γεια χαρα μορτηδες.
επειδη λογω εποχης και λογω κουραδο'ι'ου, οι κοπελες σχεδον ειναι οι ιδιες καθε μερα, δε χρειαζεται να κανω σχετικη ενημερωση.
να πω το λοιπον οτι, απο αρχες αυγουστου μεχρι και σημερα, εκανα 2 καταθεσεις στην ΕΥΑ απο το
φυλης 74 αριστερα, με παρα πολυ καλες εντυπωσεις εως αριστες και η κοπελα μπηκε στα standarακια μου. sex σε ολες τις στασεις, cow-doggy-mission και με φοβερη συμμετοχη απο μερους της.
η μονη "μαλακια" για μενα, ειναι οτι δουλευει πρω'ι'νη βαρδια που προσωπικα δε με βολευει λογω δουλειας.
πηγα λοιπον αναγκαστικα μεσημερι τα προηγουμενα σ/κ και τις 2 φορες.
επισης, η ΑΝΤΖΕΛΑ απο φυλης 86 (ισογειο) οροφος πλεον, εχει γινει τιμια, απο απλα για τα χοντρα που ηταν για μενα.
αυτο σημαινει (για μενα επισης) οτι οταν μια κοπελα "καταλαβαινει" τελικα το πως πρεπει να βγαλει χρημα, χωρις να μου/μας σπαει το μπουτσο με μα και μου, γινεται πιο "σωστη-τιμια" στη δουλεια της.
ακομα μια πολυ καλη καταθεση ηταν στο φυλης 84 ισογειο με μια ΧΡΙΣΤΙΝΑ (πρωτη φορα την εβλεπα και δυστυχως ηταν και τελευταια), ξανθια, μετριου αναστηματος, μαυρισμενη απο psolarium, βυζαρες λιγο πεσμενες που δε με χαλασανε καθολου, ωραιο κωλαρακι, πολυ ωραια φατσουλα, αδυνατο σωμα, απο ρουμανια και ηξερε και ελληνικα.
sex σε ολες τις στασεις, cow-doggy-mission και doggy για το τελος παλι.
και αυτη η καταθεση ηταν στο 1ο σ/κ. εκτοτε αγνοειται δυστυχως.
ακομα μια πολυ καταθεση επισης, ηταν με την ΑΝΝΑ απο φωκαιας 17 οροφος, η οποια ηταν παλια στη φιλιππιδου 11 οροφος και την ειχα πετυχει και τροφωνιου στον οροφο για ενα βραδυ προφανως σα guest.
αυτη λοιπον ενω την ειχα παρει στη φιλιππιδου με μετριοτατες εντυπωσεις, επειδη με ηξερε, με τραβηξε μεσα με το ζορι, προφανως να μου αποδειξει οτι αλλαξε.
και τελικα πολυ καλα εκανε, γιατι καναμε ενα πολυ ωραιο γαμησι με ολες τις στασεις (cow-mission-doggy), με free πιπα και εδωσε και κωλο χωρις μα, μου και ψιλοξινιλα οπως στη φιλιππιδου.
προσωπικα ανεβηκε πολλα Levels η κοπελα για μενα και την ξανατιμησα και 2η φορα με τις ιδιες εντυπωσεις το 2ο σ/κ.
ηθελα να την checkαρω αν οντως αλλαξε η' ηταν η μερα μονο.
ολα μια χαρα και μπηκε και αυτη λιστα μαζι με τα υπολοιπα standarακια μου, για να εχω ποικιλια τωρα στις δυσκολες μερες που ζουμε.
τελος, ελπιζω να βοηθησα καποιους.