Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (1 μέλη και 109 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Βαριά κατηγορία.
Αλλιώς ψέμματα.

Το ότι δεν το δηλώνεις ως μάρτυρας είναι στην διακριτική σου ευχέρεια.

Να το πω φόβο...ή δειλία;
ποιος ξερει;

τελικά μόνο για καμια πιπούλα τρέχετε. Εκεί πρώτοι!

Δεν σας έδερναν φαίνεται...
γι'αυτό κι η αναισθησία!

Σωστος ο msakis που σε ρώτησε
για ποιον οίκο ομιλείς.

Ομιλείς! Όμορφη λέξη!

Επειδή ακριβώς είναι στη διακριτική μου ευχέρεια, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Ούτε φόβος ούτε δειλία. Επειδή όμως μας διαβάζουν πολλοί, δεν μου φταίει σε τίποτα καμία κοπελίτσα. Μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν σκέφτεσαι ορθά, το τι συνέπειες μπορεί να έχει μια ανάρτηση. Απλά είσαι περίεργος. Μάρτυρας; Σιγά μη στήσουμε και λαϊκό δικαστήριο ή ό,τι άλλο. Κάνε μου τη χάρη.

Άλλωστε κάποιοι δεν έχουν θέμα και με το trafficking, άρα ποιος ο λόγος. Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σεβαστή η άποψή σου.
Μην ταράζεσαι.

Εξάλλου εγώ έγραψα αυτά που ήθελα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια
να εκφραστώ.

Μου ήταν λιγο δύσκολο...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.604
Πόντοι
1.056
ΦΟΛΙΖΑ :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ :woldman:

7+20 μμ :springsmile:
ΦΥΛ54Α ΦΟΛΙΖΑ.Ειπα να της δωσω μια ακομα ευκαιρια,λογω της εμφανισης της,εχοντας βαλει πρωτα την 2τσα να ρωτησει την παγοκολονα αν γουσταρει να περασω...
Δεν λεω ωραιο σωμα νεανικο,για Φυλης...αλλα ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ :tickedoff: :knuppel:
YOU FOOL ME ONCE,SAME ON YOU.FOOL ME TWICE,SAME ON ME!! :jerking:
Πριν μπω η 2τσα με διαβεβαιωσε οτι η κοπελα εχει βελτιωθει...στο να μισει!!!
Ασε που συμφωνα με την 2τσα ημουν μεσα 12 ολοκληρα λεπτα....
Καλα η Φολιζα πως μετρα την ωρα χωρις ρολοι+κ χτυπηματα στην πορτα;
ΦΥΛ54Β Ορορα φιμε με μεγαλα 2με αν οχι μεγαλυτερα τωρα που αδυνατησε
ΦΥΛ56 Αννα ξανθο milf με ρομπα στο σαλονι
ΔΙΔ7Α+8Α ΚΛΕΙΣΤΑ :smiley6600:
ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΟΣΠΙΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ
ΔΙΔ8Β 2 Ωραιες ξανθες milf με 30 ευρα παρτουζα :wanker:
ΦΥΛ66ΔΕΞΙΑ Η Αλεξανδρα η οποια δειχνει πολυ ταλαιπωρημενη :undecided:με αποζημιωσε κ με το παραπανω.Την πηρα ενω ηταν τανασκελα εμπαινα βαθεια μεσα της,ενω το θεομουνο της δεν επαψε να εκρινει πυχτα διαφανη κολλωδη υγρα οσο την καρφωνα :headbaning2:
Τελειωσα με παθος στο στηθος της :headbaning2:
Αυτα απο μενα,καλα να περνατε+ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 10 Ή 20 ΕΥΡΑ :-( :-(

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
H Βικυ που δουλευε στο Μαραθωνος 59 δουλευει ακομα;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εκανα το τραγικο λαθος να δοκιμασω μια πουτανα που δεν ηξερα:

Φιλιππιδου, οροφος. Ναταλια.

Και φυσικα εφαγα φολα ιστορικων διαστασεων.

Περισσοτερο περασα στο δωματιο γιατι ο χωρος ειναι καλος, και η συγκεκριμενη τσατσα πολυ γνωστη φατσα (σε σημειο να ντρεπομαι που ολο φευγω).

Πραγματικα ηταν σχεδον αστειο το ποσο ακαταλληλη ηταν η κοπελα για τη δουλεια, πόσο ξινισμενη και αγενης ηταν. Επιανε την πουτσα σαν να ηταν καποιο εργαλειο για την οικοδομη, κοιτουσε αλλου, δεν πλησιαζε καν να την χαϊδεψεις.

Σκεφτηκα να σηκωθω να φυγω καπου στα μισά, αλλά μετα λεω "εδω που φτασαμε, ας πεταξω και τα χοντρά μαζι με το 20ευρω".

Τελοσπαντων, λιγη ντροπη ρε νταβατζηδες και τσατσαδες. Ενταξει να μην ειναι τεφαρικι η κοπελα, αλλά και τετοια φιασκα δεν δικαιολογουνται.

Ελεος.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα δυστυχώς φίλε αυτό που περιγράφεις έχει γίνει ο κανόνας λειτουργίας των περισσότερων μαγαζιών.
Πάντως μια καλή περίπτωση κοπέλας από άποψη διάθεσης και συμπεριφοράς στην αλυσίδα αυτή είναι η Μαρίνα που δουλεύει απόγευμα στα Φώκαιας27 που γύρισε πάλι εμφάνιση έτσι και έτσι σώμα με πιασίματα ελαφρώς γεμάτο μέτριο ύψος αλλά προσπαθεί συνειδητά και με προθυμία να ευχαριστήσει τον πελάτη δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα

Επισκέπτης
Αννιτα κολωνου 48 δεξι. Βιαστικη κ αποτομη οπως τον τελευταιο καιρο που δουλει Λεωνιδου. Καμια σχεση με τον παλιο καλο καιρο.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αννιτα κολωνου 48 δεξι. Βιαστικη κ αποτομη οπως τον τελευταιο καιρο που δουλει Λεωνιδου. Καμια σχεση με τον παλιο καλο καιρο.
στον όροφο στην Λεωνιδου είναι ακόμα αυτή η ξανθιά τρελή τσατσά

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Εκεινη την ειρωνικη γαλανοματα που λες εχω καιρο να τη δω
Αυτήν λέω ναι... Ο τέλειος πελάτης να ήσουν, καθαρός, ευγενικός, σωστός, θα σου βρίσκε την λεπτομέρεια να σου την πει και να τσακωθεί μαζί σου, απορίας άξιο αν έχει άντρα πως την αντέχει ο άντρας της... Ένας άλλος τώρα σε αρσενική έκδοση είναι ο κύριος γραβάτας στο Μεταξουργείο, δυστυχώς κάπου κάπου θα τον πετυχαίνεις διότι αλλάζει σπίτια συνέχεια

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Βρέθηκα στο κέντρο μεσοβδόμαδα λόγω δουλειών, και λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, αναζήτησα μια σίγουρη και τίμια λύση, οπότε τίμησα τη milf Βίκυ στο Μεγ. Αλεξάνδρου -15. :rockon: :rockon: Αργή και αισθησιακή πίπα, με ιδιαίτερη έμφαση στο καραμέλωμα στα μπαλάκια, και κατάθεση μέσα στο ζεστό της στόμα.  :pipa1: :pipa2: Αν η τσατσά ήταν λίγο πιο χαλαρή στο θέμα του χρόνου, τότε η απόλαυση θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. :birdman: :birdman:
Ανέβασα κριτική με το όνομα Brujeria

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πριν λίγο είχα μια κατάθεση με κρεμπιέ χωρίς να γνωρίζω την κοπέλα και την έπαιρνα για πρώτη φορά. Με αποπλάνησε μπορώ να πω και δεν της φαινόταν ότι είναι ηφαίστειο. Στο τέλος μου είπε ότι της βγήκε μαζί μου και ήθελε να το ζήσει αυτό έντονα. Στο τέλος αντί να φύγει από το δωμάτιο, με κράτησε σφιχτά στην αγκαλιά της και μου έδινε γλωσσόφιλα μέχρι να εξαντλήσει όλο τον χρόνο και να την φωνάξει η τσατσά. Βγαίνοντας να φύγω, πάλι με στρίμωξε και μου έδωσε ένα τελευταίο γλωσσόφιλο. Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω να επισκέπτομαι μπουρδέλα γιατί ενθαρρύνω τέτοιες καταστάσεις και τις τραβάω σαν μαγνήτης ενώ είμαι αδύναμος να τις ελέγξω.

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Πριν λίγο είχα μια κατάθεση με κρεμπιέ χωρίς να γνωρίζω την κοπέλα και την έπαιρνα για πρώτη φορά. Με αποπλάνησε μπορώ να πω και δεν της φαινόταν ότι είναι ηφαίστειο. Στο τέλος μου είπε ότι της βγήκε μαζί μου και ήθελε να το ζήσει αυτό έντονα. Στο τέλος αντί να φύγει από το δωμάτιο, με κράτησε σφιχτά στην αγκαλιά της και μου έδινε γλωσσόφιλα μέχρι να εξαντλήσει όλο τον χρόνο και να την φωνάξει η τσατσά. Βγαίνοντας να φύγω, πάλι με στρίμωξε και μου έδωσε ένα τελευταίο γλωσσόφιλο. Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω να επισκέπτομαι μπουρδέλα γιατί ενθαρρύνω τέτοιες καταστάσεις και τις τραβάω σαν μαγνήτης ενώ είμαι αδύναμος να τις ελέγξω.

Γενικά οι κοπέλες που είναι πρόθυμες να κάνουν κρεμπιέ και μάλιστα άνευ ανταλλαγμάτων είναι περισσότερες από όσο φαντάζεται ο "μέσος" επισκέπτης των κόκκινων σπιτιών. Με την πρώτη βέβαια κάπως σπάνιο αλλά μάλλον ήσουν τυχερός(?) είχατε καλή χημεία.. 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
tnt60 έχεις να μου προτείνεις κάποιες επιλογές στο 10€ που αξίζουν να ρίξω τα λεφτά μου 3η βάρδια Μεταξουργείο ;;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936

να ζησετε....!!!!

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Ο hatsumi και ο Peter πάσχουν από το ίδιο σύνδρομο.. Λέγετε

Whore attention

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom