papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.342
- Πόντοι
- 27.261
ε ρε μπουγαδα που εχει να πεσει
#not
Την βικυ απο μ αλεξανδρου 15 λες?Μεγαλου Αλεξανδρου - Στα Τσιμπουκλαδικα...
Βικυ η τσιμπουκλου...
Ρωσιδα milfogilf νταρντανα με καταλευκο δερμα,1.67 υψος,μπλε ματια,ασχημη φατσα,κοντο ξανθο μαλι,μεγαλος κωλος σαν καρπουζι,3αρια φυσικα βυζομηλα και ειναι φαρδομουνο.
Και μιλαει λιγα ελληνικα.
Το προγραμμα της:
1) Γλωσσοφιλα δινει...αλλα εγω δεν ηθελα.
2) Τραβαει ακα τσιμπουκλαρα αδοντι δυνατη μερακλιδικη.
3) Γλυφει ωραια τα αρχιδια σαν παγωτο soft.
4) Γουσταρει καργα σπερμα στο στομα της...παιρνει την μπουτσα και πασαλιβεται μονη της...και μετα παει στον νιπτηρα και τα φτυνει.
Εκτιμώμενη ώρα: 13:25.
Τόπος: Στούντιο Ιάκχου 7Α.
Τελευταία φορά που γάμησα φυσιολογικά (η πο8τανα από πάνω και εγώ ανάσκελα): Εεεε ... θυμήσου ρε μαλακα (στον εαυτό μου μιλάω) ... πιθανόν στις 21/05/2014 στο στούντιο μπουκου μπουκου φτου (σ.σ. Θησέως 365).
Γεια χαρα εγω εχω τηλ της Εμμανουελας που ηταν ΦΩΚΑΙΑΣ 27 , με την διαφορα οταν την πηρα τηλ πριν 15 ημερες μου ζητησε 300 !!!!! Ευρω , την λεω μηπως κανεις λαθος και μου ειπε οτι θα ειναι για μια ωρα ομως , εκει της εκλεισα το τηλ. αυτα !!!!Μύστες...έχει κανείς το προφίλ fb της εμανουελλας στο Φωκαίας 27 η της Βαλέριας?
Γεια χαρα εγω εχω τηλ της Εμμανουελας που ηταν ΦΩΚΑΙΑΣ 27 , με την διαφορα οταν την πηρα τηλ πριν 15 ημερες μου ζητησε 300 !!!!! Ευρω , την λεω μηπως κανεις λαθος και μου ειπε οτι θα ειναι για μια ωρα ομως , εκει της εκλεισα το τηλ. αυτα !!!!
μη πτοήστε ρε ....θα ανοιξουν .... εδω ηδη γινεται της π ... απο ολα τα γυρω... μολις ανοιξουν τα εσωτερικα μπαρ εστιατορια τιποτα δεν θα τα σταματησει ... εμαθα οτι ανοιξαν λιγα μαλλον κολομπαρα ... εκει μεσα λετε να υπαρχουν αποστασεις και στασεις συγκεκριμενες μη κολλητσει?
αντε με τους τσιοδρουλιδες τους αγαμουλιδες και τους πουστρουλιδες μη τους πνιξει το μαυρο σπερμα...
Το θεμα ειναι ποτε φιλτατε θα ανοιξουν!
Στο μεταξι ειναι απελπιστικα παντως
Μιλαμε για τα μπαζα και τη βρωμα
Πακιστανοι και αλλες παρομοιες φυλες βριθουν..
Να πας να γαμησεις να το φχαριστηθεις ειπαμε οχι να ειναι ταινια τρομου
μονο η ιασωνος λιτουργει ? κολωνου? και φυλης δεν θα ξανανοιξουν?Κατέβηκα δυο φορές μετά την άρση των μέτρων.. ειλικρινά η απόλυτη "παρακμή" τύπε μου!
Ήταν που ήταν άθλια η κατάσταση στην περιοχή τώρα μετά τον κορωνοϊό, ούτε απ'έξω ΔΕΝ είναι να περνάς!
Νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα πραγματικά.. άσε για την βρωμιά και τα νοσήματα που άνετα μπορεί να κονομήσει κάποιος!
Προσωπικά πάρα πολύ δύσκολα θα ακουμπήσω τα χρήματά μου "ξανά" στην ευρύτερη περιοχή.
μονο η ιασωνος λιτουργει ? κολωνου? και φυλης δεν θα ξανανοιξουν?
ελπιζω οταν ξανανοιξουν να ειναι στο ποστο η
σαρα φωκαιας 27
κωνσταντινα λιοσιον 73
ροξυ μαιρη σαρα φυλης 71
ρουμπι αντζελα φυλης 86
δεν θεοποιω τις παραπανω αλλα μεσα στα χαλια της φυλης και με αυτες τις μετριες ξεχαρμανιαζες
Φιλαράκι μου που την ρώτησε γύρω στ Γενάρη είπε ότι δεν κάνει ραντεβού έξω νταξει τότε είχε φουλ δουλειά σε μένα είπε ότι κάνει την τελευταία φορά που πέρασα αλλά η τιμή θα είναι τσιμπιμενη αλλά δεν περίμενα κ 300 με 150 παίρνεις καλό call girl που δεν δουλεύει κ φυλής.. νομίζω φίλε βαρεσε την τιμή στ θεό για ν κανείς παζάρια κ να πάρει όσα περισσότερα μπορεί στο τέλος..Γεια χαρα εγω εχω τηλ της Εμμανουελας που ηταν ΦΩΚΑΙΑΣ 27 , με την διαφορα οταν την πηρα τηλ πριν 15 ημερες μου ζητησε 300 !!!!! Ευρω , την λεω μηπως κανεις λαθος και μου ειπε οτι θα ειναι για μια ωρα ομως , εκει της εκλεισα το τηλ. αυτα !!!!