Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (5 μέλη και 130 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Παλιότερα, είχε γράψει κάποιος για ένα κρυφό μπουρδέλο στο Μεταξουργείο, σε σπίτι, με Κινέζες, αλλά που πηγαίνανε μόνο Κινέζοι. Στάνταρ θα υπάρχει κάτι. Αλλά πρέπει να υπάρχει κονέ με Κινέζο..

Κι εγώ το πιστεύω αυτό.
Σίγουρα κάπου θα υπάρχει "χωμένο" κάποιο τσαρδί με σχιστομάτικα!
Απλά όπως αναφέρεις πολύ ορθά πρέπει να έχεις "κονέ" από μέσα..!

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Μακρυά από αυτή. Θα φας φόλα.  Υπάρχουν πολύ καλύτερες.

Δώσε αν μπορείς καμία επιλογή για πίσω κίνηση για τέτοια ώρα που να αξίζει πιο πολύ! Το ανάσκελο μου αρέσει, αλλά αν είναι να παίζω κορώνα γράμματα για τη ν ψυχολογική κατάστασή της, καλύτερα αλλού.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Δώσε αν μπορείς καμία επιλογή για πίσω κίνηση για τέτοια ώρα που να αξίζει πιο πολύ! Το ανάσκελο μου αρέσει, αλλά αν είναι να παίζω κορώνα γράμματα για τη ν ψυχολογική κατάστασή της, καλύτερα αλλού.
Θα σου πρότεινα καποια Ελληνοουκρανεζα, Χριστίνα.  Σε ένα υπογειο που κατεβαίνεις δυο σκαλακια. Φωκαίας και Αχαρνών γωνία.

• Like
Αντιδράσεις: 25th

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Η Χριστίνα είναι στο Φώκαιας 27 υπόγειο και πολύ τίμια.Τον τρώει από κωλο κανονικά και κάνει καλή πίπα.
Το σημαντικότερο , παντα με καλή διάθεση.
Τώρα θα είναι εκεί, δουλεύει 2η βάρδια

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ρε σεις ξέρετε Ηρα από Κολωνου 30 τι ώρες δουλεύει? Πήγα σήμερα με τη βρόχα και δεν ήταν εκεί! Δουλεύει βασικά τα πρωινά. Εχει γούστο να την έκανε!  :cussing: :helpsos: :headbang:

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Η Χριστίνα είναι στο Φώκαιας 27 υπόγειο και πολύ τίμια.Τον τρώει από κωλο κανονικά και κάνει καλή πίπα.
Το σημαντικότερο , παντα με καλή διάθεση.
Τώρα θα είναι εκεί, δουλεύει 2η βάρδια

Ρεπό απόψε. Τζίφος

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Ευχαριστώ πολύ πάντως παίδες! Να είστε καλά για την άμεση ενημέρωση!

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Είσαι άτυχος φίλε μου, ελπίζω να βρεις κάτι καλό

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τώρα Κολωνού 53 Ελένη Ρωσίδα προ μιλφ, αδύνατη με ωραία κωλάρα. Γλωσσόφιλα, δεν βιάζεται, έγλυφε παθιασμένα τα μπαλάκια μου και έτριβε το πρόσωπο της πάνω σε αυτά, κάνει πολύ καλή βαθιά πίπα και δεν κατέβηκε από πάνω μου μέχρι να μου πέσει τελείως. Μιλάμε για περιπτωσάρα και εμφανησιμη  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Τώρα Κολωνού 53 Ελένη Ρωσίδα προ μιλφ, αδύνατη με ωραία κωλάρα. Γλωσσόφιλα, δεν βιάζεται, έγλυφε παθιασμένα τα μπαλάκια μου και έτριβε το πρόσωπο της πάνω σε αυτά, κάνει πολύ καλή βαθιά πίπα και δεν κατέβηκε από πάνω μου μέχρι να μου πέσει τελείως. Μιλάμε για περιπτωσάρα και εμφανησιμη  :rockon:
πολύ σωστός όπως τα λες, χαίρεσαι και τα χρυσά δοντάκια της

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Επίσης δοκίμασα και την Ελένη ή Χέλεν όπως μου είπε στο Κολωνού 30 όροφο με 15 ευρώ. Ωραίο κορμί  η πιτσιρίκα με μαλλί Κλεοπάτρας. Εντάξει κολυμπούσα στην κρέμα και ήταν σαν να πηδάω έπιπλο. Απλά ωραία εμφάνιση σε υπεραπλό πρόγραμμα.

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Τελικά πήγα Τροφωνίου 11 ισόγειο. Ήταν η τελευταία πόρτα που θα άνοιγα πριν φύγω άπρακτος.
Κοπελίτσα όχι μανούλι, αλλά πανέμορφο 3άρι στήθος, με κώλο στο πρόγραμμα. 23ων ετών δηλώνει Μολδαβή. Θα είναι κει μέχρι τις 7. Λίγη κουβέντα και αγώνα μετά όπου προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομά της, που τελικά μου ξαναείπε και ξαναξέχασα σα χρυσόψαρο. Νομίζω Νικόλ.
Πήγα για κώλο αλλά δεν άντεξα και εκπυρσοκρότησε το όπλο.  :huh: Έβαλε ελάχιστη κρέμα και πήγε να τον πάρει ιεραποστολικά, χωρίς να κλέβει το κορίτσι ενώ θα ήμουν ο πρώτος της για κώλο απόψε, αλλά συνέβη το μοιραίο γαμώτο,μετά από 5' αγώνα. Έπεσα στη μάχη σαν κοκοράκι...  :embarrased:
Θα ξαναπάω, τα άξιζε τα 20 για εμένα.
Θα τα περάσω μάλλον και σχεδόν copy paste ως κριτική.
Η υπόλοιπη οδός ήταν άσ'τα να πάνε από θείες, παραδοσιακά.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Τελικα κατέληξα να περάσω με την Φοράδα Αλινα Διδυμου16 επιλογή που δεν είναι για 20€ αλλά το σώμα της και όλη αυτή η μάζα προσφέρεται για πάλη υποταγής Λαβες την βουτάς την βάζεις κάτω και ξεδινεις πραγματικά σαν να πέφτεις μες την πλυμνη βέβαια χρειάζεται αρκετή ενέργεια.
Καλό βράδυ

Φιλε ετσι ειναι οπως τα λες για 20 δεν ειναι αλλα για καποιο λογο με καυλωσε και εχω παει 2 φορες μαζι της. Αλλα δε ψηνομαι να ξαναπαω για το λογο τελειωνω γρηγορα μαζι της και την τελευταια φορα ακουγα απο εξω πριν μπει μεσα σε εμενα, κατι σαν να θελει να ριξει ροχαλα δεν ξερω απο τσιγαρο αν ηταν η απο φλεμματα λογω κρυωματος η κατι αλλο. Να τη φιλησω ουτε καν βεβαια, μονο τα βυζια της εφαγα καλα. Παντως το καυλι το παιζει αρκετη ωρα με το χερι ρε φιλε απο την ωρα που θα βρεθειτε ορθιοι μεχρι να σε βαλει κατω για πιτα. Οποτε να γιατι με τελειωσε γρηγορα συν το κρυο που ηταν μπασμενα τα αρχιδια μου προς τα μεσα. Δεν ηθελε πολυ το οπλο.

Παντως θυμαμαι τελευταια φορα βρηκε απο μεσα ενας πακης μαζι της (τους δεχοντε φιλε κανονικα ξενερωσα) αλλα οταν τελειωσε η Αλινα βγηκε εκνευρισμενη. Ενα μπουκαλακι περιεργο της εδωσε μετα η τσατσα κατι τετοιο ειδα.

Μαλλον ο πακης ειτε την εχυσε μεσα της (απο ακαποτο η εσπασε το προφυλακτικο αλλα ξερεις πως ειναι οι πακηδες ζητανε ακαποτο σχεδον παντα) ειτε ειχε τοσο μακριο καυλι ο τυπος που βαρουσε μητρα και την πονεσε.

Οποτε παιζουν πιστευω και τετοια σκηνικα υποπτα που απαξ και αντιληφθω οτι παιζουν τετοια δηλαδη ακαποτα και αλλα περιεργα, φρικαρω και ουτε απο εξω δεν περναω κι ας λενε οτι ταχα η κοπελα ειναι καθαρη.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Τελικά πήγα Τροφωνίου 11 ισόγειο. Ήταν η τελευταία πόρτα που θα άνοιγα πριν φύγω άπρακτος.
Κοπελίτσα όχι μανούλι, αλλά πανέμορφο 3άρι στήθος, με κώλο στο πρόγραμμα. 23ων ετών δηλώνει Μολδαβή. Θα είναι κει μέχρι τις 7. Λίγη κουβέντα και αγώνα μετά όπου προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομά της, που τελικά μου ξαναείπε και ξαναξέχασα σα χρυσόψαρο. Νομίζω Νικόλ.
Πήγα για κώλο αλλά δεν άντεξα και εκπυρσοκρότησε το όπλο.  :huh: Έβαλε ελάχιστη κρέμα και πήγε να τον πάρει ιεραποστολικά, χωρίς να κλέβει το κορίτσι ενώ θα ήμουν ο πρώτος της για κώλο απόψε, αλλά συνέβη το μοιραίο γαμώτο,μετά από 5' αγώνα. Έπεσα στη μάχη σαν κοκοράκι...  :embarrased:
Θα ξαναπάω, τα άξιζε τα 20 για εμένα.
Θα τα περάσω μάλλον και σχεδόν copy paste ως κριτική.
Η υπόλοιπη οδός ήταν άσ'τα να πάνε από θείες, παραδοσιακά.

Αλισια νομιζω την λενε (αν φυσικα λεμε την ιδια)... Ωραιο κορμι εχει και συμπαθητικη στον αγωνα...

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Αλισια νομιζω την λενε (αν φυσικα λεμε την ιδια)... Ωραιο κορμι εχει και συμπαθητικη στον αγωνα...
Όντως το Αλίσια ακούγεται πιο πιθανό! Σωστός! Ήταν πολύ πρόσχαρη και είχε διάθεση, πράγματι! Όπως τα λες. Δεν είναι κακή επιλογή ούτε για λίγο πιο σκληρούς συναγωνιστές θαρρώ. Δείχνει περπατημένη και ανθεκτική, αλλά όχι για pse.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καμία βυζαρου για σήμερα ασχέτως επίδοσης ή εμφάνισης;

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φιλε ετσι ειναι οπως τα λες για 20 δεν ειναι αλλα για καποιο λογο με καυλωσε και εχω παει 2 φορες μαζι της. Αλλα δε ψηνομαι να ξαναπαω για το λογο τελειωνω γρηγορα μαζι της και την τελευταια φορα ακουγα απο εξω πριν μπει μεσα σε εμενα, κατι σαν να θελει να ριξει ροχαλα δεν ξερω απο τσιγαρο αν ηταν η απο φλεμματα λογω κρυωματος η κατι αλλο. Να τη φιλησω ουτε καν βεβαια, μονο τα βυζια της εφαγα καλα. Παντως το καυλι το παιζει αρκετη ωρα με το χερι ρε φιλε απο την ωρα που θα βρεθειτε ορθιοι μεχρι να σε βαλει κατω για πιτα. Οποτε να γιατι με τελειωσε γρηγορα συν το κρυο που ηταν μπασμενα τα αρχιδια μου προς τα μεσα. Δεν ηθελε πολυ το οπλο.

Παντως θυμαμαι τελευταια φορα βρηκε απο μεσα ενας πακης μαζι της (τους δεχοντε φιλε κανονικα ξενερωσα) αλλα οταν τελειωσε η Αλινα βγηκε εκνευρισμενη. Ενα μπουκαλακι περιεργο της εδωσε μετα η τσατσα κατι τετοιο ειδα.

Μαλλον ο πακης ειτε την εχυσε μεσα της (απο ακαποτο η εσπασε το προφυλακτικο αλλα ξερεις πως ειναι οι πακηδες ζητανε ακαποτο σχεδον παντα) ειτε ειχε τοσο μακριο καυλι ο τυπος που βαρουσε μητρα και την πονεσε.

Οποτε παιζουν πιστευω και τετοια σκηνικα υποπτα που απαξ και αντιληφθω οτι παιζουν τετοια δηλαδη ακαποτα και αλλα περιεργα, φρικαρω και ουτε απο εξω δεν περναω κι ας λενε οτι ταχα η κοπελα ειναι καθαρη.
τα ακαποτα παντού παίζουν .... παλιά πήγαινα με μια κοπέλα που την γνώρισα από μπουρδελο στο Μενάνδρου 45 για την ακριβια πλέον είναι κληστο...μετά με αυτήν πήγαινα σε χοτελ .... πάντα με καποτα και στο τέλος μου έβγαζε την καποτα προσεκτικά ... όταν σπάσαμε και με παρακαλάνε να την γαμησο .... της λέω οκ θα σου δωσο το 40αρι και θα βρεθούμε ξανά σε χοτελ επηδη είσαι καλή κοπέλα ‘αλλά πες μου γιατί τόσο προσεκτικά μα την καποτα κτλ..... μου λέει το κορυφαίο σε προστατεύω ! Της λέω από τι ; Μου λέει φοβαμε αν ακουμπήσουν τα υγρά μου στο πουλί σου θα κολησης aids!!!τρελαθηκα ήταν οροθετική !!!!! Δεν την ξανασυναντήσα από τότε ,αλλά φανταστείτε να με εψινε για ακαποτα !!! Και να την γαμαγα από ένα χρόνο 1 φορά την βδομάδα άκαποτα στάνταρ θα με είχε κοληση !!! Πίπα μου έκανε ακαποτα αλλά ποτέ δεν κολησα ούτε β ούτε σ ούτε φυσικά aids !!! Όποτε Παΐζη ρόλο αν θα σε προστατέψει και η κοπέλα κύριος !!!!!!! Και να ενημερονο πέρα από β και σ που έκανα εξετάσεις έκανα και τεστ 4ης γενιάς για aids και μου είπαν αν είχες θα φαινόταν και θα ήθελες αγωγή για να μην νοσησης ..και φαινετε άμεσα σε αυτό το τεστ ακόμα και αν η ύποπτη επαφή ήταν 10 μέρες μόνο πριν !!!!! Όποτε μάγκες την γλυτοσα !!!!!!χωρις αυτό να σημαίνει ότι θα ξαναπάω ακαποτα !!!! Δεν ξαναπάω ακαποτα !!! Όταν έρθει η ώρα μου ας έρθει από θέματα υγείας η ακαριαία από τυχαίο συμβάν και όχι να γίνω  ληψανο και να κινδυνεύω από ιοσης και λοίμωξης και βασανιστικό θάνατο !!!!!!!  Όποτε να πω πως με αυτές που πήγα με πιο επικυνδηνη την Ελένη κατά την γνώμη μου , ήταν καθαρές !!! Η ο οργανισμός μου δεν κολησε !!!!! Ότι και να είναι τέρμα τα ρίσκα !!!!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Οι πορνό ρεπόρτερ ξέρουν βαρδυα για Ντιάνα από Μαγνησίας & 3 Σεπτεμβρίου ?

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom