citizen καλά εκανες που έκανες καταδρομική, βοηθάει στην σιλουέτα το περπάτημα και στην κυκλοφορία του αίματος, ειδικά άμα πίνεις και πολύ νερό, όπως είπε ο Αλ6ς στον Κουλη.
Πάμε στο ζουμί τώρα, ο Τσάτσος που συνάντησες ήταν στο Κολωνού 23 ε; ειλικρινά τώρα πιο τρομαγμένο πιο φοβισμένο πιο κοτα λυρατη τσατσο από αυτόν δεν βρίσκεις, ακόμα και οι τσατσαδες που ανοίγουν τα ντελα στο μετάξι έχουν μεγαλύτερη πουτσα από αυτόν, για να σου λέει ότι παίζεται κρυφτουλι με την αστυνομία ή αυτός σου είπε ψεμματακια ή εσύ λες σε εμάς, με το προχθεσινό περιστατικό που γδυσανε τον αραβοπακι στη μέση της Ιάσωνος και να επεμβαίνουν εκεί αστυνόμοι και να μην είπαν τσιμουδιά για τα κρυφά ντελα φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΕΛ.ΑΣ ξέρει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στην εν λόγω περιοχή
Και εγώ επειδή είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει να βοηθάω και να είμαι ειλικρινής θα αναφέρω ονομαστικά όλους τους οίκους που δουλεύουν στο μετάξι, έναν προς έναν, τουλάχιστον σε όσους πάτησα μέσα και είναι καραεπιβεβαιωμενο ότι λειτουργούν καθημερινά, λοιπόν Πάμε :
Ιάσονος 43
Ιάσονος 39 ο περιβόητος πολυχώρος με 4 σαλόνια μέσα και 10+ κοπέλες
Ιάσονος 37Β
Ιασονος 33
Ιάσονος 27Α
Λεωνιδου 28
Ιάσονος 36-32-30Α-30Β-20Β
Περδίκα 1
Περδίκα 3
Μεγάλου Αλεξάνδρου
28Α - 28 εισογειο - 17
Κολωνού 32Α - 23
18 οίκοι λοιπόν, με έναν πρόχειρο υπολογισμό οι κοπέλες είναι περίπου 40 στο ελάχιστο.
Στους περισσότερους η τιμή είναι 10€ πλέον.