Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (18 μέλη και 324 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Παιδια την Αλινα απο αλκαμενους 113 ξερετε τι ωρες μπορουμε να την βρουμε στον οικο?
Καλημερα Φιλε μου....πριν κανενα μηνα την ειχα βρει σε απογευματινη βαρδια......αλλα μην σε παρω και στον λαιμο μου......γιατι εχω και καιρο να περασω,,,Καλα να περνας....

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Παιδια την Αλινα απο αλκαμενους 113 ξερετε τι ωρες μπορουμε να την βρουμε στον οικο?

Κανονικά και προ του εγκλεισμού, είχε το αντίστροφο πρόγραμμα της Νίκης, άρα απόγευμα Τρίτη και Πέμπτη και πρωινά τις λοιπές καθημερινές. Για Σ/Κ δε ξέρω.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Στο Διδυμου 22 ισόγειο το πρωί εκτός από την Λυδία και την Λουτσία έχει έρθει και μια Μιλφ με κοντοκουρεμένο μαλλί ξανθό σχετικά ψηλή κανονικό σώμα φυσικά δεν είναι καινούργια λίγο καιρό πριν δούλευε σαν υπηρεσία στο Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22-28 πιο πρόσφατα δούλεψε σαν εκδιδόμενη Ιασωνος37 ισόγειο και για λίγο Ιασωνος2 όροφο στο10€ο βέβαια, τώρα βρέθηκε στο 20€ο η κοροϊδία συνεχίζεται μαλακίες.
Άλλο ένα παράδειγμα παρακμής και κατάντιας στην πιάτσα δεν πάει άλλο τσάμπα ανοίγουν τα μαγαζιά και θέλουν 20€ο για αυτές τις σαβουρες

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Στο Διδυμου 22 ισόγειο το πρωί εκτός από την Λυδία και την Λουτσία έχει έρθει και μια Μιλφ με κοντοκουρεμένο μαλλί ξανθό σχετικά ψηλή κανονικό σώμα φυσικά δεν είναι καινούργια λίγο καιρό πριν δούλευε σαν υπηρεσία στο Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22-28 πιο πρόσφατα δούλεψε σαν εκδιδόμενη Ιασωνος37 ισόγειο και για λίγο Ιασωνος2 όροφο στο10€ο βέβαια, τώρα βρέθηκε στο 20€ο η κοροϊδία συνεχίζεται μαλακίες.
Άλλο ένα παράδειγμα παρακμής και κατάντιας στην πιάτσα δεν πάει άλλο τσάμπα ανοίγουν τα μαγαζιά και θέλουν 20€ο για αυτές τις σαβουρες
Μια Χριστίνα λες?Την είδα και είναι παγερά αδιάφορη

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Γεια κ χαρα σας ελευθεροι κ πολιορκημενοι απο τον κωλοιο:hi:

Σημερα στις 1900 σκαω Φυλης,ουτε ιχνος Ελληνα ή Ανατολικοευρωπαιου στην περιοχη:angry::angry::angry: κ καμω μια μικρη τσαρκα:glasses:
Στο μπιλιαρδαδικο λοιπον:woldman: ειχαμε:
Φωκ 7 Ισογειο την Σαρα με Bubblebutt κ ωραιο στηθος σε απλο.
Φωκ 9 μια ωραια ψηλη με μαυρα μακρια μαλλια κ ανοιχτοχρωμο δερμα αδυνατη,κουκλα κ αυτη.
Ανοιξε το Φυλ72 με την Κατερινα με ΦΟΥΛ προγραμμα!Μετριας εμφανισης κοπελα με σχετικα επιθετικο σαλοναρισμα κ σπυρακια στην πλατη:confused:,φοραει γυαλια στυλ πεταλουδα:glasses:
Φυλ 59 Ανω Κατω ανοιχτα
Φυλ 109 Ανω Κατω ανοιχτα
Στο Φυλ 71 Ανω η ευγενεστατη 2τσα παρουσιασε την ΦΟΛΙΖΑ:angry: καθως πηγαινε να φολιασει καποιον ο οποιος γελαστηκε απο την εμφανιση της:tooth: Να γιατι μελεταμε το σαι:glasses::woldman::coffee:
Ειναι βεβαιο πως η Φολιζα μπορει να λαβει μερικα μαθηματα καλης συμπεριφορας απο την 2τσα η οποια πιστευω παλια δουλευε στην μοντελοαλυσιδα...μοντελοαλυσιδα...:confused: :confused: :confused:
Μερακλοσπιτο ανοιχτο
Φυλ+ΠΙπ κλειστο με λογαριασμους σφινωμενους στα καγκελα των παραθυρων της πορτας.
Γαμησα τελικα την μικρη σφιχτικορμη Ρουμανα που ηταν στον ταφο του Ινδου δηλ ΦΥΛ74 Αριστερα,ειναι αστειο το ποσο χαμηλα ειναι οι μικροσκοπικοι νεροχυτες σε αυτο το μπουρδελο!
Δεν θυμαμαι ονομα.
Την βλεπω κ με καυλωσε το πατουρακι αλλα κ τα CK εσωρουνα που φορουσε.
Εχει πολυ ωραιο γυμνασμενο κορμακι πολυ σφιχτο μουνακι κ εναν πρωκτουλη απιστευτο,ο oποιος πλαισιωνεται απο το σφαιρικο,σφιχτο,Bubblebutt!
Aλλα μεχρι εκει δεν παιρνει καλη πιπα,παιρνει μονο το κεφαλι ΧΩΡΙΣ δοντι,ενω οταν την ειχα τανασκελα με τα γυμνασμενα ποδια της δεν με εφηνε να πατωσω:angry:
Ανεβηκε απο πανω κ τελειωσα σχετικα γρηγορα λογω της απουσιας ημερησιου αυνανισμου,αλλα κ της καυλας που μου πρικαλαεσε το γυμνασμενο της σωμα κ το πατουρακι της
Δεν πιστευω να την ξαναδοκιμασω.
Φευγοντας εκανα μια μελαγχολικη βολτα στο κεντρο της Αθηνας...
Ανθρωπομορφα μεμετια,ελαχιστοι μπεκρουλιακες τουριστες,ημιθανεις αστεγοι,καταστηματα λιγο πριν το φαλημεντο κ οι ζαρντινιερες του δυσμορφου,σα λαμα ειναι,δημαρχου με κατεβαλαν ψυχολογικα κ μου προκαλεσαν ανησυχια για το μελλον...
Πως θα ειναι η Αθηνα στις 13.8.21?
Λυπαμαι αν σας μετεδωσα το αγχος μου:embarrased:
Εφαγα κ μια ωραια τυροπιτα με φυλλο απο την Στανη στην Ομονοια:sunglasses:

Αυτα απο μενα,καλα να περνατε με υγεια η οποια προυποθετει προσοχη κ συνεση.

:sleeping::tired:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Λεω να παω φυλης φορώντας μασκα, και να βρω μια με ωραίο πρόσωπο και βυζαρες να μου παρει τσιμπουκι, μονο, οχι γαμησι δηλαδή . Ποια ειναι η καλύτερη στη πιπα αυτη τη περίοδο τύποι ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.449
Πόντοι
27.261
Λεω να παω φυλης φορώντας μασκα, και να βρω μια με ωραίο πρόσωπο και βυζαρες να μου παρει τσιμπουκι, μονο, οχι γαμησι δηλαδή . Ποια ειναι η καλύτερη στη πιπα αυτη τη περίοδο τύποι ;

1) τι ωρα??
2) βαζεις πολλα qualifications μαζι, τα οποια αυτην την εποχη δεν ειναι βασιμα, εαν με πιανεις.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Γεια κ χαρα σας ελευθεροι κ πολιορκημενοι απο τον κωλοιο:hi:

Στο Φυλ 71 Ανω η ευγενεστατη 2τσα παρουσιασε την ΦΟΛΙΖΑ:angry: καθως πηγαινε να φολιασει καποιον ο οποιος γελαστηκε απο την εμφανιση της:tooth: Να γιατι μελεταμε το σαι:glasses::woldman::coffee:
Ειναι βεβαιο πως η Φολιζα μπορει να λαβει μερικα μαθηματα καλης συμπεριφορας απο την 2τσα η οποια πιστευω παλια δουλευε στην μοντελοαλυσιδα...μοντελοαλυσιδα...:confused: :confused: :confused:

Αυτα απο μενα,καλα να περνατε με υγεια η οποια προυποθετει προσοχη κ συνεση.

:sleeping::tired:

:thumbsup::hi::thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Ιωαν/3- ισογειο, α' βαρδια. Μονικα ξανθο χαμογελαστο μιλφ πολλα υποσχομενη στο σαλοναρισμα, ισως απο Μολντοβα. Θερμομετρηση, και περασα για μια αναγνωριστικη συνεδρια, μετα απο ενα τονωτικο ντουζακι εμφανισθη η κυρια. Η πρωτη κινηση ηταν να ανοιξει το αλεξισπερμιο. Ομως την εκοψα λεγοντας της να κανει κλαρινο ακαπελα. Λιγη προσοχη θελει, γιατι προσπαθει να σε τελειωσει με φραπε στα μπαλκονια της. Δεν αντεχει και πολυ το δυνατο σφυροκοπημα. Για ενα φραπογαλο ομως καλη ειναι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.449
Πόντοι
27.261
γεια χαρα μορτηδες.
επειδη λογω εποχης και λογω κουραδο'ι'ου, οι κοπελες σχεδον ειναι οι ιδιες καθε μερα, δε χρειαζεται να κανω σχετικη ενημερωση.

να πω το λοιπον οτι, απο αρχες αυγουστου μεχρι και σημερα, εκανα 2 καταθεσεις στην ΕΥΑ απο το φυλης 74 αριστερα, με παρα πολυ καλες εντυπωσεις εως αριστες και η κοπελα μπηκε στα standarακια μου. sex σε ολες τις στασεις, cow-doggy-mission και με φοβερη συμμετοχη απο μερους της.
η μονη "μαλακια" για μενα, ειναι οτι δουλευει πρω'ι'νη βαρδια που προσωπικα δε με βολευει λογω δουλειας.
πηγα λοιπον αναγκαστικα μεσημερι τα προηγουμενα σ/κ και τις 2 φορες.

επισης, η ΑΝΤΖΕΛΑ απο φυλης 86 (ισογειο) οροφος πλεον, εχει γινει τιμια, απο απλα για τα χοντρα που ηταν για μενα.
αυτο σημαινει (για μενα επισης) οτι οταν μια κοπελα "καταλαβαινει" τελικα το πως πρεπει να βγαλει χρημα, χωρις να μου/μας σπαει το μπουτσο με μα και μου, γινεται πιο "σωστη-τιμια" στη δουλεια της.

ακομα μια πολυ καλη καταθεση ηταν στο φυλης 84 ισογειο με μια ΧΡΙΣΤΙΝΑ (πρωτη φορα την εβλεπα και δυστυχως ηταν και τελευταια), ξανθια, μετριου αναστηματος, μαυρισμενη απο psolarium, βυζαρες λιγο πεσμενες που δε με χαλασανε καθολου, ωραιο κωλαρακι, πολυ ωραια φατσουλα, αδυνατο σωμα, απο ρουμανια και ηξερε και ελληνικα.
sex σε ολες τις στασεις, cow-doggy-mission και doggy για το τελος παλι.
και αυτη η καταθεση ηταν στο 1ο σ/κ. εκτοτε αγνοειται δυστυχως.

ακομα μια πολυ καταθεση επισης, ηταν με την ΑΝΝΑ απο φωκαιας 17 οροφος, η οποια ηταν παλια στη φιλιππιδου 11 οροφος και την ειχα πετυχει και τροφωνιου στον οροφο για ενα βραδυ προφανως σα guest.
αυτη λοιπον ενω την ειχα παρει στη φιλιππιδου με μετριοτατες εντυπωσεις, επειδη με ηξερε, με τραβηξε μεσα με το ζορι, προφανως να μου αποδειξει οτι αλλαξε.
και τελικα πολυ καλα εκανε, γιατι καναμε ενα πολυ ωραιο γαμησι με ολες τις στασεις (cow-mission-doggy), με free πιπα και εδωσε και κωλο χωρις μα, μου και ψιλοξινιλα οπως στη φιλιππιδου.
προσωπικα ανεβηκε πολλα Levels η κοπελα για μενα και την ξανατιμησα και 2η φορα με τις ιδιες εντυπωσεις το 2ο σ/κ.
ηθελα να την checkαρω αν οντως αλλαξε η' ηταν η μερα μονο.
ολα μια χαρα και μπηκε και αυτη λιστα μαζι με τα υπολοιπα standarακια μου, για να εχω ποικιλια τωρα στις δυσκολες μερες που ζουμε.

τελος, ελπιζω να βοηθησα καποιους.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ:cheesy:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ Κ ΥΓΕΙΕΙΣ:cheesy:

1900 παρα σημερα παλι στην χαβουζα της πλ.Βικτωριας:angry::angry: τι χαλι ειναι αυτο?:vomit::vomit::vomit:
Μπιλιαρδαδικο Φωκ 7υπογα κλειστο,στο διπλα οργωσα την Σαρα.
Φωκ 9 ανοιχτο
Φυλ 72 ανοιχτο
Φυλ 74 δεξιο η gilf πλεον Αννα φουλ με κωλο
Φυλ 59 κατω Αννα κ Εβελινα φουλ με κωλο κ οι 2 κ 3ολε
Φυλ 59 ανω η Αννα ψηλη γυναικαρα με μια καλοκαιινη αερινη ρομπα εκανε συντομη εμφανιση στο σαλονι:erection: καθως ετοιμαζονταν να μπει σε δωματιο.
Φυλ 66 αριστερο ανοιχτο το διπλα κλειστο
Σημερα λοιπον επελεξα την Σασα την Μολδαβη στο Φωκ 7ισογειο:P
Ειναι εξαιρετικη εχει απιστευτο κωλο κ θεικα βυζια:wanker::wanker::wanker:
Ηρθε στο δωματιο με 2 καποτες Λολιτα σε περιπτωση που θελω παλι πιπα μετα την διεισδυση,οπως μου εξηγησε μετα απο ερωτηση μου:think::glasses:
Σιγουρα το προσωπο της δεν την καμει Femme Fatale ειναι ομως πολυ καλος χαρακτηρας,μου πηρε καλη πιπα Κ ΚΑΘΗΣΕ Κ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΑΝΑΣΚΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑ Κ ΜΟΥ μεχρι να απιοβαλω κ την τελευταια σταγονα:sperm::sunglasses: :sunglasses:
Το θεομουνο της εχει απιστευτη αισθηση ενω κ εκεινη καθ ομολογια της ειπε πως αν κ μεγαλος ο πλαστης η μαχη ηταν ανωδυμη αλλα πολυ απολαυστικη!!!:kneel::kneel::kneel:
Θα ηθελα πολυ να την ξαναδω αλλα φοβαμαι τον κωλοιο:angry::priest:
Οποιος θελει ωραιο σφικτο πατουρι κ νεανικα μεγαλα στητα βυζια ας τρεξει επειδη τετοιος συνδυασμος δεν βρισκεται ευκολα:birdman:

Ο συρμος του ηλεκτικου:confused::boff: με περιμενε κ εκαμα μια βολτα απο το Μοναστηρακι μεχρι το Κουκακι...
...το λαμα ο δημαρχος εβαλε νεους καδους σε πεζοδρομους με τασακι...τι αλλο θα δουμε...αυτοι που αντικαταστηθηκαν μαλλον ειχαν παλιωσει:blowup:

Αυτα απο μενα,καλα να περνατε με προσοχη για να ειμαστε ολοι υγειεις...
...να απολαμβανουμε τα κοριτσια που ομορφαινουν την ζωη μας!!!:cheesy: :glasses::smitten::smitten:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Σημερινό πέρασμα κατά τις 12-12:30 . Στο Δ22 μόνο Λυδία με φούλ αδιάφορη και Χριστίνα , τρομακτική, ψιλή με βυζί πεσμένο μέχρι τον αφαλό.... απαραδεκτο. Λουτσία μάλλον μετά απο εβδομάδα και αν πάει...
Το Δ29 δεν είχε ανοίξει
Μετά από βόλτα στη Φυλής κατέληξα στο Φ71α όπου μπήκα με συναγωνιστή. Κοπέλα μία milf η Στέλλα με φούλ . Κάτι η προτροπή του συμπαίκτη , κάτι το επιθετικό σαλονάρισμα πέρασα και δεν το μετάνιωσα. Καθαρή. χαρούμενη - πολύ σημαντικό για μένα - ολοκλήρωσα στο φούλ. Ευχαριστώ το συναγωνιστή. Στέλλα υποψηφιότητα για στανταράκι.

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα χρονια πολλα σε ολους καταρχήν...Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν η Τζόρτζια απο δίδυμου Δουλευει γιατι ειχα περασει πριν κανα διήμερο και ηταν κλειστός ο οίκος..Οποίος ξερεις ας απαντήσει παρακαλω..Ευχαριστω

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα χρονια πολλα σε ολους καταρχήν...Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν η Τζόρτζια απο δίδυμου Δουλευει γιατι ειχα περασει πριν κανα διήμερο και ηταν κλειστός ο οίκος..Οποίος ξερεις ας απαντήσει παρακαλω..Ευχαριστω

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Δοκιμασε μετα τις 1600

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ιωαννίνων 3 ισόγειο,2η βάρδια Σαββάτου..Σαμπίνα η κυρία,40άρα περί το 1,65 ύψος,στρογγυλοπρόσωπη με έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά,αμυγδαλωτά ανοιχτόχρωμα μάτια,κοντό ξανθό μαλλί τραβηγμένο όλο πίσω και πιασμένο σε μικρό κότσο..σώμα πιανούμενο με λίγα κιλάκια μα σφιχτό..το στήθος μόνο χαλαρό..κωλάρα!
θερμή και χωρίς βιασύνες..τρομερό τσιμπούκι,βαθύ περιστροφικό για ώρα..στήσιμο στα τέσσερα σεμιναριακού επιπέδου,κωλοσκάμπιλα χωρίς μα και μου και μετά από λίγο -κι αφού το ζήτησα- χύσιμο στο στοματάκι μέχρι να με στραγγίξει..τον έβγαλε στεγνό..λαμπάδα..Η κυρία προτείνεται!
ΥΓ.Τα παιδιά έφτιαξαν ένα νέο site,προσπαθώντας για κάτι καλύτερο..για μας.
Δυστυχώς εγώ δυσκολεύομαι τρομερά ακόμα και να το παρακολουθήσω..μακάρι για τους υπόλοιπους να'ναι ευχρηστο..
Τα σέβη μου..

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

Προχτές πέρασα κατά τις 5-6 το απόγευμα και είδα αναμμένο το φως. Δυστυχώς δεν έχω πάει να την τιμήσω ακόμη λόγω κορονοϊου (άλλαξε το πρόγραμμα μου). Είναι η αγαπημένη μου από όλη την περιοχή.

pnvt

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
17
Πόντοι
0
Μέχρι τώρα όταν η τσατσά έλεγε η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα 30 λεπτών νόμιζα ότι μου λέει ευγενικά να την κάνω.....μιας και δεν μου έχει αναφερθεί πότε σαν παροχή...... πρόσφατα το διάβασα και σε κριτική..... οποίος μπορεί και θέλει ας ενημερώσει για κόστος και παροχές σ αυτό το πρόγραμμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom