Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (14 μέλη και 231 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Καλήμερα, σε όλους τους μύστες.
Ερώτηση.....
Πόσος είναι τελικά, ο προβλεπόμενος χρόνος παραμονής, μέσα στο δωμάτιο στο μπλέ παράβολο;; Είναι ακόμα το δεκάλεπτο;

χοντρικα εκει παιζει, αλλα εξαρταται και απο καποια αλλα πραγματα επισης κατα τη γνωμη μου.
1) τσατσα,
2) κοσμος που περιμενει,
3) διαθεση κοπελας,
4) δικια σου συμπεριφορα προς και τις 2 αν σε γνωριζουν.

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Ερώτηση.....
Πόσος είναι τελικά, ο προβλεπόμενος χρόνος παραμονής, μέσα στο δωμάτιο στο μπλέ παράβολο;; Είναι ακόμα το δεκάλεπτο;

χοντρικα εκει παιζει, αλλα εξαρταται και απο καποια αλλα πραγματα επισης κατα τη γνωμη μου.
1) τσατσα,
2) κοσμος που περιμενει,
3) διαθεση κοπελας,
4) δικια σου συμπεριφορα προς και τις 2 αν σε γνωριζουν.
:hi::hi:

:hi:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ερώτηση.....

10-12 λεπτά

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Ερώτηση.....

10-12 λεπτά
:hi: Ευχαριστώ και σένα όπως και τον papaphilips. Δηλαδή, αυτά που διαβάζω κατά καιρούς, από άλλους συναγωνιστές, ότι σε ορισμένους οίκους, η τσατσά χτύπα την πόρτα ΠΡΙΝ το δεκάλεπτο...έχουν μειωθεί αυτές οι περιπτώσεις;;

glas7411

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην πρωτεύουσα μετά από καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ξέρει κανείς αν η Μπάρμπορα έχει επιστρέψει στο πόστο της σε κάποιο από τα σπιτάκια της Βεργας; Επίσης η Λίζα πρώην Φιλιππιδου (τσικιτα ??), είχε κάνει επιστροφή Φώκαιας 24. Ξέρεις κάποιος αν την βρίσκουμε ακόμα εκεί ή σε άλλο σπιτάκι; Ευχαριστώ.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ερώτηση.....
Καλησπέρα φίλε θα ήθελα να σού απαντήσω κάπως πιο συγκεκριμένα στο σημαντικο ερώτημα που θέτεις,ο μέγιστος χρόνος στο δωμάτιο είναι το πολύ10 λεπτά να παραμείνει η κοπέλα στο δωμάτιο με προειδοποίηση από την τσατσά στο7-8λεπτο σε κάποια μαγαζιά είτε αρχικά αυξάνουν την ένταση της μουσικής για να μην ξεχνιέται η κοπέλα είτε χτυπάνε πορτα αυτή είναι η οδηγία από τους ιδιοκτήτες . Μιλάμε πάντα για Φυλής και 20€η ταρίφα,για Μεταξουργείο τα πράγματα είναι ακόμα πιο στενα5-7 λεπτά,όπως και Λιοσίων 73 εκεί πρέπει να βιάζεσαι πολυ.
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος ότι σε περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις και η κοπέλα με δική της ευθύνη να κάτσει λίγο παραπάνω γιατί μπορεί να είχε την ευγενή καλοσύνη και να την πετύχετε σε καλή μέρα όπως και περίπτωση που η κοπέλα να γουστάρε λίγο παραπάνω κάποιον και να ήταν λίγο πιο χαλαρη.
Γενικότερα σκοπός και στόχων των μαγαζιών είναι το μεγαλύτερο κέρδος με το λιγότερο κόστος δηλαδή γρήγορα να τελειώνουμε και δρόμο ποτέ η συναλλαγή δεν θα είναι προς όφελος κανενός πελάτη όσο η τιμή διατηρείται στα20€ο.

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Ερώτηση.....
Καλησπέρα φίλε θα ήθελα να σού απαντήσω κάπως πιο συγκεκριμένα στο σημαντικο ερώτημα που θέτεις,ο μέγιστος χρόνος στο δωμάτιο είναι το πολύ10 λεπτά να παραμείνει η κοπέλα στο δωμάτιο με προειδοποίηση από την τσατσά στο7-8λεπτο σε κάποια μαγαζιά είτε αρχικά αυξάνουν την ένταση της μουσικής για να μην ξεχνιέται η κοπέλα είτε χτυπάνε πορτα αυτή είναι η οδηγία από τους ιδιοκτήτες . Μιλάμε πάντα για Φυλής και 20€η ταρίφα,για Μεταξουργείο τα πράγματα είναι ακόμα πιο στενα5-7 λεπτά,όπως και Λιοσίων 73 εκεί πρέπει να βιάζεσαι πολυ.
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος ότι σε περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις και η κοπέλα με δική της ευθύνη να κάτσει λίγο παραπάνω γιατί μπορεί να είχε την ευγενή καλοσύνη και να την πετύχετε σε καλή μέρα όπως και περίπτωση που η κοπέλα να γουστάρε λίγο παραπάνω κάποιον και να ήταν λίγο πιο χαλαρη.
Γενικότερα σκοπός και στόχων των μαγαζιών είναι το μεγαλύτερο κέρδος με το λιγότερο κόστος δηλαδή γρήγορα να τελειώνουμε και δρόμο ποτέ η συναλλαγή δεν θα είναι προς όφελος κανενός πελάτη όσο η τιμή διατηρείται στα20€ο.
:hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην πρωτεύουσα μετά από καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ξέρει κανείς αν η Μπάρμπορα έχει επιστρέψει στο πόστο της σε κάποιο από τα σπιτάκια της Βεργας; Επίσης η Λίζα πρώην Φιλιππιδου (τσικιτα ??), είχε κάνει επιστροφή Φώκαιας 24. Ξέρεις κάποιος αν την βρίσκουμε ακόμα εκεί ή σε άλλο σπιτάκι; Ευχαριστώ.
Από σήμερα σύμφωνα με την τσατσά θα επέστρεφε στο πόστο της (Βέργας 6 υπόγειο πρωινή βάρδια)

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μάγκες, επισκέφτηκα τη Μιχαέλλα στη Φωκαίας και θέλω να γράψω κριτική, αλλά δεν υπάρχει το εν λόγω μαγαζί στο χάρτη. Νομίζω 17Α ότι είναι. Δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο αλλά υπάρχει μόνο το διπλανό 17Β στο χάρτη. Μπορεί κάποιος διαχειριστής να το κοιτάξει;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μάγκες, επισκέφτηκα τη Μιχαέλλα στη Φωκαίας και θέλω να γράψω κριτική, αλλά δεν υπάρχει το εν λόγω μαγαζί στο χάρτη. Νομίζω 17Α ότι είναι. Δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο αλλά υπάρχει μόνο το διπλανό 17Β στο χάρτη. Μπορεί κάποιος διαχειριστής να το κοιτάξει;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το 17α ειναι το ισογειο υπαρχει ψαξε στο καταλογο αν δεν υπαρχει τωρα περιεργο

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
]

Αυτό είναι το 17Β, πρώτος όροφος. Υπάρχει άλλο ένα από δίπλα το 17Α που είναι ισόγειο. Εκεί την πέτυχα αν και πρέπει να δουλεύει και στα δύο γιατί είναι της ίδιας αλυσίδας.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Αν δεν το βρεις, γράψε στο λινκ που σου έστειλα. Και εκεί δούλευε η Μικαέλα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
]

Αυτό είναι το 17Β, πρώτος όροφος. Υπάρχει άλλο ένα από δίπλα το 17Α που είναι ισόγειο. Εκεί την πέτυχα αν και πρέπει να δουλεύει και στα δύο γιατί είναι της ίδιας αλυσίδας.

Δεν υπάρχει γιαυτό το πα.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα επανέρχομαι για να αναφέρω μια πληροφορία για μια καινούργια κοπελίτσα που έχει έρθει στο Βέργας 3 εδώ και λίγο καιρό κάνα δυο βδομάδες όχι παραπάνω νομίζω την λένε Αλίσα ανοιχτόχρωμη με κάστανο καρέ καρέ μαλλί μέτριο ύψος σωματακι κανονικό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά έχει κάτι συμπαθητικό επάνω της δουλεύει απογευματινή νυχτερινή βάρδια.
Στο ίδιο μαγαζί είναι καί μια Ειρήνη με πολύ δυνατό σώμα fit σπέσιαλ ότι καλύτερο έχω δει πιάτσα τον τελευταίο καιρό αλλά από το στυλακι της το ένστικτο μου λέει όχι αλλά αφού δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο στην πιάτσα λέω να κάνω το κασκαντεριλικι να πάρω ρίσκο και ότι βγει αν φάω φόλα οκ τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά συμβαίνουν,αν έχει κάποιος συνάδελφος εμπειρία με την Ειρηνη ας μου πει αν θέλει.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Eχει δει κανείς μία Αλέξια κοντή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο δούλευε στο Φυλής 61 υπόγειο πριν 2 χρόνια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
]

Δεν υπάρχει γιαυτό το πα.

υπαρχει κανονικα, οπως και κριτικες για την κοπελα.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
καλησπερα γνωριζαι καποιος ευα και κατερινα στο φυλης 74 αν κανουνε απλο προγραμμα η με ελευθερο στοματικο; το αναφερω γτ παλαιοτερα σχολια ελαγαμ
οτι κανανε ελευθερο και τωρα τελευταια οτι δεν κανουνε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
καλησπερα γνωριζαι καποιος ευα και κατερινα στο φυλης 74 αν κανουνε απλο προγραμμα η με ελευθερο στοματικο; το αναφερω γτ παλαιοτερα σχολια ελαγαμ
οτι κανανε ελευθερο και τωρα τελευταια οτι δεν κανουνε.

η ευα δεν κανει, για την κατερινα δε ξερω.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Eχει δει κανείς μία Αλέξια κοντή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο δούλευε στο Φυλής 61 υπόγειο πριν 2 χρόνια

Αδελφέ μου, τα σέβη μου :hi:
Την ψάχνω κι εγώ. Έχω γράψει και στις αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων.
Η κοντούλα τσιγγανορουμάνα που με ξεπαρθένιασε στα 22 μου το καλοκαίρι του 17'... Ήταν 21.
Αχ... Όποιος έχει την καλοσύνη και τις πληροφορίες ας γράψει :hi:
Τα σέβη μου φυσικά και στους ενημερωτές παντός καιρού για την αυταπάρνηση και τον χρόνο που αφιερώνουν. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom