Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (45 μέλη και 279 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστες...έχει κανείς το προφίλ fb της εμανουελλας στο Φωκαίας 27 η της Βαλέριας?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Μεγαλου Αλεξανδρου - Στα Τσιμπουκλαδικα... :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

Βικυ η τσιμπουκλου... :gumtits:

Ρωσιδα milfogilf νταρντανα με καταλευκο δερμα,1.67 υψος,μπλε ματια,ασχημη φατσα,κοντο ξανθο μαλι,μεγαλος κωλος σαν καρπουζι,3αρια φυσικα βυζομηλα και ειναι φαρδομουνο.
Και μιλαει λιγα ελληνικα.

Το προγραμμα της:

1) Γλωσσοφιλα δινει...αλλα εγω δεν ηθελα.

2) Τραβαει ακα τσιμπουκλαρα αδοντι δυνατη μερακλιδικη.

3) Γλυφει ωραια τα αρχιδια σαν παγωτο soft.

4) Γουσταρει καργα σπερμα στο στομα της...παιρνει την μπουτσα και πασαλιβεται μονη της...και μετα παει στον νιπτηρα και τα φτυνει.

:hi:
Την βικυ απο μ αλεξανδρου 15 λες?
Ποτε την πετυχες,τι βαρδεια?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Εκτιμώμενη ώρα: 13:25.
Τόπος: Στούντιο Ιάκχου 7Α.
Τελευταία φορά που γάμησα φυσιολογικά (η πο8τανα από πάνω και εγώ ανάσκελα): Εεεε ... θυμήσου ρε μαλακα  :headbang:  :headbang: (στον εαυτό μου μιλάω) ... πιθανόν στις 21/05/2014 στο στούντιο μπουκου μπουκου φτου (σ.σ. Θησέως 365).

εχεις να δεις μουνι δηλαδη εδω και 6 χρονια περιπου.
νταξξξ... καλα το πας... εχεις καιρο ακομα.
εξαλλου σε λιγο θα ανοιξουν (31/06).

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Μύστες...έχει κανείς το προφίλ fb της εμανουελλας στο Φωκαίας 27 η της Βαλέριας?
Γεια χαρα εγω εχω τηλ της Εμμανουελας που ηταν ΦΩΚΑΙΑΣ 27 , με την διαφορα οταν την πηρα τηλ πριν 15 ημερες μου ζητησε 300 !!!!! Ευρω , την λεω μηπως κανεις λαθος και μου ειπε οτι θα ειναι για μια ωρα ομως , εκει της εκλεισα το τηλ. αυτα !!!!

stripbotch

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
280
Ευτυχώς που μερικά studio όπως στην λεωφόρο Αθηνών 318 που έριξα μια επίσκεψη σημερα έχουν ανοίξει ήδη

2.5 μήνες τώρα με είχε φάει η μαλακια δεν άντεχα άλλο  :fuck2:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γεια χαρα εγω εχω τηλ της Εμμανουελας που ηταν ΦΩΚΑΙΑΣ 27 , με την διαφορα οταν την πηρα τηλ πριν 15 ημερες μου ζητησε 300 !!!!! Ευρω , την λεω μηπως κανεις λαθος και μου ειπε οτι θα ειναι για μια ωρα ομως , εκει της εκλεισα το τηλ. αυτα !!!!

Μπορείς να μου το στείλεις σε pm ,φίλε?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
μη πτοήστε ρε ....θα ανοιξουν .... εδω ηδη γινεται της π ... απο ολα τα γυρω... μολις ανοιξουν τα εσωτερικα μπαρ εστιατορια τιποτα δεν θα τα σταματησει ... εμαθα οτι ανοιξαν λιγα μαλλον κολομπαρα ... εκει μεσα λετε να υπαρχουν αποστασεις και στασεις συγκεκριμενες μη κολλητσει?
αντε με τους τσιοδρουλιδες τους αγαμουλιδες και τους πουστρουλιδες μη τους πνιξει το μαυρο σπερμα... :s&m_1:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.452
Πόντοι
736
μη πτοήστε ρε ....θα ανοιξουν .... εδω ηδη γινεται της π ... απο ολα τα γυρω... μολις ανοιξουν τα εσωτερικα μπαρ εστιατορια τιποτα δεν θα τα σταματησει ... εμαθα οτι ανοιξαν λιγα μαλλον κολομπαρα ... εκει μεσα λετε να υπαρχουν αποστασεις και στασεις συγκεκριμενες μη κολλητσει?
αντε με τους τσιοδρουλιδες τους αγαμουλιδες και τους πουστρουλιδες μη τους πνιξει το μαυρο σπερμα... :s&m_1:

Το θεμα ειναι ποτε φιλτατε θα ανοιξουν! :think:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
λιπον θελω να μου πειτε εκει στην ιασωνος που ειχα γαμησει απογευμα πριν μια βδομαδα το πρωη λιτουργουν αν ναι την ωρα και στην μεγαλου αλεξανδρου τι ωρα  ανοιγουν?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Στο μεταξι ειναι απελπιστικα παντως

Μιλαμε για τα μπαζα και τη βρωμα

Πακιστανοι και αλλες παρομοιες φυλες βριθουν..

Να πας να γαμησεις να το φχαριστηθεις ειπαμε οχι να ειναι ταινια τρομου

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Στο μεταξι ειναι απελπιστικα παντως

Μιλαμε για τα μπαζα και τη βρωμα

Πακιστανοι και αλλες παρομοιες φυλες βριθουν..

Να πας να γαμησεις να το φχαριστηθεις ειπαμε οχι να ειναι ταινια τρομου

Κατέβηκα δυο φορές μετά την άρση των μέτρων.. ειλικρινά η απόλυτη "παρακμή" τύπε μου!
Ήταν που ήταν άθλια η κατάσταση στην περιοχή τώρα μετά τον κορωνοϊό, ούτε απ'έξω ΔΕΝ είναι να περνάς!
Νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα πραγματικά.. άσε για την βρωμιά και τα νοσήματα που άνετα μπορεί να κονομήσει κάποιος!
Προσωπικά πάρα πολύ δύσκολα θα ακουμπήσω τα χρήματά μου "ξανά" στην ευρύτερη περιοχή.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Κατέβηκα δυο φορές μετά την άρση των μέτρων.. ειλικρινά η απόλυτη "παρακμή" τύπε μου!
Ήταν που ήταν άθλια η κατάσταση στην περιοχή τώρα μετά τον κορωνοϊό, ούτε απ'έξω ΔΕΝ είναι να περνάς!
Νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα πραγματικά.. άσε για την βρωμιά και τα νοσήματα που άνετα μπορεί να κονομήσει κάποιος!
Προσωπικά πάρα πολύ δύσκολα θα ακουμπήσω τα χρήματά μου "ξανά" στην ευρύτερη περιοχή.
μονο η ιασωνος λιτουργει ? κολωνου? και φυλης δεν θα ξανανοιξουν?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
μονο η ιασωνος λιτουργει ? κολωνου? και φυλης δεν θα ξανανοιξουν?

Εχθές βράδυ που πέρασα, στην Ιάσωνος γινόταν πανικός από Αραβοπάκια και όποια άλλη φυλή μπορεί να φανταστείς..
Στην Κολωνού σ'όλα τα δέλα υπήρχε λουκέτο αν και σε δυο υπήρχαν αναμμένα φώτα, έκανα να μπω αλλά μάταια!
Ευελπιστώ σύντομα Φυλής και Λιοσίων να επαναλειτουργήσουν.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
ελπιζω οταν ξανανοιξουν να ειναι στο ποστο η
σαρα φωκαιας 27
κωνσταντινα λιοσιον 73
ροξυ μαιρη σαρα  φυλης 71
ρουμπι αντζελα φυλης 86
δεν θεοποιω τις παραπανω αλλα μεσα στα χαλια της φυλης και με αυτες τις μετριες ξεχαρμανιαζες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
ελπιζω οταν ξανανοιξουν να ειναι στο ποστο η
σαρα φωκαιας 27
κωνσταντινα λιοσιον 73
ροξυ μαιρη σαρα   φυλης 71
ρουμπι αντζελα φυλης 86
δεν θεοποιω τις παραπανω αλλα μεσα στα χαλια της φυλης και με αυτες τις μετριες ξεχαρμανιαζες

Ρούμπι.. καύλαρος τύπε μου!
   :sunglasses:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Φιλαράκι μου που την ρώτησε γύρω στ Γενάρη είπε ότι δεν κάνει ραντεβού έξω νταξει τότε είχε φουλ δουλειά σε μένα είπε ότι κάνει την τελευταία φορά που πέρασα αλλά η τιμή θα είναι τσιμπιμενη αλλά δεν περίμενα κ 300  με 150 παίρνεις καλό call girl που δεν δουλεύει κ φυλής.. νομίζω φίλε βαρεσε την τιμή στ θεό για ν κανείς παζάρια κ να πάρει όσα περισσότερα μπορεί στο τέλος..

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
επρεπε ν της πεις 20 κ ν το κλισεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom