Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 402 άτομα (44 μέλη και 358 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ημεδαπε που δουλεύεις???????
Σου ζητώ συγνώμη μα υπάρχει λίγο ένα θέμα για να πω δημοσιος που, αλλά εκει που έχω μπλέξει σε αυτήν την κωλοδουλειά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ο κόσμος με κρίνει, με μισεί πριν ακόμα με γνωρίσει, κάτσε πρώτα στο τραπέζι μαζί μου γνώρισε με κ αν με αντιπαθήσεις, ok.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Στέλλα από Διδυμου 22 γύρισε?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά βλέποντας την εικόνα της πιάτσας Φυλής Φώκαιας και στην ευρύτερη περιοχή όλα υπολειτουργούν πιστεύω ότι είναι η απόλυτα φυσιολογικό να μην δουλεύουν πέρα από το τί λέμε γράφουμε εδώ είναι διαδεδομένη παντού η παρακμή της πιάτσας όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν κοπέλες ότι η πιθανότητα να περάσει κανείς καλά είναι ελάχιστη.Το αδιέξοδο των μαγαζιών οφείλεται στην δραματική πτώση των υπηρεσιών αλλά και των επιλογών που δεν υπάρχουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι η μείωση του αντιτίμου είναι μονόδρομος για την επιβίωση τους διαφορετικα το λουκέτο είναι η μόνη λύση

Επισκέπτης
Είναι καλό ότι δουλειά να κάνει κάποιος να υπάρχει καλή συνεργασία, σεβασμός, είτε ιδιοτικος είτε δημόσιος τομέας.
Αν δεν περνάς καλά στη δουλειά υπάρχει ένα θέμα, δεν λέμε να πηγαινει κάποιος πετώντας, αλλά να πηγαίνει με μια σχετική ευχαρίστηση, αλλιώς είναι ψυχοφθωρο κ κάπου θα χτηπησει στην υγεία μας.
Στην δική μου την δουλειά γίνεται μπουρδελο, ο ένας κατηγορει τον άλλο, ενώ μπροστά στο παίζει καλός, πισώπλατα μαχαιρώματα για τις θέσεις,κουτσομπολιο, υποκρισία μεγάλη.
Σε εμένα προσωπικά τουλαχιστον οι μισοί μη πω κ περισσότερους αν καλυπτωνταν νομικά θα μου έριχναν χαλαρά μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια.
Σε λίγο πάω για νύχτα κ είμαι με αυτόν που με αντιπαθεί περισσότερο. Πακέτο.
Είναι καλό ότι δουλειά να κάνει κάποιος να υπάρχει καλή συνεργασία, σεβασμός, είτε ιδιοτικος είτε δημόσιος τομέας.
Αν δεν περνάς καλά στη δουλειά υπάρχει ένα θέμα, δεν λέμε να πηγαινει κάποιος πετώντας, αλλά να πηγαίνει με μια σχετική ευχαρίστηση, αλλιώς είναι ψυχοφθωρο κ κάπου θα χτηπησει στην υγεία μας.
Στην δική μου την δουλειά γίνεται μπουρδελο, ο ένας κατηγορει τον άλλο, ενώ μπροστά στο παίζει καλός, πισώπλατα μαχαιρώματα για τις θέσεις,κουτσομπολιο, υποκρισία μεγάλη.
Σε εμένα προσωπικά τουλαχιστον οι μισοί μη πω κ περισσότερους αν καλυπτωνταν νομικά θα μου έριχναν χαλαρά μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια.
Σε λίγο πάω για νύχτα κ είμαι με αυτόν που με αντιπαθεί περισσότερο. Πακέτο.
δεν εχω δουλεψει ποτε στη ζωη μου και δε μπορω να σε καταλαβω. Δεν ειναι καλυτερος ο πικερισμος; Και εσυ και εμεις τις ιδιες γαμαμε. Μαζευεις για τα γεραματα;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γεια χαρά βλέποντας την εικόνα της πιάτσας Φυλής Φώκαιας και στην ευρύτερη περιοχή όλα υπολειτουργούν πιστεύω ότι είναι η απόλυτα φυσιολογικό να μην δουλεύουν πέρα από το τί λέμε γράφουμε εδώ είναι διαδεδομένη παντού η παρακμή της πιάτσας όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν κοπέλες ότι η πιθανότητα να περάσει κανείς καλά είναι ελάχιστη.Το αδιέξοδο των μαγαζιών οφείλεται στην δραματική πτώση των υπηρεσιών αλλά και των επιλογών που δεν υπάρχουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι η μείωση του αντιτίμου είναι μονόδρομος για την επιβίωση τους διαφορετικα το λουκέτο είναι η μόνη λύση

Όπως ακριβώς τα λες!
Και από την στιγμή που ΔΕΝ έρχεται η ανανέωση φυσικό επακόλουθο είναι το λουκέτο..

Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Συντροφοι μηπως ξερει κανεις που βρισκετε το μιλφ η αλιονα που βρισκοταν πριν λιγο καιρο στο αχαρνων 85 και κατα καιρους στην Δυδυμου?

gorbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
22
Πόντοι
0

CrazyWatermelon

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
0
Μπορείς να μου πεις με ποιο όνομα υπάρχει η Νικόλ γιατί δεν τη βρίσκω στο ρόστερ της αλυσίδας, ούτε στις φωτογραφίες.
Για ποιο στούντιο μιλάμε; Για δώστε τα φώτα σας :P

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα πέρασμα από

Βέργας7 Βάσια ξανθιά Μιλφ εύσωμη σχετικά
Βέργας 3 κάτω δεξιά μόνο αυτό είναι ανοικτό δύο κοπέλες νεαρές μάλλον Ρωσίδες Ειρήνη καστανό μαλλί τατουάζ στο μπούτι σχετικά καλό σώμα αρκετά καλή εμφάνιση και μια Άννα Γιάννα κάπως έτσι μελαχρινή πιο κοντή με μαύρο σπαστό μαλλί δεν ήταν άσχημες συμπαθητικές καλά σωματακια είχαν αλλά δυστυχώς στο σαλόνι δεν με κέρδισαν βαριέστημενες χωρίς ζωηραδα οπότε το ένστικτο μου είπε φύγε καλύτερα άλλωστε σε ποιον περισσεύουν 20€α σήμερα για τέτοια ρίσκα οπότε δεν έκανα τον κασκαντέρ.
Επίσης Μαραθώνος μόνο το μεσαίο όροφος ήταν ανοικτό δούλευε μια πολύ μέτρια πατσαβουριτσα άσχημη κοπέλα στο μέσο όρο Μεταξουργείου και πιο κάτω αυτά παραπέρα δεν πήγα έτσι και αλλιώς τα γνωστά βερνικομενα κέρατα θα έβλεπα τι νόημα έχει πλέον καλό βράδυ

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Όπως ακριβώς τα λες!
Και από την στιγμή που ΔΕΝ έρχεται η ανανέωση φυσικό επακόλουθο είναι το λουκέτο..
[/quote
Οι κλασσικοί οικονομικοί όροι της προσφοράς και ζήτησης

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195

Τα έχουμε πει πολλές φορές, έλλειψη ρευστού και Πακιστανοί είναι οι παράγοντες που διαμορφώνουν την αγορά. Τα μαγαζιά έχουν πολύ πεσμένους τζίρους. Και να φτηνήνει η τιμή πάλι το ίδιο χρήμα θα μαζεύουν, δεν μπορούν να μαζέψουν περισσότερο γιατί δεν υπάρχει περισσότερο. Οπότε η προσαρμογή γίνεται με μείωση του αριθμού τους δηλαδή πολλά κλείνουν. Θυμάμαι στο παλιό σάιτ πριν 12 - 15 χρονια μετράγανε οι ενημερωτές γύρω στα 200 μπουρδελα, και τότε δεν υπήρχαν πολυχώροι, τώρα πόσα έχουν μείνει άραγε, όλα τα πιό απόκεντρα έχουν κλείσει, ενώ και οι υπηρεσίες όλο και προσαρμόζονται στο πακιστανικό μοντέλο.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
καλησπερα,που χάθηκες εσυ; Απουσίες πολλές.
Απο τις παλιότερες σειρές ,θυμάμαι οι κριτικες σου μυθιστόρημα.

Γέρασα!  :woldman: και δεν με κρατάνε τα πόδια μου για κασκαντεριλίκια ούτε και το πορτοφόλι μου.
Κάνω βεβαια ακόμα πότε πότε...

Διδυμου 27 απόγευμα αν πετύχεις μαζί Αλιονα και Μαρία και στο Έλλης 3 πάλι απόγευμα αν πετύχεις μαζί Κατερίνα και Ανφισσα, βέβαια το κόστος είναι 50 ευρώ αλλά έχει κανονικά γλυψιματα κανονικά γλωσσοφιλα, δοκιμασμένα και τα δύο ζευγάρια αυτά, έχω δοκιμάσει ακόμα και το Μαρία Βικτόρια στο Διδυμου 27 πιο παλιά , το καλύτερο duo και λεσβιακο μαζί από την δικιά μου εμπειρία με αυτά τα 3 ζευγάρια ήταν με διαφορά το Αλιονα - Μαρία
η τιμή βέβαια είναι στα 50 ευρώ αλλά όλες τις φορές στο δωμάτιο κάτσαμε 30 λεπτά

Δοκίμασα Αλιόνα - Τάνια! Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Βέβαια η Αλιονα έχει φοβερή διάθεση, ίσως δεν κάνει καλό λεσβιακό με Τάνια (κοντή με βυζάρες). Αληθινά γλωσσόφιλα και μετριο πλακομούνι.
Με τελειωσαν γρηγορα, βιαστικές καi λόγω κόσμου. Ισως θα έπρεπε να περιμένω τη μερα που θα ήταν Αλιόνα - Μαρία.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα Πέρασμα νωρίτερα κατά της 12:30-13:00 από Μεταξουργείο Μπήκα στα εξής

Ιάσωνος46 Εδώ Δούλευε η Μελαχρινή κοπέλα Καρίνα γνωστή σε πολλούς που παλιότερα λίγο καιρό πριν δούλευε Φυλης109 ισόγειο έχει παχύνει καμία σχέση με όταν είχε πρωτοερθει και ήταν ιδιαίτερα εμφανίσιμη
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Λάνα Μιλφ που έχει δουλέψει παλιότερα Κολωνού 48 και βέργας3 και μια άλλη Μιλφ με κοντό καρέ μαύρο μαλλί νομίζω αυτή είναι η Αναστασία
Περδικα3 Μαργαρίτα εύσωμη παλιότερα δούλευε Ιάσωνος 2 όροφο και Ειρήνη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22
Ιάσωνος 37 ισόγειο Σοφία Μελαχρινή Μιλφ από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 έχει χάσει κάποια κιλά
Στο όροφο του37 μια πολύ αδύνατη κοπέλα μελαχρινή με καρέ μαλλί
Ιάσωνος 32 όροφος εδώ είδα κάτι πρωτοφανές μια πολύ κοντουλα κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά και γυαλιά μυωπίας μπορεί και να είναι οριακά ενήλικη πολύ παράξενη παρουσία
Ιασωνος2 όροφος Τατιάνα ήταν δωμάτιο
Κολωνού 27 όροφος Σοφία ξανθιά μιλφ μετρίου αναστήματος συμπαθητική φάτσα.

Αυτά από Μεταξουργείο

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Έχετε να προτείνετε κάνα οίκο για παρτουζα (όχι χοντρή κοπέλα)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom