msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Αμφιταλαντεύομαι από το πρωί ρεεέεεεε γαμώτο να κατέβω ή όχι {τρίτη βραδινή} Μεταξουργείο ή τσάμπα θα φάω το κρύο..
Κλεινω τον Η.Υ κ κατεβαινω με λεωφ κ μετρο στο Ρεμ21 για τη ΜπιανκαΑμφιταλαντεύομαι από το πρωί ρεεέεεεε γαμώτο να κατέβω ή όχι {τρίτη βραδινή} Μεταξουργείο ή τσάμπα θα φάω το κρύο..
Την Αντριάννα την έχω γαμήσει πάρα πολλές φορές. Στην αρχή ήταν πολύ καλή. Την έκανες ότι ήθελες, χωρίς να διαμαρτύρεται, έγλυφε αρχίδια και μοίραζε φουλ γλωσσόφιλα. Εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον, έχει αλλάξει η συμπεριφορά της. Είναι μόνιμα στραβωμένη, αποφεύγει τα πολλά φιλιά, δεν γλύφει αρχίδια και κοιτά να σε ξεπετάξει. Την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της, ενώ ήμουν υπερ-καυλωμένος, αυτή άρχισε να χαϊδεύει αισθησιακά το καυλί μου, με τα νύχια της, για να με τελειώσει γρήγορα. Για να εκδικηθώ την κουτοπονηριά της, μόλις τον έβαλε στο στόμα, την έχυσα μέσα. Δεν είπε τίποτα, παρά τα έφτυσε, γύρω από την περιοχή του καυλιού. Από τότε, δεν ξαναπάτησα στο μπουρδέλο της.
Όσον αφορά την Κλεοπάτρα, της Φωκαίας, την είδα την περασμένη εβδομάδα. Η κοπέλα "βρωμάει" φόλα, από χιλιόμετρα.
τώρα live
Σμύρνης ... σταθερή αξία
Αυτή η Αλβανίδα, επειδή ποτέ δεν μου άρεσε και όποτε τη βλέπω αποφεύγω να τη γαμήσω, μια μέρα με αποκάλεσε μαλάκα, πούστη και αγάμητο. :SΗ αντριανα απο χωματιανου ειναι δωρο να τη γαμας στη φυλης απορω πως δν την εχω παρει τόσο καιρό κ δν την ειχα δει..τι πατοςςς τι κορμι αφού εφυγα κ σκέφτηκα να ξαναπερασω μετα απο 10 λεπτα να την ξαναπαρω!
Ηρωες οσοι κανουν τσαρκες με τετοιο κρυο,βροχη και αερα στους ''κοκκινους'' δρομους της Αθηνας
xaxaxaΑυτή η Αλβανίδα, επειδή ποτέ δεν μου άρεσε και όποτε τη βλέπω αποφεύγω να τη γαμήσω, μια μέρα με αποκάλεσε μαλάκα, πούστη και αγάμητο. :S
Ξερουμε ηλικια στο περιπου;Η αντριανα απο χωματιανου ειναι δωρο να τη γαμας στη φυλης απορω πως δν την εχω παρει τόσο καιρό κ δν την ειχα δει..τι πατοςςς τι κορμι αφού εφυγα κ σκέφτηκα να ξαναπερασω μετα απο 10 λεπτα να την ξαναπαρω!
Η αντριανα απο χωματιανου ειναι δωρο να τη γαμας στη φυλης απορω πως δν την εχω παρει τόσο καιρό κ δν την ειχα δει..τι πατοςςς τι κορμι αφού εφυγα κ σκέφτηκα να ξαναπερασω μετα απο 10 λεπτα να την ξαναπαρω!
Είναι δυνατόν να μη σαρεσει η αντριανα ρε τυπε μου..οσο για σενα red την κοβω γύρω στα 26 27 εκει..(μ)εθυστικο κορμί απόλυτος βασιλικος κωλος!θυμισε τατιανα λίγο στο κορμί