msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα θα ήθελα να ζητήσω εάν έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να βοηθήσει.
Πρόκειται για κάτι που δεν το κάνω συχνά αλλά εφόσον μας παίρνουν και τα χρόνια ακόμα αλλά και τα χρήματα θα είναι η τρίτη φορά που θα το επιχειρήσω ..
Πιο συγκεκριμένα δεν είμαι απο Αθήνα αλλά απο Θεσσαλονίκη έχω προλάβει ίσως τα τελευταία καλά χρόνια στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης δλδ μιλάμε για 2004 κλπ . Και πριν απο περίπου 2-3 χρόνια ήταν η πρώτη μου φορά που πήγα σε κάποιον οίκο στην Αθήνα και πραγματικά εξεπλάγην απο αυτό που σου προσφέρουν με 20 ευρώ στην Φυλής για παράδειγμα , μετά λοιπόν απο αυτό και την επόμενη φορά που ξανά βρέθηκα στην πρωτεύουσα λόγο ενός αρκετά σοβαρού προβλήματος υγείας που είπα μια φορά ζούμε και εκείνη την στιγμή είχα 140 ευρώ μαζεμένα και είπα ας κάνω μια τρέλα πήγα λοιπόν απο της 12 το μεσημεράκι μέχρι το βράδυ που έφυγα απο Αθήνα με 7 κοπέλες ( Δεν μπορώ να πω πως πέρασα φοβερά με όλες σίγουρα είναι θέμα της κάθε υπηρεσίας , αυτά που γουστάρει ο καθένας καθώς επίσης και χημείας ) αντί να πάρω ας πούμε ένα callgirl κλπ .
Αυτό λοιπόν που θέλω να ζητήσω είναι δεδομένου πως θα έρθω την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για δύο ημέρες αν θέλετε και μπορείτε μαζεμένες προτάσεις για να επισκεφτώ σε φυλής και μεταξουργείο αυτές που πιθανόν θα αξίζουν .
Το ξέρω πως κάποιοι μπορεί να κοροϊδέψουν κλπ , απλά θα ζητούσα μια κατανόηση μιας και εδώ στην Θεσσαλονίκη το απλό πρόγραμμα και μιλάμε και για υπηρεσίες πολλές φορές μεταξουργείο στοιχίζει 30 ευρώ να μην μιλήσω για γυμνά κώλους κλπ ... Εχω ακούσει στα studio της κακιάς ώρας που έχουμε εδω και 130 ευρώ για κώλο ...
Οπως και να έχει εάν φτάσατε μέχρι εδώ σας ευχαριστώ που διαβάσατε το post μου και αν σας κάνει κέφι και θέλετε δώστε μου μια απάντηση ...
Σας ευχαριστώ πολύ και καλά να τα περνάτε παιδιά !!!
Ίσα ίσα ρεεέεεεε καρντάση όποιος κοροϊδέψει απλά ΔΕΝ ξέρει από διάλογο!
Από κει και πέρα είμαι σίγουρος πως "συγκεκριμένα" παιδιά που έχουν άμεση και σχεδόν καθημερινή επαφή με Φυλής και Μεταξουργείο θα σου δώσουν αναλυτικές πληροφορίες ώστε να μείνεις ικανοποιημένος.