Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Black Crow Καλησπέρα... :hi:

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι:

#Η Τσατσά ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό για την Νατάσα???

Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στα βυζάκια και 69
Αλλά είναι φερέγγυα;

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Εσύ, σαν νέος και άπειρος είσαι ο καλύτερος πελάτης (στην Αθήνα)!!!  :grin:

Χαχαχα μπορει. Με βοηθάει το καθεστώς και η υποκριτικη.
Πάντως δούλεψε και στην Κρήτη το σύστημα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
ΤΥΠΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ 20ΑΡΙΚΟ ΤΟ ΤΖΟΓΑΡΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΝΤΙΑΝΑ→ΔΙΔΥΜΟΥ 22. :gumtits: :takethis:

#ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ!!! :hi:

RAMADA ΠΑΝΤΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ... :smoking:

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΜΕΤΡΙΑ...ΑΣΧΗΜΑ...ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΦΟΛΕΣ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!

ΥΓ: ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΓΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!!! :woldman:

:hi:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
Καλησπερα!!!Εχετε να προτείνεται κάποια σκιννυ απο μετάξι - φυλής?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Καλησπερα!!!Εχετε να προτείνεται κάποια σκιννυ απο μετάξι - φυλής?

αλεξανδρα απο φυλης 66 και κατω και διδυμου στα μονα νουμερα, αν θα την πετυχεις.
πιο skinny πεθαινεις λεμε...

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Μπήκα στο δωμάτιο 7.15 το απόγευμα..και έφυγα στις 8.20...ειχε δύο πελάτες μονό...πριν από μένα...και την άκουγα να μιλάει συνεχώς για τα πάντα... μόνο μια μικρή παύση..για τσιμπούκι..όπου τους ξεπέταξε σε 1 λεπτό....οπότε όχι δε ξαναπαταω..έχε χάρη που είχα υπερκαυλες και όρεξη για κωλογλειφαδα...που δεν έκανε....όπως παλιά..

οι βυζαρες ,βυζαρες ομως! :P

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
οι βυζαρες ,βυζαρες ομως! :P

Αν θες να ευχαριστηθείς πραγματικές βυζάρες αληθινές.. πήγαινε στη Νάνσυ στο βέργας 3.. πιτσιρίκα χοντρούλα με καμπυλάρες...το τιμάει το 20άρι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Κατάθεση στη Μασα κολωνου 53. Κατω απο το αδιαφανο μακρυ κομπινεζον
κρυβόταν ενα ενδιαφερον σέξι κορμί σφιχτό και λειο
αναλογο της καρμεν απο ιας 32 το βυζι επίσης καλο με μεγαλες ρωγες.
Το 69 στο σαλόνι δεν ισχύει ενώ γλωσσοφιλα δε δινει με τίποτα.
Τα υπόλοιπα στην κριτικη.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.133
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, μάγκες.
Για όσους ρωτάνε για την μουνάρα Γιασμίν, που δουλεύει στην Φωκαίας, να τους ενημερώσω ότι η κοπέλα είναι μεγάλη φόλα. Έγραψα κάποια πράγματα, λίγες σελίδες πίσω και έχω να προσθέσω και κάποια ακόμη. Η τσατσά είναι μεγάλο ναυάγιο, καθώς δεν εμφανίστηκε να παρουσιάσει την κοπέλα. Έκανε μόνο ένα γρήγορο πέρασμα, πολύ αργότερα, με το τσιγάρο στο στόμα. Μέσα στο δωμάτιο το air condition δούλευε στο φουλ, με αποτέλεσμα να έχω ξυλιάσει και τα αρχίδια μου να έχουν γίνει παγάκια. Επίσης, η κοπέλα μετά από κάθε πελάτη μπαίνει για μπάνιο και η αναμονή ξεπερνάει την μισή ώρα. Εγώ κρύωνα τόσο πολύ, που σηκώθηκα και άνοιξα τα παράθυρα. Τέλος, η Βερόνικα δούλευε off the record και είδα πελάτη να περνάει μαζί της, κρυφά, για ραντεβού μιας ώρας. Όταν ρώτησα την τσατσά, για το εάν δούλευε, αυτή μου απάντησε όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Πέρασα να δω Τζένιφερ στο Αγίου Πέτρου. Βενεζουέλα και αυτη,μιγάς με όμορφο γλυκό πρόσωπο και αρκετά καλό σωματακι χυμώδες. Είναι για γλωσσοφιλα το μωρό αλλά δεν ξέρω αν δίνει. Απλό πρόγραμμα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα συναγωνιστές !

Την Άννα του Λ73 την έχει δοκιμάσει κανείς ;

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Πέρασα να δω Τζένιφερ στο Αγίου Πέτρου. Βενεζουέλα και αυτη,μιγάς με όμορφο γλυκό πρόσωπο και αρκετά καλό σωματακι χυμώδες. Είναι για γλωσσοφιλα το μωρό αλλά δεν ξέρω αν δίνει. Απλό πρόγραμμα.

το πορνοενσικτο μου ''φωναζει'' φολα ...δεν ξερω δεν θα ρισκαρω με αυτην

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα πριν κάνα 40λεπτο από Διδυμου22 ισόγειο να δω λίγο καλύτερα την Ντιάνα καινούργια κοπέλα Μιλφ ψηλή μελαχρινή σώμα με πιασίματα πολύ πονηρό βλέμμα που προδιαθέτει για δυνατές υπηρεσίες δυστυχώς όμως είναι πολύ μέτρια στη φάτσα μου θυμίζει Αλβανίδα ψηστρια σε σουβλατζίδικο της κακιάς ώρας

Επίσης πέρασα και μια από Αγίου Πέτρου 7 είδα την καινούργια Τζένιφερ μελαμψή και πολύ νωθρή στο σαλόνι μαλακίες δεν μου άρεσε καθόλου τα πράγματα στις original Λατινες είναι κατηγοριοποιημένα οι πολύ δυνατές είναι στα στούντιο της Αλυσίδας Πειραιως193,θησεως40,365 αν δείτε την Ντιάνα που επέστρεψε ή τις Luna, Kendall πραγματικά στο επίπεδο της εμφάνισης είναι σαν την μέρα με την νύχτα αυτές του Αγίου Πέτρου μπροστά τους είναι κατσαρίδες για πάτημα μαλακίες...

Η γενικότερη εικόνα της πιάτσας θλιβερή περιμένω να περάσει η ώρα και να επιλέξω ανάμεσα σε δύο πολύ καλά και πολλάκις δοκιμασμένα έμπειρα Μιλφογκιλφ Ναταλυ Βέργας 6 και Αλεξία ψηλή Κωνσταντινουπόλεως 166Α

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
:hi: :hi:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ :hi: :hi:

Σημερα στις 9 σκαω Πλ.Βικτ. με στοχο τα Φ86Β Αντζελα petite ή Φ84Β Συλβανα φιμε.
Κ τα 2 κλειστα :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Φ66ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν η ψηλη Ιωαννα ενω σε μια ωρα πιανει βαρδια η Μπιουτυ :afro:
Φ86ΠΑΝΩ η Μαρια η Μολδαβη,οπως με ενημερωσε ο κυριος τσατσος ομορφη ανοιχτοχρωμη κοπελιτσα με πολυ ωραια λαχταριστα 2με :tits: :tits2:
Πιπ+Φυλ κλειστο.Το Φακελ επιστρεφει την Πεμπτη το απογευμα :rockon: :smitten:οπως με ενημερωσε ο τσατσος στο Ρεμ20 παρουσιαζοντας μου την Πατριτσια την Βουλγαρα σκουροχρωμη milf.
Παλι καλα που δεν εσκασα το 20αρικο με το που ακουσα το ονομα νομιζοντας οτι ειναι το γνωστο τουμπανο,οχι βεβαια  πως η milf που ειδα δεν αξιζε το 20αρικο.
Ρεμ21ΑΝΩ ανοιχτο 21ΚΑΤΩ κλειστο.
Τα χα παρει με την ολη φαση με τα ονοματα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:με αποτελεσμα να ξεχασω να παω στο Αγ.Πετρου :headbang: :headbang:

Εφυγα αχυστος...φευ... :-( :-( :-(

Καλα να περνατε κ οταν ενημερωνετε για Πατριτσιες :kissass: :kissass2: :tits2: :tits:να αναφερετε κ την χωρα προελευσης :birdman: :birdman: :birdman: :woldman:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πριν κάνα 2 μέρες γράφατε πολύ ωραία πράγματα για την μάσα στο μεταξουργειο, η κριτική του φίλου Δημήτρη είναι εντελώς διαφορετική, τι παιζει ένας θεός ξέρει

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Κάποια γνώμη για Μαργαρίτα από Αλκιβιάδου;

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Το Αγιου Πετρου 7 είναι μέγα φολοσπιτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom