Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (18 μέλη και 231 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
τώρα live

Αγκυρας 12α Μιλά καστανοξανθη μιλφ σώμα με πιασίματα κοιλίτσα 2αρι βυζι και Τανια ξανθιά ψηλή μιλφ χοντρή με 3.5-4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και.
Καλησπέρα μήπως πρόκειται για την Μιλά που δούλευε κάποιους μήνες πριν στο Βεργας3? ή είναι καινούργια κοπέλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
όχι ,αν ήταν θα το ανέφερα , αυτή είναι πιο κοντή και με χειρότερο σώμα
από υπηρεσίες δεν ξέρω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
Προχωρώ μόνο σε περιγραφή Τατιάνας.

Την μπαλαρίνα την κάνει μέσα.
Κορμί γρανίτης.
Προτείνεται κυριως για pse.
Ελ.στοματικό το πρόγραμμα
το μίλφ δεν παίζεται , την έχω πάρει δυο φορές , την πρώτη φορά ήταν σούπερ
σήμερα ήταν ακόμα καλύτερη , να συμπληρώσω ότι δίνει γλωσσόφιλα φούλ , δέχεται 69 καθώς και δάχτυλα
στο μουνί , το κορμί της είναι σφιχτό στήνεται πολύ καλά , τέλος για τον φίλο που είπε ότι τα καταπίνει ... εγώ τον φίλο δεν θα τον χλεύαζα  ;)

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
όχι ,αν ήταν θα το ανέφερα , αυτή είναι πιο κοντή και με χειρότερο σώμα
από υπηρεσίες δεν ξέρω
Οκ κατάλαβα εκεί στο Άγκυρας12Α-Πιπινου 118 αυτή που αξίζει πραγματικά σε υπηρεσίες και διάθεση είναι η Μελαχρινή Μιλφ Φωτεινή

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
σήμερα ήταν ακόμα καλύτερη , να συμπληρώσω ότι δίνει γλωσσόφιλα φούλ , δέχεται 69 καθώς και δάχτυλα
στο μουνί , το κορμί της είναι σφιχτό στήνεται πολύ καλά , τέλος για τον φίλο που είπε ότι τα καταπίνει ... εγώ τον φίλο δεν θα τον χλεύαζα  ;)

(άφωνος)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
Κομοδίνο δεν είναι, αλλά κάνει τίμιο απλό πρόγραμμα.
Δεν είναι ψυχρή, λέει καμμιά κουβέντα και δεν είναι ξεπέτα.
να συμπληρώσω  τον πάντα ενημερωμένο συναγωνιστή , ναι τα τιμάει τα λεφτά της κατά την άποψη μου
δεν δίνει γλωσσόφιλα ούτε κάνει 69 αλλά δέχεται χύσιμο στο κορμί , δεν λέει όχι σε καμία στάση δεν βιάζεται καθόλου
επίσης για μικρό χρονικό διάστημα δούλεψε σε ελαιοτριβείο και 1-2 φορές την εβδομάδα χορεύει σε κλαμπ  , η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που την πήρα δεν ενθουσιάστηκα ούτε απογοητευτηκα και λόγω ότι μου άρεσε σωματικά είπα να την δοκιμάσω πάλι ,
τελικά την πήρα άλλες δυο φορές  

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μίνι ενημέρωση στην πρωινή βάρδια
Βέργας 3 πάνω η καινούργια Αλίσα, μικρό ξανθό κορίτσι μέτριας εμφάνισης
Βέργας 3 δεξιά κάτω η Σόφι, παλιά ξανθιά  καραβάνα από το πάλαι ποτέ στούντιο της Παιωνίου. Εδώ με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
Φυλής 74 αριστερά η Εύα, μελαχρινή με γυαλάκια και σαρκώδη χείλια. Πορνοσταρική θα έλεγα. Ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 22 πάνω η Ρίτα, ξανθιά αρχοντογυναίκα και η χυ-σωμελιέ Στέλλα που μεγαλουργούσε συνήθως στο ισόγειο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το μιλφ τατιανα που εγραψε ο σμυρνη ειναι απο ιασωνος πρωι???

