kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
"πού σαι ρε καλλιτέχνη"γιατι ρε τυπε,τι εχει ο γραβατακιας
σου κανει μπλε τα ερυθρα αιμοσφαιρια
:S :S :S
"πού σαι ρε καλλιτέχνη"γιατι ρε τυπε,τι εχει ο γραβατακιας
σου κανει μπλε τα ερυθρα αιμοσφαιρια
:S :S :S
SEGOVLAXαξεστος εισαι εσυ κ χαιβανι κιολας κ απο μενα μολις εφαγες 10
SEGOVLAX
Να σε πάω ακόμη πιο πίσω μάγκα;έχω πάει κάποιες φορές Μεταξουργείο αλλά και πιο παλιά Μενάνδρου σε οίκους ανοχής , πάντα εκεί κάτι με χάλαγε !!! Βέβαια πέτυχαινα καλές υπηρεσίες στο 10αρικο η 15αρι !!!αλλα ο τρόπος των τσατσάδων και τα άτομα που περίμεναν σαλόνι ( Πακιστανοί και τσιγγάνοι κύριος !!!) με έκανε και χαλίομουνα !!! Φυλής και μόνο φυλής βέβαια και εκεί έχει χαλΑση το πράγμα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό σε σχέση με το Μεταξουργείο εννοώ !!! Γιατί αν σύγκρινεις μη φυλής τώρα και το 2007 η και πιο παλιά ...η διαφορά είναι πολύ μεγάλη προς το χειρότερο ...
Να σε πάω ακόμη πιο πίσω μάγκα;
1999 με 2004 Διδύμου 20 δούλεψε η πιο όμορφη ιερόδουλος των Αθηνών.
1,75 ηλικία τότε 24 πρόσωπο Ζωή Λάσκαρη σώμα θεικό.
Άντζελα το όνομά της με τσατσά μια δρακουλόγρια στις αρχές και έπειτα με τον Άρη που χε ένα σκυκί.
Θεικά γαμήσια λέμε.
Κι ακόμη πιο πίσω το 1995 με 96 στα ακόμη παλιά όχι ανακαινισμένα πορνεία...
Αχ κάτι πιπίνια κάτι μιλφάρες κάτι ωραία κομμάτια..
Με 3000 δραχμές τότε έτσι να το πω κι αυτό για να συγκινήσω όσους μάγκες είναι της γενιάς μου
Χαχα έτσι έτσι συναγωνιστή!περασμενα μεγαλεια.
δεν ηξερες ποια να πρωτογαμησεις.
Χαχα έτσι έτσι συναγωνιστή!
Τότε που ο σεφερλής έπαιζε στο ταξι αν θυμασαι(το λεω επειδη τον εχεις στο προφιλ σου)
Γαμω τις εποχες τοτε.
Συγκινήθηκα ακούω και τα χιτ της εποχής τώρα που μου θυμίζουν το σαλονάρισμα των ιερόδουλων της εποχής
Άντζελα..τρομερή ηρεμία,θηλυκότητα,ερωτισμός..εκπληκτικό αργό βαθύ τσιμπούκι..σκλάβα του καυλιού.Να σε πάω ακόμη πιο πίσω μάγκα;
1999 με 2004 Διδύμου 20 δούλεψε η πιο όμορφη ιερόδουλος των Αθηνών.
1,75 ηλικία τότε 24 πρόσωπο Ζωή Λάσκαρη σώμα θεικό.
Άντζελα το όνομά της με τσατσά μια δρακουλόγρια στις αρχές και έπειτα με τον Άρη που χε ένα σκυκί.
Θεικά γαμήσια λέμε.
Κι ακόμη πιο πίσω το 1995 με 96 στα ακόμη παλιά όχι ανακαινισμένα πορνεία...
Αχ κάτι πιπίνια κάτι μιλφάρες κάτι ωραία κομμάτια..
Με 3000 δραχμές τότε έτσι να το πω κι αυτό για να συγκινήσω όσους μάγκες είναι της γενιάς μου
Παράνομος ή νόμιμος,θα φας πρόσθιμο.
Δεν έχουν ¨προνόμα¨οι ¨παράνομοι".
Δωσεεεεε...Άντζελα..τρομερή ηρεμία,θηλυκότητα,ερωτισμός..εκπληκτικό αργό βαθύ τσιμπούκι..σκλάβα του καυλιού.
Υπάρχει παράταση της αναστολής λειτουργίας του ΚΑΔ ιερόδουλων σε χθεσινό ΦΕΚ. Μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια...Καλημέρα. Αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν υπάρχει ανανέωση της απαγόρευσης τους κλεισίματος. Δηλαδή βγήκαν και είπαν ότι μέχρι τις 31 Μάη θα είναι κλειστά κάποιες ΚΑΔ. Ωραία. Μετά είπε ποια είναι στην επανέναρξη. Αλλά μέ όσες ΚΑΔ η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 31 Μάη; Εδώ υπάρχει μια ασάφεια. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον εκεί θα πάει η δουλειά. "Δεν θα πουν να ανοίξουν, αλλά ούτε και θα παρατείνουν την απαγόρευση." Κι έτσι θα αρχίσουν να λειτουργούν όπως πριν στο παράνομο. Και να τα κεράσματα σε μπάτσους, και σε όσους εμπλέκονται πίσω από τον αγοραίο έρωτα.
Την Καλημέρα μου σε όλους.
Υπομονή θα δούμε.
Και να μην υπήρχε η παράταση πάλι δεν θα άνοιγαν επίσημα. Εάν σε έναν ΚΑΔ δεν υπάρχει ρητή αναφορά τότε δεν ανοίγει. Με αυτή την λογική περί μη αναφοράς θα'πρεπε να έχουν ανοίξει γυμναστήρια μπουζούκια κλπ. Όπως είπαμε, πιστεύει κανεις ότι το κράτος θα ανοίξει τους οίκους πριν τα γυμναστήρια?
Τα ταουατζιδικα τ άνοιξε πριν τα γυμναστήρια τυπε αυτό που το πάς.Και να μην υπήρχε η παράταση πάλι δεν θα άνοιγαν επίσημα. Εάν σε έναν ΚΑΔ δεν υπάρχει ρητή αναφορά τότε δεν ανοίγει. Με αυτή την λογική περί μη αναφοράς θα'πρεπε να έχουν ανοίξει γυμναστήρια μπουζούκια κλπ. Όπως είπαμε, πιστεύει κανεις ότι το κράτος θα ανοίξει τους οίκους πριν τα γυμναστήρια?