Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (8 μέλη και 69 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Φίλος άστο άμα είσαι σιχασιαρης μην πας καν στα μπουρδελα σαν να λες φοβάμαι να παίξω τζόγο και πάω στα καζίνο και στα πρακτορεία

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Φίλος άστο άμα είσαι σιχασιαρης μην πας καν στα μπουρδελα σαν να λες φοβάμαι να παίξω τζόγο και πάω στα καζίνο και στα πρακτορεία

Όλοι κάνουμε λάθη.. Αλλά όπως και να έχει, εγώ πάντα προφυλακτικό και πετσέτα στα σεντόνια..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
[quote au σεthor=spirtoulis1997 notid=194952 link=topic=26.msg9056390#msg9056390 date=1568391952]
Διαλέγω Λ73, Σπ40 και Ιωαννίνων 5.
[/quote] Όπου σου αρέσει και σε ευχαριστεί. Το ζήτημα είναι να περνάς καλά και όχι να είσαι έμπλεος άγχους

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Χτες το απογευμα πηγα απο Φυλης να δω αυτο το πιστολι στο 86 που λετε αλλα ηταν κλειστο.
Περασα απο Διδυμου,στο 22 ειχε μια Λυδια μαζι με μια αλλη,κατω απο τη βαση και οι δυο.
Παω στο 27 και απορησα αν αυτες ζητανε λεφτα η δινουν για να γαμηθουν γιατι δεν εξηγητε τετοια ασχημια.
Στο Φυλης 71 βγηκε ενα κοριτσακι μικροκαμωμενο ομορφουλικο,με μπλε ματακια,αδυνατο,της λεει για πες και μου πιανει τον πουτσο και μου λεει κανω ελευθερο στοματικο δεν βιαζομαι και τα λοιπα.Εφυγα γιατι ειχα δουλεια αλλα σημερα ελεγα να παω ξανα,ονομα δεν ρωτησα,αν καταλαβε κανεις απο την περιγραφη ποια λεω και την εχει παρει ας μου πει αν αξιζει τα λεφτα της.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
ειχα να γαμησω καιρο στα μπουρδελα κ μετα απο κατι γαμησια με call girls πηγα τωρα 3 φορες στο 10μερο στο μιλφακι αννα απο ιωαννινων 5..επικα γαμησια μαγκες οτι καλυτερο στο 20ευρω η ξανθουλα!γουσταρει νεο αιμα και πουτσα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.452
Πόντοι
41.129
Mικρη τσαρκουλα στο πολυταραχο Μεταξουργειο πριν απο λιγο.

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος Κορινα ξανθια κοντη Αλβανεζα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο κλειστο.

Κολωνου 53 ηταν η Μασα, αρκετα ομορφο κορμι και ομορφη παρουσια για 10ρικο.  :erection:

Κολωνου 45 βαθος ευθεια η Χριστινα χοντρη ξανθουλα.

Κολωνου 45 ευθεια δεξια ηταν κλειστο.

Κολωνου 45 ο δεξιος εξωτερικα οικος ειχε τη Ντανα, ομορφη νταρντανε παρουσια με βυζαρες. :knockinb:

Κολωνου 32 γωνια η Μισελ με 5αρες βυζαρες ομορφο κωλι και ωραιο προσωπακι στα 15ε.   :tits: :tits:

Κολωνου 30 οροφος Μαιρη, μελαχρινη χοντρουλα με τατουαζ και συμπαθητικο προσωπο στα 15ε.

Κολωνου 32 υπογειο η Νικη η καβλουσκα με παραπανισια κιλα εσταε καυλα....

Κολωνου 27 ισογειο Παλομα και Μελλισα, κολομβιανες με νταρντανοκωλαρες. Η Καταλινα το σεξι
πιπινι ειναι στην χωρα της και τρωει τα 10ευρα μας.

Κολωνου 15 δεξι η Χριστινα ψηλη πιτσιρικα με ωραιο κορμι και μεγαλα ματια. Μιλαμε για την αδερφη της Σονιας. :s&m_1:

Κολωνου 15 το αριστερο ηταν η Λιζα, νεαρη ξανθια κοντη πιπινα με λιγα με λιγα κιλακια παραπανω σε κοιλιτσα και μπουτακια.

Κολωνου 15 ευθεια βαθος αριστερα Χριστινα, πιπινι με πολυ καλο κορμι και καυλοφατσα πολυ καλη περιπτωση εμφανισιακα για δεκαρικο.  :erection: :erection:

Κολωνου 11 ισογειο Βιολετα, τσουπωτη νεαρη ρωσσιδουλα.

Κολωνου 11 οροφος Λαουρα, νεαρη ψηλη με μακρυ μαυρο μαλλι με ωραιο κορμι.  :cum: :cum:

Κολωνου 15 ευθεια δεξια Αννα, σκινυ Αλβανεζα με μακρυ ξανθο μαλλι.

Ιασωνος 2β Τζενη 40αρα ξανθια με αρκετη κυταριτιδα στα ποδια.

Ιασωνος 20α Ρωξανη χοντρη αδιαφορη. Ιασωνος 20β και Ιασωνος 20γ κλειστα.

Ιασωνος 19,ισογειο κλειστο.

Ιασωνος 27 υπογειο Λενα μαυρομαλλα προγκιλφ με κανονικο σωμα φουλ προγραμμα και κωλο.

Ιασωνος 37 ισογειο Αντζελα κοντη τσουπωτη Αλβανεζα.

Κατα τη τσαρκα μου στο Μεταξουργειο συναντηθηκα τυχαια και με ιδιοκτητη γνωστου οικου ανοχης στην περιοχη οπου του παρηγγειλα
να φερει κανα Ρουμανικο πιπινι το πολυ 20 χρονων και σαν τα κρυα νερα να γαμησουμε οι πιπινακηδες να ξεχαρμανιασουμε με ενα 10ρικο.
Μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα κατι θα φερει...  :rockon:  :rockon:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736

Κολωνου 53 ηταν η Μασα, αρκετα ομορφο κορμι και ομορφη παρουσια για 10ρικο.  :erection:

Κολωνου 45 ο δεξιος εξωτερικα οικος ειχε τη Ντανα, ομορφη νταρντανε παρουσια με βυζαρες. :knockinb:

Κολωνου 32 γωνια η Μισελ με 5αρες βυζαρες ομορφο κωλι και ωραιο προσωπακι στα 15ε.  :tits: :tits:

Κολωνου 30 οροφος Μαιρη, μελαχρινη χοντρουλα με τατουαζ και συμπαθητικο προσωπο στα 15ε.

Κολωνου 27 ισογειο Παλομα και Μελλισα, κολομβιανες με νταρντανοκωλαρες. Η Καταλινα το σεξι

Κολωνου 15 δεξι η Χριστινα ψηλη πιτσιρικα με ωραιο κορμι και μεγαλα ματια. Μιλαμε για την αδερφη της Σονιας. :s&m_1:

Κολωνου 15 το αριστερο ηταν η Λιζα, νεαρη ξανθια κοντη πιπινα με λιγα με λιγα κιλακια παραπανω σε κοιλιτσα και μπουτακια.

Κολωνου 15 ευθεια βαθος αριστερα Χριστινα, πιπινι με πολυ καλο κορμι και καυλοφατσα πολυ καλη περιπτωση εμφανισιακα για δεκαρικο.  :erection: :erection:

Κολωνου 11 οροφος Λαουρα, νεαρη ψηλη με μακρυ μαυρο μαλλι με ωραιο κορμι.  :cum: :cum:

Ιασωνος 27 υπογειο Λενα μαυρομαλλα προγκιλφ με κανονικο σωμα φουλ προγραμμα και κωλο.

Κατα τη τσαρκα μου στο Μεταξουργειο συναντηθηκα τυχαια και με ιδιοκτητη γνωστου οικου ανοχης στην περιοχη οπου του παρηγγειλα
να φερει κανα Ρουμανικο πιπινι το πολυ 20 χρονων και σαν τα κρυα νερα να γαμησουμε οι πιπινακηδες να ξεχαρμανιασουμε με ενα 10ρικο.
Μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα κατι θα φερει...  :rockon:  :rockon:
Εισαι τεραστιος.
Οταν λες αδελφη της Σονιας ποια εννοεις?Την γνωστη απο Φυλης?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.655
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑΚΛΙΔΕΣ :hi: :hi: :hi: :smiley6600:

Την Δευτερα 9.9 ο τσατσος :effemine: στο Ρεμ20 με ενημερωσε οτι το Φακελ :babycry: θα ειναι απο την Πεμπτη 12.9 στο νεο του σπιτι Φυλ+Πιπ :wanker: :wanker: :wanker:
6:30 σημερα σκαω πλ.Βικτ κ καρφι για το casa di fuckel :walkingpenis: το οποιο ηταν κλειστο :new_shocked: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:
Φυλ86A+B κλειστα
Φυλ84Β πανω κλειστο 84Α ανοιχτο
Φυλ+Φιλ :vomit: :vomit: :vomit:τι χαλια,νομιζα πως ημουν στην Μογκαντισου :afro: :afro: :afro:
Φυλ74 με νεα εισοδο με led ανοιχτο
Φυλ72 κλειστο
Φυλ 66 Αριστερα η Ιωαννα
Ελεκτρικος :headbaning2: :thumbsup:
Πισω στην Αττικη
Ρεμ21Ανω ανοιχτο Κατω κλειστο
Ρεμ20 μια νεαρη σκουροχρωμη ψηλη με 2 κοτσιδες μποξερ κ αρκετη συστολη στο σαλονι,ειχε ωραιο πατουρακι παντως :kissass:
Α.Πετρου παλι στην εισοδο ηταν μια JAGUAR S TYPE :S :S :S
Μπαινω στο πορδελο κ ηταν 2 μωρα το 1ο μελαχρινο με τατου στον δεξι ωμο+στον αριστερο μηρο :think:ονομα δεν θυμαμαι με ηλικια γυρω στα 25 εμπαινε σε δοματιο
Επελεξα την Τζενιφερ :afro: κοντα στα 25 με προγονους απο την Αφρικη,αν οντως ειναι απο την Βενεζουελα :headbaning2:
Ειναι καταπληκτικη :worship: :kneel:ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΞ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ :fuck2: :fuck2:
Για σενα,κυριως,J.Smith γραφω τα παρακατω. :rockon:
Κανει 69,δεν γλειφω τα κοριτσια,κανει ακα στοματικο,δεν κανω ακα ποτε των ποτωνε,γλειφει τα μπαλακια,γουσταρει δακτυλακια στο στενο μουνακι κ τον πρωκτουλη :thumbsup:γουσταει πολυ τον πλαστη στο στενο υγρο μουνακι κ δεν βιαζεται :wanker:
Μου πηρε σκουφατη επιμονη πιπα κ ξαπλωσα στο ψηλο κρεβατι κ αυτη ορθια με πλατη σε μενα,εχοντας τα ποδια μου ανοιχτα με επαιρνε χωρις αυριο :kneel: :kneel: :kneel:μεσα σε 5 λεπτα ενιωθα τα καυτα κολπικα της υγρα στην βαση του πλαστη μου :worship: :worship: :worship:
Θα ειχα το ιδιο βιωμα για 2η φορα αλλα τελειωσα δυνατα μεσα της :thubsdown: :coolcondom:
Εχει στενο μουνακι,οπως εγραψα παραπανω με υπεροχη αισθηση ενω δεχεται κ τελειωτικο στο πλακε στηθος :rose:
Μπηκα στο δοματιο που βλεπει στο δρομο το εγγυτερο στην Αλκ το οποιο ηταν πολυ καθαρο :thumbsup:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ :tickedoff:

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ Κ
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ/ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ :headbaning2: :2funny: :2funny: :2funny: :badair:

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όλοι κάνουμε λάθη.. Αλλά όπως και να έχει, εγώ πάντα προφυλακτικό και πετσέτα στα σεντόνια..

Μήπως ήρθε η ώρα, να αλλάξεις το nickname σου σε Sheldon;;

:think:

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Παίδες μπορώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση;;; όσοι έχουν στούντιο έχουν και μπουρδέλα;;
Το ήταν αυτό τώρα;;
Ναι, τυχαία..

Κοίταξε να δεις, μπορεί κάποιες φορές να κάνω χαζές ερωτήσεις, αλλά bullying δε δέχομαι από κανέναν σας!!!
Διαλέγω Λ73, Σπ40 και Ιωαννίνων 5.
:helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Εισαι τεραστιος.
Οταν λες αδελφη της Σονιας ποια εννοεις?Την γνωστη απο Φυλης?

Φαντάζομαι εννοεί τις Χριστίνα και Σόνια τις δύο Αλβανορομά αδελφές που συχνάζουν στην αλυσίδα της Κολωνού. Από τα πιο ωραία μουνιά του Μεταξουργείου. Είχαν φύγει πριν κανά χρόνο αλλά είχα ακούσει ότι η Χριστίνα επέστρεψε και από τα λεγόμενα του συναγωνιστή επιβεβαιώνεται.
Πρέπει να κανονίστεί επίσκεψη σύντομα.  :knockinb: :knockinb:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.610
Πόντοι
6.820
Τύπε άλλαξε nick, κάντο Κατακουζίνα και παίρνε και betadine μαζί σου και Fanta με ανθρακικό.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Χτες το απογευμα πηγα απο Φυλης να δω αυτο το πιστολι στο 86 που λετε αλλα ηταν κλειστο.
Περασα απο Διδυμου,στο 22 ειχε μια Λυδια μαζι με μια αλλη,κατω απο τη βαση και οι δυο.
Παω στο 27 και απορησα αν αυτες ζητανε λεφτα η δινουν για να γαμηθουν γιατι δεν εξηγητε τετοια ασχημια.
Στο Φυλης 71 βγηκε ενα κοριτσακι μικροκαμωμενο ομορφουλικο,με μπλε ματακια,αδυνατο,της λεει για πες και μου πιανει τον πουτσο και μου λεει κανω ελευθερο στοματικο δεν βιαζομαι και τα λοιπα.Εφυγα γιατι ειχα δουλεια αλλα σημερα ελεγα να παω ξανα,ονομα δεν ρωτησα,αν καταλαβε κανεις απο την περιγραφη ποια λεω και την εχει παρει ας μου πει αν αξιζει τα λεφτα της.
μάλλον την Αρινα λες γυρισε; πάντως αν ειναι αυτή είναι super

• Like

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
ειχα να γαμησω καιρο στα μπουρδελα κ μετα απο κατι γαμησια με call girls πηγα τωρα 3 φορες στο 10μερο στο μιλφακι αννα απο ιωαννινων 5..επικα γαμησια μαγκες οτι καλυτερο στο 20ευρω η ξανθουλα!γουσταρει νεο αιμα και πουτσα
τι βαρδια ειναι;

• Like

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216

Κολωνου 53 ηταν η Μασα, αρκετα ομορφο κορμι και ομορφη παρουσια για 10ρικο.  :erection:

Κολωνου 32 γωνια η Μισελ με 5αρες βυζαρες ομορφο κωλι και ωραιο προσωπακι στα 15ε.  :tits: :tits:

Κολωνου 15 ευθεια βαθος αριστερα Χριστινα, πιπινι με πολυ καλο κορμι και καυλοφατσα πολυ καλη περιπτωση εμφανισιακα για δεκαρικο.  :erection: :erection:

Κολωνου 11 οροφος Λαουρα, νεαρη ψηλη με μακρυ μαυρο μαλλι με ωραιο κορμι.  :cum: :cum:

Μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα κατι θα φερει...  :rockon:  :rockon:

Εισαι ο Πτεραρχος της τσαρκας. Ειδικα για μενα που ειμαι φαν Κολωνου 30 εως 45 εσυ και ο Ramada εισαστε λιρα εκατο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom