Φιλιππίδου 11 Α ...η κυρία επί της υποδοχής, μου είπε μια Λίζα έχει βαθύ λαρύγγι///θα την ξέρεις!
Της απαντώ με ερώτηση...με έχεις ξαναδεί εμένα:: Μου απαντά..όχι!! Τότε της λέω, λίγα τα λόγια σου,μαζί μου ΚΑΙ πες μου ΑΝ κάνει ακάποτη τσιμπουκοδρομία η Λιζα;;; Μου απαντά η τσατσά ότι ΔΕΝ γνωρίζει τι κάνει μέσα στο δωμάτιο η Λίζα! Με τα πολλά βγαίνει η Λιζα στο σαλόνι...με το που την είδα, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει.....ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!!
Φιλιππίδου 11Β Δύο εργαζόμενες είχε ...μια που πρέπει να τρώει όλο το φαγητό της και μια δεύτερη εργαζόμενη στυλάρι, σε απλό!
Φυλής 66Δ μία εργαζομένη από Γκάνα, όπως μου δήλωσε και μου το τόνισε δυο φορές μάλιστα ότι κάνει απλό!
Φωκαίας 7β μια όμορφη εργαζόμενη ονόματι Εμιλη ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!!! Μου άρεσε, σε εμφάνιση μέτραγε!!....όποιος έχει περάσει στα ενδότερα μαζί της, ΑΣ ενημερώσει, ΑΝ αξίζει σε υπηρεσίες!
Φωκαίας 17 Α ΜΙΧΑΕΛΑ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΛΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΙΛΥ ΣΤΟ 7Β!!
Φωκαίας 19 ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟ!
Φωκαίας, αν θυμαμαί καλά τον αριθμό 25 εκει που παλια ήταν η περαιώτισα...ειχε μια ΑΝΝΑ...ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΒΓΗΚΕ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΠΛΟ....ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ!
ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙΑ.....ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 37)!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΡΔΙΑ!!!