Οχι ρε καμια σχεση,απογευμα σου λεω.μάλλον την Αρινα λες γυρισε; πάντως αν ειναι αυτή είναι super
Η Αρινα μετα τις 20 του μηνα.
Οχι ρε καμια σχεση,απογευμα σου λεω.μάλλον την Αρινα λες γυρισε; πάντως αν ειναι αυτή είναι super
Η λορυ πρέπει να εχει σταματήσει εδω και κανα χρόνο, πόσο καιρό έχεις να πας?λορυ Ρεμουνδου 20 πρωινα. Απλο προγραμμα, προσεκτικη με την υγιεινη, φιλοτιμη.
ΝικόλΟχι ρε καμια σχεση,απογευμα σου λεω.
Η Αρινα μετα τις 20 του μηνα.
Χρόνο όχι ,αρχές Μαρτίου την πέτυχα τελευταία φοράΗ λορυ πρέπει να εχει σταματήσει εδω και κανα χρόνο, πόσο καιρό έχεις να πας?
Γεια σας συναγωνιστες.Παιζει κανενα πετιτ κοριτσακι σε Φυλης ή Πλ Αττικης?Ετσι μικρουλι και αθωο?
Γεια σας συναγωνιστες.Παιζει κανενα πετιτ κοριτσακι σε Φυλης ή Πλ Αττικης?Ετσι μικρουλι και αθωο?
γυρισε εξυπνεΗ λορυ πρέπει να εχει σταματήσει εδω και κανα χρόνο, πόσο καιρό έχεις να πας?
Προσπαθησε να μου δωσει πεταχτα αλλα το απεφυγα,πιστευω οτι δινει γλωσσοφιλα με ιδιαιτερη ευκολια#968 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις λεπτομερείς πληροφορίες...!!!
ΥΓ: Ξέχασες όμως το αγαπημένο μου...ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ δίνει η Τζένιφερ...???
εχει γεμισει πικεριστες ολη οι φυλης, να προσεχουν οι παντρεμενοιΕκεί στους μεγάλους αριθμούς της φυλης στο 200 άνοιξε νέες κοπελες μόνικα Κατερίνα..Εβίτα που μου γιαλισε..fool προγράμματα..τι παιζει;
Έχουν υπηρετήσει κ αλλού αυτές οι κυρίες..
Αξιζει να πάμε που ειναι λίγο μακριά;
Θυμαμαι παλιά χτυπαγες απο δρομο το κουδούνι κ σου άνοιγαν με θυροτηλεφωνο αλλα μεχρι να γίνει αυτό περιμενες στο δρομο κ σε έβλεπαν οι μισοί συνάδελφοι απο την δουλειά..η οι μισοί περαστικοί που τύχαινε να ειναι συγγενείς η απο την γειτονιά σου..
Θυμαμαι παλιά χτυπαγες απο δρομο το κουδούνι κ σου άνοιγαν με θυροτηλεφωνο αλλα μεχρι να γίνει αυτό περιμενες στο δρομο κ σε έβλεπαν οι μισοί συνάδελφοι απο την δουλειά..η οι μισοί περαστικοί που τύχαινε να ειναι συγγενείς η απο την γειτονιά σου..