Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (40 μέλη και 288 επισκέπτες)

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλησπερα συναγωνιστες
οποιος συνμπουρδελιαρης θελει να παμε σε ενα ουκρανεζακι να το παρουμε παρτουζα και ειναι απο 18 εως 38 χρονων αδυνατος λεπτος
για σημερα το βραδυ ας μου στειλει μυνημα για να παμε σημερα το βραδυ
ειναι λεπτη και γαμιεται απιστευτα και κανει καταπληκτικη τσιμπουκαρα και ξετρελενεται για τριο

darktranquillity

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Κριτικές
30
Like
521
Πόντοι
290
παιδια καλησπερα η Μαρια που δουλευε Μεγαλου Αλεξανδρου κουρτινα σχεδον καθε απογευμα στο Μεταξουργειο η μελαχρινη η ρωσιδα με τις μπουκλες ειναι ακομα εκει η εχει παει αλλου?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Πέρασα εχτές απο Διδυμου 27 για δεύτερη φορά για να δω αν ήταν αληθινά όσα πέρασα τη πρώτη φορά,στοχεύοντας για τη γυναικαρα τη Φωτεινή.Πέρασα πάρα πολύ καλά,τρελό τσιμπούκι με deep throat καραμέλωμα αρχιδιών,επόμενος στόχος Ντιάνα το κοντοπούτανο από φωκαιας 27 και διδύμου 22 Λουτσία έχει κάποιος κάποια εμπειρία με τις κοπέλες;
Από Δ27 και Βικτώρια καλή και ευχαρίστησε διάθεση
Ντιάνα στο Φωκ27 μικρή και θαυματουργή ειδικά στην πίπα και σηκώνει καθοδήγηση
Λουτσία, αν την βρεις, διεκπεραιωτικη χωρίς κάτι το ιδιαίτερο εκτός τα 3αρια φυσικά πεσμένα βυζιά της.

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
εχετε γαμηθει ολοι με την ιριαννα (πρωην αντρεα απο αλυσιδα θησεωσ40-αθηνων κτλ),εχω παει δυο φορες την μια περιμενα 15 λεπτα για να την δω κ ειχε ακομη τρια δωματια ,απο αυτον που βγηκε την ξαναπηρε κ 2η φορα...τη δευτερη ειχε 3 να περιμενουν κ τα δωματια ολα κλειμενα...δλδ εμεις που εχουμε ελαχιστο χρονο για τισ βρωμοδουλιες μας για να μην μας φαει η γκομενα-γυναικα θα πρεπει να περιμενουμε κανα μηνα να περασει η λαιλαπα...το μωρακι εντωμεταξυ καλο φανηκε με πολυ δυνατο προσωπο κωλαρα κ βυζι σιλικονατο μεγαλο...ενα εικοσαρικο ανετα το φυτιλιαζεις κ οτι γινει μεσα...αν κ με τοση δουλεια που επεσε λογικα θα σερνετε το μουνι...τελικα περασα μια βολτα φυλης μετα απο παρα πολυ καιρο κ πηρα την aurora για μια φορα ακομη μιας κ το επιπεδο ηταν πολυ χαμηλο γενικοτερα στα μαγαζια...καλη ητανε εκατσε τον εφαγε κ αυτη αδιαμαρτυρητα της εριξα κ ενα χυσιμο μεγαλοπρεπες στα βυζια-κοιλια..ευχομαι ο επομεος να μην εγλυψε γιατι δεν την ειδα να σκουπιζετε πολυ καλα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
γεια χαρα στη "ξενερωμενη" μπουρδελοπαρεα, λογω ανανεωσης site.
απλα υπομονη μαγκες !!!

διανυουμε την περιοδο ΤΣΙΟΥ, για οσους ειναι γνωστες και επειδη μπηκα και σε αδεια πλεον, ειπα να κανω μια ακομα μεσημεριανη τσαρκα μιας και τελευταια ειδα οτι μου παει τελικα πιο πολυ, σε σχεση με το απογευμα.
ειχα και μια δουλεια στο μεταξουργειο επισης, αρα εκατσε κουτι η φαση.

εκανα μια περατζαδα απο καμια 10αρια εκει στο μεταξουργειο αφου ημουν και κλασσικα ηταν για γελια η φαση οπως αναμενοταν αλλωστε.
ποιον κοροιδευεται ρε μπαγλαμαδες κλαψομουνιδες ηθελα να ηξερα... που "κλαιτε" για τη φυλης και απο τα 10 posts που γραφετε, τα 11 ειναι για το ποσο "χαλια" ειναι η φαση εκει (στη φυλης). τολματε και συγκρινεται φυλης με μεταξουργειο.
μαγκες ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ αλλο, αν και σας γραφουμε στα παπαρια μας ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.
αραχτε μεταξουργειο με το 10αρικακι για να μην κανετε παραπονακια η' αλλιως καθηστε σπιτακι και παιξτετονα για να κανετε και κονομια.

αφου γελοξενερωσα με τα μπαζα και την ολη φαση του μεταξουργειου, εσκασα φυλης οπου ημουν εγω και αλλοι 2-3 (το πολυ) στο δρομο.
μια χαρα σκεφτηκα, αφου δε θα ειχα προβλημα με θεμα χρονου, βαρεμα πορτας και αλλες δικαιολογιες που γραφονται, αν και προσωπικα δεν εχω τετοια θεματα επειδη με ξερουν πλεον.
οι κοπελες, ενεκα κουραδοιου και οπως προειπα περιοδο ΤΣΙΟΥ, οι ιδιες πανω κατω... αρα δε χρειαζεται και αναλυτικη ενημερωση.
ετσι κι αλλιως δε γινεται να αλλαξει η φαση τωρα με ολα τα ευτραπελα που μας εχουν πασαρει το κουλι και η παρεουλα του.
το λοιπον, αραχτε, καντε standarακια καποιες απο αυτες, (οποιες σας κανουν) και κοιταξτε να περνατε καλα οσο γινεται.
θελοντας και μη, αυτη ειναι η φαση και δε μπορει να αλλαξει.

ΚΟΦΤΕ
ΤΗΝ
ΚΛΑΨΑ

με λιγα λογια.

3 super καταθεσεις λοιπον σε:
1) ΣΑΣΑ απο φωκαιας 9, οπου ηταν και στις αρχες της για οσους γνωριζουν και ειχα καιρο να τη γαμησω,
2) ΚΑΤΕΡΙΝΑ απο φωκαιας 19, που ειχα να τη δω γενικως, πανω απο χρονο (μπορει και περισσοτερο) και οταν ειδα οτι πηρε μεταγραφη απο το λιοσιων που ηταν, απο καποια ενημερωση, ειπα να τη ξανατιμησω και δεν εχασα εννοειται και
3) ΕΥΑ απο φυλης 74 αριστερα, που οπως εχω ξαναπει η τυπισσα απλως ΤΑ ΣΠΑΕΙ... τουλαχιστον μαζι μου για να μη με παρεξηγησει και κανεις.
ετσι κι αλλιως δε νομιζω να εχω γραψει ποτε ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ την ταδε οπως καποιοι μαλακοπιτουρες τσακατσουκες.
τις εμπειριες μου γραφω απλα και οποιος θελει ακολουθει.
με το μωρο εχω ταιριαξει γαντι και κανουμε τα απιστευτα, για να μη γραφω λεπτομερειες.

τελος... σε ολες τις καταθεσεις οπως ξαναειπα, superduper service και ανεση χρονου επισης, εκει γυρω στο τεταρτο+.

καλη συνεχεια και στα παπαρια μας οι κλαψομουνιδες.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
εχετε γαμηθει ολοι με την ιριαννα (πρωην αντρεα απο αλυσιδα θησεωσ40-αθηνων κτλ),εχω παει δυο φορες την μια περιμενα 15 λεπτα για να την δω κ ειχε ακομη τρια δωματια ,απο αυτον που βγηκε την ξαναπηρε κ 2η φορα...τη δευτερη ειχε 3 να περιμενουν κ τα δωματια ολα κλειμενα...δλδ εμεις που εχουμε ελαχιστο χρονο για τισ βρωμοδουλιες μας για να μην μας φαει η γκομενα-γυναικα θα πρεπει να περιμενουμε κανα μηνα να περασει η λαιλαπα...το μωρακι εντωμεταξυ καλο φανηκε με πολυ δυνατο προσωπο κωλαρα κ βυζι σιλικονατο μεγαλο...ενα εικοσαρικο ανετα το φυτιλιαζεις κ οτι γινει μεσα...αν κ με τοση δουλεια που επεσε λογικα θα σερνετε το μουνι...τελικα περασα μια βολτα φυλης μετα απο παρα πολυ καιρο κ πηρα την aurora για μια φορα ακομη μιας κ το επιπεδο ηταν πολυ χαμηλο γενικοτερα στα μαγαζια...καλη ητανε εκατσε τον εφαγε κ αυτη αδιαμαρτυρητα της εριξα κ ενα χυσιμο μεγαλοπρεπες στα βυζια-κοιλια..ευχομαι ο επομεος να μην εγλυψε γιατι δεν την ειδα να σκουπιζετε πολυ καλα...

Αυτή η Ιριάνα είναι μια Κολομβιανή στο Λιοσίων 73,μια καινούρια ;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

1) ΣΑΣΑ απο φωκαιας 9, οπου ηταν και στις αρχες της για οσους γνωριζουν και ειχα καιρο να τη γαμησω,
2) ΚΑΤΕΡΙΝΑ απο φωκαιας 19, που ειχα να τη δω γενικως, πανω απο χρονο (μπορει και περισσοτερο) και οταν ειδα οτι πηρε μεταγραφη απο το λιοσιων που ηταν, απο καποια ενημερωση, ειπα να τη ξανατιμησω και δεν εχασα εννοειται και
3) ΕΥΑ απο φυλης 74 αριστερα, που οπως εχω ξαναπει η τυπισσα απλως ΤΑ ΣΠΑΕΙ... τουλαχιστον μαζι μου για να μη με παρεξηγησει και κανεις.
ετσι κι αλλιως δε νομιζω να εχω γραψει ποτε ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ την ταδε οπως καποιοι μαλακοπιτουρες τσακατσουκες.
τις εμπειριες μου γραφω απλα και οποιος θελει ακολουθει.
με το μωρο εχω ταιριαξει γαντι και κανουμε τα απιστευτα, για να μη γραφω λεπτομερειες.

τελος... σε ολες τις καταθεσεις οπως ξαναειπα, superduper service και ανεση χρονου επισης, εκει γυρω στο τεταρτο+.

καλη συνεχεια και στα παπαρια μας οι κλαψομουνιδες.[/quote]
Ετοιμαζομαι να κατεβω φυλης σε καμια δυο ωρες απο τωρα.
Πεσμας πως ειναι εμφανησιακα αυτες οι κορασιδες που αναφερεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ετοιμαζομαι να κατεβω φυλης σε καμια δυο ωρες απο τωρα.
Πεσμας πως ειναι εμφανησιακα αυτες οι κορασιδες που αναφερεις

δε θα τις πετυχεις τωρα, γιατι και οι 3 οι συγκεκριμενες ειναι στην πρωινη βαρδια.
αν πας ομως απο αυριο, οι περιγραφες ειναι οι εξης.

1) ΣΑΣΑ
μετριου αναστηματος, αδυνατο μοντελε σωμα, normal φυσικα βυζια και ωραιο κωλαρακι για το σωματοτυπο της. νοστιμη φατσουλα και γνωριζει ελληνικα. ξανθοκαστανα ισια μαλλια μεχρι λιγο πιο κατω απο ωμους. free πιπα και δε μασαει σε καμια σταση. μπορεις να γλυψεις και εσυ αν εισαι fan.

2) ΚΑΤΕΡΙΝΑ
μετρια εως ψηλη, αδυνατο σωμα με normal προς μικρα φυσικα βυζια για την κορμοστασια της, κωλαρα και γενικως σφιχτο κορμι. μακρια μαλλια που τα πιανει αλογοουρα συνηθως, καστανη προς μελαχρινη με μετρια προς καλη φατσα. πιπα με προφυλακτικο και δε μασαει σε καμια σταση. γουσταρει γερο γαμησι και ιδρωνει ευκολα. επισης δινει και κωλο η συγκεκριμενη αν εισαι fan.

3) ΕΥΑ
μετρια προς ψηλη, σωμα με λιγα πιασηματακια που προσωπικα δε με χαλανε καθολου (αν και ειμαι fan του μοντελε), normal προς μεγαλα φυσικα βυζια με λιγο πτωση, ωραιο κωλι προς κωλαρα, ξανθοκαστανα μαλλια σε μορφη ελαφρυ καρε, που συνηθως τα κανει 2 κοτσιδακια. φοραει γυαλακια. φατσα με φωνουλα γλυκεια και γενικα μεσα στο ναζι. παντα χαμογελαστη. γουσταρει πολυ μπαλαμουτι και καυλωνει ταχυτατα (τουλαχιστον με μενα ετσι γινεται). πιπα με προφυλαξη (δυστυχως) και δε μασαει σε καμια σταση, ορεξη και φαντασια να εχεις. οσες φορες που εχω παει, μου εχει δειξει οτι γουσταρει το sex και γι'αυτο αλλωστε ειναι standarακι μου.

αυτα...

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0

Αυτή η Ιριάνα είναι μια Κολομβιανή στο Λιοσίων 73,μια καινούρια ;

ναι παιχταρα μου αυτη ειναι....σπυρου πατση 40

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Το μεσημέρι για δουλειές στο κέντρο και περνώντας μετά από τους οίκους της Διδύμου το κλικ μου έκανε η μιλφάρα Βικτώρια στο 27. Πραγματικά τέλειο gfe γαμήσι με φουλ γλωσσόφιλα, σούπερ πορνοσταρική πίπα με καραμέλωμα και σεξ μόνο σε ιεραποστολική στάση λόγω δικής μου επιλογής καθώς με καύλωνε απίστευτα να την κοιτάω όταν την πηδούσα σε αργό τέμπο, για το τέλος χύσιμο στο στόμα στραγγίζοντας με μέχρι σταγόνας. Όσοι αρέσκονται σε μπαμπάτσικες ψηλοκάπουλες μιλφ θεωρώ ότι είναι άριστη επιλογή

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλησπερα κανενας συναγωνιστης που να εχει κεφι για τριο
για να αυξησουμε τον χρονο αλλιως να μπουμε μεσα 2 και να βγουμε μετα απο 25 λεπτα και αλλιως μετα απο 10 λεπτα να μας χτυπαει την πορτα
αν εισαι απο 18 εως 40 χρ αδυνατος στειλε μυνημα ή παρε τηλ στο 69736685... και παμε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
καλησπερα κανενας συναγωνιστης που να εχει κεφι για τριο
για να αυξησουμε τον χρονο αλλιως να μπουμε μεσα 2 και να βγουμε μετα απο 25 λεπτα και αλλιως μετα απο 10 λεπτα να μας χτυπαει την πορτα
αν εισαι απο 18 εως 40 χρ αδυνατος στειλε μυνημα ή παρε τηλ στο 69736685... και παμε

ακομα δε βρηκες εεε ??

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
exv brei φιλε εχω παει με ατομα για παρτουζα οχι απο εδω μεσα αλλα απο τσατ το ιδιο ειναι

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα πριν λίγο από τα εξής μαγαζιά

Φιλιππίδου 11 όροφος Εμμανουέλα ήταν δωμάτιο
Έλλης 3 Κατερίνα καί Ειρήνη δουλεύουν καιρό στο μαγαζί μέτριες σε εμφάνιση αλλά τίμιες σε υπηρεσίες 30€ο,παρτουζα,50€ λεσβιακό
Φώκαιας27 υπόγειο Νάταλι η γνωστή μέ το φουλ πρόγραμμα
Ισόγειο Άννα μελαχρινή Ρουμάνα και αυτή χρόνια στο μαγαζί αδύνατη πεσμένο βυζί και ειρωνική διάθεση όπως συνήθως δεν με πάει καθώς παλιά της είχα πει ότι δεν περνάω γιατί λόγω γούστου δεν μου αρεσει.
Στο όροφο του 27 Ντιάνα κοντή μελαχρινή παντελώς αδιάφορη
Φώκαιας13 Τζούλια ήταν δωμάτιο
Φυλής 74 δεξιά Άννα Μιλφ μελαχρινή με άγρια χαρακτηριστικά κανονικό σώμα, αριστερά Στεφάνια μελαμψή κοπέλα σώμα με πιασίματα ωραίο χαμόγελο .

Αυτά τα ολίγα σε ένα μικρό δειγματοληπτικό έλεγχο καμία μεταβολή τα ίδια όπως τα ξέρετε χρόνια πλέον τώρα το μόνο που αλλάζει προς το χειρότερο είναι η κατάσταση στην περιοχή.

Επίσης μια πολύ όμορφη κοπέλα που βρίσκεται Μεταξουργείο είναι η Ρίτα Κολωνού 11 ισόγειο στα15€πουλα που Φυλής ούτε με κιάλια ούτε με γειοσομετρο θα βρείτε.
Καλό βράδυ

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
ρε παιδια να ρωτησω κατι μηπως ξερει κανας παλιος?εχω ακουσει οτι υπηρχε ενα μαγαζι στη πατησιων απο το οποιο ψωνιζαν οι γιαγιαδες διαφορους.γνωριζει κανεις ποιο ειναι αυτο το μαγαζι?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
ρε παιδια να ρωτησω κατι μηπως ξερει κανας παλιος?εχω ακουσει οτι υπηρχε ενα μαγαζι στη πατησιων απο το οποιο ψωνιζαν οι γιαγιαδες διαφορους.γνωριζει κανεις ποιο ειναι αυτο το μαγαζι?

Κυταρρο?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Το ενστασις πρέπει να λες... Το υπόγειο στη Πατησίων. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουσε σαν ντισκοτεκ... τελευταία φορά που είχα πάει πριν χρόνια πέτυχα κάτι θειτσες από το χωριό μου...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Καλήμερα, σε όλους τους μύστες.
Ερώτηση.....
Πόσος είναι τελικά, ο προβλεπόμενος χρόνος παραμονής, μέσα στο δωμάτιο στο μπλέ παράβολο;; Είναι ακόμα το δεκάλεπτο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom