μονο αυτες Φωκαιας 25 και καμια δεν ειναι ξανθια.
που τις ειδατε τις μαυρες ρε τυποι 2 φορες πηγα και ειχαν μια ασπρη αννυ που μοιαζει σα να παιρνει πρεζα
μονο αυτες Φωκαιας 25 και καμια δεν ειναι ξανθια.
Εμφανίστηκε για δύο ημέρες στη Βέργας και έφυγε λέγοντας ότι πάει να δουλέψει εκτός Αθήνας.
Όπως δείχνουν τα πράγματα,έφυγε και μάλλον δεν θα επιστρέψει.
1μιση ωρα μεσα στο δωματιο αναμονη?κριμα γινοταν χαμος με τη βερονικα.
την τελευταια φορα που την πηρα πληρωσα 60 για 30λεπτα και πριν απο μενα ειχε εναν που την ειχε κλεισει για 45λεπτα και αλλοι 2 απο 20ρικο κανονικο.
περιμενα 1μιση ωρα και ελεγα θα ρθει και θα ναι χωμα και εκλεγα τα 60 προκαταβολικα.
ηρθε και περασα σουπερ λες κ ημουν ο πρωτος πελατης της.
η αληθεια ειναι οτι η κοπελα με την εμφανιση, τη διαθεση και τις υπηρεσιες που προσεφερε ηταν για στουντιο με 50 απλο και 100 αναλ και οχι για 20ρικο.
απο οτι μου χε πει ειχε ξαναερθει ελλαδα πριν δυο χρονια (την θυματε κανεις γιατι δεν πηγαινα στα σπιτια τοτε) αρα μπορει να κανει κανα μεγαλο διαλειμα κ να ξαναρθει.
λιγο καιρο πριν να σταματησει τωρα παντως φαινοταν πολυ κουρασμενη ψυχολογικα σα να γυαλιζε το ματι της γι αυτο και δεν την προτιμουσα τελευταια
(δυστυχως εχω δει και αλλες κοπελες τωρα τελευταια ετσι.ειναι πολυ ζορι αυτη η δουλεια και οι κοπελες τα παιζουν μετα απο λιγο)
45 λεπτα αναμονη εγω με σαρα απο φιλλιπιδου μεταμεσονυχτια1μιση ωρα μεσα στο δωματιο αναμονη?
Η συγκεκριμένη έχει μια τάση να...αρρωσταίνει ή να παντρεύει,αυτές που της "φεύγουν"-πάλι καλά που δεν τις στέλνει και αδιάβαστες!!!
Η μεν Μαίρη δεν παντρεύτηκε (ακόμη),η δε Αθηνά είναι τόσο "άρρωστη" που προχθές τα "έσπαγε" στον Κιάμο!
Μετά έχει άδικο σε αυτά που γράφει ο φίλος psolaras78;
Τα εχουμε ξαναπει για την Βερόνικα,ειναι η καλύτερη με μεγαλη διαφορα απο ολες εκει στην φυλης και μην σ πω γενικα απο εμφανιση και υπηρεσίες.Τον τελευταίο καιρο μου ειχε πει οτι μπορει να το κλεινανε το μαγαζι γιατι δεν εβρισκαν κοπελα αλλη και η ιδια ειχε κουραστει.Δεν ειναι απο τα κοριτσια που θα δουλευουν συνεχεια θελει να φτιαξει νυχακια να βγαινει να ξεκουραζεται δεν ειναι σαν κατι αλλες που δουλεύουν 2βαρδιες συνεχομενα για πολυ καιρο.Για την αναμονη που λεγατε το λιγοτερο ηταν ν περιμενεις μισαωρο,εχει τυχει φορες που περιμενα και 1μιση ωρα οπως ο φιλος αλλα στα αρχιδια μ ουτε βιαζομουνα ουτε τιποτα και μετα τ ξςχνας ολα με τημ γαμησαρα.Που σ ειπε ακριβως οτι ειχε δουλεψει?Τωρα θα δειξει ο καιρος αν εχει φυγει η αν θα γυρισει.Περιεργο παντως γτ αυτος ο οικος εβγαζε τρελα φράγκακριμα γινοταν χαμος με τη βερονικα.
την τελευταια φορα που την πηρα πληρωσα 60 για 30λεπτα και πριν απο μενα ειχε εναν που την ειχε κλεισει για 45λεπτα και αλλοι 2 απο 20ρικο κανονικο.
περιμενα 1μιση ωρα και ελεγα θα ρθει και θα ναι χωμα και εκλεγα τα 60 προκαταβολικα.
ηρθε και περασα σουπερ λες κ ημουν ο πρωτος πελατης της.
η αληθεια ειναι οτι η κοπελα με την εμφανιση, τη διαθεση και τις υπηρεσιες που προσεφερε ηταν για στουντιο με 50 απλο και 100 αναλ και οχι για 20ρικο.
απο οτι μου χε πει ειχε ξαναερθει ελλαδα πριν δυο χρονια (την θυματε κανεις γιατι δεν πηγαινα στα σπιτια τοτε) αρα μπορει να κανει κανα μεγαλο διαλειμα κ να ξαναρθει.
λιγο καιρο πριν να σταματησει τωρα παντως φαινοταν πολυ κουρασμενη ψυχολογικα σα να γυαλιζε το ματι της γι αυτο και δεν την προτιμουσα τελευταια
(δυστυχως εχω δει και αλλες κοπελες τωρα τελευταια ετσι.ειναι πολυ ζορι αυτη η δουλεια και οι κοπελες τα παιζουν μετα απο λιγο)
Τα εχουμε ξαναπει για την Βερόνικα,ειναι η καλύτερη με μεγαλη διαφορα απο ολες εκει στην φυλης και μην σ πω γενικα απο εμφανιση και υπηρεσίες.Τον τελευταίο καιρο μου ειχε πει οτι μπορει να το κλεινανε το μαγαζι γιατι δεν εβρισκαν κοπελα αλλη και η ιδια ειχε κουραστει.Δεν ειναι απο τα κοριτσια που θα δουλευουν συνεχεια θελει να φτιαξει νυχακια να βγαινει να ξεκουραζεται δεν ειναι σαν κατι αλλες που δουλεύουν 2βαρδιες συνεχομενα για πολυ καιρο.Για την αναμονη που λεγατε το λιγοτερο ηταν ν περιμενεις μισαωρο,εχει τυχει φορες που περιμενα και 1μιση ωρα οπως ο φιλος αλλα στα αρχιδια μ ουτε βιαζομουνα ουτε τιποτα και μετα τ ξςχνας ολα με τημ γαμησαρα.Που σ ειπε ακριβως οτι ειχε δουλεψει?Τωρα θα δειξει ο καιρος αν εχει φυγει η αν θα γυρισει.Περιεργο παντως γτ αυτος ο οικος εβγαζε τρελα φράγκα
ναι φιλε μου ετσι ειναι λογικα η αννυ εσπασε γιατι οταν δουλευε εκει η Βερόνικα εκανε οτι ηθελε και μαλλον δεν αντεξε η αννυ και εφυγε κσι αυτη.Παντως το περιεργο ειναι γιατι να φυγει ενω πηγαινε πολυ καλα εβγαζε και τρελα λεφτα η Βερόνικα και ειχε κανει και την πελατεια της εδω με οτι συνεπάγεται.Ας ευχηθουμε να γυρισει αν και δυσκολοΣωστο.Και πολυ αντεξε η συγκεκριμενη.Αλλη εταιρη του καταστηματος,η Αννυ με τις βυζοτορπιλες,εξισου μουναρος και με καλες υπηρεσιες,εσπασε πολυ πιο γρηγορα.Και βεβαια αυτο φανηκε αμεσως στις υπηρεσιες που προσεφερε σε σχεση με την αρχικη της εικονα.
Καλώς ήρθε. Η συγκεκριμένη είναι ευγενική και φιλότιμη για αυτό έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστέςΚαλημέρα επιτρέψτε μου τον πρόλογο γιατί σήμερα για το Μεταξουργείο είναι μια ξεχωριστή μέρα αναγέννησης,γιορτής χαράς,μυσταγωγιας, αφήνουμε πίσω τις φολες άκυρες δοκιμές που σαν αποτέλεσμα είχαν απώλεια €ο και χρόνου.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είναι ξανά κοντά μας η Νατάσσα στο Κολωνου53
σημερα το απογευμα :
Επισης. Απο μεθαυριο επιστρεφει η μουναρα Ουκρανη μιλφ Αννα στο Ρευμουνδου 21 ανω