Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Παιδια η Μαρια απο ιασωνος 46Α κάνει deepthroat κ τετοια?ρωταω γτ ειδα 2 3 κριτικες της
Πηδιέται εξωμπουρδελιακώς σπίτι της μέσω Mamba Και με 50άρι.Να της δώσεις.Όχι να δώσει.Καλημέρα τι λες τώρα αυτό το Κτήνος η Τζούλια κάνει ραντεβού έξω!! Το μόνο ραντεβού που θα μπορούσε να πάει αυτή είναι σε κανένα Base grill στο Μπουρνάζι να τρώει τις σταυλισιες μπριζόλες σαν γατοκεφαλα έλεος πραγματικά που θα πάει αυτός ο κόσμος
Ευχαριστώ φίλε! Αλλά δεν νομίζω οριστικά αφού πάντα επιστρέφει ανά διαστήματα.Όχι φίλε μου, καμία σχέση.
Η καυλιούσκα αγνοείται .
Έχει χαθεί οριστικά :'(
Μακάρι. Αν την πετύχεις ενημέρωσε . Και εγώ θα ενημερώσω αν τη βρωΕυχαριστώ φίλε! Αλλά δεν νομίζω οριστικά αφού πάντα επιστρέφει ανά διαστήματα.
Εγω πριν πολλες μερες,ο κυριος τσατσος με ειχε ενημερωσει οτι θα ειναι μαζι μας στις 5/3 οταν κ επιστρεφει απο την πατριδα της...καποιος μύστης εδώ στο thread είχε γράψει ότι θα επιστρέψει αρχές Μαρτίου
μοντελοαλυσιδα και μοντελοαλυσιδα.. Σιγά μην είναι και ο οίκος της βικτόρια σίκρετ :Sμοντελοαλυσιδα
Λοιπόν επειδή το σκηνικό που περιγράφεις έγινε περίπου μεταξύ 19:30-20:00 την ώρα εκείνη είχα πληρώσει και περίμενα στο δωμάτιο κάμποση ώρα να έρθει η καινούργια κοπέλα έτσι ακριβώς έγινε η Ειρήνη την φωναξε δύο φορές και ζήτησε παραπάνω φράγκα από τον τύπο που ήταν στο δωμάτιο πέρασα μόνο γιατί η κοπέλα είναι καινούργια δηλαδή όχι επαγγελματίας τρίτη μέρα στη δουλειά στο σώμα που κρύβει καλά με το φόρεμα είναι καπως χοντρουλα έχει κοιλιά μπούτια αλλά αρκετά καλά κατανεμημένα τα παραπάνω κιλά στο σώμα ομοιόμορφα είναι νέα άπειρη με πολύ καλή διάθεση υπομονή η όλη φάση ήταν κάπως παράξενη αλλά καλά πέρασα αφού όπως είπα η κοπέλα τώρα μαθαίνει και στο πρόσωπο είναι όμορφηΤελικά πάλι καλά που έχουμε Κ κανα στανταρακι Κ ρίχνουμε Κανα πουτσο της προκοπής.. και στανταρακια για μένα είναι αυτές που Κάθονται Κ τον τρώνε χωρίς μα Κ μου , χωρις είναι μεγάλος με πονάς ,χωρις τελείωνε Κ τα σχετικά..Κ για μένα αυτή τη στιγμή είναι δυο.. ρακελ από Ρεμούνδου Κ νανσυ από μοντελοαλυσιδα..από μια σύντομη βολτούλα σήμερα σε στούντιο Κ μπουρδελα τελικά κατέληξα ρακελ.. τι να κάνω;; Η μια πιο φωλα από την άλλη.. ειδικά η ντορυ Κ η σαμανθα από θησεως 40.. από πάνω μέχρι κάτω ψεύτικες..Ε όχι ρε φίλε να δώσω πενηντάρικο για να πιάνω πλαστικά Κ να θέλουν να με ξεπεταξουν κιόλας.. πάλι καλά που δεν μπήκα.. το φωλοενστικτο μου βάρεσε κόκκινο.. άλλο καραμπαζο αυτή η κοντή στο Φιλιππίδου κάτω σονια νομίζω;; Δλδ πληρωνουν για να γαμησουν αυτό το απολιφαδι;; Κοντή καχεκτική ακωλη με σάπια δόντια ρε μλκ;; Έλεος!!στη φυλής το απόγευμα οι κλασικές πια ξεπερασμένες πουτάνες όλο τα ίδια Κ τα ίδια.. Α!! Είδα Κ αυτή τη καινουρια τη Μαριάνα από Ρεμούνδου όροφο.. μάγκες μάπα το καρπούζι!! Περίμενα κανα 10 λεπτό για να βγει μια φαλαινιτσα.. Κ δεν ήταν Κ όμορφη .. από μέσα φωνάζανε Κ η τσατσα Κ η άλλη η πουτανα η ειρηνη η Μιλφ με το μαύρο καρέ μαλλί άντε τελείωνε τι γίνετε;; Παντρεύτηκες;; Ότι να ναι..δλδ ήταν στραβό το κλίμα το γαμησατε κιόλας .. μετά να μην κλαίγεστε αν δεν έχετε δουλειά με τα μπάζα που φέρνετε Κ με τέτοιες συμπεριφορές ...επίσης να μην ξεχάσω να πω ότι η ρακελ δεν κάνει πια ελεύθερο τσιμπουκι.. Κ άκουσον άκουσον μου ζήτησαν 40€ για παρτουζα όχι το κλασσικο 30αρι .. φυσικά πήραν τα αρχιδια μου όποτε τους καυλωσει Βαράνε..
ακριβώς όπως τα γράφεις, συμφωνώΤζοάννα από Φιλιππιδου 11 όροφος.
3η φορά μαζί της σήμερα. Οφείλω να πω ότι και στις 3 συνευρέσεις μας ήταν το ίδιο άψογη.
Πολύ ωραία κοπέλα με βάσει το γούστο μου, με πολύ καλό σέρβις. Σπάνιος συνδυασμός σήμερα να τον βρεις.
Πολύ καλή πίπα, ωραία στησιματα, συμμετοχή και με άνεση χρόνου σε ένα πολύ καθαρό μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά στούντιο του Γκαζιού.
Προσυπογράφω!Τζοάννα από Φιλιππιδου 11 όροφος.
3η φορά μαζί της σήμερα. Οφείλω να πω ότι και στις 3 συνευρέσεις μας ήταν το ίδιο άψογη.
Πολύ ωραία κοπέλα με βάσει το γούστο μου, με πολύ καλό σέρβις. Σπάνιος συνδυασμός σήμερα να τον βρεις.
Πολύ καλή πίπα, ωραία στησιματα, συμμετοχή και με άνεση χρόνου σε ένα πολύ καθαρό μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά στούντιο του Γκαζιού.
η τζοανα ειναι εγγυησηΠροσυπογράφω!
περασα το μεσημερι κ την ειδα,ψηλη κοπελα με χρωμα σοκολατι,ωραιο στηθος κ μολις γυρναει....ολα τα λεφτα, ο κωλος της,τετοιο τουρλοτο κωλο δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!κ γνησια λατινα.την εχει δοκιμασει καποιος?Κεραμεικού 15Β δουλεύει μια λατίνα απο Βενεζουέλα 2η βαρδια,ονομα δεν θυμαμαι...δεν εχω ξαναδει τετοιο κωλο παίδες.