cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.194
- Πόντοι
- 2.477
Ναι.Τα απογεύματα δουλεύει στην Τροφωνίου 13β.
Ευχαριστω!
Ναι.Τα απογεύματα δουλεύει στην Τροφωνίου 13β.
Και πολύ καλά της έκανες της καριόλας! Η συγκεκριμένη είναι για μπινελίκια και να της πετάς στη μάπα χυμένα προφυλακτικά, όπως έχει αναφέρει άλλος συναγωνιστής! Είναι ίσως η πλέον απαράδεκτη ΤΣΑΤΣΑ που έχω συναντήσει!Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Βικτώρια,ξανθιά μιλφ με μέτριο πρόσωπο.
Αλλά και με καλό στυλιαροκορμί - με λευκά εσώρουχα!
Αγενέστατη η υπηρεσία,άκουσε τα μπινελίκια της.
Πραγματικά κάποιες έχουν τέτοια συμπεριφορά ..που ούτε πουτανες . σε μπουρδέλο. .δεν την έχουν..Καλημέρα όσο για τις συμπεριφορές από κάποιες υπηρεσίες υπάρχουν ορισμένες εντελώς ηλίθιες αλλά δεν αξίζει να μπαίνει σε αντιπαράθεση κανένας μαζί τους.
Μάλιστα κάποιες βρίζουν στην γλώσσα τους όταν δεν περνάμε καθώς αποχωρουμε όπως αυτή η χοντρή με τα γυαλιά στο Φυλης109ισογειο,η ξανθιά που ήταν χτες Βεργας3 δεξια,κάποιες άλλες ειρωνεύονται και παρασύρουν και τις κοπέλες αυτο γίνεται Φωκαιας27 όροφο με την μαλακισμενη που έχει κοντό μαλλί φοράει γυαλιά απόγευματινη,πολυ ιδιοτροπη είναι η τσατσά που δουλεύει με την Αννίτα στο Μεταξουργείο ενώ παλιά που ήταν Αλκιβιάδου ήταν μια χαρά.
Από την άλλη υπάρχουν και πολύ σωστές κυρίες με αξιοπρέπεια ευγένεια και σεβασμό προς τον πελάτη όπως η κυρία με τα γυαλιά που δούλευε χτες στο Φυλής 81 και συνήθως στα μαγαζιά της μοντέλοαλυσίδας πάντα ήρεμη και με χαμόγελο επίσης καλή είναι και στο Διδυμου 27,η Γκαλίνα Διδυμου 22 ξηγημενη και άλλες.
Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις
Καλησπέρα μετά από πληροφορία που είπαν τα παιδιά από την επιτροπή αγώνα εξωθεσμικων φίλων στο Φυλής 81 έχει έρθει ένα πολύ ωραίο μιλφακι πετιτ αδύνατο ξανθό πολύ καλό μόλις δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις είναι Ρωσσιδα από Αγία Πετρούπολη καλη
Ναι έτσι είναι όντως στο δωμάτιο είναι καλή συνεργάσιμη κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ξεχωριστό αλλά έχει κάτι ωραίο επάνω της γοητευτικό εμένα με κέρδισε στο σαλόνι πιστεύω πάντως ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.Μάλλον την Τάνια εννοείς. Έχει ωραίο πρόσωπο, σεξουαλικό περπάτημα στο σαλονάρισμα αλλά στο δωμάτιο όχι κάτι φοβερό. Σχετικά καλή όμως για ένα ξεφόρτωμα. Αδέξια στο φόρεμα του κουστουμιού. Καλύτερα να το φορέσετε μόνοι σας. Πρωϊνή βάρδια
Πραγματικά κάποιες έχουν τέτοια συμπεριφορά ..που ούτε πουτανες . σε μπουρδέλο. .δεν την έχουν..
Κάνε του και ένα like.
[/quoteΣωστος.
Μάγκες προσοχή
πέρασα Τρίτη νύχτα με την φωτεινή αδύνατη στο κολονου 27 α'οροφο κ είχε κάτι πολλη περίεργα εξανθηματα στην πλάτη..
Κάτι αλλιώτικο οχι σπυράκια, σκληρά στο αγκιγμα τους πρωτη φορα βλεπω κάτι τέτοιο..
Θα μου πείτε υπαρχει αφροδίσιο νόσημα στη πλάτη..
Κλασικά δωμάτια πολλά αναμονή 1 ωρα,4 πριν απο εμένα..
Πιθανών από τα πολλα ψωλοχυματα που έχει κατεβάσει.. να αρχίσει να τα ξερναει.. στο σώμα.Μάγκες προσοχή
πέρασα Τρίτη νύχτα με την φωτεινή αδύνατη στο κολονου 27 α'οροφο κ είχε κάτι πολλη περίεργα εξανθηματα στην πλάτη..
Κάτι αλλιώτικο οχι σπυράκια, σκληρά στο αγκιγμα τους πρωτη φορα βλεπω κάτι τέτοιο..
Θα μου πείτε υπαρχει αφροδίσιο νόσημα στη πλάτη..
Κλασικά δωμάτια πολλά αναμονή 1 ωρα,4 πριν απο εμένα..
καλα να ειναι μολυσματική τερμινθος μην ειναι τιποτα αλλο καμία χρόνια βαριά αρωστεια κ αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω με εξανθηματα..Αν τα σπυρακια ειναι σκληρα , μπορει να ειναι μολυσματικη τερμυνθος.
ΔΕΝ ειμαι γιατρος, απλα το εχω παθει, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ/ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ.Με την τριβη μεταφερονται και σε αλλα σημεια.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι μεταδοτικό.Οποτε μην ανησυχείς.!καλα να ειναι μολυσματική τερμινθος μην ειναι τιποτα αλλο καμία χρόνια βαριά αρωστεια κ αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω με εξανθηματα..
Κ εγώ αλλά κ τόσοι άλλοι συνεχίζουμε να πηγαίνουμε εκει..
καλα να ειναι μολυσματική τερμινθος μην ειναι τιποτα αλλο καμία χρόνια βαριά αρωστεια κ αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω με εξανθηματα..
Κ εγώ αλλά κ τόσοι άλλοι συνεχίζουμε να πηγαίνουμε εκει..