γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα με την υγεια σας, γιατι ειμαι και λιγο συναχωμενος τις τελευταιες 3-4 μερες (στα @@ σας το ξερω) !!!
λογω του οτι ειχα ενα extraδακι tip σημερα στην πρωινη δουλεια (20 euros λογω μιας μεταφορας) και επειδη ειχα και ενα 40αρι στη τσεπη (λογω ξεκαρφωτου σαββατιατικου extraδακιου), ειπα να παω να τσαρκαρω για να παει καλα η εβδομας και να τιμησω τα τυχερα extraδακια που εβγαλα.
ξεκιναω λοιπον με φωκαιας μιας και εσκασα στη βικτωρια με τον ηλεκτρικο.
στο 7 υπογειο τεζα μεσα η ΕΛΕΝΑ, γνωστη στους περισσοτερους πιστευω με normal σωμα και γενικως καλη-ομορφη εικονα, αλλα βαριεστημενο "σαλοναρισμα", μιας και ηταν καθισμενη στον καναπε και κουβεντιαζε με την τσατσα και το μονο που εκανε ειναι να σηκωθει ορθια
,
στο 7 ισογειο η ΑΝΤΖΕΛΑ, ενα ομορφουλικο γιουβαρλακι που αν αδυνατισει κανα 5οκιλο +, θα καψει bourdelιαρικες καρδουλες αβερτα,
στο 9 η ΑΝΝΑ με normal σωμα και αξιολογη παρουσια θα ελεγα, αλλα δε με επεισε εκεινη τη στιγμη.
ισως να την τιμησω στο κοντινο μελλον, θα δειξει...
στο 17 κατω η ΠΑΟΛΑ χοντρουλα πιτσιρικα χαμογελαστη, αλλα που μου ειναι αδιαφορη,
στο 17 πανω η ΚΑΤΕΡΙΝΑ για fans των gipsy kings ,
στο 19 μια χοντρουλα και εκει, που οταν με ρωτησε να περασω και της ειπα οτι δεν εισαι του στυλ μου, νευριασε και παρεξηγηθηκε κιολας. μωρη μαλακω ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... απλα !!!
ΤΙ...
ΔΕΝ...
ΚΑ...
ΤΑ...
ΛΑ...
ΒΑΙ...
ΝΕΙΣ...
... ????
μονο και μονο απο αυτην τη συμπεριφορα την εκανα για ελλε'ι'νιδα χαχαχα. δε ρωτησα καν το ονομα της εκανα μεταβολη και την εκανα, γιατι καταλαβα οτι θα χαλουσα και αλλο σαλιο τζαμπα... ΚΑΡΧΙΑΑΑ !!!
στο 24 η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ξανθια και λιγο μπαμπατσικη αλλα γαμευσιμη ανετα, γιατι εχει ωραιο σαλοναρισμα και σε πειθει αν εισαι σε αυτο το στυλ γυναικων. ισως περασω καποια στιγμη και με αυτην στο κοντινο μελλον για να δω αν η αντικαταστρια της ΑΝΝΑΣ αξιζει η' παπαρια (αχχχ αννα πως θα περασουν 3 μηνες ???? γυρνα πισω η΄εστω τηλεφωνα !!!)
στο 25 η ΕΥΑ μελαχρινη μπαμπατσικη και αυτη, απο γαλλια ειπε η τσατσα, say what ??? ειπα εγω και εφυγα γιατι δεν ελεγε και τιποτα,
στο 27 υπογειο η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η κλασσικη γνωστη σε ολους-περισσοτερους,
στο 27 μεση η ΕΥΑ, η μαγισσα που ειχα γραψει σε προηγουμενο post ??... αυτη ναι... σημερα με ραστα που λαμπηριζαν στο blacklight και μου θυμησε goa trance party στo battery με κατι σαπιες.
ειπα στην τσατσα φευγοντας, τα'ι'σε την λιγο γιατι θα εξαφανιστει ετσι οπως το παει.
στο 27 πανω η ΡΙΝΑ που εχω γραψει και σε προηγουμενα posts λεπτομερειες και δε χρειαζεται να ξαναγραψω. απλα να πω οτι εδω εγινε παλι καταθεση και με την τυπισσα ταιριαζουμε, αρα πηρε το πρασινο φως και εγινε standarακι μου πλεον. για οσους τη γουσταρουν ειπε οτι σε λιγο καιρο, σε 1 μηνα περιπου, θα την κανει για sweet home alabama και αγνωστο αν θα ξαναγυρισει. ελπιζω να ΜΗΝ το κανει
.
στη φυλης,
στο
66δ 2 κοπελες, η ΝΤΕΜΥ sex from thailand και @@ καπαμα και η ΙΩΑΝΝΑ που δε χρειαζεται επιπλεον comments γιατι τα εχω ξαναγραψει,
στο 66α η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ για ρομαντικες skinny καταστασεις,
στο 59 πανω 2 κοπελες και εδω, η ΑΛΙΣΑ γνωστη απο
Φυλής 67 και η ΑΝΤΖΕΛΑ καινουρια απο ιταλια ειπε η τσατσα και πηγα να γελασω και παλι (γαλλια πριν). καλο σωματακι η μικρη αλλα λιγο εως πολυ ψαρρωμενη, πραγμα που φανηκε στο σαλοναρισμα της και δε με επεισε για καλη αποδοση στα ενδοτερα.
το μαγαζι επαιζε τσιτα αραβικους αμανεδες και ειπα στην τσατσα χαμηλωσε το για να μιλησουμε και οχι να φωναζουμε. δεν εχω θεμα με τη μουσικη (αν και δε μου αρεσουν τα ανατολιτικα-γυφτικα-αμανεδικα-σκυλαδικα κομματια), αλλα ρε φιλε-φιλη, δεν ειμαστε στο club. jesusfukcinchrist δηλαδη...
στο 74 αριστερα η ΜΑΡΙΑ, μια μπουμπι μπαμπατσικη προς χοντρη ελαφρως με αγελαδισια βυζια και εντελως αδιαφορη για μενα, αν και ηταν με χαμογελο,
στο 74 δεξια μια μπαμπατσικη και εκει με μπυροκοιλια, την οποια ειδα απο εξω βγαινοντας απο το 74 αριστερα και ευτυχως δεν ξαναεκανα τον κοπο να ξανακατεβω τα γαμωσκαλια... ονομα δεν οπως καταλαβαινετε,
στο 65 οροφο η ΕΛΛΗ, που παχυνε και αλλο απο την προηγουμενη φορα που την ειχα δει (κοψε μωρη τα σουβλακια λεμε...),
στο 65 κατω η ΣΙΜΟΝΑ... χαχαχαχαχαχααχα (φανταζομαι καταλαβαινετε γιατι γελαω),
στο 69 πανω η ΜΑΡΙΑ (απο φιλιππιδου παλια που ειχα γραψει σε προηγουμενο post παλι και που δεν ταιριαξαμε μετα απο 2 ματς που παιξαμε), οπως μπηκα λοιπον βγηκα χωρις περαιτερω λεπτομερειες.
2 γεια ειπα, 1 στο μπασιμο και 1 στο βγαλσιμο μεσα σε 2''.
στο 69 κατω η ΑΝΝΑ που δε θυμαμαι πως ηταν, αρα για μενα ηταν αδιαφορη μαλλον, αλλα δε μπορω να πω και με 100% σιγουρια... sorry
στο 71 πανω η ΣΤΕΛΛΑ κλασσικη γνωστη milf που κρατιεται μια χαρα οπως εχω ξαναγραψει,
στο 71 κατω η ΝΙΚΟΛ που εχει φαει BAN απο μενα οπως εχω ξαναγραψει για λογους υγιεινης,
στο 86 οροφο η ΛΕ'Ι'ΛΑ, καινουρια κοπελα για μενα, ξανθο με ωραιο σωμα προς gipsy kings ελαφρως, μικρο βυζακι που δε με χαλαει καθολου και τρομερο κωλι. η τσατσα λεει οτι ειναι ρωσιδα χαχαχαχα και πεταγομαι και της λεω, ρωσιδα με τοσο απταιστα ελληνικα και προφορα ??? ουτε 1 στο μυριο να ειναι.
πεταγεται απο μεσα και φωναζει οτι εχει μεγαλωσει στην ελλαδα γι'αυτο... χαχαχαα καλα οκ της λεω, σου δινω ενα point τοτε, αλλα θα δειξει.
εδω εγινε η 1η καταθεση μιας και την εβλεπα πρωτη φορα και μου εκανε σαν παρουσια.
λοιπον... η τυπισσα εχει χαβαλε, δεν ειναι ψαρρωμενη και γενικως εχει ενα στυλακι που σε πειθει να μπεις, οπως και εκανα. στα ενδοτερα ειναι λιγο μαγκωμενη ομως. σκαει στο κρεβατι και καθεται 1 μετρο μακρυα μου με αποτελεσμα να μη μπορω να ακουμπησω τιποτα εκτος απο το κεφαλι της την ωρα που εκανε... ας το πουμε πιπα. πιπα ψιλοαδιαφορη και πηγε να βαλει την καποτα σε πεσμενο παπαρι χωρις να εχει προηγηθει τιποτα... ουτε ενα χουφτωμα δηλαδη. νομιζε οτι θα μου σηκωθει μονο και μονο απο την εμφανιση της πιστευω, αλλα εκανε λαθος προφανως. καταλαβαινω λοιπον οτι πρεπει να παιξω λιγο χαβαλεδιαρικη μπαλιτσα για να σπασει ο παγος μπας και σωσουμε λιγο την κατασταση. της λεω ελα μωρη πιο κοντα μου να πιασω τιποτα για να δωσει σημα ο εγκεφαλος στο παπαρι μου, γιατι ετσι οπως το πας θα κατσουμε κανα μισαωρο εδω και σκαει τον κωλο της διπλα μου γελωντας. ξαναλεω εχει τρομερο κωλι με tattoos διαφορα.
την ωρα λοιπον της... ας το πουμε πιπα αυτο που εκανε ξανα, να της μιλαω και να την πειραζω με αποτελεσμα να μου πει οτι τελικα ειναι απο αλβανια.
της λεω καλα ρε c, καμια αληθεια θα πεις η' @@ (μαλλον φταιει η ηλικια της λεω εγω τωρα) ???
1) η τσατσα ειπε οτι εισαι ρωσιδα,
2) που ξερει απταιστα ελληνικα (ακουσα εγω),
3) επειδη εχεις μεγαλωσει στην ελλαδα (οπως ειπες-φωναξες απο μεσα),
4) αλλα εισαι απο αλβανια τελικα,
5) γιατι το ΛΕ'Ι'ΛΑ ειναι αλβανικο ονομα, μετα απο ερωτηση μου πως ειναι το κανονικο σου ονομα... ασε τα φυκια.
με λιγα λογια εκλαψε και ο καθε πικραμενος με αυτα που μου ελεγε, αλλα το σκηνικο ολο δε με χαλασε προσωπικα γιατι αντικειμενικα ειναι ωραιο μουνετο, αλλα μικρουλι.
επισης μου ειπε οτι δουλευε παλια στο ΣΥΓΓΡΟΥ 40 (οποιος γνωριζει και θελει, ας μιλησει να μας ενημερωσει περαιτερω) γιατι αυτο, απο το αριστερο μου αυτι μπηκε και βγηκε απο το δεξι ταχυτατα.
σταματαει αυτη η κωμωδια και της λεω ελα απο πανω. ξεκιναει κανει καποιες κινησεις αλλα μουφα.
της λεω γυρνα doggy τουλαχιστον να ευχαριστηθω το τρομερο κωλι σου (τσιμπησε και το κοπλιμεντο της). γυρναει και της τον χωνω σιγα-σιγα στην αρχη αλλα μετα ανεβασα tempo που μου ξεκινησε τα ποναω και τα δυσκολα.
μου λεει ελα mission. ξαπλαρει, ανεβαινω και δινω. εκει οντως ξαπλαρε και ηταν πιο ανετη απ'οτι εβλεπα, αλλα εγω ημουν λες και γαμαγα μονος μου... δεν αισθανομουν κατι δηλαδη, επομενως αρχιζε να μου πεφτει slowly-slowly. της λεω ξαναπαμε doggy γιατι δεν θα σε χυσω με τιποτα στο mission. αμα ειναι να χυσεις ναι οκ μου λεει, αλλα πιο σιγα γιατι ποναω. ok baby της λεω και το παω λαου-λαου στην αρχη, αλλα σιγα σιγα ανεβασα tempo γιατι ηθελα να τελειωσω πλεον, οπως και εγινε τελικα.
συνοψιζοντας η μικρη ειναι ωραια και καυλακι, αλλα στα ενδοτερα δεν τραβαει (σε μενα τουλαχιστον). την περιμενα πιο αγριμι μεσα με τετοιο attitude στο σαλονι. θα την τιμησω ομως παλι πιο αργοτερα που ισως ψηθει απο τη δουλεια, μπας και δω καμια διαφορα. η 2η ευκαιρια που δινω σχεδον παντα ειναι αυτο.
στο 84α η ΜΠΙΟΥΤΥ που δε χρειαζεται να γραψω κατι επιπλεον, γιατι ισχυουν ολα απο τα προηγουμενα μου posts ακριβως,
στο 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ, γνωστη σε ολους-περισσοτερους,
στη φιλιππιδου,
στο 11 κατω η ΣΟΝΙΑ με ατσουμπαλο σωμα και αδιαφορη για μενα οσο δεν παει,
στο 11 πανω η ΝΑΤΑΛΙΑ απο τα 27αρια της φωκαιας που παιζει μπαλα και εκει. εγινε καταθεση και δε χρειαζεται να γραψω επιπλεον κατι.
η ΤΖΟΑΝΝΑ δυστυχως λακησε για την πατριδα της παλι απ'οτι μου ειπε η τσατσα και ειναι αγνωστο για το ποτε θα επιστρεψει.
ελπιζω να ξαναερθει συντομα το μωρο παντως.
στη διδυμου,
στο 7β η ΤΖΩΡΤΖΙΑ, γνωστη σε ολους-περισσοτερους,
στο 8 οροφο η ΤΑΤΙΑΝΑ, που ηθελα να περασω μαζι της αλλα ετσι οπως βγηκε σαλονι μου πεταξε τη φαντασια απο τον οροφο σα γοπα απο τσιγαρο και με ξενερωσε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, σε σχεση με την παρουσια που ειχα δει στην προηγουμενη τσαρκα και ειχα γραψει οτι εκανε κορμι και θα περναγα standard μεσα στην επομενη.
εδω εκατσα και αναρρωτηθηκα...τι σου ειναι τελικα η γυναικα ρε φιλε μου... εεε ??? ενα ζευγαρι τακουνια, ενα σετ καυλε εσωρουχα, ενα πενα μαλλι και ενα σωστο makeup και γινεται μουναρα. και μετα κατι αλλαζει σε αυτα, χαλαει ο συνδιασμος και φαινεται μπαζο ολκης !!!
επανερχομαι και συνεχιζω...
στην αγκυρας,
στο 9 η ΣΥΛΒΙΑ εντελως-παντελως αδιαφορη,
στο 12 2 κοπελες, η ΕΙΡΗΝΗ μικρη τσαχπινα με ωραιο σωματακι, αλλα λιγο ακυρη στη φατσα και η ΦΩΤΕΙΝΗ μπαμπατσικη προς milf φαση.
στην αγ. πετρου 7 πηγα να δω την καινουρια την ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ μπας και αξιζει τιποτα, αλλα εφαγα πορτα και βγηκε η ΝΙΚΟΛ. normal προς μπαμπατσικη αλλα βγηκε με ενα χαζοχαμογελο που δεν επιασα το υπονοουμενο, αν ηθελε να δειξει κατι. πιο πολυ για χαζουλα μου εβγαλε εμενα... sorry baby !!!
στη χωματιανου στο 11 δεξια η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μπαμπατσικη και τελειως αδιαφορη για μενα.
εβγαινε πακιστανος απο μεσα την ωρα που ανεβαινα για οσους εχουν θεματα.
στην αχαρνων 85 η κλασσικη milf2gilf ΑΛΙΟΝΑ (no further comments).
εδω εγινε καταθεσαρα οπως παντα αλλωστε. το εχω ξαναγραψει...αυτη η madame, προσωπικα μου βγαζει τον αλλο μου εαυτο καθε φορα με το ολο στυλακι της.
θα γραψω κατι, αλλα τι να πρωτογραψω δε ξερω....
λοιπον θα κανω μια μιξη απο τις τελευταιες μου φορες μαζι της...
με το που μπαινει καθε φορα με πιανει αγκαλια (με ξερει πλεον μετα τις τοσες φορες, 5-6 συνολο μεχρι στιγμης, αλλα και την 1η φορα που τη γαμησα παλι το εκανε αυτο και μου ειχε κανει εντυπωση θυμαμαι) και ξεκιναει τα φιλια ολουθε. απο χερια, ωμους, πλατη, προσωπο (εννοειται γλωσσοφιλα), βυζια, κοιλια και σιγα σιγα κατεβαινει ωσπου φτανει στο παπαρι, που μεχρι εκεινη τη στιγμη εχει γινει καγκελο, και το εξαφανιζει στην κυριολεξια. εχω 17αρι πουτσο και λιγο χοντρουλο (για μενα ειναι normal πουτσα και δεν το παιζω πουτσαρας να πω εδω) και απορω καθε φορα πως το βαζει ολο μεσα γιατι αισθανομαι φαρυγγα μεσα τεζα λεμε. σε σημειο που πνιγεται στην κυριολεξια και βγαζει απιστευτα σαλια (τα οποια τοσα πολλα δεν τα γουσταρω by the way).
μετα απο κανα 5αλεπτο nonstop τρελης και απιστευτης πιπας στο ορθιο με ολα τα παρελκομενα (παπαρια, φτυσιματα, γλωσσες, deepthroats κτλπ...βασικα δε σταματαει με τιποτα αν δεν τη σταματησεις εσυ), με πεταει στο κρεβατι και ξαναξεκιναει πιπα παλι. εγω να'χω γινει TURBO. να της πιανω το κεφαλι και να κανω mouthfuck οσο δεν παει, να γυριζει σε 69 η ολη φαση που εκει ενιωσα οτι θα μου τον καταπιει, γιατι εφτασα φαρυγγα μεσα τεζα οπως ειπα πιο πανω. εγω για να μην καθομαι σα μαλακας, να γλειφω μουνι ταυτοχρονα. μετα απο κανα 5λεπτο παλι, ανεβαινει πανω για cow. παιζει μπαλα μονη της και την αφηνω χαλαροτατα. μετα τη γυρναω σε doggy οπου εκει δινω ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟ και η τυπισσα να εχει παθει τραλαλα. συνηθως μονη της μου τον βαζει στον κωλο οπου χυνει μετα απο λιγο, αλλα σημερα της τον εβαλα εγω στο μουνι κατευθειαν γιατι απλα δεν ειμαι fan του κωλου και πολυ. ξεχασα να πω οτι στην πιπα 2 φορες μου εγλυψε κωλο αλλα την σταματησα γιατι της ειπα οτι δε μου αρεσει αυτο (sorry μαγκες αλλα τον δικο μου κωλο τον θελω για μενα αποκλειστηκα. για να καθομαι ανετα στην καρεκλα, στο πατωμα κτλπ και για χεσιμο...τιποτα αλλο απολυτως, ουτε δακτυλακια, ουτε γλυψηματακια και αλλα πουστρηλικια).
βγαινω απο μουνι και μου το βαζει κωλο η καρια λεμε και εκει εχω δωσει το μεγιστο. την εχω ζουπηξει κατω εντελως στο κρεβατι με τουρλα πισω τον κωλο της και της τον σκιζω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρις μα και μου. εκει τα'παιξε στην κυριολεξια, χυνει με κανει πουτανα απο τα υγρα και να λεει συνεχεια...πωπω τι ειναι αυτο σημερα, σκισε με πουτσαρα μου και αλλα τετοια κοπλιμεντα που μας φτιαχνουν ολους. εννοειται μπατσες στον κωλο αβερτα. οπως τη σκιζω απο τον κωλο και την εχω ζουπηγμενη κατω στο κρεβατι με τουρλα τον κωλο σε μενα, πεφτω πανω της χωρις να βγει το παπαρι μου και συνεχιζω. σιγα σιγα γυρναμε στο πλα'ι' που και εκει να μη σταματαω με την καμια (σε καποια φαση της ειπα οτι πρεπει να τραβηξουμε video οπως και δηποτε και γελαγε).
ειδα οτι κουραστηκε και με κοβει, μου βγαζει την καποτα και δωστου παλι πιπαρα στο κρεβατι. τη σταματαω σηκωνομαι ορθιος για να χυσω, γιατι εχω γινει τσιτα παπι απο ιδρωτα και τη χυνω στο στομα επιτελους απιστευτα ανακουφισμενος (οπως και αυτη αλλωστε μετα απο τοσο αγωνα).
εχω σηκωθει και εχω αρχισει να πλενομαι και αυτη κολλαει απο πισω μου με φιλια παλι και αλλα κολπετα τετοια οπως στην αρχη καπως.
μαλακα μου λεω η τυπισσα η' με γουσταρει και μου τα κανει αυτα καθε φορα η' τα κανει σε ολους γιατι ετσι εχει τον τροπο της να σε κανει πελατη μονιμο.
οπως και να εχει εμενα δε με χαλαει καθολου, ισα ισα με φτιαχνει παρα πολυ η τυπισσα και της βγαζω το καπελο που στην ηλικια που ειναι και με αυτα που κανει, ειναι Δ Υ Ν Α Μ Η . και - !!! (τελεια και παυλα ειναι αυτο για οσους δεν το πιανουν ;) ).
τελος, η συμπαθεστατη τσατσα σημερα μου χτυπησε πορτα 2-3 φορες η' και περισσοτερες μπορει (πρωτη φορα γινεται αυτο), γιατι με τον πονο που εδινα και με την ενταση που ειχα-ειχαμε δεν ακουγα και πολυ, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι παντα καθομαι πανω απο 15-20 λεπτα μεσα. τωρα ποσο εκατσα σημερα για να βαρεσει 2-3 φορες δε ξερω, αλλα μαλλον επειδη ειχε και αλλον πελατη βαραγε απ'οτι καταλαβα στο τελος που βγηκα.
ξαναλεω ολα αυτα ειναι μιξη απο τις 2 τελευταιες φορες που περασα, σημερα και την προηγουμενη για να μην παρεξηγηθω και γραφω 2 σεντονια.
αυτα και τελος για ΑΛΙΟΝΑ, δε ξαναγραφω.
αυταααα.....
p.s. : sorry για το σεντονι κλασσικα !!!