You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
εκεί μόνο η Μισέλ αξίζει που δυστυχώς έφυγε πατρίδα και θα επιστρέψει μετα τα Χριστούγεννα.. Η πλειοψηφία εκεί συμφωνώ δεν λέει άσε δε που τους τεκς3μηνες έχουν τρομερή έλλειψη από κορίτσια, όλο της ίδιες και της ίδιες έχουνΕνώ του Λιοσίων 73 ειναι ολες τελειες συμφωνα με τους συναγωνιστες χαχα.
Πηρα μια εκει φαμπιανα τη λεγανε νομίζω, οκ τερμα παλτο, κατα καποιους συναγωνιστες βεβαια σιγουρα θα είναι αριστη.
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 17.576
κατά την άποψη μου πλέων ούτε για βόλτα δεν αξίζει το εν λόγο ίδρυμα....εκεί μόνο η Μισέλ αξίζει που δυστυχώς έφυγε πατρίδα και θα επιστρέψει μετα τα Χριστούγεννα.. Η πλειοψηφία εκεί συμφωνώ δεν λέει άσε δε που τους τεκς3μηνες έχουν τρομερή έλλειψη από κορίτσια, όλο της ίδιες και της ίδιες έχουν
Επισκέπτης
βραζιλοφερνει κι αυτη, συμπαθητικη ειναι.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
Σημερα στις 9 σκαω Πλ.Βικτ. με στοχο τα Φ86Β Αντζελα petite ή Φ84Β Συλβανα φιμε.
Κ τα 2 κλειστα
Φ66ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν η ψηλη Ιωαννα ενω σε μια ωρα πιανει βαρδια η Μπιουτυ
Φ86ΠΑΝΩ η Μαρια η Μολδαβη,οπως με ενημερωσε ο κυριος τσατσος ομορφη ανοιχτοχρωμη κοπελιτσα με πολυ ωραια λαχταριστα 2με
Πιπ+Φυλ κλειστο.Το Φακελ επιστρεφει την Πεμπτη το απογευμα οπως με ενημερωσε ο τσατσος στο Ρεμ20 παρουσιαζοντας μου την Πατριτσια την Βουλγαρα σκουροχρωμη milf.
Παλι καλα που δεν εσκασα το 20αρικο με το που ακουσα το ονομα νομιζοντας οτι ειναι το γνωστο τουμπανο,οχι βεβαια πως η milf που ειδα δεν αξιζε το 20αρικο.
Ρεμ21ΑΝΩ ανοιχτο 21ΚΑΤΩ κλειστο.
Τα χα παρει με την ολη φαση με τα ονοματα με αποτελεσμα να ξεχασω να παω στο Αγ.Πετρου
Εφυγα αχυστος...φευ... :-( :-( :-(
Καλα να περνατε κ οταν ενημερωνετε για Πατριτσιες να αναφερετε κ την χωρα προελευσης
Επισκέπτης
την κριτικη μου την κοψανεεκεί μόνο η Μισέλ αξίζει που δυστυχώς έφυγε πατρίδα και θα επιστρέψει μετα τα Χριστούγεννα.. Η πλειοψηφία εκεί συμφωνώ δεν λέει άσε δε που τους τεκς3μηνες έχουν τρομερή έλλειψη από κορίτσια, όλο της ίδιες και της ίδιες έχουν
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Αν θες να ευχαριστηθείς πραγματικές βυζάρες αληθινές.. πήγαινε στη Νάνσυ στο βέργας 3.. πιτσιρίκα χοντρούλα με καμπυλάρες...το τιμάει το 20άρι.
Ρε συ παλεύεται η Νάνσυ; Την είδα μια φορά και μου φάνηκε ότι παραείναι χοντρούλα
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα αυτή η κοπέλα η Νανσυ στο Βεργας3 οντως είναι αρκετά κιλά μέχρι στιγμής όμως έχω μάθει τα καλύτερα πως μέσα στο δωμάτιο γίνεται μάχη και ότι είναι πολύ τίμια πάντως σε όσους αρέσουν οι ογκώδης κοπέλες είναι η σωστή επιλογή επίσης ξένους Ασιάτες Μογγόλους,Αφρικανούς δεν δέχεται και αυτόΡε συ παλεύεται η Νάνσυ; Την είδα μια φορά και μου φάνηκε ότι παραείναι χοντρούλα
το είδα ο ίδιος πρόσφατα η τσατσά έδιωξε κάτι περίεργους μελαμψους Αφγανούς only greek τους είπε.
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Τι βάρδια δουλεύει η Νάνσυ;Καλημέρα αυτή η κοπέλα η Νανσυ στο Βεργας3 οντως είναι αρκετά κιλά μέχρι στιγμής όμως έχω μάθει τα καλύτερα πως μέσα στο δωμάτιο γίνεται μάχη και ότι είναι πολύ τίμια πάντως σε όσους αρέσουν οι ογκώδης κοπέλες είναι η σωστή επιλογή επίσης ξένους Ασιάτες Μογγόλους,Αφρικανούς δεν δέχεται και αυτό
το είδα ο ίδιος πρόσφατα η τσατσά έδιωξε κάτι περίεργους μελαμψους Αφγανούς only greek τους είπε.
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Εγώ τελευταία την είδα απογευματινή στο ισόγειο δεξιά όπως μπαίνειςΤι βάρδια δουλεύει η Νάνσυ;
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Εγώ τελευταία την είδα απογευματινή στο ισόγειο δεξιά όπως μπαίνεις
Eternal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Υπόψιν την έχω πετύχει και 1 το βράδυ οπότε κάποιες φορές ίσως το τραβάει μεχρι πρωί
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ρε συ παλεύεται η Νάνσυ; Την είδα μια φορά και μου φάνηκε ότι παραείναι χοντρούλα
Παλεύεται ναι...αν σου αρέσουν οι juicy plus...τρεις φορές έχω περάσει πολύ καλά.
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
Δοκιμαστηκε η Πατριτσια απο Αγίου Πέτρου 7.
1.Αν και ειμαι πιο φαν των αδυνατων και σκιννυ την επελεξα γιατι ειχα ακουσει μονο θετικα σχολια.
2.Εμφανιση: ωραιο προσωπο,νεαρη κοντα στο 1,70,φτιαγμενα μεγαλα στηθη,λατινοαμερικανικα ωραια κλασικα οπισθια,μελαχρινη.
3.Στο δωματιο μπηκε με χαμογελο και καλη διαθεση (ισως γιατι πηγα αρκετα νωρις) και μου εβγαλε μια ωραια θηλυκοτητα με το στυλ της.Καταλαβα οτι θα περασω καλα.
4. Καποια απλα ελληνικα ειδα πως μιλαει.
5.Φιλια και ελαφρα γλυψιματα στο στηθος μου για αρχη.Η ιδια δεν δεχοταν στην αρχη φιλια αλλα στην πορεια αφεθηκε.Πιπα καλη.
6.Στα τεσσερα ωραια θεα μιας και ο καθρεφτης ειναι διπλα στο κρεβατι,ιεραποστολικα παλι καποια φιλια και αυτη απο πανω στο τελος με τα στηθη της να κουνιουνται...
7.Αν και δεν πηγα ¨φορτωμενος¨ θα ελεγα οτι με τελειωσε πιο γρηγορα απο οσο περιμενα...
8.Δεν βιαστηκε καπου και ειδα οτι εχει εμπειρια στο δωματιο.
9.Λογικα θα ξαναπροτιμηθει.
10.Στο σαλονι 3-4 ατομα για να δουν τις καινουργιες αφιξεις.Δεν προλαβα να δω καποια γιατι ηταν σε δωματιο.
1.Αν και ειμαι πιο φαν των αδυνατων και σκιννυ την επελεξα γιατι ειχα ακουσει μονο θετικα σχολια.
2.Εμφανιση: ωραιο προσωπο,νεαρη κοντα στο 1,70,φτιαγμενα μεγαλα στηθη,λατινοαμερικανικα ωραια κλασικα οπισθια,μελαχρινη.
3.Στο δωματιο μπηκε με χαμογελο και καλη διαθεση (ισως γιατι πηγα αρκετα νωρις) και μου εβγαλε μια ωραια θηλυκοτητα με το στυλ της.Καταλαβα οτι θα περασω καλα.
4. Καποια απλα ελληνικα ειδα πως μιλαει.
5.Φιλια και ελαφρα γλυψιματα στο στηθος μου για αρχη.Η ιδια δεν δεχοταν στην αρχη φιλια αλλα στην πορεια αφεθηκε.Πιπα καλη.
6.Στα τεσσερα ωραια θεα μιας και ο καθρεφτης ειναι διπλα στο κρεβατι,ιεραποστολικα παλι καποια φιλια και αυτη απο πανω στο τελος με τα στηθη της να κουνιουνται...
7.Αν και δεν πηγα ¨φορτωμενος¨ θα ελεγα οτι με τελειωσε πιο γρηγορα απο οσο περιμενα...
8.Δεν βιαστηκε καπου και ειδα οτι εχει εμπειρια στο δωματιο.
9.Λογικα θα ξαναπροτιμηθει.
10.Στο σαλονι 3-4 ατομα για να δουν τις καινουργιες αφιξεις.Δεν προλαβα να δω καποια γιατι ηταν σε δωματιο.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.671
- Πόντοι
- 41.129
καλημερα να ρωτησω στο κολωνου 15 βαθος δεξια βρισκω μια πολλυ αδυνατη με λιγο πεταχτα δοντια ,ξερουμε ονομα?
Αννα, τιμιο αλβανακι...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Παιδιά ξέρετε αν γύρισε η Μπάρμπορα;;;