Τσάρκα στο υπέροχο
Μεταξουργείο το μεσημέρι για κατάθεση
Κολωνού 30 β ισόγειο η Μελίνα η Βυζαρου που εμένα με ξεπεταξε, βγήκε με υφακι στο σαλόνι. Ουστ μωρή. :thebigfinger:
Στον όροφο 2 ξανθές μέτριας προς καλής εμφάνισης εμφάνισης που δεν θυμαμαι τι πρόγραμμα κάνουν, λογικά απλό.
Κολωνού 53 η Νατάσσα η γνωστή μιλφ σε δωμάτιο. Στο σαλόνι 2 50+ τύποι που περίμεναν όρθιοι σαν λιγούρια και η τσα2 να τους φωνάζει να καθισουν και να περιμένουν να τελειώσει. Εύχομαι να μην καταντησω έτσι :S
Κολωνού 27 υπογειο η Φλωρα , μελαχρινή με σχετικά μεγάλο βυζι και μπαμπάτσικη. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτήν.
Κολωνού 27 β όροφο η Λυδία , ξανθιά με κοντό μαλλί, μέτριο σώμα και 2.5 αρι βυζι.
Μαζί της η Σοφία η πολύ καλή κατ εμε στο δωμάτιο μιλφ, με το μέτριο σώμα που ξεχωρίζει η κωλαρα της.
Στο δωμάτιο ήταν 2 πακιστανοί και η τσα2 ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα...
Λεωνιδίου 28 ισόγειο μια σττουμπουλη με καλό στήθος σε απλό πρόγραμμα
Στον όροφο η Αννιτα στα 15 ευρώ.
Υπήρχαν κάποιοι ανά καιρούς που ζητούσαν από την κοπέλα να αυξήσει την τιμή ακόμα και στα 20 ευρώ!!!
Τώρα θα είναι χαρούμενοι με αυτήν την εξέλιξη. Από εμένα :thebigfinger:
Μεγάλου αλεξανδρου 25 μια μιλφ ξανθιά Ξένια, με 2,5 αρι βυζι, μέτριας εμφάνισης. Θα έμπαινα αλλά από το σαλόνι μου είπε 10 λεπτά μόνο μέσα και έφυγα
Κολοκυνθούς 38 ισόγειο η Καρινα, βυζαρου που δούλευε στο ιασωνος 1β και ξαναγύρισε εκεί. 5 αρι βυζι μελαχρινή και τυπικό γαμηση.
Στον όροφο 3 κοπέλες
Μία ξανθιά στυλιαρι μέτρια
Μία μελαχρινή γυφτακι, πολύ χοντρή με βυζάρες
Μία ξανθιά πολύ χοντρή με βυζάρες κσκασχημη
Πήγα με την τελευταία και πέρασα ΧΆΛΙΑ
Πήγα για το κωλο και για το ισπανικό και δεν έκανε τίποτα!!!
ΦΟΛΑΡΑ του κερατά!!!
Αν γνωρίζει κάποιος το όνομά της να μου το πει γιατί θέλω να γραψω κριτικη.
Καλά γαμήσια