Τσάρκα το βράδυ της Τρίτης από τις 22:00 μέχρι 01:00
Λιοσίων 73 α και β ήταν 6 κοπέλες, αλλά δεν συγκράτησα ονόματα
. Και γαμω τα μπουρδέλα, αλλά τσατσαδες για το πουτσο καβάλα και πολύ μέτριες πουτανες όλες 5/10
Ρεμούνδου 21 ισόγειο Πατρίτσια και Μισέλ σε παρτουζα
Την Πατρίτσια την έχω περιγράψει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση σε κριτική μου 7/10
Η Μισέλ, είναι μελαχρινή, ίδιο ύψος, δεν έχει ψεύτικο στήθος και κωλο, αλλά είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο κατώτερη σε εμφάνιση από την καυλιάρα 5.5/10
Νορμάλ πρόγραμμα...
Φωκαιας 25 όροφος η Άννυ με φουλ. Γραφοντουσαν όταν αυτή και η Βερόνικα θα πάρουν όλο το κασέρι...
Ανέβηκα πάνω και ήμουν ολομόναχος.
Δεν την περιγραφω την κοπέλα γιατί έχει πολλές κριτικές για πάρτη της. 2/10
Φωκαιας 24 η Χριστίνα την οποία είχα πάρει και με είχε... Ξεζουμισει
Ξανθιά μιλφ με μέτριο σώμα και πρόσωπο 5/10
Και η Άννα, μελαχρινή, μέτρια εμφάνιση και αυτή με λίγο καλύτερο στήθος και λίγο χειρότερο πρόσωπο από την Χριστίνα. 5/10
Την πήρα γιατί διάβασα ύμνους για αυτήν.
Δεν αμφιβάλλω ότι οι φίλοι που τα γράψανε αυτά λένε ψέματα, αλλά σε μένα ήταν μέτρια και λίγο παρακάτω. Κλεφτρονι του κερατά με υφακι που προσπαθούσε να σου επιβληθεί. Μπορεί να το έκανε σε μένα μόνο γιατί είμαι μικρότερος της και νόμιζε ότι με είχε.
Πήρε όμως το μάθημα της
και στο τέλος έφυγε σαν βρεγμένη γάτα. Για το
Μεταξουργείο να την γαμανε σερί 40 Πακιστανοί καλή (μπορεί να) είναι, για 20 ευρώ ούτε καν.
Και οι δύο κοπέλες ελεύθερο στοματικό, ισπανικό,69.
Φυλής 84 ισόγειο Σόνια 6.5/10 Ελεύθερο στοματικό, ισπανικό (με ποια βυζιά
) και 69.
Μεταξουργείο
Κολωνού 30β 2ος όροφος η Μαγια στα 15 ευρώ, βγήκε σοβαρή προς νευριασμένη από δωμάτιο :S 7/10 Απλό πρόγραμμα
Κολωνού 27 Μίνα ή κάπως έτσι :S
Μελαχρινή,"λατίνα", κοντοπουτανο ,με 3.5 βυζάρες και μέτριο σώμα 5.5/10
Συνεχόμενα δωμάτια και πολύ παιχνιδιαρα στο σαλόνι. Απλό πρόγραμμα με ισπανικό.
Στο δωμάτιο προσπαθεί να κλέψει όπου μπορεί, αλλά άμα της δείξεις ότι δεν χαμπαριαζεις τον τρώει καλά με φουλ συμμετοχή και κάθεται παραπάνω αν δεν τελειώσεις.
Κολωνού 27 υπόγειο η Μαρίνα. Μιλφ με μέτριο σώμα και καλό βυζι. Ο Τσάτσος εγγυάται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν είναι καλή. 5.5/10
Μπορεί να γράψω κριτική όταν μου φύγει η βαρεμάρα
Υ.Γ. Σε προηγούμενη τσάρκα έμαθα ότι η Μπιάνκα από Φώκαιας 17 όροφο σταματησε και πήγε Ρουμανία. Ξέρει κανείς τίποτα;