Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (23 μέλη και 210 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επειδή έχω ένα πονηρό μεταμεσονύκτιο ραντεβού με μαμά φίλου και θέλω να βγάλω γούστα, γνωρίζει κάποιος κάποια πολύ
χοντρή με τεράστια κωλάρα, για προθέρμανση, από Μεταξουργείο μεριά στη β βάρδια;

Κολοκυνθούς ισόγειο κι όροφο
θα βρεις αυτό που ζητάς.
Έχει πολύ χονδρές εκεί πέρα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Στο έφτιαξα λίγο!

Αλλά έτσι κι αλλιώς στα μπουρδέλα η διαδρομή του σπέρματος είναι η ίδια.

Σπέρμα---> καπότα---> καλάθι---> σακούλα---> μπάζα!

Δεν μου το έφτιαξες αλλά μου το χάλασες!

Είμαι "άτακτος" επισκέπτης των μπουρδέλων και τις φόλες που έχω φάει τις έχω φάει από ωραίες πουτάνες.

Το να κάνεις μια φορά ένα μικρό λάθος δεν είναι κακό.

Τα 20 ευρώ που τους έδωσα τα θεώρησα ως πράξη φιλανθρωπίας!

Επίσης, αν αντιληφθώ ότι τα ακουμπάνε σε κάποιους τότε δεν ξαναπηγαίνω μαζί τους.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μήπως ξέρει κανένας τύπος ποιες παίζουν τώρα στο Πιπίνου 118 και στο Αγκύρας 12?

Ποιες να ήταν φίλε μου ; κλασσικά Νίκη, Μάρτα, Χριστίνα, Φωτεινή, Όλγα, Σούζυ.
Δυάδες ή τριάδες.
Κι εκεί τα ίδια και τα ίδια.

Είμαι Λιοσίων για φαλάφελ.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Το ασιατικό μουνι στο Φυλής 66δΔ ξέρουμε    σε ποια βάρδια εργάζεται?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μου το έφτιαξες αλλά μου το χάλασες!

Είμαι "άτακτος" επισκέπτης των μπουρδέλων και τις φόλες που έχω φάει τις έχω φάει από ωραίες πουτάνες.

Το να κάνεις μια φορά ένα μικρό λάθος δεν είναι κακό.

Τα 20 ευρώ που τους έδωσα τα θεώρησα ως πράξη φιλανθρωπίας!

Επίσης, αν αντιληφθώ ότι τα ακουμπάνε σε κάποιους τότε δεν ξαναπηγαίνω μαζί τους.

Έλα βρε, σε πειράζω.

Πρώτη βλέπω φιλάνθρωπο να γαμάει
άνθρωπο για να του δώσει λεφτά.

Αηδία!

Αν πιστεύεις πάντως ότι τα ακουμπάνε
μην ξαναπάς με καμία γιατί όλες έχουν υποχρεώσεις.
Ξέρεις τι έξοδα έχουν
και πόσο κόσμο βοηθούν;
τι γνώμη έχεις για την νομιμοποίηση;
δεν τους δίνουν άδεια όμως
για σχολεία και μαλακιες.
Αφού τα σχολεία χειρότερα είναι.
Έχεις δει τι γίνεται από ναρκωτικά;
σάπια χώρα και κυβερνήσεις.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
  • Like
Αντιδράσεις: poppop

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πρώτη φορά βλέπω φιλάνθρωπο να γαμάει
άνθρωπο για να του δώσει λεφτά.

Γιά όλα υπάρχει η πρώτη φορά! Με αδικείς όμως.

Τι είναι 20 ευρώ για 10 λεπτά πήδημα μιας πουτάνας όταν ο γνωστός φιλάνθρωπος Σόρος με 50 εκατομμύρια δολάρια γαμάει επί 10 χρόνια ολόκληρη την Ελλάδα;

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.426
Πόντοι
4.926
Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Μεταξουργείο. Είχα βγει καυλωμένος από το Adult Theaters και έψαχνα φθηνό κρέας. Μπήκα σε πολύ λίγα σπίτια και βαρέθηκα να βλέπω Ρομά και σκούρους αγνώστου εθνικότητας. Σε ένα από αυτά είδα δύο αράπηδες, δυο μέτρα ο καθένας. Ο ένας από αυτούς φορούσε δερμάτινα ρούχα και καπέλο και έμοιαζε σαν μπάτσος, θαμώνας στο Γαλάζιο Στρείδι. Τελικά κατέληξα στο Κολωνού 30Β, όπου δούλευε μια Ρωσίδα, μέτριας εμφάνισης, με φυσικές ΒΥΖΑΡΕΣ. Ήμουν ο τελευταίος πελάτης, παρεμπιπτόντως. Μέσα στο δωμάτιο ήταν φιλική και το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν υπεραπλό. Δεν ήθελα και πολλά, εξάλλου. Αφού ρούφηξα αυτές τις ΒΥΖΑΡΕΣ, την πήδηξα σε στάση ιεραποστολικό και πισωκολλητό, όπου και τελείωσα. Για 10€ και ξεκαύλωμα καλά ήταν.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Τα αξίζει τα λεφτά της ή θα σπρώχνω κανά  κομοδίνο?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 81 Άννα καστανοξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με ωραίο κορμάκι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λιλυ ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Αγκυρας 9 Συλβια καστανή ασπρουλιαρα κοπέλα σώμα με πιασίματα σιλικονατο βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Αγκυρας 12α Μιλά καστανοξανθη μιλφ σώμα με πιασίματα κοιλίτσα 2αρι βυζι και Τανια ξανθιά ψηλή μιλφ χοντρή με 3.5-4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και.

Αγκυρας 12β κλειστό.

Φυλής 71α  Μαίρη καστανή μουναρα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Εύα ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Τζούλια/Τζουλιανα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β Άννα η Πολωνεζα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86α Μαρία καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι ωραίο στήθος, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Λιλυ μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β  Όλγα καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί σώμα με πιασιματακια στην περιοχή της κοιλιάς λεπτά πόδια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Μπετυ καστανή κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65β Σονια καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11α Εύα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα μπουτου 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα  και Νικόλ καστανοξανθη κοντή κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β  Αιμιλη ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ στους πηχες των χεριών της, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61  κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά  Εύα μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι,μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 δεξιά Μαρία μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 66δ Ντεμι μελαχρινή κοντή με ασιατικά χαρακτηριστικά, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
66.jpg

Φυλής 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Μεταξουργείο. Είχα βγει καυλωμένος από το Adult Theaters και έψαχνα φθηνό κρέας. Μπήκα σε πολύ λίγα σπίτια και βαρέθηκα να βλέπω Ρομά και σκούρους αγνώστου εθνικότητας. Σε ένα από αυτά είδα δύο αράπηδες, δυο μέτρα ο καθένας. Ο ένας από αυτούς φορούσε δερμάτινα ρούχα και καπέλο και έμοιαζε σαν μπάτσος, θαμώνας στο Γαλάζιο Στρείδι. Τελικά κατέληξα στο Κολωνού 30Β, όπου δούλευε μια Ρωσίδα, μέτριας εμφάνισης, με φυσικές ΒΥΖΑΡΕΣ. Ήμουν ο τελευταίος πελάτης, παρεμπιπτόντως. Μέσα στο δωμάτιο ήταν φιλική και το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν υπεραπλό. Δεν ήθελα και πολλά, εξάλλου. Αφού ρούφηξα αυτές τις ΒΥΖΑΡΕΣ, την πήδηξα σε στάση ιεραποστολικό και πισωκολλητό, όπου και τελείωσα. Για 10€ και ξεκαύλωμα καλά ήταν.

Σκιάχτηκες τύπε ? Δεν πιστεύω να σε πήραν από πίσω? εννοώ περπατώντας στο δρόμο ...

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τα αξίζει τα λεφτά της ή θα σπρώχνω κανά  κομοδίνο?

Κομοδίνο δεν είναι, αλλά κάνει τίμιο απλό πρόγραμμα.
Δεν είναι ψυχρή, λέει καμμιά κουβέντα και δεν είναι ξεπέτα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Τατιάνα ξανθιά μιλφ  λεπτή με γαμψη μύτη, μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 1β αριστερά Έλλη ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστό.

Ιάσωνος 1γ Βερονικα καστανή ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Στέλλα ξανθό παχουλο μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 19α Αντρεα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β κλειστό.

Ιάσωνος 20α Ναταλι καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι συν σιλικονατο βυζι,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20β & 20γ κλειστά.

Ιάσωνος 27α Χριστίνα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 30α Μαρία καστανοξανθη με κανονικό σώμα διαφορά τατουάζ 2.5αρι βυζι και Μαρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Λόλα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 ευθεία δεξιά Κατερίνα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι κσι Άντζελα ξανθιά ψηλή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31β Ζηνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες κλειστό.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Λορι καστανή με το μαλλί πιασμένο κότσο πίσω σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Βίκυ μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 33 κλειστό.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα καστανή μιλφ πολύ χοντρή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα μεκαχρινη κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α κλειστό.

Ιάσονος 39 δεξιά  υπόγειο Μαρία μελαχρινή πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 αριστερά ισόγειο Ρωξανη καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά πάνω στις σκάλες Αλινα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 βάθος δεξιά ισόγειο Χριστίνα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά βάθος σκαλιά  πάνω Έλενα μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 αριστερά βάθος πάνω στα σκαλιά ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Τους Αγωνιστικους Χαιρετισμους στον Smirni76.......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.408
Πόντοι
17.885
Πήγαινα για κώλο σήμερα και ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ να μην δοκιμάσω...Φυλής 74 στο αριστερό ένα καυλέτο άλλο πράμα με ελεύθερο στοματικό! Θα μπορούσε να τανε στο next top model! Ενας που βγήκε από το δωμάτιο μου μίλησε μες την καλή χαρά..."θα περάσεις καλά εδώ". Εγώ κώλο γάμησα (Αλλού) και καλά πέρασα αλλά ΑΝ πάτε τσάρκα ΜΠΕΙΤΕ εκεί, εγώ μέχρι Σάββατο το πολύ θα την δοκιμάσω ΧΑΛΑΡΑ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με πρόλαβε ο smirno-στρόβιλος βλέπω.

Προχωρώ μόνο σε περιγραφή Τατιάνας.

Τατιάνα λοιπόν στον όροφο προ ολίγου
με κλασσικά μαύρα εσώρουχα και φινίρισμα σε κοφτή φουστίτσα.
Διακριτικό βαψιμο χωρις υπερβολές
και κλουνίστικες αντιθέσεις.
Μσχοβολιστή και δυναμική.
Σαλόνι δεν το έχει αλλά τα γνωστά.
Μιση στροφή και κάρφωμα στο έδαφος.
Την μπαλαρίνα την κάνει μέσα.
Κορμί γρανίτης.
Προτείνεται κυριως για pse.
Ελ.στοματικό το πρόγραμμα
και δυναμικές καταστάσεις.
Συμμετοχή 9/10 με υφή ρεαλισμού.
Πίπα όπως πάντα καραμπινάτη κι ασύμμετρη.  Περιποίηση στα δίδυμα
(και μόνα υπεύθυνα για την καύλα μας).
Μουνί ντελικάτο με ακούσιες/εκούσιες συσπάσεις.
Περίγραμμα τριχούλα επιμελώς ατημέλητο.
Χαίρε στενότης.
Στησίματα άψογα. Κάθε κίνηση σμιλεμένη. Γλωσσόφιλα διεμβολισμού.
Βαθιά. Βαθύτατα.
Αρτηριακή (μου) πίεση αυξημένη.
Κίνδυνος εγκεφαλικού.
69 αεράτη με εναέριο ψαλίδισμα ποδιών.
Έτριξαν τα τζάμια.
Χύσιμο στα τέσσερα με ουρλιαχτό γορίλλα.
Σφίξιμο ματιών. Χαλάρωση. Κορεσμός.

Στην ενόργανη μονο η Κομανέτσι πηρε
δεκάρι αλλα η κατασκευάστρια εταιρεία omega, δεν μπορούσε να το γραψει
στον πίνακα γιατί δεν πίστευε
ότι θα ηταν εφικτό!

Αν ήταν μουνάρα κι είχε περισσότερη θηλυκότητα θα ήταν σε άλλη κατηγορία...πολύ πιο ψηλά!

Τα πάντα εν σοφία εποίησεν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom