Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (20 μέλη και 294 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ντέμυ την λένε. Η Ντέπυ ήταν πριν πολλά χρόνια στον όροφο Φυλής 65.

Αστοιχείωτε!
στο 66 ειχε εμφανιστει αλλη μια καζακα ανοιχτοχρωμη λιγο πιο ψηλη με γαμψη μυτη. Παιζει να ειμαι ο μονος που προλαβε να τη δει. Ποιος ξερει που την διοχετευσε το κύκλωμα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Ναι αυτή έλεγα φίλε. Είναι γοητευτική, περιποιημένη και σένια.

Θυμάμαι είχα περάσει μαζί της  αρχές του χρόνου, μέσα ιανουαρίου,κυριακή μεσημέρι μετά τον καφέ απο το athens360 και συζητάγαμε να κατεβούμε φυλής. Από τότε δεν την ξαναβρήκα. Δουλεύει  πρωί μόνο?

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φιλιππιδου 11α Εύα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα, μπουτου 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο  σώμα.

Φιλιππιδου 11β Ντιαννα ξανθιά κοπέλα με  ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη και χαμηλά στο πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα ξανθοκαστανη πιτσιρικά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 17β Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Κατερίνα καστανή με μαλλί που της φτάνει μέχρι τη μέση, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Αθήνα στο δωμάτιο, το μόνο μαγαζί σε αυτά που μπήκα που είχε κόσμο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Φωκαιας 25β Βερονικα μελαχρινή με κανονικό σώμα πολλά τατουάζ σιλικονατο βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 27α  κάτω  Βαλερία μελαχρινή κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Αθήνα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Κορινα ξανθιά νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αχαρνών 85 πήγαινα για Αλιονα(τελικά κατάθεση πάλι στη Ντεμι στο Φ66δ) αλλά πέτυχα Εβελινα, ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Έλλης 3 Τατιάνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χαλαρή τσάρκα μεσημέρι στη Φυλής να περάσει η ώρα. Μπήκα σε διάφορους οίκους, μου έκανε εντύπωση μία λόγω χαμόγελου. Τέσπα, δίνω το παράβολο, μπαίνω στο δωμάτιο. Η κοπέλα δεν πρόλαβα να ξεντυθώ, ήρθε μέσα σε ένα λεπτό. Κάθεται στο κρεβάτι, τσεκάρω μελανιές στα πόδια τις οποίες λόγω φωτισμού δεν είχα δει στο σαλονάρισμα. Της λέω αυτά είναι χτυπήματα. Ξέχασε το ελληνικά που ήξερε. Μου κάνει what? Της το λέω τρεις φορές. Άστο της κάνω, περίμενε. Ανοίγω πόρτα, φωνάζω τσα2, την φωνάζει κι αυτή παράλληλα. Της λέω η κοπέλα έχει μελανιές, δεν μπορώ. Μου λέει, η κοπέλα δουλεύει, χτύπησε στο κρεβάτι, και τι έγινε. Καλά της λέω, εγώ δεν μπορώ. Την φωνάζει έξω την κοπέλα, ακούω κάτι ρωσικά, ποιος ξέρει τι βρισίδι έφαγα. Μου πετάει σχεδόν το εικοσάρικο η τσα2 και την έκανα. Πήγα σε ένα στανταράκι και τα έδωσα όλα.

Τώρα όνομα κι αυτά μην το ψάχνετε. Απλά σεβόμενος το 20αρικο, δεν έπαιζε να το κάψω έτσι. Ας γινόταν χαμός. Ποιος ξέρει τι ξυλοφόρτωμα είχε φάει η κοπελίτσα. Μπήκε και με κατεβασμένη μούρη, ενώ έξω ήταν τέλεια. Ρε άντε φύγετε από εδώ. Για μαλάκες ψάχνουν.

Δεν λέω...είμαι απαιτητικός με τις πουτάνες και μου την δίνει το (πολύ) παραμύθι τους.
Σε γενικές γραμμές όμως, καλά περνάω.
Δεν μου κόβουν και μηνιάτικο σαν μερικούς-μερικούς που με πλήγωσαν κι...αγαπούσα!

Αλλά τους τραφικάδες δεν τους ανέχομαι!

Με τον ιδρώτα του προσώπου σου, να βγάζεις το ψωμί σου! (Γένεσις 3.19)

Έχω ευαισθησία στα μπουκέτα που έτρωγα μικρός...αν και τα συνήθισα μεγάλος!
Σκόρπιες σκέψεις στο μυαλό μου!

Θα πάρω τώρα αμέσως τηλέφωνο τον Πήτερ Βαν Νόρντεν να μου δώσει εντολές.

Ότι μου πει, αυτό και θα κάνω! Εγώ εντολές εκτελώ!

Μπορεί και να μην αστειεύομαι...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θυμάμαι είχα περάσει μαζί της  αρχές του χρόνου, μέσα ιανουαρίου,κυριακή μεσημέρι μετά τον καφέ απο το athens360 και συζητάγαμε να κατεβούμε φυλής. Από τότε δεν την ξαναβρήκα. Δουλεύει  πρωί μόνο?

Εγώ απόγευμα και βράδυ την έχω δει. Δεν νομίζω πρωί.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Θέλω κι εγώ να κάνω την καταδρομική μου στην μιλφ Τατιάνα στο μαγαζάκι της Ιάσωνος. Μπορεί να μου πει κάποιος τι ώρα ξεκινάει το πρωί ο οίκος αυτός?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πήγαινε, στήσου και περίμενε. Νομίζω 11.30-12.00 έρχεται αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πήγαινε και λίγο πιο αργά. Καμιά φορά δεν είναι εκεί.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Θέλω κι εγώ να κάνω την καταδρομική μου στην μιλφ Τατιάνα στο μαγαζάκι της Ιάσωνος. Μπορεί να μου πει κάποιος τι ώρα ξεκινάει το πρωί ο οίκος αυτός?

παρε και ενα ΑΚ47 μαζι σου εκει στο μεταξι :P

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Πήγαινε, στήσου και περίμενε. Νομίζω 11.30-12.00 έρχεται αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πήγαινε και λίγο πιο αργά. Καμιά φορά δεν είναι εκεί.

πολύ αργά. με τις πρωινές κάβλες τι κάνουμε?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
παρε και ενα ΑΚ47 μαζι σου εκει στο μεταξι :P

Είμαι κάτω τώρα κι όλα μια χαρά είναι! Δυστυχώς οι ίδιες κι οι ίδιες!  

Απλώς έχει εικοσαπλάσιους ξένους!

Πάω να κάτσω στο γνωστό σνακ μπαρ της Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί έβαλε δροσούλα!

Καλές βόλτες σε όλους σας!

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Μια ερώτηση στους εκλεκτούς πορνο-συναγωνιστες: Αυτή τη Μόνικα στο Ιάσωνος 2 ισόγειο, ποτέ τη βρίσκουμε; Πέρασα χθες κατά τις 10 το βράδυ και η -μεθυσμενη- τσατσά, μου είπε ότι είναι μόνο η Τζοαννα, μια μιλά ξανθιά ψιλοχοντρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ντέμυ την λένε. Η Ντέπυ ήταν πριν πολλά χρόνια στον όροφο Φυλής 65.

Αστοιχείωτε!
τι ονομα χρησιμοποιούσε εκει;
μηπως δούμε καμια κριτική κ αποφασισουμε να περάσουμε,είδα κ τις τωρινές αξιολογήσεις  αλλα θέλω μια περισοτερο σφαιρική εικόνα.
Μου αρεςει αλλα απλό προγράμμα ,ξενερώνω ,με πιάνει  κατάθλιψη.
Το 84 ειναι πιο xtreem σπιτι μηπως κανει κ τιποτα παραπάνω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τι ονομα χρησιμοποιούσε εκει;
μηπως δούμε καμια κριτική κ αποφασισουμε να περάσουμε,είδα κ τις τωρινές αξιολογήσεις  αλλα θέλω μια περισοτερο σφαιρική εικόνα.
Μου αρεςει αλλα απλό προγράμμα ,ξενερώνω ,με πιάνει  κατάθλιψη.
Το 84 ειναι πιο xtreem σπιτι μηπως κανει κ τιποτα παραπάνω.

Καλησπέρα ψύχραιμε και ενωτικέ συνοδοιπόρε!

Στο 84 δεν την θυμάμαι αυτή την στιγμή σαν εικόνα.

Ωστόσο στο Φυλής 66, πότε έχει και πότε όχι την θηλυκότητα που θέλω.

Τι να σου πω; μπορεί και να παρεξηγηθώ ως...αναλυτικός!

Συνήθως μπαίνω όταν το καυλί, μου γνέφει μπες με τίναγμα

κάτι που δεν είναι πολύ σίγουρο κι αυτό για την επιτυχία.

Και ναι, το απλό είναι λίγο κάπως. Ότι νομίζεις εσύ!

:hi:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Μια ερώτηση στους εκλεκτούς πορνο-συναγωνιστες: Αυτή τη Μόνικα στο Ιάσωνος 2 ισόγειο, ποτέ τη βρίσκουμε; Πέρασα χθες κατά τις 10 το βράδυ και η -μεθυσμενη- τσατσά, μου είπε ότι είναι μόνο η Τζοαννα, μια μιλά ξανθιά ψιλοχοντρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Συναγωνιστή, εγώ την είχα πετύχει μεσημέρι. Κάποιος άλλος την είχε πετύχει βράδυ, οπότε είναι θέμα τύχης για να την βρεις  :pipa1:

protonsta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Κριτικές
6
Like
149
Πόντοι
280
τώρα live
...
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
...

Δεν το προσφέρει το τελειωτικό, απλά το λέει στην υποδοχή. Δεν ξαναπατάω σε αυτό το μαγαζί. 2 φορές το μετάνιωσα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Θυμάσαι τον οίκο για τον οποίο ομιλείς ;;

Δεν θα ήθελα να το πω φάτσα φόρα για χ,ψ λόγους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όπως μπαίνεις στο κτίριο πριν τις σκάλες, έχει ένα πλυντήριο ρούχων που μοιάζει άκυρο. Ε θα καταλάβουν όσοι είναι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν θα ήθελα να το πω φάτσα φόρα για χ,ψ λόγους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όπως μπαίνεις στο κτίριο πριν τις σκάλες, έχει ένα πλυντήριο ρούχων που μοιάζει άκυρο. Ε θα καταλάβουν όσοι είναι.

Βαριά κατηγορία.
Αλλιώς ψέμματα.

Το ότι δεν το δηλώνεις ως μάρτυρας είναι στην διακριτική σου ευχέρεια.

Να το πω φόβο...ή δειλία;
ποιος ξερει;

τελικά μόνο για καμια πιπούλα τρέχετε. Εκεί πρώτοι!

Δεν σας έδερναν φαίνεται...
γι'αυτό κι η αναισθησία!

Σωστος ο msakis που σε ρώτησε
για ποιον οίκο ομιλείς.

Ομιλείς! Όμορφη λέξη!

• Like
Αντιδράσεις: mela33
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom