vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Θα ξεράσουμε
Θα ξεράσουμε
Ρε τυποι, οταν τελειωσει η πανδημια οποτε και αν
θα μας εχουν μεινει λεφτα να πηδηξουμε
η θα ζητησουμε τρακα απο τους μεταναστες που πληρωνονται απο τις ΜΚΟ;
τωρα λενε στον αντ1 οτι τ καλοκαιρι δεν θα εχει καμια επιδραση στον ιο
Εχω χαρτι απο ψυχιατρο, μπορω να κυκλοφορω ελευθερος
πολλά λέγονται ... πολλά παίζονται ...Το θέμα είναι ότι είναι να γίνει ας γίνει ...Τι μας κρατάνε μέσα ; Ποσό καιρό θέλουν για να κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν ; Αν σε περίπτωση αυτό συνεχιστή και ο λάθρο κυκλοφορούν κανονικά και εν συνέχεια οι Έλληνες εξεγερθούμε μετά με στρατιωτικό νόμο θα μας καταδικάσουν ..Μήπως θέλουν αυτό ; Λέω εγώ τώρα ......και πρεπει να το πιστεψουμε διοτι η ελληνικη τηλεοραση ειναι φερεγγυα πηγη ειδησεων και ενημερωσης
πολλά λέγονται ... πολλά παίζονται ...Το θέμα είναι ότι είναι να γίνει ας γίνει ...Τι μας κρατάνε μέσα ; Ποσό καιρό θέλουν για να κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν ; Αν σε περίπτωση αυτό συνεχιστή και ο λάθρο κυκλοφορούν κανονικά και εν συνέχεια οι Έλληνες εξεγερθούμε μετά με στρατιωτικό νόμο θα μας καταδικάσουν ..Μήπως θέλουν αυτό ; Λέω εγώ τώρα ......
ΦΕΚ 22/03/2020 Αρ. Φύλλου 985
Άρθρο μόνο
1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.
2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
7. Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
(συνολικά έχει 8 παραγράφους)
Εδώ γράφουμε ενημερώσεις; :S :S :S
Εδώ γράφουμε ενημερώσεις; :S :S :S
... τι δεν καταλαβαίνετε; μπουρδέλα!! Άντε μπουρδέλα...
με πρωταγωνίστρια την Adreena Winters.
Ναι, γιατί δεν είχες αντιληφθεί πλήρως αυτό που έγραψα, ήθελες; σου άρεσε; να πιαστείς από μια λέξη, χάνοντας το αρχικό νόημα.... για να μου την πεις, και έχεις και το ελάττωμα να κράζεις χωρίς να παραδέχεσαι την μαλακία σου!!
Θα σου εξηγούσα αν είχες όλη την καλή διάθεση... αλλά δεν νομίζω να σε παίρνει...