Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (14 μέλη και 148 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ειπαμε, η τσατσα χτυπησε την πορτα στα 5 λεπτα. Αυτο αρκει νομιζω! Πληρωνει μπανερακι ομως το Λιοσιων, δεν πρεπει να μαθαίνονται αυτα.

Η γυναίκα είναι ηλίθια,απλά !
Άλλες φορές χτυπάει την πόρτα στο τέταρτο,άλλες φορές στα 10 λεπτά..Μια φορά μου τη χτύπησε στα 8 περίπου,αν δεν κάνω λάθος !

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Χαχα τελικα μονο και εγω περασα καλά απ'οτι βλεπω. Anyway... περιμενω παλι να τη βρω απογευματινη βαρδια, λογω πρωινης δουλειας μου, να ξαναπαω και να επιβεβαιωθω ή να δω αν ημουν τυχερος απλα.

Ποια είναι η μοντελοαλυσίδα ;

• Like

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω....

Κάτι απλούστατο δεν είναι δυνατόν να το καταλάβετε με καμία δύναμη.

Στο 90% οι εταίρες δεν ενδιαφέρονται ούτε στο ελάχιστο αν είστε όμορφοι, ψηλοί, χοντροί, καθαροί κτλ.
Ένα πράγμα τις απασχολεί......
Τελειώνεις γρήγορα; Αν είναι δυνατόν και στη πίπα. Είσαι ο καλύτερος!!!
Δεν τελειώνεις γρήγορα, δε πα να σε ο Αλέν Ντελόν στα νιάτα του, είσαι ο χειρότερος!!!

Θα τις ενδιέφεραν όλα τα παραπάνω αν έκαναν ότι έκαναν από ευχαρίστηση, αλλά κάνουν αυτό που κάνουν από ανάγκη. Εμείς πάμε για ευχαρίστηση, εκείνες δουλειά κάνουν. Μην μπερδεύεστε...  :hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

Στο 90% οι εταίρες δεν ενδιαφέρονται ούτε στο ελάχιστο αν είστε όμορφοι, ψηλοί, χοντροί, καθαροί κτλ.
Δεν τελειώνεις γρήγορα, δε πα να σε ο Αλέν Ντελόν στα νιάτα του, είσαι ο χειρότερος!!!

Θα τις ενδιέφεραν όλα τα παραπάνω αν έκαναν ότι έκαναν από ευχαρίστηση, αλλά κάνουν αυτό που κάνουν από ανάγκη. Εμείς πάμε για ευχαρίστηση, εκείνες δουλειά κάνουν. Μην μπερδεύεστε...  :hi:
Σωστός. Τα τρίπτυχο το ιδανικού πελάτη για τις ιερόδουλες είναι καθαριότητα (όχι ιδρωτίλα, πουτσίλα κλπ) ευγένεια (υπακοή στις εντολές τους) ταχύτητα ( εκσπερμάτωση στο 5λεπτο το πολύ) σύμφωνα με τα λεγόμενα τους

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σωστός. Τα τρίπτυχο το ιδανικού πελάτη για τις ιερόδουλες είναι καθαριότητα (όχι ιδρωτίλα, πουτσίλα κλπ) ευγένεια (υπακοή στις εντολές τους) ταχύτητα ( εκσπερμάτωση στο 5λεπτο το πολύ) σύμφωνα με τα λεγόμενα τους

Αυτό είναι το ιδανικότερο, αλλά τα 2 πρώτα παίζουν λίγο ρόλο μπροστά στην ταχύτητα. Εξάλλου το λένε, πάω με πάκια γιατί τελειώνουν γρήγορα.
Δεν τα λέω εγώ, οι ίδιες τα λένε...

• Like

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Δύο καινούρια μωράκια από ότι διάβασα στο Αγίου Πέτρου Νατάσα πρωί, και Τζένιφερ απόγευμα.Αν τσαρκαρει κάνεις ας πας μει τι λένε τα μωράκια.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36

Θα τις ενδιέφεραν όλα τα παραπάνω αν έκαναν ότι έκαναν από ευχαρίστηση, αλλά κάνουν αυτό που κάνουν από ανάγκη. Εμείς πάμε για ευχαρίστηση, εκείνες δουλειά κάνουν. Μην μπερδεύεστε...  :hi:
δεν είναι ακριβώς έτσι εννοείται ότι από όλους τα ίδια λεφτά θα πάρουν και πολλές που κάνουν ξεπέτες δεν τούς πολυενδιαφέρει    η εμφάνιση όμως και αυτές άνθρωποι είναι και θα προτιμήσουν έναν νέο ωραίο καθαρό από ένα γεροξούρα άπλυτο και σίγουρα θα του φερθούν καλύτερα

• Like

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Βέβαια το τι θέλουν οι εταίρες λίγη σημασία έχει. Ξέρουμε τι θέλουν, το θέμα είναι, αν πλήρωναν εκείνες θα ήθελαν τα ίδια; Φυσικά όχι!!!
Εμείς δίνουμε τα ωραία μας λεφτά όχι φυσικά για ένα δίλεπτο που ονειρεύονται εκείνες.
Κανείς εξ ημών δεν βγάζει 20 ευρό το δίλεπτο ώστε να το πετάει τόσο εύκολα.
Προσωπικά, θα τις καθυστερώ μέχρι τελευταίο κλάσμα του χρόνου που μου αναλογεί, θέλουν δε θέλουν.  :hi:  

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
δεν είναι ακριβώς έτσι εννοείται ότι από όλους τα ίδια λεφτά θα πάρουν και πολλές που κάνουν ξεπέτες δεν τούς πολυενδιαφέρει    η εμφάνιση όμως και αυτές άνθρωποι είναι και θα προτιμήσουν έναν νέο ωραίο καθαρό από ένα γεροξούρα άπλυτο και σίγουρα θα του φερθούν καλύτερα

Εσύ με αυτά τα μυαλά να πορεύεσαι στου οίκους, μέχρι να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Τότε ίσως βάλεις μυαλό, τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, λυπάμαι.

Ξανά γράφω σε απλά Ελληνικά: το 90%, όχι το 100%, υπάρχουν εξαιρέσεις. Ανάμεσα σε έναν καθαρό εμφανίσιμο και σε έναν γεροξούρα άπλυτο, θα προτιμήσουν αυτόν που τελειώνει ποιο γρήγορα. Ποιο απλά δεν γράφεται. Δεν είναι θέμα ανθρωπιάς, είναι θέμα συμφέροντος και θέμα δουλειάς.

Παρ το διαφορετικά, στη δουλειά σου θα προτιμούσες μια μουνάρα που να έχει απαιτήσεις, η μια άσχημη που να σε αφήνει λάσκα και να παίρνεις τα ίδια λεφτά; Φυσικά το δεύτερο εκτός και αν ήσουν μουνόδουλος σαν και εμένα!!    

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Φυλής 84Β η απίστευτη Αλβανίδα μουνάρα-μπιμπελό Συλβάνα.
Αγίου Πέτρου 7 η Πατρίτσια και η καινούργια Νατάσα σαφώς κατώτερη εμφανισιακά, μελαχρινή με θηλυκό σώμα και καρέ μαλλί. Από Βενεζουέλα κι αυτή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
μολις τωρα ....
βεργας 6 ημιοροφος
2 μασιστες ΜΑΡΙΑΝΝΑ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ και
βεργας 6 υπογειο ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ απο τσεχια ειπε η υπηρεσια, ωραιο milf με καυλοφατσα.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Που είσαι ρε Βερόνικα...! Ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το Αγίου Πέτρου..Γυναικάρα και τέρμα καυλιάρα...

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Παιδια γνωριζεις τι ωρες δουλευει η μαρια απο 86α μια μικρη ρουμανα σχετικα καινουργια και εαν εχει περασει καποιος μαζι της?..ευχαριστω πολυ

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Γενικά πάω σε στούντιο, στα μπουρδέλα το τελευταίο καιρό προτιμάω Μαίρη, από Φυλής 71 κάτω.

Ξέρω, φόλα μεν τίμια δε. Μηδέν προκαταρκτικά, το ξέρω πριν μπω, αλλά, υπάρχει ένα αλλά.
Από την πρώτη φορά, μέχρι την τελευταία, πήρα ακριβώς αυτό που ήξερα ότι θα πάρω. Ούτε παρά πάνω, ούτε παρά κάτω. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει αυτό για μένα.

Πόσες φορές δεν πήγα σε ένα στανταράκι για να πάρω υποτίθεται αυτό που πήρα και την προηγούμενη....

Εκεί που έκανε προκαταρκτικά, ξαφνικά σταμάτησε....
εκεί που έκανε σιγά, ξαφνικά άρχισε να βιάζεται....
εκεί που μίλαγε, ξαφνικά της κόπηκε η μιλιά....
εκεί που έδινα τα ωραία μου λεφτά και περνούσα ωραία, ξαφνικά πέταξα ένα 20ρικο η ένα 50ρικο κοκ.

Η Μαίρη, μου αρέσει από εμφάνιση, κάνει ότι ζητήσω υπό έναν όρο... ΠΑΝΤΑ με προφυλακτικό.
Αφήνει ελευθερία κινήσεων  :knockinb: , είναι πεντακάθαρη  ;) τέλος πάντων δίνει αυτό που μπορεί και θέλει να δώσει χωρίς να υπόσχεται άλλα τι μία άλλα την άλλη.  :grin:

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
δεν είναι ακριβώς έτσι εννοείται ότι από όλους τα ίδια λεφτά θα πάρουν και πολλές που κάνουν ξεπέτες δεν τούς πολυενδιαφέρει    η εμφάνιση όμως και αυτές άνθρωποι είναι και θα προτιμήσουν έναν νέο ωραίο καθαρό από ένα γεροξούρα άπλυτο και σίγουρα θα του φερθούν καλύτερα

Στην Κρήτη, συγκεκριμένα Χανιά η κοπελα έδιωξε 3 ατομα που ηταν πριν απο εμενα.. Αφου σκεφτηκα οτι θα φαω και ξυλο στο τελος.. Δεν ειπαν τπτ. Οι 2 κακοφατσες και ο τριτος μυριζε μεχρι εξω.  Εγω σαν νεος και άπειρος στην καρεκλιτσα μου... Τους λεει: εχετε να πατε καμια βολτα; ειναι πριν απο εσας. Με κοιτάζουν ολοι και δυσανασχετησαν αλλα εφυγαν οι 2 και εμεινε ο ενας και ειπε θα περιμένει.

Η κοπέλα αργησε και όταν ηρθε ηταν δροσερή απο ντουζάκι και μόσχομυριζε. Βεβαια τσέπωσε και το 30ρικο. Αλλα μειναμε μεσα 18 λεπτα περιπου χωρίς ίχνος βιασύνης και χτυπήματα πόρτας...

• Like

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Γενικά πάω σε στούντιο, στα μπουρδέλα το τελευταίο καιρό προτιμάω Μαίρη, από Φυλής 71 κάτω.

Ξέρω, φόλα μεν τίμια δε. Μηδέν προκαταρκτικά, το ξέρω πριν μπω, αλλά, υπάρχει ένα αλλά.
Από την πρώτη φορά, μέχρι την τελευταία, πήρα ακριβώς αυτό που ήξερα ότι θα πάρω. Ούτε παρά πάνω, ούτε παρά κάτω. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει αυτό για μένα.

Πόσες φορές δεν πήγα σε ένα στανταράκι για να πάρω υποτίθεται αυτό που πήρα και την προηγούμενη....

Εκεί που έκανε προκαταρκτικά, ξαφνικά σταμάτησε....
εκεί που έκανε σιγά, ξαφνικά άρχισε να βιάζεται....
εκεί που μίλαγε, ξαφνικά της κόπηκε η μιλιά....
εκεί που έδινα τα ωραία μου λεφτά και περνούσα ωραία, ξαφνικά πέταξα ένα 20ρικο η ένα 50ρικο κοκ.

Η Μαίρη, μου αρέσει από εμφάνιση, κάνει ότι ζητήσω υπό έναν όρο... ΠΑΝΤΑ με προφυλακτικό.
Αφήνει ελευθερία κινήσεων  :knockinb: , είναι πεντακάθαρη  ;) τέλος πάντων δίνει αυτό που μπορεί και θέλει να δώσει χωρίς να υπόσχεται άλλα τι μία άλλα την άλλη.  :grin:

η συγκεκριμενη ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα χοντρα. για τιποτα αλλο απολυτως.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Παίδες αν είναι κανείς τώρα εκεί κοντά στην Αγίου Πέτρου 7 και έχει διαθέσιμο χρόνο και ένα 20ρίκο στη τσέπη....Ρίξτε έναν μπούτσο στην καινούρια κοπέλα την 'Νατάσα' :gumtits: :takethis: και γράψτε μας εντυπώσεις! :headbaning2:

Και γιατί δεν κάνεις εσύ την παληκάρια ή το κασκαντεριλικι να μας πεις αν αξιζει φοβάσαι να ρισκάρεις.
Δηλαδή εμείς οι άλλοι που ρισκάρουμε δοκιμάζουμε και σε αρκετές περιπτώσεις τρώμε φόλα τι είμαστε κορόιδα τουλάχιστον γράφουμε και καμία κριτική να γνωρίζει ο καθένας τι παίζει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Και όμως εχει fans!! Πολλες φορες εχω δει να την περιμένουν.

fans εχουν οι γριες και οι μασιστες φιλε μου. γενικα μιλαμε...
η συγκεκριμενη παντως λιγο πιο "ζεστη" και "ανθρωπινη" να ηταν, θα ειχε παρει ολο το χαρτι τοσο καιρο που ειναι εκει περα, γιατι το πακετο το εχει. αλλα....

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Και γιατί δεν κάνεις εσύ την παληκάρια ή το κασκαντεριλικι να μας πεις αν αξιζει φοβάσαι να ρισκάρεις.
Δηλαδή εμείς οι άλλοι που ρισκάρουμε δοκιμάζουμε και σε αρκετές περιπτώσεις τρώμε φόλα τι είμαστε κορόιδα τουλάχιστον γράφουμε και καμία κριτική να γνωρίζει ο καθένας τι παίζει

Θα εχει πονοκέφαλο!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom