Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (42 μέλη και 297 επισκέπτες)

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Παιδια η Μαρια απο ιασωνος 46Α κάνει deepthroat κ τετοια?ρωταω γτ ειδα 2 3 κριτικες της

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Τσαμπα ψάχνετε τη Βερόνικα, τη μελαχρινή μουναρα που είχε κάνει γκεστ εμφανίσεις στο Φωκαίας 25. Το μωρό είχε δηλώσει ότι θα φύγει εξωτερικό να κάνει στροφή καριέρας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Καλημέρα τι λες τώρα αυτό το Κτήνος η Τζούλια κάνει ραντεβού έξω!! Το μόνο ραντεβού που θα μπορούσε να πάει αυτή είναι σε κανένα Base grill στο Μπουρνάζι να τρώει τις σταυλισιες μπριζόλες σαν γατοκεφαλα έλεος πραγματικά που θα πάει αυτός ο κόσμος
Πηδιέται εξωμπουρδελιακώς σπίτι της μέσω Mamba Και με 50άρι.Να της δώσεις.Όχι να δώσει.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εχει κανεις ενημερωση αν δουλευε σημερε η Αρινα απο Φυλής 72 σημερα?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.552
Πόντοι
4.646

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Τζοάννα από Φιλιππιδου 11 όροφος.
3η φορά μαζί της σήμερα. Οφείλω να πω ότι και στις 3 συνευρέσεις μας ήταν το ίδιο άψογη.
Πολύ ωραία κοπέλα με βάσει το γούστο μου, με πολύ καλό σέρβις. Σπάνιος συνδυασμός σήμερα να τον βρεις.
Πολύ καλή πίπα, ωραία στησιματα, συμμετοχή και με άνεση χρόνου σε ένα πολύ καθαρό μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά στούντιο του Γκαζιού.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
καποιος μύστης εδώ στο thread είχε γράψει ότι θα επιστρέψει αρχές Μαρτίου
Εγω πριν πολλες μερες,ο κυριος τσατσος με ειχε ενημερωσει οτι θα ειναι μαζι μας στις 5/3 οταν κ επιστρεφει απο την πατριδα της...

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Πιπινου φίλε η Καίτη που ψάχνεις απόγευμα με ολγα θωρηκτό παρέα

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Τελικά πάλι καλά που έχουμε Κ κανα στανταρακι Κ ρίχνουμε Κανα πουτσο της προκοπής.. και στανταρακια για μένα είναι αυτές που Κάθονται Κ τον τρώνε χωρίς μα Κ μου , χωρις είναι μεγάλος με πονάς ,χωρις τελείωνε Κ τα σχετικά..Κ για μένα αυτή τη στιγμή είναι δυο.. ρακελ από Ρεμούνδου Κ νανσυ από μοντελοαλυσιδα..από μια σύντομη βολτούλα σήμερα σε στούντιο Κ μπουρδελα τελικά κατέληξα ρακελ.. τι να κάνω;; Η μια πιο φωλα από την άλλη.. ειδικά η ντορυ Κ η σαμανθα από θησεως 40.. από πάνω μέχρι κάτω ψεύτικες..Ε όχι ρε φίλε να δώσω πενηντάρικο για να πιάνω πλαστικά Κ να θέλουν να με ξεπεταξουν κιόλας.. πάλι καλά που δεν μπήκα.. το φωλοενστικτο μου βάρεσε κόκκινο.. άλλο καραμπαζο αυτή η κοντή στο Φιλιππίδου κάτω σονια νομίζω;; Δλδ πληρωνουν για να γαμησουν αυτό το απολιφαδι;; Κοντή καχεκτική ακωλη με σάπια δόντια ρε μλκ;; Έλεος!!στη φυλής το απόγευμα οι κλασικές πια ξεπερασμένες πουτάνες όλο τα ίδια Κ τα ίδια.. Α!! Είδα Κ αυτή τη καινουρια τη Μαριάνα από Ρεμούνδου όροφο.. μάγκες μάπα το καρπούζι!! Περίμενα κανα 10 λεπτό για να βγει μια φαλαινιτσα.. Κ δεν ήταν Κ όμορφη .. από μέσα φωνάζανε Κ η τσατσα Κ η άλλη η πουτανα η ειρηνη η Μιλφ με το μαύρο καρέ μαλλί άντε τελείωνε τι γίνετε;; Παντρεύτηκες;; Ότι να ναι..δλδ ήταν στραβό το κλίμα το γαμησατε κιόλας .. μετά να μην κλαίγεστε αν δεν έχετε δουλειά με τα μπάζα που φέρνετε Κ με τέτοιες συμπεριφορές ...επίσης να μην ξεχάσω να πω ότι η ρακελ δεν κάνει πια ελεύθερο τσιμπουκι.. Κ άκουσον άκουσον μου ζήτησαν 40€ για παρτουζα όχι το κλασσικο 30αρι .. φυσικά πήραν τα αρχιδια μου όποτε τους καυλωσει Βαράνε..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Τελικά πάλι καλά που έχουμε Κ κανα στανταρακι Κ ρίχνουμε Κανα πουτσο της προκοπής.. και στανταρακια για μένα είναι αυτές που Κάθονται Κ τον τρώνε χωρίς μα Κ μου , χωρις είναι μεγάλος με πονάς ,χωρις τελείωνε Κ τα σχετικά..Κ για μένα αυτή τη στιγμή είναι δυο.. ρακελ από Ρεμούνδου Κ νανσυ από μοντελοαλυσιδα..από μια σύντομη βολτούλα σήμερα σε στούντιο Κ μπουρδελα τελικά κατέληξα ρακελ.. τι να κάνω;; Η μια πιο φωλα από την άλλη.. ειδικά η ντορυ Κ η σαμανθα από θησεως 40.. από πάνω μέχρι κάτω ψεύτικες..Ε όχι ρε φίλε να δώσω πενηντάρικο για να πιάνω πλαστικά Κ να θέλουν να με ξεπεταξουν κιόλας.. πάλι καλά που δεν μπήκα.. το φωλοενστικτο μου βάρεσε κόκκινο.. άλλο καραμπαζο αυτή η κοντή στο Φιλιππίδου κάτω σονια νομίζω;; Δλδ πληρωνουν για να γαμησουν αυτό το απολιφαδι;; Κοντή καχεκτική ακωλη με σάπια δόντια ρε μλκ;; Έλεος!!στη φυλής το απόγευμα οι κλασικές πια ξεπερασμένες πουτάνες όλο τα ίδια Κ τα ίδια.. Α!! Είδα Κ αυτή τη καινουρια τη Μαριάνα από Ρεμούνδου όροφο.. μάγκες μάπα το καρπούζι!! Περίμενα κανα 10 λεπτό για να βγει μια φαλαινιτσα.. Κ δεν ήταν Κ όμορφη .. από μέσα φωνάζανε Κ η τσατσα Κ η άλλη η πουτανα η ειρηνη η Μιλφ με το μαύρο καρέ μαλλί άντε τελείωνε τι γίνετε;; Παντρεύτηκες;; Ότι να ναι..δλδ ήταν στραβό το κλίμα το γαμησατε κιόλας .. μετά να μην κλαίγεστε αν δεν έχετε δουλειά με τα μπάζα που φέρνετε Κ με τέτοιες συμπεριφορές ...επίσης να μην ξεχάσω να πω ότι η ρακελ δεν κάνει πια ελεύθερο τσιμπουκι.. Κ άκουσον άκουσον μου ζήτησαν 40€ για παρτουζα όχι το κλασσικο 30αρι .. φυσικά πήραν τα αρχιδια μου όποτε τους καυλωσει Βαράνε..
Λοιπόν επειδή το σκηνικό που περιγράφεις έγινε περίπου μεταξύ 19:30-20:00 την ώρα εκείνη είχα πληρώσει και περίμενα στο δωμάτιο κάμποση ώρα να έρθει η καινούργια κοπέλα έτσι ακριβώς έγινε η Ειρήνη την φωναξε δύο φορές και ζήτησε παραπάνω φράγκα από τον τύπο που ήταν στο δωμάτιο πέρασα μόνο γιατί η κοπέλα είναι καινούργια δηλαδή όχι επαγγελματίας τρίτη μέρα στη δουλειά στο σώμα που κρύβει καλά με το φόρεμα είναι καπως χοντρουλα έχει κοιλιά μπούτια αλλά αρκετά καλά κατανεμημένα τα παραπάνω κιλά στο σώμα ομοιόμορφα είναι νέα άπειρη με πολύ καλή διάθεση υπομονή η όλη φάση ήταν κάπως παράξενη αλλά καλά πέρασα αφού όπως είπα η κοπέλα τώρα μαθαίνει και στο πρόσωπο είναι όμορφη

Συμφωνώ στις παρατηρήσεις σου για τα άλλα μαγαζιά που πηγες

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Στοχευμένη καταδρομική σε μερικές πουτανες για τις οποίες έχουν γραφτεί καλά λόγια. :headbaning1:
Αυτό που αντίκρισαν οι οφθαλμοί μου ήταν κατώτερο των προσδοκιών :thubsdown:

Ας μιλήσουμε με ονόματα:

Δίδυμου 22 Στέλλα και Αγγέλα. Η πρώτη πέρα από την γλυκιά πονηροφατσα δεν έχει κάτι φοβερό πάνω της. 5/10
Καλά για την άλλη δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από το ότι εμφανισιακά ανήκει στο Μεταξουργείο :vomit: 3/10

Κωνσταντινουπόλεως 206 η Μαριλη.
Καστανή με καλό βυζι, μέτριο σώμα και πρόσωπο, αλλά Α-Κ-Ω-Λ-Η!!!! :headbang: 5/10

Ιωαννίνων 3 όροφο η Ελένη. Εμφανισιακά μέτρια σε όλα. 5/10
Ο κωλος της μπορεί να πει κάποιος ότι είναι κάτι που σε τραβάει αλλά όχι κάτι φοβερό. Όπως είπε και ο οξαποδω είναι μία γυναίκα της διπλανής πόρτας. Τελικά πήγα με αυτήν και πέρασα καλά παρά την κούραση. Κάνει απλό πρόγραμμα και προωκτικο για τους μερακλήδες. :S
Στο δωμάτιο κάνει προκαταρκτικά για αρκετή ώρα με εφέ τα οποία δεν με χάλασαν. Κάναμε πολλές στάσεις, αλλά σε στάση cowgirl και στα 4 ποναγε πολύ. Έτσι την γάμησα πάρα πολύ ώρα ιεραποστολικά με διάφορες παραλλαγές. Ενώ στην αρχή μπαίνει να γαμηθει τυπικά πλην τίμια στην πορεία υγραθηκε, επεζε το μουνι της και βογγουσε δυνατά :headbaning1:. Έγινε πιο θερμή, μου έδινε φιλιά (πλην στόματος) με εσφιγγε δυνατά και επεζε με τα μαλλιά μου. Επειδή δεν έχυνα λόγω κούρασης έχυσα πάνω στο μπούτι της  :S ενώ ταυτόχρονα είχα το δάχτυλο μου στο μουνι της.
Όταν τελειώσαμε μου είπε παιχνιδιάρικα "κανονικά έπρεπε να φύγω, αλλά επειδή φαίνεσαι καλό παιδί έκατσα παραπάνω"
"Ναι φαίνομαι..." της απάντησα.

Στο δωμάτιο έκατσα 25 λεπτά!!! , ενώ μου είπε ότι με 20 ευρώ κάθεται 12-13 λεπτά ή 15 αν είμαι πελάτης.
Προσωπικά δεν θα την ξαναπάρω, γιατί ήταν ένα γαμηση που θα ξεχαστεί γρήγορα (βασικά ήδη ξεχάστηκε).

Με λίγα λόγια η Έλενα είναι μία ΤΊΜΙΑ πουτανα στο απλό πρόγραμμα πάντα. Αν είσαι καλός μαζί της θα καθίσει παραπάνω. Στα αρνητικά το ότι δεν είναι για gfe ούτε για άγρια γαμησια. Αν θέλει κάποιος και τα 2 να πάει στο Ιωαννίνων 5 όπου θα τα βρει από την Άννα ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΗ :woldman:.
Btw η Άννα είναι τεκνατζου που γουστάρει να στραγγίζει μικρά αγόρια  :pipa2: :pipa1: :2on1: :fuck1:, οπότε αν σας αρέσει (και όπως είπαμε δεν είναι κουρασμένη) ορμηξτε  :takethis: :takethis: :takethis:

Καλά γαμησια και καλό βράδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.471
Πόντοι
46.232
3η φορά μαζί της σήμερα. Οφείλω να πω ότι και στις 3 συνευρέσεις μας ήταν το ίδιο άψογη.
Πολύ ωραία κοπέλα με βάσει το γούστο μου, με πολύ καλό σέρβις. Σπάνιος συνδυασμός σήμερα να τον βρεις.
Πολύ καλή πίπα, ωραία στησιματα, συμμετοχή και με άνεση χρόνου σε ένα πολύ καθαρό μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά στούντιο του Γκαζιού.
ακριβώς όπως τα γράφεις, συμφωνώ

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
αποψε θα ειναι η Ειρηνη στο φωκαιας 7 τριτη βαρδια ξερει καποιος;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Προσυπογράφω!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Κεραμεικού 15Β δουλεύει μια λατίνα απο Βενεζουέλα 2η βαρδια,ονομα δεν θυμαμαι...δεν εχω ξαναδει τετοιο κωλο παίδες. :kissass:
περασα το μεσημερι κ την ειδα,ψηλη κοπελα με χρωμα σοκολατι,ωραιο στηθος κ μολις γυρναει....ολα τα λεφτα, ο κωλος της,τετοιο τουρλοτο κωλο δεν εχω ξαναδει!!!!!!!!!!κ γνησια λατινα.την εχει δοκιμασει καποιος?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom