Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (10 μέλη και 189 επισκέπτες)

nikos9573

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
128
Πόντοι
1
σε μερικα χρονια ετσι οπως το πανε.. την παρακατω εικονα μην δουμε.. γυρω στο μεταξι   :S

και εγω εκει κατασταλαζω...για αυτο αναφερα στο προηγουμενο ποστ *σεναριο επιστημονικης φαντασιας*...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
και εγω εκει κατασταλαζω...για αυτο αναφερα στο προηγουμενο ποστ σεναριο επιστημονικης φαντασιας...
Δεν εφταναν τα χαλια μας.. τωρα ερχονται και λαθροεισαγομενα με ισλαμικη υποκουλτουρα για να παμε ακομη πιο πισω..  :S

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα η Τζασμιν απο Φωκαιας 25α δουλευει 3η βαρδια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Τους κινεζους στο νταβατζοκαφενειο της μεγαλεκου το εχετε δει;

Τυχαια καθονται εκει ή εχουν επενδυσει στην πορνεια;
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?

Μη γνωρίζοντας την ακολούθησα μια μέρα στην Ιασωνος καθως κρατούσε ενα

φρέντο καπουτσίνο. Μπηκε μεσα στο Ιας 32 ευθεία για να παραδώσει την

παραγγελία. Στο σαλόνι την σταματησα και της είπα οτι θα την πάρω μια ώρα

δωμάτιο να την γλειψω απο πανω μεχρι κατω.

Δε δουλεύω εδω μου ειπε η μικρή. Και σε ποιο δουλεύεις ? Την ερωτω εγω.

Δεν καταλαβατε μου λέει δεν είμαι ιερόδουλη ειμαι ανηλικη.

Και πρέπει να περιμένω να γινεις ενηλικη δηλαδη ?

Η μικρή κολλησε και δε μου απαντησε ωστόσο η τσατσά έκανε κίνηση

να πιάσει το σκουπόξυλο και να με κυνηγήσει.

Μην της μιλάς ειναι ανήλικη  μου λέει με αυστηρό ύφος !

Και τι κάνει μια ανηλικη μεσα στο μπουρδέλο της απαντω.

Έπειτα καταλαβα....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?

Μη γνωρίζοντας την ακολούθησα μια μέρα στην Ιασωνος καθως κρατούσε ενα

φρέντο καπουτσίνο. Μπηκε μεσα στο Ιας 32 ευθεία για να παραδώσει την

παραγγελία. Στο σαλόνι την σταματησα και της είπα οτι θα την πάρω μια ώρα

δωμάτιο να την γλειψω απο πανω μεχρι κατω.

Δε δουλεύω εδω μου ειπε η μικρή. Και σε ποιο δουλεύεις ? Την ερωτω εγω.

Δεν καταλαβατε μου λέει δεν είμαι ιερόδουλη ειμαι ανηλικη.

Και πρέπει να περιμένω να γινεις ενηλικη δηλαδη ?

Η μικρή κολλησε και δε μου απαντησε ωστόσο η τσατσά έκανε κίνηση

να πιάσει το σκουπόξυλο και να με κυνηγήσει.

Μην της μιλάς ειναι ανήλικη  μου λέει με αυστηρό ύφος !

Και τι κάνει μια ανηλικη μεσα στο μπουρδέλο της απαντω.

Έπειτα καταλαβα....

Είσαι μούρη ρεεέεεεε τύπε!
  :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ποτ-πουρί στις λαμπερές βιτρίνες του Μεταξουργείου μεταξύ 22.00 - 01.00 + ...

Ιάσωνος 2 όροφος - Γιασμήν ξανθιά αγριόφατσα μιλφ με απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.
Τελευταία σκάει σαλόνι σαν παπουτσωμένος γάτος.

Ιάσωνος 2 ισόγειο - Τζόα πρώην ξανθιά χονδρή -νυν εύσωμη- με φουλ.
Γνωστή από τις μαγαζάρες Τροφωνίου και Κνίδου. Σαλονάρει στην εξώπορτα με κολλητά.  

Ιάσωνος 10 ισόγειο - Σαμπρίνα και Τζένη μελαμψές αθίγγανες φόλες με απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1 δεξί - Ελένη καστανή μετριόφατσα με βρακί μέχρι τον αφαλό. Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20 όροφος - Κατερίνα μελαχρινή ομορφούλα άβυζη υπερ-στέκα με απλό πρόγραμμα.
Γραφική φιγούρα με στολή χελρέιζερ. Μαζί της η καστανή όμορφη Μαριάννα με ματάρες, κότσο το μαλλί
και θηλυκό λαιμό κύκνου. Απλό πρόγραμμα αλλά με τις μέρες της. Κρίμα βρε!

Κολωνού 27 ισόγειο - Παλόμα και Φραντζέσκα οι γνωστές μουνίτσες με απλό πρόγραμμα.
Πλήθος (εν δυνάμει) πελατών στο σαλόνι.
Στην τρίτη βάρδια πήγαιναν προς Κεραμικού 15 τραγουδώντας λάτιν με αρκουδόσκουφα και κολλητά.

Κολωνού 27 υπόγειο - Άννα καστανή με γυαλιά δασκάλας και ελαφρά πιασίματα. Απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30  β' όροφος - Όλγα μελαχρινή έκφυλη με γυαλιά ξεσκίστρας και ωραίο κορμί.
Αν είχε πεταχτό κώλο, θα επέστρεφε χαλαρά Φυλής στον όροφο του 65.
Απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά. Μμμμμμμμμμουνάκι μου!

Κολωνού 30 ισόγειο - Άννα ξανθιά με απλό πρόγραμμα. Αδιάφορη λουλουδού.

Κολωνού 45 ευθεία - Στέλλα ξανθιά τσουπωτή με απλό εμπλουτισμένο πρόγραμμα.
Ήρεμη δύναμη.

Κολωνού 45 δεξί - Μαρίνα μελαχρινή με πιασίματα και φάτσα πρωτοδεύτερης τραγουδιάρας.
Αδιάφορος κώλος και απλό πρόγραμμα.

Λεωνίδου 6 - Ιονέλλα η ξανθιά μόνιμη με απλό πρόγραμμα. Όλη μέρα εκεί εδώ και χρόνια.

Ιάσωνος 46 όροφος- Αναστασία γνωστή ξανθοκάστανη νταρντάνα με ελ.στοματικό κτλ.

Ιάσωνος 46 διάδρομος - κλασσικά η Βαλέρια με σκάτζα βάρδια το ραμολί Ναταλί (δε'ν κακό).
Ελ.στοματικό κτλ.

Περδίκκα 3 δεξί - Ντάσα ξανθός ζουμερός μιλφο-κότσυφας με μαύρο λαστέξ για γερμανικά γούστα.
Συνοδοίπορος στην βάρδια η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια και ανάλογη αμφίεση.  
Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Είναι φανερό ότι το μαγαζί πλέον προβαίνει σε δυναμικές καταστάσεις.

Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα η γνωστή μαζί με την Ελένη από Κολωνού 53.
Αν κάτσουν μαζί, προβλέπεται τιτανομαχία στις βάρδιες για το ποια θα κάνει περισσότερα δωμάτια.
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ελ.στοματικό και δυναμικές καταστάσεις.

Μεγαλέξανδρου 28 κουρτινάτο - Μαρία κλασσικά με το πέτρινο χαμόγελο. Ελ.στοματικό.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε ο ζουμερός μιλφο-κότσυφας και έκανε χωριό με την Στέλλα πρώην Αμίρα.
Σήμερα με κοτσίδες. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Μαρίνα η γνωστή ψηλή από διαχρονική θητεία στην Αχαρνών κτλ.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια
παρέα με την υπερχονδρή Νέλλυ. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολοκυνθούς 38 όροφος - Ειρήνη η γνωστή ξανθιά λεπτή καμηλοπάρδαλη με βλέμμα Άντονι Πέρκινς
στα καλύτερα του. Ελ.στοματικό και εγκώμια νεαρών χιπστεράδων που έβγαιναν από τα δωμάτια.
Άτσα η Ειρηνούλα!

Άκουσα ότι παίζει χορός σάλσα σε ντραγκ σόου από γνωστή λατίνα τρανς!

Ξέρει κανείς τίποτα;

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846

Περδίκκα 3 δεξί - Ντάσα ξανθός ζουμερός μιλφο-κότσυφας με μαύρο λαστέξ για γερμανικά γούστα.
Συνοδοίπορος στην βάρδια η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια και ανάλογη αμφίεση. 

Μεγαλέξανδρου 28 κουρτινάτο - Μαρία κλασσικά με το πέτρινο χαμόγελο. Ελ.στοματικό.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε ο ζουμερός μιλφο-κότσυφας και έκανε χωριό με την Στέλλα πρώην Αμίρα.
Καινούριος φοβερός χαρακτηρισμός από το συναγωνιστή που δίνει ρέστα στις ενημερώσεις του - 'μιλφο-κότσυφας' :kneel: :kneel: :kneel: :worship: :worship: :worship:

Και εδώ τίθεται το ερώτημα συναγωνιστή - γιατί μιλφο-κότσυφας, και όχι μιλφο-πέρδικα ??  :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :hi:
Και πάλι respect για τα σχόλια σου στις ενημερώσεις  :kneel: :kneel: :kneel:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

Ιάσωνος 2 όροφος - Γιασμήν ξανθιά αγριόφατσα μιλφ με απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.
Τελευταία σκάει σαλόνι σαν παπουτσωμένος γάτος.

Ιάσωνος 2 ισόγειο - Τζόα πρώην ξανθιά χονδρή -νυν εύσωμη- με φουλ.
Γνωστή από τις μαγαζάρες Τροφωνίου και Κνίδου. Σαλονάρει στην εξώπορτα με κολλητά. 

Ιάσωνος 10 ισόγειο - Σαμπρίνα και Τζένη μελαμψές αθίγγανες φόλες με απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1 δεξί - Ελένη καστανή μετριόφατσα με βρακί μέχρι τον αφαλό. Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20 όροφος - Κατερίνα μελαχρινή ομορφούλα άβυζη υπερ-στέκα με απλό πρόγραμμα.
Γραφική φιγούρα με στολή χελρέιζερ. Μαζί της η καστανή όμορφη Μαριάννα με ματάρες, κότσο το μαλλί
και θηλυκό λαιμό κύκνου. Απλό πρόγραμμα αλλά με τις μέρες της. Κρίμα βρε!

Κολωνού 27 ισόγειο - Παλόμα και Φραντζέσκα οι γνωστές μουνίτσες με απλό πρόγραμμα.
Πλήθος (εν δυνάμει) πελατών στο σαλόνι.
Στην τρίτη βάρδια πήγαιναν προς Κεραμικού 15 τραγουδώντας λάτιν με αρκουδόσκουφα και κολλητά.

Κολωνού 27 υπόγειο - Άννα καστανή με γυαλιά δασκάλας και ελαφρά πιασίματα. Απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30  β' όροφος - Όλγα μελαχρινή έκφυλη με γυαλιά ξεσκίστρας και ωραίο κορμί.
Αν είχε πεταχτό κώλο, θα επέστρεφε χαλαρά Φυλής στον όροφο του 65.
Απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά. Μμμμμμμμμμουνάκι μου!

Κολωνού 30 ισόγειο - Άννα ξανθιά με απλό πρόγραμμα. Αδιάφορη λουλουδού.

Κολωνού 45 ευθεία - Στέλλα ξανθιά τσουπωτή με απλό εμπλουτισμένο πρόγραμμα.
Ήρεμη δύναμη.

Κολωνού 45 δεξί - Μαρίνα μελαχρινή με πιασίματα και φάτσα πρωτοδεύτερης τραγουδιάρας.
Αδιάφορος κώλος και απλό πρόγραμμα.

Λεωνίδου 6 - Ιονέλλα η ξανθιά μόνιμη με απλό πρόγραμμα. Όλη μέρα εκεί εδώ και χρόνια.

Ιάσωνος 46 όροφος- Αναστασία γνωστή ξανθοκάστανη νταρντάνα με ελ.στοματικό κτλ.

Ιάσωνος 46 διάδρομος - κλασσικά η Βαλέρια με σκάτζα βάρδια το ραμολί Ναταλί (δε'ν κακό).
Ελ.στοματικό κτλ.

Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα η γνωστή μαζί με την Ελένη από Κολωνού 53.
Αν κάτσουν μαζί, προβλέπεται τιτανομαχία στις βάρδιες για το ποια θα κάνει περισσότερα δωμάτια.
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ελ.στοματικό και δυναμικές καταστάσεις.

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Μαρίνα η γνωστή ψηλή από διαχρονική θητεία στην Αχαρνών κτλ.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια
παρέα με την υπερχονδρή Νέλλυ. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Κολοκυνθούς 38 όροφος - Ειρήνη η γνωστή ξανθιά λεπτή καμηλοπάρδαλη με βλέμμα Άντονι Πέρκινς
στα καλύτερα του. Ελ.στοματικό και εγκώμια νεαρών χιπστεράδων που έβγαιναν από τα δωμάτια.
Άτσα η Ειρηνούλα!

Άκουσα ότι παίζει χορός σάλσα σε ντραγκ σόου από γνωστή λατίνα τρανς!

Ξέρει κανείς τίποτα;
Ωραίος ως Έλλην!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καινούριος φοβερός χαρακτηρισμός από το συναγωνιστή που δίνει ρέστα στις ενημερώσεις του - 'μιλφο-κότσυφας' :kneel: :kneel: :kneel: :worship: :worship: :worship:

Και εδώ τίθεται το ερώτημα συναγωνιστή - γιατί μιλφο-κότσυφας, και όχι μιλφο-πέρδικα ??  :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :hi:
Και πάλι respect για τα σχόλια σου στις ενημερώσεις  :kneel: :kneel: :kneel:

Συναγωνιστή skatakis, όλες οι γυναίκες του πλανήτη όταν προχωρούν στο στάδιο των μιλφ αρχίζουν και μοιάζουν με κότες.
Ζουμπουρλό σώμα και λεπτά πόδια.
Αμα τις λεμε όμως όλες κότες
πως θα συνεννοούμαστε;

προχώρησα λοιπόν στον διαχωρισμό βάση κορμιων και περιοχης εντοπισμού.
Στο Μεταξουργείο έχει κοτσύφια, ορτύκια και γαλοπούλες που είναι κοινά και διαδεδομένα πουλιά.
Τρωγονται όλα με την ανάλογη συνταγή.
Στις άλλες συνοικίες εκτός Φυλής, μπορούμε να βρούμε πέρδικες και φασιανούς ως πιο αρχοντικά λόγω χρωματισμών.
Κι αυτά τρώγονται, είναι όμως πολύ
πιο ακριβά κι η γεύση σπανίως διαφέρει.
Μυστήρια έλλειψη παρουσιάζουν οι φραγκόκοτες. Δεν βρίσκω πουθενά.
Τέλος στην Φυλής, έχει μόνο καναρίνια
κι αηδόνια. Αν τυχόν τα βρεις δηλαδή.
Αυτά όμως είναι μόνο για κελάηδημα
ως λεπτεπίλεπτα.
Έχεις δει κανέναν να τρώει καναρίνια
κι αηδόνια ;;;

Samouil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παίδες επειδή γοητεύτηκα από την σαπίλα και είμαι πρωτάρης στο μετάξι... Πείτε μου πιο είναι το πιο καλτ το πιο σάπιο το πιο σκατα απ όλα σε όλα στην περιοχή?

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Συναγωνιστή skatakis, όλες οι γυναίκες του πλανήτη όταν προχωρούν στο στάδιο των μιλφ αρχίζουν και μοιάζουν με κότες.
Ζουμπουρλό σώμα και λεπτά πόδια.
Αμα τις λεμε όμως όλες κότες
πως θα συνεννοούμαστε;

προχώρησα λοιπόν στον διαχωρισμό βάση κορμιων και περιοχης εντοπισμού.
Στο Μεταξουργείο έχει κοτσύφια, ορτύκια και γαλοπούλες που είναι κοινά και διαδεδομένα πουλιά.
Τρωγονται όλα με την ανάλογη συνταγή.
Στις άλλες συνοικίες εκτός Φυλής, μπορούμε να βρούμε πέρδικες και φασιανούς ως πιο αρχοντικά λόγω χρωματισμών.
Κι αυτά τρώγονται, είναι όμως πολύ
πιο ακριβά κι η γεύση σπανίως διαφέρει.
Μυστήρια έλλειψη παρουσιάζουν οι φραγκόκοτες. Δεν βρίσκω πουθενά.
Τέλος στην Φυλής, έχει μόνο καναρίνια
κι αηδόνια. Αν τυχόν τα βρεις δηλαδή.
Αυτά όμως είναι μόνο για κελάηδημα
ως λεπτεπίλεπτα.
Έχεις δει κανέναν να τρώει καναρίνια
κι αηδόνια ;;;

Πιστεύω ότι κανείς άλλος δε θα μπορούσε να δικαιολογήσει τόσο τεκμηριωμένα αυτόν τον χαρακτηρισμό πού έκανες  :kneel: :kneel: :kneel: :worship: :worship: :worship:
Τι άλλο να πω, με κάλυψες και με το παραπάνω  :hi: :hi: :hi:
Να είσαι καλά, και να έχεις πάντα έμπνευση, ώστε να προσθέτεις αυτό το αλατοπίπερο στις ενημερώσεις σου  :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :worship: :worship:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ευχαριστα νεα εμαθα το Ρεμουνδου 21 κατω υπο νεα διευθυνση (το ιδιο αφεντικο με το πανω) εχουμε λοιπον
Ρεμουνδου 21
κατω  πρωι η Μαριαννα και απογευμα η Λουτσια
πανω η Ελενη πρωι και η Τανια απογευμα
Επισης στο Μαγνησιας 1 πρωι ειναι η Λαουρα με την Γιαννα και απογευμα η Ντιανα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα
Ευχαριστα νεα εμαθα το Ρεμουνδου 21 κατω υπο νεα διευθυνση (το ιδιο αφεντικο με το πανω) εχουμε λοιπον
Ρεμουνδου 21
κατω  πρωι η Μαριαννα και απογευμα η Λουτσια
πανω η Ελενη πρωι και η Τανια απογευμα
Επισης στο Μαγνησιας 1 πρωι ειναι η Λαουρα με την Γιαννα και απογευμα η Ντιανα
Καλησπέρα μπορεί αυτές οι κοπέλες να ζητάνε 20€!!! Είναι ποτέ δυνατόν ρωτάω γιατί αυτή ισοπέδωση όλα σε ένα τσουβαλι και οποίος πατήσει την μπανανοφλουδα την πατησε.

Εγώ δεν εκπροσωπώ κανέναν και σας λέω να πάτε στα μαγαζιά της Ρεμούνδου, Αλκαμένους, Περγάμου να δείτε τις κοπέλες και αν βρεθεί έστω και ένας που να διανοηθεί να βγάλει 20€ο από την τσέπη οκ να μου το πει απορώ πραγματικά υπάρχει ένας που καπνίζει και θα πάει στο περίπτερο τώρα θα ζητήσει ένα πακέτο τσιγάρα και θα του πουν 12€ο πως θα αντιδρούσε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις περιπτώσεις των μαγαζιών πού αναφέρω.

Και επειδή υπάρχουν και ευχάριστα νέα έχουμε την μεγάλη επιστροφή την ολική επαναφορά στο σπέσιαλ σεξ στο Πιπίνου 118 είναι ξανά κοντά μας η Ρωσσιδα Άννα Μιλφ που είχε έρθει και παλιότερα φυσικά και πέρασα και έπεσε αλυτρωτικό γαμησι

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Επιτέλους πέτυχα την Παρασκευή το μεσημέρι την Τατιάνα στο Ιάσωνος -2 όροφο, με μόλις 1 δωμάτιο αναμονή, και την τίμησα.  :knockinb: :knockinb: Πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα, πρόσχαρη, με πολύ πάθος και ένταση στο κρεβάτι, ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για deepthroat, με Special περιποίηση στα μπαλάκια. Ειδικά στο τέλος, ρουφάει το σπέρμα με ιδιαίτερη στοργή, και προσπαθεί με μαεστρικές κινήσεις να σπρώξει ακόμα και την τελευταία σταγόνα που έχει ξεμείνει μέσα στον πούτσο, ώστε να την γευτεί  :pipa1: :pipa1: :pipa1 :pipa2: :pipa2:  Αξίζει τη δοκιμή, ακόμα και από τους μη οπαδούς των milf Έχω ανεβάσει κριτική με το όνομα Brujeria  :rockon: :rockon:

kwstas43744374

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρετε σε ποιο οίκο εργάζονται η Άννα και η Ζανα πού εμφανιζόντουσαν στο Κολωνού 53 πριν χρόνο περίπου και βάλε..?? νομίζω ότι είχαν πάει φυλής με άλλα ονόματα αλλά δεν ξέρω καθόλου τον οίκο.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επιτέλους πέτυχα την Παρασκευή το μεσημέρι την Τατιάνα στο Ιάσωνος -2 όροφο, με μόλις 1 δωμάτιο αναμονή, και την τίμησα.  :knockinb: :knockinb: Πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα, πρόσχαρη, με πολύ πάθος και ένταση στο κρεβάτι, ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για deepthroat, με Special περιποίηση στα μπαλάκια. Ειδικά στο τέλος, ρουφάει το σπέρμα με ιδιαίτερη στοργή, και προσπαθεί με μαεστρικές κινήσεις να σπρώξει ακόμα και την τελευταία σταγόνα που έχει ξεμείνει μέσα στον πούτσο, ώστε να την γευτεί  :pipa1: :pipa1: :pipa1 :pipa2: :pipa2:  Αξίζει τη δοκιμή, ακόμα και από τους μη οπαδούς των milf Έχω ανεβάσει κριτική με το όνομα Brujeria  :rockon: :rockon:

Στο πρόσωπό της τί βαθμό τής βάζεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom