papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.448
- Πόντοι
- 27.261
οχι ρε συ ουτε καν..
Χαχαχαχαχα ρε τον pourboirακια... Sound κατσε καλα ναουμε ο τυπος δηλαδη.
οχι ρε συ ουτε καν..
Όχι φίλε...Ζητανε ονοματεπωνυμο κ τηλεφωνο πελατου?
Όπως ήταν και πριν φίλε....ρε παιδια να ροτησω κατι επειδη φυλης δε πηγα ν τσεκαρω θα βρω κατι καλο αμα παω για ελ.στοματικο..η σονια ας πουμε ειν εκει;αν ναι το προγραμμα της ειν ιδιο
Όπως ήταν και πριν φίλε....
Σε ποιό είναι η Σόνια? Για του κυρ Βασίλη την Σόνια μιλάμε?
Όπως ήταν και πριν φίλε....
η Σόνια είναι στην πατρίδα τηςρε παιδια να ροτησω κατι επειδη φυλης δε πηγα ν τσεκαρω θα βρω κατι καλο αμα παω για ελ.στοματικο..η σονια ας πουμε ειν εκει;αν ναι το προγραμμα της ειν ιδιο
ααα εφυγε ε;ελα κριμα.μπορει ν ταν λιγο θεατρινα μεσα αλλα μαρεσε το στοματικο τηςη Σόνια είναι στην πατρίδα της
ααα εφυγε ε;ελα κριμα.μπορει ν ταν λιγο θεατρινα μεσα αλλα μαρεσε το στοματικο της
ο χρησταρας λες ενας μπαρμπας με κομπολοι;Μετά τις 18 ιουνη είπε ο τσάτσος
ειναι ολα ανοικτα;γιατι ακουσα καποια ειναι κλειστα τα περισσοτερα δηλαδημικρη βολτιτσα φυλης φωκαιας ...
καταθεση μετα απο 3+ μηνες σε μια παολα..στη φωκαιας..εβαλε ζελε δε ενιωθα τπτ...ποσο μου την σπανε οταν βαζουν τζελ..να πεις οτι τον εχω κ τεραστιο ρε πουστη μου οκ..αλλα βλεπεις..οτι ο αλλος τον εχει νορμαλ τη βαζεις τζελ μωρη σακαφιορα..
κατα τ αλλα μετανιωσα που δεν εδωσα στο φυλης 74...ειχε το τουμπανακι την κατερινα...και μαζι της ακομη ενα τουμπανακι...για μενα τοπ που γουσταρω τις τσουπωτουλες...με πιασηματακια...ιδια κοπια με την κατερινα +1 με 2 νουμερα μεγαλυερη σε ολα...ποσο μετανιωσα...αλλα ο στοχος λοκαριστηκε...βικυ μπετυ την ειπε η τσατσα? κατι τετοιο...στο αριστερο...κατα τ αλλα περασα και απο φωκαιας μηπως πετυχω ιζαμπελα το αλλο τουμπανιαρικο ιδια κοπια με την προαναφερθες κοπελα...νταρντανογυναικα τσουπωτουλα...δε την πετυχα κ δεν ξερω καν αν βρισκεται στη περιοχη..αν εχει κανεις ινφο ας γραψει εδω...
περιμενω προγραμμα βουρβαρχη/ηλια ηλιου να δω καρλα επεισης να παω να ξεχαρμανιασω σαν ανθρωπος...
ειναι ολα ανοικτα;γιατι ακουσα καποια ειναι κλειστα τα περισσοτερα δηλαδη