Ενας τυχαιος διαβατης που θα κανει την απερισκεψια να χαθει στους δρομους της ηδονης θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για την μεταλλαξη της ιδιοσυγκρασιας του και την επιστροφη του στα ζωωδη ενστικτα. Γι αυτο δεν θα πρεπει να παραμενει παραπανω ωρα απο οση ο οργανισμος του μπορει να αντεξει σε τετοιες καταστασεις ακροβατωντας σε μια ιδιοτυπη ζωνη του λυκοφωτος της ανθρωπινης υπαρξης.
ειμαι ετοιμος για τσαρκα εξοπλισμενος με ισχυρη θεληση ωστε να μην εντυπωσιαστω σαν αλλος ιθαγενης της αμερικανικης ηπειρου με τα γυναικεια θελγητρα των συγχρονων σειρηνων αλλα να επιλεξω εγω χρησιμοποιωντας την αυστηρη κριση μου.
χθες λιγο μετα τις 23.00 λοιπον στην δευτερη βαρδυα
Φωκαιας 24 η Χριστιννα ρωσιδα ξανθια μιλφ με πιασιματα με ελ στοματικο η κοπελα θα συνεχιζε και τριτη βαρδυα
Φωκαιας 17α ισογειο, η μανταμ Ευα παρουσιασε δυο κοπελες με ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα η πρωτη ειναι η Αντρεα απο ρουμανια μελαχροινη και η αλλη η Πεπη η Ποπη ελληνιδα μελαχροινη και αυτη, οι κοπελες κανουν ελ στοματικο μονο σε ελληνες συμφωνα με την υπηρεσια
Φωκαιας 17β οροφος, η Σακιρα ξανθια αδυνατη κοπελα καλη παρουσια μου φανηκε με μια πρωτη ματια
Φωκαιας 27α υπογειο, πετυχα την Χριστιννα ελληνοουκρανεζα με φουλ καθως εφευγε
Φυλλης 65α οροφος, ηταν κλειστο στη β βαρδυα ανοιξε αργοτερα στην τριτη βαρδυα λογικα με την Εμμανουελα
Φυλλης 84α ισογειο, η Σονια με κλασσικα γεματα δωματια
Φυλλης 54α οροφος, η Αλεξανδρα η αδυνατη μελαχροινη ρωσιδα απο το 66α
Διδυμου 7α, η Χριστιννα ρωσιδα μουναρα με μαυρα εσωρουχα ζαρτιερες καλτσες σε απλο προγραμμα
Διδυμου 7β, μια κοπελα με πολλα τατου λιγο εκφυλοκατασταση δεν ειπε ονομα αλλα την εχω ξαναδει εκει
Διδυμου 8β, η Ντιανα μια πανυψηλη μελαχροινη αλογα αδυνατη γυναικαρα
Χωματιανου 11β, μια ξανθια ρωσιδουλα με λιγα πιασιματακια γλυκουλα θα συνεχιζε και τριτη βαρδυα
συνεχιζω με μερικα σπιτακια τριτη βαρδυα
Φυλλης 54α οροφος, η Χριστιννα απο Διδυμου 7α
Φυλλης 54β ισογειο, η Ορορα
Φωκαιας 17α ισογειο, θα συνεχιζε η Αντρεα απο πριν
Φωκαιας 17β οροφος, η Μπιανκα
Φωκαιας 27α υπογειο, δυο κοπελες η Ναταλυ καπως ετσι που δουλευε και στο Φυλλης 67 με ωραιο σωμα αλλα απο προσωπο οπως ελεγα και σε παλιες ενημερωσεις να βαλεις χαρτοσακουλα και μια Ολγα νομιζω εντελως αδιαφορη
Φωκαίας 27Β οροφος, η Συλβια ηρθε και εκατσε πανω μου και δε γουσταρα καθολου.Μελαχροινη, ρωσιδα υποτιθεται με νταρντανικο σωμα
αυτα τα λιγα ελπιζω να βοηθησα
Υ.Γ.
Φυλλης 74, δευτερη και τριτη βαρδυα(που δεν μπηκα ομως απλα το ειδα ανοικτο) η Τονια η Ντορινα αδυνατη ρωσιδα με λευκο δερμα ωραια χαρακτηριστικα