σε μερικα χρονια ετσι οπως το πανε.. την παρακατω εικονα μην δουμε.. γυρω στο μεταξι :S
και εγω εκει κατασταλαζω...για αυτο αναφερα στο προηγουμενο ποστ *σεναριο επιστημονικης φαντασιας*...
σε μερικα χρονια ετσι οπως το πανε.. την παρακατω εικονα μην δουμε.. γυρω στο μεταξι :S
Δεν εφταναν τα χαλια μας.. τωρα ερχονται και λαθροεισαγομενα με ισλαμικη υποκουλτουρα για να παμε ακομη πιο πισω.. :Sκαι εγω εκει κατασταλαζω...για αυτο αναφερα στο προηγουμενο ποστ σεναριο επιστημονικης φαντασιας...
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?Τους κινεζους στο νταβατζοκαφενειο της μεγαλεκου το εχετε δει;
Τυχαια καθονται εκει ή εχουν επενδυσει στην πορνεια;
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?
Μη γνωρίζοντας την ακολούθησα μια μέρα στην Ιασωνος καθως κρατούσε ενα
φρέντο καπουτσίνο. Μπηκε μεσα στο Ιας 32 ευθεία για να παραδώσει την
παραγγελία. Στο σαλόνι την σταματησα και της είπα οτι θα την πάρω μια ώρα
δωμάτιο να την γλειψω απο πανω μεχρι κατω.
Δε δουλεύω εδω μου ειπε η μικρή. Και σε ποιο δουλεύεις ? Την ερωτω εγω.
Δεν καταλαβατε μου λέει δεν είμαι ιερόδουλη ειμαι ανηλικη.
Και πρέπει να περιμένω να γινεις ενηλικη δηλαδη ?
Η μικρή κολλησε και δε μου απαντησε ωστόσο η τσατσά έκανε κίνηση
να πιάσει το σκουπόξυλο και να με κυνηγήσει.
Μην της μιλάς ειναι ανήλικη μου λέει με αυστηρό ύφος !
Και τι κάνει μια ανηλικη μεσα στο μπουρδέλο της απαντω.
Έπειτα καταλαβα....
Είσαι μούρη ρεεέεεεε τύπε!
Καινούριος φοβερός χαρακτηρισμός από το συναγωνιστή που δίνει ρέστα στις ενημερώσεις του - 'μιλφο-κότσυφας'Ποτ-πουρί στις λαμπερές βιτρίνες του Μεταξουργείου μεταξύ 22.00 - 01.00 + ...
Περδίκκα 3 δεξί - Ντάσα ξανθός ζουμερός μιλφο-κότσυφας με μαύρο λαστέξ για γερμανικά γούστα.
Συνοδοίπορος στην βάρδια η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια και ανάλογη αμφίεση.
Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Είναι φανερό ότι το μαγαζί πλέον προβαίνει σε δυναμικές καταστάσεις.
Μεγαλέξανδρου 28 κουρτινάτο - Μαρία κλασσικά με το πέτρινο χαμόγελο. Ελ.στοματικό.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε ο ζουμερός μιλφο-κότσυφας και έκανε χωριό με την Στέλλα πρώην Αμίρα.
Σήμερα με κοτσίδες. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Ωραίος ως Έλλην!Ποτ-πουρί στις λαμπερές βιτρίνες του Μεταξουργείου μεταξύ 22.00 - 01.00 + ...
Ιάσωνος 2 όροφος - Γιασμήν ξανθιά αγριόφατσα μιλφ με απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.
Τελευταία σκάει σαλόνι σαν παπουτσωμένος γάτος.
Ιάσωνος 2 ισόγειο - Τζόα πρώην ξανθιά χονδρή -νυν εύσωμη- με φουλ.
Γνωστή από τις μαγαζάρες Τροφωνίου και Κνίδου. Σαλονάρει στην εξώπορτα με κολλητά.
Ιάσωνος 10 ισόγειο - Σαμπρίνα και Τζένη μελαμψές αθίγγανες φόλες με απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 1 δεξί - Ελένη καστανή μετριόφατσα με βρακί μέχρι τον αφαλό. Απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20 όροφος - Κατερίνα μελαχρινή ομορφούλα άβυζη υπερ-στέκα με απλό πρόγραμμα.
Γραφική φιγούρα με στολή χελρέιζερ. Μαζί της η καστανή όμορφη Μαριάννα με ματάρες, κότσο το μαλλί
και θηλυκό λαιμό κύκνου. Απλό πρόγραμμα αλλά με τις μέρες της. Κρίμα βρε!
Κολωνού 27 ισόγειο - Παλόμα και Φραντζέσκα οι γνωστές μουνίτσες με απλό πρόγραμμα.
Πλήθος (εν δυνάμει) πελατών στο σαλόνι.
Στην τρίτη βάρδια πήγαιναν προς Κεραμικού 15 τραγουδώντας λάτιν με αρκουδόσκουφα και κολλητά.
Κολωνού 27 υπόγειο - Άννα καστανή με γυαλιά δασκάλας και ελαφρά πιασίματα. Απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30 β' όροφος - Όλγα μελαχρινή έκφυλη με γυαλιά ξεσκίστρας και ωραίο κορμί.
Αν είχε πεταχτό κώλο, θα επέστρεφε χαλαρά Φυλής στον όροφο του 65.
Απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά. Μμμμμμμμμμουνάκι μου!
Κολωνού 30 ισόγειο - Άννα ξανθιά με απλό πρόγραμμα. Αδιάφορη λουλουδού.
Κολωνού 45 ευθεία - Στέλλα ξανθιά τσουπωτή με απλό εμπλουτισμένο πρόγραμμα.
Ήρεμη δύναμη.
Κολωνού 45 δεξί - Μαρίνα μελαχρινή με πιασίματα και φάτσα πρωτοδεύτερης τραγουδιάρας.
Αδιάφορος κώλος και απλό πρόγραμμα.
Λεωνίδου 6 - Ιονέλλα η ξανθιά μόνιμη με απλό πρόγραμμα. Όλη μέρα εκεί εδώ και χρόνια.
Ιάσωνος 46 όροφος- Αναστασία γνωστή ξανθοκάστανη νταρντάνα με ελ.στοματικό κτλ.
Ιάσωνος 46 διάδρομος - κλασσικά η Βαλέρια με σκάτζα βάρδια το ραμολί Ναταλί (δε'ν κακό).
Ελ.στοματικό κτλ.
Περδίκκα 3 δεξί - Ντάσα ξανθός ζουμερός μιλφο-κότσυφας με μαύρο λαστέξ για γερμανικά γούστα.
Συνοδοίπορος στην βάρδια η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια και ανάλογη αμφίεση.
Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Είναι φανερό ότι το μαγαζί πλέον προβαίνει σε δυναμικές καταστάσεις.
Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα η γνωστή μαζί με την Ελένη από Κολωνού 53.
Αν κάτσουν μαζί, προβλέπεται τιτανομαχία στις βάρδιες για το ποια θα κάνει περισσότερα δωμάτια.
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ελ.στοματικό και δυναμικές καταστάσεις.
Μεγαλέξανδρου 28 κουρτινάτο - Μαρία κλασσικά με το πέτρινο χαμόγελο. Ελ.στοματικό.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε ο ζουμερός μιλφο-κότσυφας και έκανε χωριό με την Στέλλα πρώην Αμίρα.
Σήμερα με κοτσίδες. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Μαρίνα η γνωστή ψηλή από διαχρονική θητεία στην Αχαρνών κτλ.
Στην τρίτη βάρδια εδώ, ήρθε η τσουπωτή όμορφη Νάταλυ με τα ωραία μάτια
παρέα με την υπερχονδρή Νέλλυ. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.
Κολοκυνθούς 38 όροφος - Ειρήνη η γνωστή ξανθιά λεπτή καμηλοπάρδαλη με βλέμμα Άντονι Πέρκινς
στα καλύτερα του. Ελ.στοματικό και εγκώμια νεαρών χιπστεράδων που έβγαιναν από τα δωμάτια.
Άτσα η Ειρηνούλα!
Άκουσα ότι παίζει χορός σάλσα σε ντραγκ σόου από γνωστή λατίνα τρανς!
Ξέρει κανείς τίποτα;
Καινούριος φοβερός χαρακτηρισμός από το συναγωνιστή που δίνει ρέστα στις ενημερώσεις του - 'μιλφο-κότσυφας'
Και εδώ τίθεται το ερώτημα συναγωνιστή - γιατί μιλφο-κότσυφας, και όχι μιλφο-πέρδικα ??
Και πάλι respect για τα σχόλια σου στις ενημερώσεις
Συναγωνιστή skatakis, όλες οι γυναίκες του πλανήτη όταν προχωρούν στο στάδιο των μιλφ αρχίζουν και μοιάζουν με κότες.
Ζουμπουρλό σώμα και λεπτά πόδια.
Αμα τις λεμε όμως όλες κότες
πως θα συνεννοούμαστε;
προχώρησα λοιπόν στον διαχωρισμό βάση κορμιων και περιοχης εντοπισμού.
Στο Μεταξουργείο έχει κοτσύφια, ορτύκια και γαλοπούλες που είναι κοινά και διαδεδομένα πουλιά.
Τρωγονται όλα με την ανάλογη συνταγή.
Στις άλλες συνοικίες εκτός Φυλής, μπορούμε να βρούμε πέρδικες και φασιανούς ως πιο αρχοντικά λόγω χρωματισμών.
Κι αυτά τρώγονται, είναι όμως πολύ
πιο ακριβά κι η γεύση σπανίως διαφέρει.
Μυστήρια έλλειψη παρουσιάζουν οι φραγκόκοτες. Δεν βρίσκω πουθενά.
Τέλος στην Φυλής, έχει μόνο καναρίνια
κι αηδόνια. Αν τυχόν τα βρεις δηλαδή.
Αυτά όμως είναι μόνο για κελάηδημα
ως λεπτεπίλεπτα.
Έχεις δει κανέναν να τρώει καναρίνια
κι αηδόνια ;;;
Καλησπέρα μπορεί αυτές οι κοπέλες να ζητάνε 20€!!! Είναι ποτέ δυνατόν ρωτάω γιατί αυτή ισοπέδωση όλα σε ένα τσουβαλι και οποίος πατήσει την μπανανοφλουδα την πατησε.Ευχαριστα νεα εμαθα το Ρεμουνδου 21 κατω υπο νεα διευθυνση (το ιδιο αφεντικο με το πανω) εχουμε λοιπον
Ρεμουνδου 21
κατω πρωι η Μαριαννα και απογευμα η Λουτσια
πανω η Ελενη πρωι και η Τανια απογευμα
Επισης στο Μαγνησιας 1 πρωι ειναι η Λαουρα με την Γιαννα και απογευμα η Ντιανα
Επιτέλους πέτυχα την Παρασκευή το μεσημέρι την Τατιάνα στο Ιάσωνος -2 όροφο, με μόλις 1 δωμάτιο αναμονή, και την τίμησα. Πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα, πρόσχαρη, με πολύ πάθος και ένταση στο κρεβάτι, ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για deepthroat, με Special περιποίηση στα μπαλάκια. Ειδικά στο τέλος, ρουφάει το σπέρμα με ιδιαίτερη στοργή, και προσπαθεί με μαεστρικές κινήσεις να σπρώξει ακόμα και την τελευταία σταγόνα που έχει ξεμείνει μέσα στον πούτσο, ώστε να την γευτεί :pipa1 Αξίζει τη δοκιμή, ακόμα και από τους μη οπαδούς των milf Έχω ανεβάσει κριτική με το όνομα Brujeria
Στο πρόσωπό της τί βαθμό τής βάζεις;
Εγώ ένα 6 με το ζόρι.
Τραχύ και μάτι γαρίδα.
Παροχή 8 και καλή αλλά τυποποιημένη.