο πορονοmall..Ηταν ανοιχτο στην ζουλα με τα φωτα κλειστα και μεσα δουλευαν 4 σπιτια. Ολα ηταν γεματα απο κοσμο με τις κοπελες να τρεχουν και να μην φτανουν..Σε ενα η τσατσα επεμενε να μου πασαρει μια Σοφια η οποια και καλα ειχε ερθει απο στουντιο στην Πατρα..Της ειπα οτι θα περασω με την αλλη κοπελα παμε στο δωματιο μου λεει ερχεται η Σοφια..Της απαντησα οτι δεν θελω την Σοφια αλλα την αλλη και τελικα μου ειπε να κατσω να περιμενω στο σαλονι..Σηκωθηκα και εφυγα..Σε καποια φαση φωναξε ο τσιλιαδορος απο εξω οτι περναει αστυνομια αλλα δεν κανανε πεσιμο..Θελει προσοχη γιατι το πεσιμο μπορει να γινει ανα πασα στιγμη..

Μύστη μπορείς να περιγράψεις τη Σοφία?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μπουτσες μπλε και αρχιδια καπαμααααα.
Μολιε γυρισα απο τσαρκα σε δελο πορτοκαλι εισητηριου οπου λεει σημερα ανοιξε.Πηρα τηλ πριν το επισκευτω καθοτι πεφτει παρα πολυ μακρια για εμενα η διαδρομη , περασα την αττικη οδο με 180 διακινδυνεψα τροχαια και οτι αλλο φανταζεσαι μεχρι να φτασω στον προορισμο μου.Μπαινω στον προθαλαμο χτυπαω κουδουνι βρε ξαναχτυπαω τιποτα η τσατσα, περνω τηλ απο εκει που ημουνα δεν το σηκωνε κανενας.Περιμενα κανα δεκαλεπτο τιποτα δεν ανοιγε κανεις.Φευγω και πριν μπω στο αυτοκινητο μου ειδα ενα τυπο που μολις εφευγε απο τον οικο.Ξαναχτυπαω τιποτα.Ε αι στο διακο λεω αντε γαμηθειτε και εφυγα για το σπιτι.Μαλακια μου που τραβηχτηκα μεχρι το περιστερι ενω θα μπορουσα να παω σε αλλο οικο που γνωριζω οτι σε βαζουν μεσα.Ενεκα της κορασιδας που μου αρεσε πολυ και ηθελα να την δω.Τελικα πηρα ταρχιδια μου.Μαυρο στην βρωμοτσατσα τακους καριολακη μαυρο.Απλα για την κουβεντα και να ξερεις οτι αν ηθελα να στην πεσω με μπατσαρια θα μπορουσα ανα πασα στιγμη να το κανω αλλα δεν ειμαι τετοιο ατομο και δεν θα το εκανα αυτο ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ακομα και ασχημα να περναγα.Τουλαχιστον θα μπορουσες να σηκωσεις το γαμημενο σου τηλεφωνω και να μου μιλησεις και οχι να κανω τετοιο ταξιδι αδικα.Λοιπον αιντε και γαμησου μαλακο.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τι ωραια που ηταν με τις λατινοκωλαρες τοτε στο ρεμουνδου.

Η καλύτερη παρτουζα όλων των εποχών..Πατρίτσια και Κάρολ πριν κάνα δύχρονο..με 30 ευρώ.. οι τσόντες του σιφρεντι δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα...γλωσσοφιλα δυπύρινα τσιμπούκια γλυφομούνια μεταξυ τους σάντουιτς και στο τέλος χύσι με τη μια αριστερά και την άλλη δεξιά να τον γλύφουν σα παγωτό να τρέχει το σιρόπι...κράτησε λίγο όλη αυτή η φάση με αυτές τις δύο εκεί..αφού τομαθε όλη η Αθήνα ξεπαρτουζιαστηκαν μάζεψαν όλο το χαρτί και εξαφανίστηκαν.

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Ρε μάγκες αν έχει κάποιος κανέναν οίκο για καμία βυζαρου ας μου στείλει πμ γιατί ποτέ δν τα πήγαινα καλά μ τους γρίφους ??

Είσαι ο άνθρωπος μου! Λοιπόν ένα επίκαιρο : "Έχω ένα πραματάκι, μία πιθαμή και κάτι. Σου το δείχνω και τρομάζεις, σου το βάζω και φωνάζεις, σου το βγάζω κι έχει χύσει, κι όμως έχει ωφελήσει. Τι είναι;" Όποιος απαντήσει, τον στέλνω Ναταλία!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε μάγκες αν έχει κάποιος κανέναν οίκο για καμία βυζαρου ας μου στείλει πμ γιατί ποτέ δν τα πήγαινα καλά μ τους γρίφους ??

Είσαι ο άνθρωπος μου! Λοιπόν ένα επίκαιρο : "Έχω ένα πραματάκι, μία πιθαμή και κάτι. Σου το δείχνω και τρομάζεις, σου το βάζω και φωνάζεις, σου το βγάζω κι έχει χύσει, κι όμως έχει ωφελήσει. Τι είναι;" Όποιος απαντήσει, τον στέλνω Ναταλία!

Ποια Ναταλία μύστη?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙΙΙΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ

Η καλύτερη παρτουζα όλων των εποχών..Πατρίτσια και Κάρολ πριν κάνα δύχρονο..με 30 ευρώ.. οι τσόντες του σιφρεντι δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα...γλωσσοφιλα δυπύρινα τσιμπούκια γλυφομούνια μεταξυ τους σάντουιτς και στο τέλος χύσι με τη μια αριστερά και την άλλη δεξιά να τον γλύφουν σα παγωτό να τρέχει το σιρόπι...κράτησε λίγο όλη αυτή η φάση με αυτές τις δύο εκεί..αφού τομαθε όλη η Αθήνα ξεπαρτουζιαστηκαν μάζεψαν όλο το χαρτί και εξαφανίστηκαν.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Εάν είσαι περιστεριώτης προτείνω στούντιο λεωφόρο αθηνών έχει δύο πολύ ωραία μωράκια αν έχεις διαθέσιμο πορτοκαλί εισιτήριο
Μπουτσες μπλε και αρχιδια καπαμααααα.
Μολιε γυρισα απο τσαρκα σε δελο πορτοκαλι εισητηριου οπου λεει σημερα ανοιξε.Πηρα τηλ πριν το επισκευτω καθοτι πεφτει παρα πολυ μακρια για εμενα η διαδρομη , περασα την αττικη οδο με 180 διακινδυνεψα τροχαια και οτι αλλο φανταζεσαι μεχρι να φτασω στον προορισμο μου.Μπαινω στον προθαλαμο χτυπαω κουδουνι βρε ξαναχτυπαω τιποτα η τσατσα, περνω τηλ απο εκει που ημουνα δεν το σηκωνε κανενας.Περιμενα κανα δεκαλεπτο τιποτα δεν ανοιγε κανεις.Φευγω και πριν μπω στο αυτοκινητο μου ειδα ενα τυπο που μολις εφευγε απο τον οικο.Ξαναχτυπαω τιποτα.Ε αι στο διακο λεω αντε γαμηθειτε και εφυγα για το σπιτι.Μαλακια μου που τραβηχτηκα μεχρι το περιστερι ενω θα μπορουσα να παω σε αλλο οικο που γνωριζω οτι σε βαζουν μεσα.Ενεκα της κορασιδας που μου αρεσε πολυ και ηθελα να την δω.Τελικα πηρα ταρχιδια μου.Μαυρο στην βρωμοτσατσα τακους καριολακη μαυρο.Απλα για την κουβεντα και να ξερεις οτι αν ηθελα να στην πεσω με μπατσαρια θα μπορουσα ανα πασα στιγμη να το κανω αλλα δεν ειμαι τετοιο ατομο και δεν θα το εκανα αυτο ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ακομα και ασχημα να περναγα.Τουλαχιστον θα μπορουσες να σηκωσεις το γαμημενο σου τηλεφωνω και να μου μιλησεις και οχι να κανω τετοιο ταξιδι αδικα.Λοιπον αιντε και γαμησου μαλακο.

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Ποια Ναταλία μύστη?

Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις.

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Ένα κεφάλαιο μόνες τους στο μπουρδελοημερόλογιο! Έχω βάλει και καρδούλες στις σελίδες!!!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Εγώ την Πατρίτσια την παντρευόμουν πάντως ήταν επικίνδυνα ερωτεύσιμη! :embarrased:

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Οκ. Η δημόσια απάντηση έκαψε τους πιθανούς επόμενους νικητές. Την θες για λίγο ή για πολύ; 10λεπτο ή ώρα; Η ώρα εννοείται ότι έχει εξταδάκι , το 10λεπτο έχει αγχωτικογαμησακιμηνσκασουνμπατσοικαιτρεχωμετοβρακάκι!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ναταλία Ιωαννίνων 3?..και Κωνσταντινουπόλεως?

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Θυμαμαι το βραδυ που πρώτη φορά τις ειδα και τις δυο, ενω εντυπωσιαστηκα με τους κωλους και μου ερχοταν να τις δαγκωσω,

δεν περασα μεσα διοτι γινοταν ο χαμος.

Ετσι πηγα με την θεια Λιλιαν που ειχε ησυχια στο μαγαζακι.

Ένα κεφάλαιο μόνες τους στο μπουρδελοημερόλογιο! Έχω βάλει και καρδούλες στις σελίδες!!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Όχι, όχι. Πιπινάκι, αματούρι, 3αρι με πιασίματα, κοκκινομάλλικο και με ευγένεια! "Σας παρακαλώ κ. Νίκο, ποιο σιγά, με πονάτε."

Όποιος σας λέει για πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι!

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Όχι, όχι. Πιπινάκι, αματούρι, 3αρι με πιασίματα, κοκκινομάλλικο και με ευγένεια! "Σας παρακαλώ κ. Νίκο, ποιο σιγά, με πονάτε."

Όποιος σας λέει για πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι!

Ομορφάντρα μου έχεις pm. Σου έστειλα το πιο μικρό κεράσι. Εσύ κεράσει άλλη μέρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom