Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Γειά σας παιδιά μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μπιουτη
Την νταρντανομαυρουλα λες? λογικα φυλης65Β μετα τις 12 το βραδυ.
Γειά σας παιδιά μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μπιουτη
Παιδιά καλησπέρα,
Η Λίζα η μοντελέ είναι φόλα με γραπτή εγγύηση.
Η Λίζα από Φωκαίας 24 που είχε χαθεί και έκανε επανεμφάνιση είναι επιτυχία με γραπτή εγγύηση.
Ναι έχει σπάσει λίγο η εμφάνιση. Ναι το μαλλί μπορεί να μην είναι ταιριαστό. Αλλά το 20€ θα το χαρείς μέχρι τελευταίας σταγόνας του σπέρματος σου.
Τι συζητάμε τώρα;
Καλά να περνάτε!
Τι να σ πω δε φίλε.. Εγώ δεν της τον έδινα για 20 ευρώ πάντως..
Γυναίκες σαν αυτή εμφανησιακα έξω είναι ουυυ.. Και τσάμπα όχι να δώσεις 20ευρο..
Μια φορά έκανα τη μαλάκια και παρασύρθηκα και έδωσα 10ευρο τουλάχιστον στην φωτεινή από Μεταξουργείο.. Και όταν ανέβηκε από πάνω μου ξενέρωσαν τα μέσα μου.. Μιλάω για αυτό που αντίκρισαν τα μπυρμπιλοτα ματάκια μου..
Εγώ ανήκω στην κατηγορία των αντρών που καυλωνει ο εγκέφαλος μου από διάφορα ερεθίσματα..
Πχ το λείο δέρμα ο τρόπος που θα σε κοιτάξει μια γκόμενά.. Το άρωμα που μπορεί να φορά το μήκος των νυχιών η το χρώμα.. Το μαύρισμα κλπ κλπ κλπ..
Όταν απέναντι μου βλέπω μια γυναίκα στα late 40 γερασμένο δέρμα και άρωμα λαϊκή αγορά δεν απλά δεν..
Εντάξει τόσα φετίχ υπάρχουν. Τόσοι άντρες για τόσα γούστα.. Οι περισσότεροι που πάνε στο μπουρδελο πάνε απλά για να βάλουν το πουτσο σε μια τρύπα.. Εγώ πάω και για άλλους λόγους.. Να πάρω την καυλα που μπορεί να μου προσφέρει μια γυναίκα με κάτι διαφορετικό.. Το ξεχωριστό για εμένα.. Το ερέθισμα εγγεφαλικο και πουτσολικο ?
Καλημέρα φίλε πολύ καλή και ρεαλιστική η περιγραφή σου μια σωστή προσέγγιση της πραγματικότητας.Οπως τα αναφέρεις μου έρχονται στο μυαλό διάφορες γυναίκες που έχω περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν φτηνιαρικα αρώματα βρώμικες ανάσες από καφέ τσιγάρο η σάπια οδοντοστοιχία δυστυχώς οι πιο πολλές στα μπουρδέλα είναι γυναίκες εκτός από αμόρφωτες αγραματες γιατί τα έφερε έτσι η ζωή είναι και μειωμένης αισθητικης αντιληψης
Παιδιά καλησπέρα,
Η Λίζα η μοντελέ είναι φόλα με γραπτή εγγύηση.
Η Λίζα από Φωκαίας 24 που είχε χαθεί και έκανε επανεμφάνιση είναι επιτυχία με γραπτή εγγύηση.
Ναι έχει σπάσει λίγο η εμφάνιση. Ναι το μαλλί μπορεί να μην είναι ταιριαστό. Αλλά το 20€ θα το χαρείς μέχρι τελευταίας σταγόνας του σπέρματος σου.
Τι συζητάμε τώρα;
Καλά να περνάτε!
καλημερα συναγωνιστες!! Ξερει καποιος αν στο Αργοστολι της Κεφαλλονιας παιζει κατι?
συνέχεια live
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Σάρα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2.5 συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαίας 13 αριστερά κλειστό.
Φωκαιας 13 δεξιά Έμα μελαχρινή πιτσιρικά πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, δοκιμάστηκε μιας κ καιρό έχουμε να δούμε νέο αίμα.... γλυκούλα με διάθεση της άρεσε στο 69, πιπα μέτρια, δεκτική σε ελαφρά δάχτυλα κ εναλλαγές στάσεων, δεν βιάζεται καθόλου(λίγο πάνω από 20 λεπτά στο δωμάτιο) στα αρνητικά καμία πρωτοβουλία κ χρήση υπερβολικού τζελ.
Φωκαίας 17α Παολα ξανθιά σώμα με πιασίματα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 17β κλειστό.
Φωκαιας 19 Κατερίνα καστανή ψηλή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φωκαιας 25α Αναμπελ μελαχρινή μαυρουλα με λεπτό ωραίο κορμί 2-2.5αρι στητο στήθος, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25β Σάρα καστανοξανθη πολύ λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι διαφορά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 Σονια ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
ξέρουμε τι παίζει τώρα λιοσίων- εξηκίου- βέργας; Έχω να πάω σε οίκο προ κορωνοιου τι παίζει από άποψη καθαριότητας;