Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (13 μέλη και 163 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ενώ του Λιοσίων 73 ειναι ολες τελειες συμφωνα με τους συναγωνιστες χαχα.
Πηρα μια εκει φαμπιανα τη λεγανε νομίζω, οκ τερμα παλτο, κατα καποιους συναγωνιστες βεβαια σιγουρα θα είναι αριστη.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ενώ του Λιοσίων 73 ειναι ολες τελειες συμφωνα με τους συναγωνιστες χαχα.
Πηρα μια εκει φαμπιανα τη λεγανε νομίζω, οκ τερμα παλτο, κατα καποιους συναγωνιστες βεβαια σιγουρα θα είναι αριστη.
εκεί μόνο η Μισέλ αξίζει που δυστυχώς έφυγε πατρίδα και θα επιστρέψει μετα τα Χριστούγεννα.. Η πλειοψηφία εκεί συμφωνώ δεν λέει άσε δε που τους τεκς3μηνες έχουν τρομερή έλλειψη από κορίτσια, όλο της ίδιες και της ίδιες έχουν

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.188
Πόντοι
17.576
εκεί μόνο η Μισέλ αξίζει που δυστυχώς έφυγε πατρίδα και θα επιστρέψει μετα τα Χριστούγεννα.. Η πλειοψηφία εκεί συμφωνώ δεν λέει άσε δε που τους τεκς3μηνες έχουν τρομερή έλλειψη από κορίτσια, όλο της ίδιες και της ίδιες έχουν
κατά την άποψη μου πλέων ούτε για βόλτα δεν αξίζει το εν λόγο ίδρυμα....

Επισκέπτης
:hi: :hi:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ :hi: :hi:

Σημερα στις 9 σκαω Πλ.Βικτ. με στοχο τα Φ86Β Αντζελα petite ή Φ84Β Συλβανα φιμε.
Κ τα 2 κλειστα :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Φ66ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν η ψηλη Ιωαννα ενω σε μια ωρα πιανει βαρδια η Μπιουτυ :afro:
Φ86ΠΑΝΩ η Μαρια η Μολδαβη,οπως με ενημερωσε ο κυριος τσατσος ομορφη ανοιχτοχρωμη κοπελιτσα με πολυ ωραια λαχταριστα 2με :tits: :tits2:
Πιπ+Φυλ κλειστο.Το Φακελ επιστρεφει την Πεμπτη το απογευμα :rockon: :smitten:οπως με ενημερωσε ο τσατσος στο Ρεμ20 παρουσιαζοντας μου την Πατριτσια την Βουλγαρα σκουροχρωμη milf.
Παλι καλα που δεν εσκασα το 20αρικο με το που ακουσα το ονομα νομιζοντας οτι ειναι το γνωστο τουμπανο,οχι βεβαια  πως η milf που ειδα δεν αξιζε το 20αρικο.
Ρεμ21ΑΝΩ ανοιχτο 21ΚΑΤΩ κλειστο.
Τα χα παρει με την ολη φαση με τα ονοματα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:με αποτελεσμα να ξεχασω να παω στο Αγ.Πετρου :headbang: :headbang:

Εφυγα αχυστος...φευ... :-( :-( :-(

Καλα να περνατε κ οταν ενημερωνετε για Πατριτσιες :kissass: :kissass2: :tits2: :tits:να αναφερετε κ την χωρα προελευσης :birdman: :birdman: :birdman: :woldman:
βραζιλοφερνει κι αυτη, συμπαθητικη ειναι.

Επισκέπτης
την κριτικη μου την κοψανε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αν θες να ευχαριστηθείς πραγματικές βυζάρες αληθινές.. πήγαινε στη Νάνσυ στο βέργας 3.. πιτσιρίκα χοντρούλα με καμπυλάρες...το τιμάει το 20άρι.

Ρε συ παλεύεται η Νάνσυ; Την είδα μια φορά και μου φάνηκε ότι παραείναι χοντρούλα

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ρε συ παλεύεται η Νάνσυ; Την είδα μια φορά και μου φάνηκε ότι παραείναι χοντρούλα
Καλημέρα αυτή η κοπέλα η Νανσυ στο Βεργας3 οντως είναι αρκετά κιλά μέχρι στιγμής όμως έχω μάθει τα καλύτερα πως μέσα στο δωμάτιο γίνεται μάχη και ότι είναι πολύ τίμια πάντως σε όσους αρέσουν οι ογκώδης κοπέλες είναι η σωστή επιλογή επίσης ξένους Ασιάτες Μογγόλους,Αφρικανούς δεν δέχεται και αυτό
το είδα ο ίδιος πρόσφατα η τσατσά έδιωξε κάτι περίεργους μελαμψους Αφγανούς only greek τους είπε.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Καλημέρα αυτή η κοπέλα η Νανσυ στο Βεργας3 οντως είναι αρκετά κιλά μέχρι στιγμής όμως έχω μάθει τα καλύτερα πως μέσα στο δωμάτιο γίνεται μάχη και ότι είναι πολύ τίμια πάντως σε όσους αρέσουν οι ογκώδης κοπέλες είναι η σωστή επιλογή επίσης ξένους Ασιάτες Μογγόλους,Αφρικανούς δεν δέχεται και αυτό
το είδα ο ίδιος πρόσφατα η τσατσά έδιωξε κάτι περίεργους μελαμψους Αφγανούς only greek τους είπε.
Τι βάρδια δουλεύει η Νάνσυ;

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Υπόψιν την έχω πετύχει και 1 το βράδυ οπότε κάποιες φορές ίσως το τραβάει μεχρι πρωί

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
καλημερα,
κανενα τραγανο-νοστιμο κουλουρακι στο Μεταξι για το βραδυ...20΄00-22΄00??
η
καμια γλυκια μιλφουλα με ελευθερο στ??
ευχαρηστω

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλημερα να ρωτησω στο κολωνου 15 βαθος δεξια βρισκω μια πολλυ αδυνατη με λιγο πεταχτα δοντια ,ξερουμε ονομα?

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Δοκιμαστηκε η Πατριτσια απο Αγίου Πέτρου 7.

1.Αν  και ειμαι πιο φαν των αδυνατων και σκιννυ την επελεξα γιατι ειχα ακουσει  μονο θετικα σχολια.
2.Εμφανιση: ωραιο προσωπο,νεαρη κοντα στο 1,70,φτιαγμενα μεγαλα στηθη,λατινοαμερικανικα ωραια κλασικα οπισθια,μελαχρινη.
3.Στο δωματιο μπηκε με χαμογελο και καλη διαθεση (ισως γιατι πηγα αρκετα νωρις) και  μου εβγαλε μια ωραια θηλυκοτητα με το στυλ της.Καταλαβα οτι θα περασω καλα.
4. Καποια απλα ελληνικα ειδα πως μιλαει.
5.Φιλια και  ελαφρα γλυψιματα στο στηθος μου για αρχη.Η ιδια δεν δεχοταν στην αρχη φιλια αλλα στην πορεια αφεθηκε.Πιπα καλη.
6.Στα τεσσερα ωραια θεα μιας και ο καθρεφτης ειναι διπλα στο κρεβατι,ιεραποστολικα παλι καποια φιλια και αυτη απο πανω στο τελος με τα στηθη της  να κουνιουνται...
7.Αν και δεν πηγα ¨φορτωμενος¨ θα ελεγα οτι με τελειωσε πιο γρηγορα απο οσο περιμενα...
8.Δεν βιαστηκε καπου και ειδα οτι εχει εμπειρια στο δωματιο.
9.Λογικα θα ξαναπροτιμηθει.
10.Στο σαλονι 3-4 ατομα για να δουν τις καινουργιες αφιξεις.Δεν προλαβα να δω καποια γιατι ηταν σε δωματιο.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Ψαχνω την κρυσταλια απο ιασωνος 46, 3 μερες πηγα και δεν την βρηκα !την εχει πετυχει κανενας?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παιδιά ξέρετε αν γύρισε η Μπάρμπορα;;;

• Like
Αντιδράσεις: ramada

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Στο κλασσικό Βέργας κάτω τα πρωίνα;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom