Και γτ λέγεται έτσι; είναι η Λίζα με το περίεργο πρόσωπο από Φίλιπιδου;; που διαφημίζουν τη πιπα της;;
Αλλη η λιζα (time) και αλλη, η αλλη λιζα... η milf.
Πολλα αλλη by the way
Η λιζα (time) ειναι μοντελε και πιπινι σε ηλικια.
Τη βαφτισα προσωπικα ετσι, γιατι εβγαλε ασχημα το θεμα του χρονου μαζι μου. Την πηδαγα πανω απo 10 λεπτα και σηκωθηκε και εφυγε αφηνοντας με κυριολεκτικα, με το πουλι στο χερι και εννοειται αχυστο. Φατσικως με ηξερε γιατι ειχα περασει 2-3-4 φορες μαζι της, πριν γινει το σκηνικο. Ολες τις προηγουμενες φορες, ποτε δε μου ειχε δειξει τετοια συμπεριφορα, αν και η αποδοση επεφτε σταδιακα. Ισως λογω χρονου.
Οπως και να'χει, αν εισαι πανω του 10λεπτου, σου προτεινω να μην κανεις τον κοπο. Αν εισαι κατω ομως, να πας ανετα. Απλα να δωσεις και εμφαση στο πως θα σαλωναρει. Αν εχει κεφακια, μπες. Αν οχι, δωσε παραταση για την επομενη φορα.
Οπως και να'χει, επειδη ειναι μουναρα, σου προτεινω να πας και να χωσεις ετσι απλα για το παλμαρε. Και εγω αυτο θα εκανα.
Η αλλη λιζα τωρα η milf, δυστυχως για μενα, εχει σπασει παρα πολυ σαν εμφανιση. Κοινως δε βλεπεται. Ποτε δεν ηταν η μουναρα, μην τρελαθουμε. Μια μετρια κοπελα σαν εμφανιση ηταν αλλα, πιο παλια, πριν 2-3 χρονια ηταν οκ. Τωρα μπορει να φταιει οτι την ειδα πολυ αδυνατισμενη και με ακυρο μαλλι και μου εβγαλε μια χτικιαρικη πλευρα. Στο service ομως ανατρεπει το σκηνικο και σε κερδιζει με το παραπανω. Φοβερη free πιπα και την κανεις οτι θελεις, φτανει να εχεις φαντασια. Δεν λεει οχι πουθενα και εχει τρελες αντοχες. Επειδη οπως ειπα την ειδα και τρομαξα, δεν μπηκα. Οι εμπειριες μου λοιπον ειναι απο τοτε. Αν εχει αλλαξει κατι ως προς το service της, δε ξερω.
Για να κλεισω και με αυτην, αν πας και τη δεις και σου κανει σαν εικονα... να μπεις και να τη δοκιμασεις, γιατι παραδοσιακα θα περασεις καλα.
Ελπιζω να βοηθησα.