και στη συνεχεια στο φυλλης 74 που ειπε ενας αλλος ειναι καλη??

γενικα ψαχνω τα τοπ απο πρωτη βαρδυα να παω στοχευμενα

πειτε ενα τοπ 3 αυτη τη στιγμη μιας και τα πρωινα πρωτη βαρδυα την πιατσα εχω καιρο να την επισκεπτω

:hi:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Επίσκεψη χτες στο Κολωνού - 48 καινούριο, πρωινή βάρδια, όπου τίμησα μετά από πάρα πολύ καιρό την granny Εύα. Το τσιμπούκι της καλό και βαθύ, :pipa1: :pipa2:  αλλά η γλειφοκωλάδα της σκέτη απογοήτευση.  :jerking: :jerking: Ανέβασα κριτική με το όνομα Brujeria

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Επίσκεψη χτες στο Κολωνού - 48 καινούριο, πρωινή βάρδια, όπου τίμησα μετά από πάρα πολύ καιρό την granny Εύα. Το τσιμπούκι της καλό και βαθύ, :pipa1: :pipa2:  αλλά η γλειφοκωλάδα της σκέτη απογοήτευση.  :jerking: :jerking: Ανέβασα κριτική με το όνομα Brujeria
εύγε αρχηγέ από granny σε granny το πας. Χαρά στο κουράγιο σου!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
το μιλφ τατιανα που εγραψε ο σμυρνη ειναι απο ιασωνος πρωι???

και στη συνεχεια στο φυλλης 74 που ειπε ενας αλλος ειναι καλη??

γενικα ψαχνω τα τοπ απο πρωτη βαρδυα να παω στοχευμενα

πειτε ενα τοπ 3 αυτη τη στιγμη μιας και τα πρωινα πρωτη βαρδυα την πιατσα εχω καιρο να την επισκεπτω

:hi:

Αντριαννα - Χωματιανου11β

Πατριτσια - Αγιου Πετρου 7

μιλφ δεν ειναι αλλα ειναι τοπ σε σχεση υπηρεσια/εμφανιση

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
εύγε αρχηγέ από granny σε granny το πας. Χαρά στο κουράγιο σου!
Αυτή τη φορά όμως συναγωνιστή, έφαγα σχεδόν φόλα, αφού η γλειφοκωλάδα της ήταν απλά μούφα. Καμία σχέση με αντίστοιχο service από πολύ νεότερες και πολύ πιο όμορφες εκδιδόμενες από αυτήν  :tickedoff: :tickedoff:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
στο μουνί , το κορμί της είναι σφιχτό στήνεται πολύ καλά , τέλος για τον φίλο που είπε ότι τα καταπίνει ... εγώ τον φίλο δεν θα τον χλεύαζα  ;)
Συναγωνιστή n.smirni76, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσο αφορά την Τατιάνα, όπως άλλωστε φαίνεται και στην κριτική μου.  :hi: :hi: Όσο αφορά την κατάποση του σπέρματος, έχω να σου αναφέρω το εξής γεγονός  :pipa1: :pipa1: Την δεύτερη φορά που την πήρα, αφού μου ρούφηξε κάθε σταγόνα, σηκώθηκε από το κρεβάτι, και με μια γρήγορη κίνηση πήρε ένα μαντηλάκι που είχε δίπλα στο κρεβάτι, και μέσα σε αυτό ξεφορτώθηκε τα παιδάκια μου  :kneel: :kneel: Μάλιστα, την κίνηση αυτή δεν την είχα προσέξει καθόλου την πρώτη φορά που την πήρα, ενώ τη δεύτερη φορά το είδα με την άκρη του ματιού μου, αφού προσπαθούσα να συνέλθω από τη συνεύρεση. Αν εσύ είδες κάτι διαφορετικό, δεν το αμφισβητώ. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό το γεγονός ότι του άλλου συναγωνιστή του έκανε γλειφοκωλάδα και του κατάπιε τα χύσια από την πρώτη φορά. Πάντως, αν καταπίνει τα χύσια έστω και στους μισούς που πάνε μαζί της, τότε σίγουρα θα πίνει 1 λίτρο την εβδομάδα  :pipa1: :pipa2: :rockon: :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.408
Πόντοι
17.885
Συναγωνιστή n.smirni76, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσο αφορά την Τατιάνα, όπως άλλωστε φαίνεται και στην κριτική μου.  :hi: :hi: Όσο αφορά την κατάποση του σπέρματος, έχω να σου αναφέρω το εξής γεγονός  :pipa1: :pipa1: Την δεύτερη φορά που την πήρα, αφού μου ρούφηξε κάθε σταγόνα, σηκώθηκε από το κρεβάτι, και με μια γρήγορη κίνηση πήρε ένα μαντηλάκι που είχε δίπλα στο κρεβάτι, και μέσα σε αυτό ξεφορτώθηκε τα παιδάκια μου  :kneel: :kneel: Μάλιστα, την κίνηση αυτή δεν την είχα προσέξει καθόλου την πρώτη φορά που την πήρα, ενώ τη δεύτερη φορά το είδα με την άκρη του ματιού μου, αφού προσπαθούσα να συνέλθω από τη συνεύρεση. Αν εσύ είδες κάτι διαφορετικό, δεν το αμφισβητώ. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό το γεγονός ότι του άλλου συναγωνιστή του έκανε γλειφοκωλάδα και του κατάπιε τα χύσια από την πρώτη φορά. Πάντως, αν καταπίνει τα χύσια έστω και στους μισούς που πάνε μαζί της, τότε σίγουρα θα πίνει 1 λίτρο την εβδομάδα  :pipa1: :pipa2: :rockon: :rockon: :rockon:

κολλαγόνο τζάμπα η μαντάμ

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξέρετε αν σήμερα θα δουλέψει η Βάσια από βέργας 7 και ποιες θεωρείται καλές από βραδυνή βάρδια;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λίγα στα σβέλτα από τρίτη βάρδια Φυλής...

Φυλής 81 - Νέλλυ καστανή μουνίτσα με χυτό βυζί και λάγνα χαρακτηριστικά.

Φυλής 71 ισόγειο - Νικόλ η πιο χαμογελαστή της βάρδιας με ακαζού σπαστό μακρύ μαλλί. Μακράν τα καλύτερα εσώρουχα σήμερα. Εντελώς amateur φάση.
Αρκετά θηλυκή με όμορφο σαλονάρισμα
και πεταχτό κωλαράκι με μέση δακτυλίδι.
Πολύ τίμια επιλογή κι ελ.στοματικό.
Για άνδρες που αρέσκονται
σε αυτό το target group.
Θα της βάλω 9 γιατί το αξίζει. Ναι!

Φωκαίας 17 ισόγειο - κλασσικά Μικαέλλα
το τούμπανο.

Φωκαίας 27 υπόγειο - Νικόλ η μελαχρινή ομορφούλα σγουρομάλλα
με ελ.στοματικό.
Η παρτενέρ της στο δωμάτιο.

Φωκαίας 19 - Χριστίνα μελαχρινή τσουπωτή με φουλ πρόγραμμα. Αδιάφορη.

Φωκαίας 24 - Χριστίνα ξανθιά νταρντάνα (πλέον ναι) με ελ.στοματικό. Γοητευτική.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
Επίσκεψη χτες στο Κολωνού - καινούριο, πρωινή βάρδια, όπου τίμησα μετά από πάρα πολύ καιρό την granny Ε_α . Το τσιμπούκι της καλό και βαθύ, αλλά η γλειφοκωλάδα της σκέτη απογοήτευση. Ανέβασα κριτική
Μάγκες μέγιστη προσοχή με την συγκεκριμένη,
απο τον περασμένο αύγουστο το λέω..  :cool2:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Μάγκες μέγιστη προσοχή με την συγκεκριμένη,
απο τον περασμένο αύγουστο το λέω..  :cool2:

Έχεις την καλοσύνη να πείς δυο λόγια παραπάνω φίλε? Τί εννοείς? Παίζει κάτι επικίνδυνο με την Εύα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom