Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα πλέον για καλό τσιμπούκι;; Όλο και κάποια κοπέλα θα την τιμάει ακόμα τη φανέλα... (Φυλής ή Μεταξουργείο)
Ο συναγωνιστής ramada έχει δίκιο.Κάποτε τα δίναμε γιατί υπήρχαν πιο καλά γκομενάκια και ήταν πιο καθαρή η φάση.Πλέον βλέπουμε σαυρόνια,χιλιογαμημένες (εννοώ απο εμάς,σε σημείο να τις έχουμε βαρεθεί),γριές,ξεπέτες ή κοπέλες στα όρια της εξάντλησης,όπως η κοπέλα που αναφέρεται παραπάνω.Το μονο που λείπει είναι η κατρουλίλα του Μεταξουργείου,η οποία έρχεται σιγά σιγά και στη Φυλής.Ξεπεσμός φίλοι μου.Αυτές οι γριές που υπάρχουν,όπως και οι χοντρές και κακοφτιαγμένες,κάποτε θα μας παρακάλαγαν να τις πηδήξουμε τσάμπα και με τις γριές να στάζουν και κανένα φραγκάκι.Πλέον απαιτούν να τις πληρώσεις κιόλας.Πληρώνετε την Τζούλια την χοντρή στο Δ27!!!Ξαναλέω,πληρώνετε την Τζουλια τη χοντρή στο Δ27,η οποία κάνει και έξω ραντεβουδάκια με 50€ το πήδημα.Κάποιοι έκαναν ντίβα τον μπογο,που για κανένα δεκάρικο οκ,το σκέφτεσαι αν έκανε και καλό σεξ.Αλλά δίνουμε 20 και δεν ευχαριστιόμαστε ούτε το βασικό πήδημα.Και μετά πάνε οι πιρφοροι γαμπρούληδες και της σκάνε 50€ για τις ίδιες και χειρότερες υπηρεσίες.Πλέον πιστεύω ότι και τα 20 είναι πολλά για την πλειοψηφία των οίκων και στην Φυλής.Φτάσαμε ακομα σε σημείο να έχουμε σιχαθεί να πηδάμε στανταράκια,γιατί πλέον κοντεύουμε να κάνουμε και δεσμό.Χρειάζεται ανανέωση όλος ο τόπος στην φυλής άμεσα.Και όχι ανανέωση φέρνοντας παλτά και σιχαμένες γριές απο Μεταξουργείο...
Παρέλασαν και στην Ιάσωνος οι καρναβαλιστές;ημουν κι εγω εκει. δεν καταλαβα οτι ηταν χομο η εκδηλωση
Και αποσμητικο επίσης!!Να βάζεις make up στην ψωλή σου τύπε.
Λοιπόν Κολωνου15 στο βάθος στα δύο καινουργια αριστερά δούλευει τώρα μια νεαρή κοπέλα 20χρονη μελαμψή πολύ όμορφη Χριστίνα την λένε πάρα πολύ καλή
καλησπερα. ξερουμε αν εχει επιστρεψει καπου η παλια καιτη που ταν στο πιπινου 118?
Αν περάσεις από Βικτώρια ρίξε μια ενημέρωση ποιο μωρό ψήνει τώρα στο Καλαμάκι της κυρά ΣοφίαςΤυπάρες μου φεύγω τώρα αμέσως για τα πηδηχτήρια!!!
Έχω να γαμήσω μια βδομάδα...200 τόνοι σπέρμα εγκλωβισμένοι στα αρχείδια μου....μου τρυπάνε το μυαλό και κάνουν την ζωή μου κόλαση!
#Πάω να τα αδειάσω σε κανά ωραίο ρωσιδάκι και να χαλαρώσω μετά! :smoking:
Καλημέρα τι λες τώρα αυτό το Κτήνος η Τζούλια κάνει ραντεβού έξω!! Το μόνο ραντεβού που θα μπορούσε να πάει αυτή είναι σε κανένα Base grill στο Μπουρνάζι να τρώει τις σταυλισιες μπριζόλες σαν γατοκεφαλα έλεος πραγματικά που θα πάει αυτός ο κόσμοςΞαναλέω,πληρώνετε την Τζουλια τη χοντρή στο Δ27,η οποία κάνει και έξω ραντεβουδάκια με 50€ το πήδημα.Κάποιοι έκαναν ντίβα τον μπογο,που για κανένα δεκάρικο οκ,το σκέφτεσαι αν έκανε και καλό σεξ.
Ακριβώς μιλάμε η κοπελίτσα που ήταν χτες απογευμα στο Κολωνου15 βάθος αριστερά αστέρι πουθενά δεν θα βρεις τέτοιο κομμάτιβραζιλιάνικο χρώμα?
Καλημέρα τι λες τώρα αυτό το Κτήνος η Τζούλια κάνει ραντεβού έξω!! Το μόνο ραντεβού που θα μπορούσε να πάει αυτή είναι σε κανένα Base grill στο Μπουρνάζι να τρώει τις σταυλισιες μπριζόλες σαν γατοκεφαλα έλεος πραγματικά που θα πάει αυτός ο κόσμος
Ακριβώς μιλάμε η κοπελίτσα που ήταν χτες απογευμα στο Κολωνου15 βάθος αριστερά αστέρι πουθενά δεν θα βρεις τέτοιο κομμάτι
καλησπερα. ξερουμε αν εχει επιστρεψει καπου η παλια καιτη που ταν στο πιπινου 118?
απο που ειναι?βραζιλιάνικο χρώμα?
Τελειωσε εκεινη απο τα σπιτακια της ηδονης.Εφτιαξε οτι ηθελε και γυρισε σπιτι στα παιδακια της.Τερμα τα μπουρδελα.
Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα πλέον για καλό τσιμπούκι;; Όλο και κάποια κοπέλα θα την τιμάει ακόμα τη φανέλα... (Φυλής ή Μεταξουργείο)
καποιος μύστης εδώ στο thread είχε γράψει ότι θα επιστρέψει αρχές ΜαρτίουΚαλησπέρα
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η μουναροπιπινα Σονια απο φυλής;;
Πέρασα 2-3 φορές κ δεν τη βρήκα