γεια χαρα στη "ξενερωμενη" μπουρδελοπαρεα, λογω ανανεωσης site.
απλα υπομονη μαγκες !!!
διανυουμε την περιοδο ΤΣΙΟΥ, για οσους ειναι γνωστες και επειδη μπηκα και σε αδεια πλεον, ειπα να κανω μια ακομα μεσημεριανη τσαρκα μιας και τελευταια ειδα οτι μου παει τελικα πιο πολυ, σε σχεση με το απογευμα.
ειχα και μια δουλεια στο
μεταξουργειο επισης, αρα εκατσε κουτι η φαση.
εκανα μια περατζαδα απο καμια 10αρια εκει στο
μεταξουργειο αφου ημουν και κλασσικα ηταν για γελια η φαση οπως αναμενοταν αλλωστε.
ποιον κοροιδευεται ρε μπαγλαμαδες κλαψομουνιδες ηθελα να ηξερα... που "κλαιτε" για τη φυλης και απο τα 10 posts που γραφετε, τα 11 ειναι για το ποσο "χαλια" ειναι η φαση εκει (στη φυλης). τολματε και συγκρινεται φυλης με
μεταξουργειο.
μαγκες ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ αλλο, αν και σας γραφουμε στα παπαρια μας ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.
αραχτε
μεταξουργειο με το 10αρικακι για να μην κανετε παραπονακια η' αλλιως καθηστε σπιτακι και παιξτετονα για να κανετε και κονομια.
αφου γελοξενερωσα με τα μπαζα και την ολη φαση του
μεταξουργειου, εσκασα φυλης οπου ημουν εγω και αλλοι 2-3 (το πολυ) στο δρομο.
μια χαρα σκεφτηκα, αφου δε θα ειχα προβλημα με θεμα χρονου, βαρεμα πορτας και αλλες δικαιολογιες που γραφονται, αν και προσωπικα δεν εχω τετοια θεματα επειδη με ξερουν πλεον.
οι κοπελες, ενεκα κουραδοιου και οπως προειπα περιοδο ΤΣΙΟΥ, οι ιδιες πανω κατω... αρα δε χρειαζεται και αναλυτικη ενημερωση.
ετσι κι αλλιως δε γινεται να αλλαξει η φαση τωρα με ολα τα ευτραπελα που μας εχουν πασαρει το κουλι και η παρεουλα του.
το λοιπον, αραχτε, καντε standarακια καποιες απο αυτες, (οποιες σας κανουν) και κοιταξτε να περνατε καλα οσο γινεται.
θελοντας και μη, αυτη ειναι η φαση και δε μπορει να αλλαξει.
ΚΟΦΤΕ
ΤΗΝ
ΚΛΑΨΑ
με λιγα λογια.
3 super καταθεσεις λοιπον σε:
1) ΣΑΣΑ απο φωκαιας 9, οπου ηταν και στις αρχες της για οσους γνωριζουν και ειχα καιρο να τη γαμησω,
2) ΚΑΤΕΡΙΝΑ απο φωκαιας 19, που ειχα να τη δω γενικως, πανω απο χρονο (μπορει και περισσοτερο) και οταν ειδα οτι πηρε μεταγραφη απο το λιοσιων που ηταν, απο καποια ενημερωση, ειπα να τη ξανατιμησω και δεν εχασα εννοειται και
3) ΕΥΑ απο
φυλης 74 αριστερα, που οπως εχω ξαναπει η τυπισσα απλως ΤΑ ΣΠΑΕΙ... τουλαχιστον μαζι μου για να μη με παρεξηγησει και κανεις.
ετσι κι αλλιως δε νομιζω να εχω γραψει ποτε ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ την ταδε οπως καποιοι μαλακοπιτουρες τσακατσουκες.
τις εμπειριες μου γραφω απλα και οποιος θελει ακολουθει.
με το μωρο εχω ταιριαξει γαντι και κανουμε τα απιστευτα, για να μη γραφω λεπτομερειες.
τελος... σε ολες τις καταθεσεις οπως ξαναειπα, superduper service και ανεση χρονου επισης, εκει γυρω στο τεταρτο+.
καλη συνεχεια και στα παπαρια μας οι κλαψομουνιδες.