Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Ρε παίδες, την Λουτσία που δούλευε στην Αλκιβιάδου μαζί με την Κατερίνα την έχει δει κανείς;

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Απογευματινη βαρδια Φυλης 61 μια μελαχρινη ομορφουλα αδυνατη με μικρο βυζι, απο τη Βενεζουελα ειπε η ευγενεστατη μειλιχια γρια υπηρεσια. Επειδη πολλοι ρωτουσαν, η Ρακελ εργαζεται πρωινη βαρδια 10.00-17.00. Φωκαιας 25 ισογειο  Μεγκη μια κοντουλα ξανθια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα, ομως αντιτουριστικη φατσα. Οι λαθρομεταναστες στο κτηριο της ΔΕΗ  ξεσαλωνανε, ειχανε παρτυ και ειχανε βαλει δυνατα στη διαπασων μουσικη και χορευαν, αλλοι ειχαν κλεισει σχεδον το δρομο και καπνιζαν. 2 μαλλον Ελληνες, αντρας και γυναικα τους βοηθουσαν στο ισογειο. Λιγο πιο κατω κοντα στην Αχαρνων, ειχανε αραξει πολλοι λαθρομεταναστες εξω απο τις πολυκατοικιες και χαζευαν στο κινητο. Παραδιπλα σε  ημιυπογειο, απο το ορθανοιχτο παραθυρο φαινονταν μαντηλοφορα μουσουλμανα και ενας αντρας που καθονταν στο σαλονι του σπιτιου μπροστα στη τεραστια τηλεοραση και επαιζαν ποδοσφαιρακι πλεηστεησον κρατωντας τα χειριστηρια. Δε καθισα να δω ποιος κερδιζε.

Πήγα να δω αν ήταν η Ρακέλ απο λιοσίων, αλλα τελικά πρόκειτε για άλλη κοπέλα...Μπήκα βέβαια και τη δοκίμασα και έφυγα ικανοποιημένος. Δεν είναι πολύ ανθεκτική στο γρήγορο σφυροκόπημα όπως η Ρακέλ απο λιοσίων, άλλα παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα  :tn04:

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
παίδες καλημέρα.κάνα νέο απο την αθηνά έχουμε?

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
η Ντιανα απο φ71 2η βαρδια σταματησε? πηγα σημερα και αντι για αυτην και τη Μαρα ειχαν την τεραστια φολα
Μαιρη (γυφτε με τατουαζ) αν και νομιζω οτι η τσα2 την ειπε καπως αλλιως. ειναι αυτη που εχω γραψει κριτικη. αυτη τη φορα μεχρι και το σαλοναρισμα της ηταν μεσ στην ξινιλα. λυπηθηκα τον τυπο που περασε ενω εφευγα χαχαχα

Έπρεπε  να του κάνεις κάνα νόημα μπας και τον έσωζες...

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους φίλους εξωθεσμικους αγνούς αυθεντικούς συναγωνιστές.
Λοιπόν θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση απέχθεια απογοήτευση για αυτό που μου συνέβη πριν λίγη ώρα στο Διδυμου16 όπου πέρασα με την Μιλφ Αλινα εύσωμη σχετικά καλή στο δωμάτιο είναι Κυριακή απόγευμα είμαι ο μοναδικός πελάτης στο σαλόνι δεν είναι κανείς και η τσατσά χτυπάει πόρτα στο 6λεπτο!!! Ακριβώς αν είναι δυνατόν αυτό παραπαει εν τω μεταξύ έχω πάει ξανά και ξανά είμαι πελάτης δεν απαιτώ προνομιακή εξυπηρέτηση απαιτώ ομως στοιχειώδη σεβασμο  όπως θα απαιτούσε καθένας που δίνει 20€ο καί τουλάχιστον ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον 10λεπτα.
Δεν είπα τίποτα σηκώθηκα και έφυγα αλλά αυτο ήταν για μένα Διδυμου 16 τέλος τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές μαύρο κατάμαυρο αντε να χαθουνε

"στους συνοδοιπορους φιλους εξωθεσμικους αγνους αυθεντικους συναγωνιστες"
Χαχαχα..Σωραιοοοοος!!

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Σόνια από Διδύμου ξέρουμε που βρίσκεται?

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Ρε παίδες, την Λουτσία που δούλευε στην Αλκιβιάδου μαζί με την Κατερίνα την έχει δει κανείς;

Έχει φύγει και (υποτίθεται ότι) θα επιστρέψει μετά την Κατερίνα τη Σέρβα-στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Πριν λίγο...

Ρεμούνδου 21 όροφος:
Άννα!
Η γνωστή ξανθιά μιλφ.
Ψηλή,λευκόσαρκη,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί-επέστρεψε αδυνατισμένη.
Μιλφογυναικάρα,βγήκε με μαύρα ζαρτιεροειδή ως τη μέση και ολόγυμνη από κάτω!!!

Αλκαμένους 113:
Νίκη!
Η γνωστή ξανθιά μιλφ.
Με θηλυκό πρόσωπο και με γεμάτο σώμα-με καλή κωλάρα.
Πάντα περιποιημένη και προσεγμένη-με θηλυκά μπλε και μαύρα εσώρουχα που την έδειχναν μικρότερη και προκλητική!

Αλκαμένους 117:
Κρίστυ!
Ξανθιά μιλφ με γεμάτο σώμα που έχει αρχίσει και ατσουμπαλεύει.
Γλυκό και "ανοικτόχρωμο" πρόσωπο,από τις καλές μιλφοπεριπτώσεις της αγοράς.

Περγάμου 27:
Ναταλία,η γνωστή καστανή γεμάτη μιλφογκιλφ που μέχρι πρόσφατα δούλευε Βέργας 6.
Μαζί της η Κατερίνα.
Ξανθιά (πλέον) μιλφ,με μέτριο πρόσωπο.
Ψηλή και με πιανούμενο κορμί.
Γνωστή και από Μεταξουργείο-Ιάσωνος 1,Κολωνού 53 και Κολωνού 48.

Ρεμούνδου 20:
Λώρα!
Η καστανή μικροσκοπική κοπελίτσα.
Κοντοπούτανο,αδύνατο και με νόστιμο προσωπάκι.
Καλοσχηματισμένο κωλί και ωραίο στητό βυζί.

Κλειστό το Ρεμούνδου 21 ισόγειο όπως και το Περγάμου 1.

Αγίου Πέτρου 7:
Νανά!
Ξανθιά μιλφ με στυλ και ύφος "θα σε βάλω κάτω στο κρεββάτι και θα σου αλλάξω τον αδόξαστο"!
Σχετικά ψηλή,ζουμερή με γεμάτη κωλάρα την οποία και δίνει.

Καλύμνου 48 ισόγειο:
Κλασσικά η Πωλίνα,μελαχροινή και σχετικά αδύνατη-λίγο πιο γεμάτη στον κώλο.
Πιτσιρικάς έβγαινε από δωμάτιο με χαμόγελο ζωγραφισμένο μέχρι τ'αυτιά!

Καλύμνου 48 όροφος:
Χριστίνα!
Ξανθιά,ασπρουλιάρα μιλφ.
Με συμπαθητικό πρόσωπο και ψιλονταρντανέ κορμί-αν και αδυνατισμένη σε σχέση με παλιότερα.
Φορούσε ένα κόκκινο πολύ κοντό κομπινεζόν που κάλυπτε τα από πάνω γιατί τα από κάτω ήταν όλα έξω!
Μαζί της η Όλγα!
Κοκκινομάλλα μιλφογκιλφ,όχι κάτι το ιδαίτερο εμφανισιακά.
Σώμα ψιλοζουμερό αλλά όχι κακό ή απωθητικό.

Μαγνησίας 11:
Αντριάννα!
Μελαχροινή κοντοπούτανη πιτσιρίκα.
Γλυκοπρόσωπη και με λίγα ωραία πιασιματάκια.
Όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι.
Μαζί της η Βικτώρια.
Καστανή,σκουρόδερμη κοπέλα,με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
Καλό σωματάκι,όχι εντελώς στεγνό.

Πιπίνου 65:
Τζούλια!
Η γνωστή ξανθιά αδύνατη μιλφ.
Δουλεύει πλέον από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και μετά κάνει και τη νυχτερινή βάρδια.
Μαζί της η Κατερίνα.
Μια απερίγραπτη μελαχροινή μιλφ που την είχα δει και στο Ρεμούνδου 20.
Δηλώνει Ελληνίδα,με φάτσα μέτρια και κορμί...που να το πιάσεις και που να τ'αφήσεις...

Φυλής 109 ισόγειο:
Ελένη!
Την παρουσίασαν ως καινούρια κοπέλα.
Καστανή,με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Βγήκε στο σαλόνι διστακτικά αλλά χαμογελαστή και ήταν συμπαθητικά αμήχανη!
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 109 όροφος:
Ειρήνη!
Ξανθιά πιτσιρίκα με κοντό μαλλί.
Σχετικά ψηλή,με φάτσα που κάπου,κάτι την αγριεύει.
Σώμα καλό,προς το αδύνατο.
Γνωστή και παλαιά κοπέλα του μαγαζιού.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Κλειστά τα απέναντι Φυλής 134.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλά να πάθω αφού διαβάζω της κριτικές και γω πάω εκεί που είναι φόλα μπήκα στο φυλής 65 ισόγειο και ήτανε η κοντή η Χριστίνα και μιας δεν είχα δει κάτι άλλο καλό λέω ας μπω τι το ήθελα ήρθε μέσα μες στην ξυνηλα λες και της είχαν σκοτώσει τη μάνα συμπεριφορά απαίσια της λεω έλα από πάνω όχι λέει άλλη στάση πάμε στα τέσσερα ούτε κει βολευοτανε ξενέρωσα οποία το κάνει αγγαρεία καλά θα κάνει να σταματήσει φόλα μεγάλη μακριά.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πριν λίγο...

Ρεμούνδου 21 όροφος:
Άννα!
Η γνωστή ξανθιά μιλφ.
Ψηλή,λευκόσαρκη,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί-επέστρεψε αδυνατισμένη.
Μιλφογυναικάρα,βγήκε με μαύρα ζαρτιεροειδή ως τη μέση και ολόγυμνη από κάτω!!!
Επιβεβαιώνω πρίν 40λεπτα ήμουν εκεί πέρασα  καταπληκτικά όπως πάντα πραγματικά έχει ομορφυνει κι άλλο μια χαρά καθώς η πολύ καλή κυρία που είναι υπηρεσία δεν ενοχλησε στον προβλεπόμενο χρόνο η κοπέλα είναι αστέρι και πάνω απ'όλα ανθρωπος

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Πέρασμα νωρίτερα από δίδυμου 16 όπου ήταν Αναστασία και ολγα, δίδυμου 18 ισόγειο με μια λιζα η Λινα αν θυμάμαι καλά μιλφ ξανθια νταρντανα την οποία δεν έχω ξαναδεί και μ είπε ότι ήταν καινούργια! Ψήθηκα να μπω αλλά λέω ας μην το ρισκάρω αν και ήταν ευχάριστη και μοσχομυριστη! Επίσης δίδυμου 27 μια Τατιάνας την οποία δεν είδα και μια μελαχροινή νταρντανα χωρίς μεγάλο βυζι αδιάφορη! Αλκοβιαδου 27β και γ δυο αδιάφορες μεγαλουτισκη στο γ εκ και  στο β μια χοντρή! Δυστυχώς δε βρήκα κάποια καλή! Ήθελα την Κατερίνα την Ουκρανή π είχα πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα στο δίδυμου 18 ισόγειο και παλιά δούλευε αλκοβιαδου και Κωνσταντινουπόλεως ξανθια μιλφ με βυζαρες! Αν έχεις κάποιος νέα της γιατί μ είχε πει θα πάει αλκοβιαδου παλι ας ενημερώσει! Επίσης αν κανείς έχει δοκιμάσει την ξανθια αυτή π προέγραψα στον ίδιο πόλο από σήμερα ας πει αν αξιζει! Αυτά..

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Προς διόρθωση αλκοβιαδου 16 β γ εννοούσα! Επίσης αν γνωρίζει κανείς για τη Λιζα από Βιργινίας μπενακη π βρίσκεται...Ευχαριστω

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
279
Πόντοι
291
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Τελικα οταν σε πολυβλεπουν σε ενα μαγαζι δεν σε εκτιμανε...
Αν και πηγαινα για αλλου,μπηκα στο Λιοσιων 73Β.
Σεμπαστιανα εμφανισιακα δεν, για Οριανα οι κριτικες ελεγαν μακρια και επελεξα Κλεοπατρα που και με ξερει και στις υπηρεσιες  ειναι παντα αψογη οπως ολοι ξερουμε.
Εχω το κινητο στο κομοδινο και ανοιχτο το χρονομετρο για να δω τον χρονο παραμονης.
Ακουω βηματα,ανοιγει η πορτα και παταω το start.
Μετα απο μερικα λεπτα,οχι παρα πολλα,ακουγεται διπλο χτυπημα στην πορτα.Λεω κατι δεν παει καλα αφου δεν ειχε περασει πολλη ωρα...
Η Κλεοπατρα συνεχιζει απτοητη(και μπραβο της) και εγω αρχισα λιγο να αγχωνομαι για δευτερο χτυπημα.
Συνεχιζουμε για αλλα 2-3 λεπτα ωσπου ηρθε το τελος.
Σηκωνομαι απο το κρεβατι και βλεπω το κινητο: 11 λεπτα και κατι ψιλα!
Η τσατσα πρεπει να χτυπησε στα 8-9 λεπτα..Τυφλα να εχει το Μεταξουργειο...
Ωρα αιχμης δεν ηταν και στο σπιτι ημουν μονος.Το πρωι γενικα βαρανε μυγες..
Αφου δεν εκτιμανε την παρουσια μου και τα λεφτα που δινω ας εκτιμησουν στο εξης την απουσια μου.
Τελος απο εμενα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Απογευματινή:
Πιπίνου 118 Όλγα και Άννα
Αγκύρας 12Β Σούζη και Τζένη
Φίλε μπορείς να περιγράψεις την Άννα;
Είναι μία που κάνει πολλά διαλείμματα από την δουλειά;
Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ποτέ για τα χαρακτηριστικά της

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ξερουμε αν δουλευει σημερα απογευμα η Ελενα πρωην Ροξυ στη Φυλης με το αδυνατο σωμα στο Κολωνου 27?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φίλε μπορείς να περιγράψεις την Άννα;
Είναι μία που κάνει πολλά διαλείμματα από την δουλειά;
Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ποτέ για τα χαρακτηριστικά της

Μιλφ καστανόξανθη με μαλλον πειραγμένα χείλια. Στήθος μεσαίο. Προσωπικά δεν είναι του γούστου μου αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom