Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπερα περασα πριν λίγο από Κολωνου53 με την καινουργια Ελενη λοιπόν έχουμε και λέμε τα θετικά η κοπέλα είναι συνεργάσιμη έχει όρεξη δεν δυσανασχετεί προσφέρει τσιμπούκι χωρίς Καποτά περιποίηση στα μπαλάκια και ένα σημαντικό δεν βιάζεται παρά που η ηλίθια καθυστερημένη τσατσά που βρίσκεται τώρα εκεί χτυπάει διακριτικά την πορτα στο 5λεπτοΤώρα Κολωνού 53 Ελένη Ρωσίδα προ μιλφ, αδύνατη με ωραία κωλάρα. Γλωσσόφιλα, δεν βιάζεται, έγλυφε παθιασμένα τα μπαλάκια μου και έτριβε το πρόσωπο της πάνω σε αυτά, κάνει πολύ καλή βαθιά πίπα και δεν κατέβηκε από πάνω μου μέχρι να μου πέσει τελείως. Μιλάμε για περιπτωσάρα και εμφανησιμη
Στα αρνητικά σώμα χαλαρό βυζί πεσμένο οδοντοστοιχία περίεργη γύφτικη έχει ένα ασημένιο δόντι καλά εντάξει δεν είναι και Γάιδαρος που θα τον κοιτώ στα δόντια μικρό το κακό πάντως στα χείλη έχει κάτι σπυράκια και στο πρόσωπο το χειρότερο όμως έχει βάλει ίσα με δύο λίτρα βαλβολινη στο μουνι της τόσο που όταν το έπιασα γεμισε το χέρι οπότε αίσθηση ελαχιστη.
Σε γενικές γραμμές ικανοποιητική ήταν η κοπέλα εντάξει καλα ήταν.
Το πιο αστείο που είδα όμως πριν μπω στο σαλόνι και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι παράξενο αφου είναι πλειοψηφία η χοντρούλα Παολα μίλαγε πακιστανικά με κάτι Πακηδες στο σαλόνι αυτά είναι πλέον οι κοπέλες μαθαίνουν την διεθνή γλώσσα του Μεταξουργείου καλό μεσημέρι