Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (24 μέλη και 316 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγω θυμαμαι στην κατοχή το 1968 !! Πηγαινα στα Βουρλα, στη Δραπετσωνα στον Πειραια στα δημοσια μπουρδελα, εκει εδωσα και το πρωτο μου ακαποτο τσιμπουκι τελειωτικο καταπιωτικο παρακαλω δινοντας στην κορασιδα μια χουφτα σταφιδες να ζεσταθει απο το κρυο !!!
Ε ρε εποχες τοτε....    :offtopic:

:kneel:
τυπε κανα γροσι δεν ειχες πανω σου να της δωσεις; :S :S :S

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έχω καιρό να κάνω αναγνωριστικό βόλτα μετάξι στη πρωινή βάρδια.. Έχω σκοπό να πάω αύριο.. Αν βρω κάτι βυζοπιαστη θα ενημερώσω.. Πρόχειρα θυμάμαι 2 αν τηρούν τα ωράρια τους.. Αλινα η βυζομιλφ Κολωνού 47 καθώς και η βυζοαντριαννα χοντρουλα βέβαια στο Ιάσωνος 46 μεσαίο..
Ωραίος φίλε γιατί αυτές οι δύο δεν μου κάνουν κου κου  :S :S :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όποιος δεν πιστεύει όσα γράφεις είναι γιδάκι; Όποιος γράφει παραμύθια και απαιτεί από τους άλλους να τα πιστεύουν τι είναι;

Δηλώνεις ότι η Βίκυ πονούσε στο γαμήσι αλλά με σένα μέσα της ανακάλυψε ξαφνικά τον εραστή των ονείρων της και έχυσε μαζί σου! Θα μπορούσα να το δεχτώ μόνον αν η Βίκυ είναι μαζοχίστρια! Από τις συνευρέσεις μου μαζί της δεν έχω κάποιο στοιχείο που να δείχνει κάτι τέτοιο. Γιατί να σε πιστέψω;

Αν υπάρχουν κάποιοι πελάτες που έχουν λόγους να πιστεύουν ότι η Βίκυ είναι μαζοχίστρια ας μας το πουν για να το γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η Βίκυ θα έχει την χρυσή ευκαιρεία να κερδίζει πολύ περισσότερα χρήματα προσφέροντας extra υπηρεσίες στους σαδιστές πελάτες της.
  Δεν απαίτησα από κανέναν να με πιστέψει ! Είπα απλά την εμπειρία μου···Μάλλον δεν πρέπει να λέω το πως περνάω από εδώ και πέρα....Αλλά εδώ ανταλλαγή εμπειριών δεν κάνουμε;με σκοπό να περνάμε καλά; Ότι είπα ήταν απλά μια εμπειρία και τα είπα και πολύ κομψά! Επίσης και άλλοι πιο παλιά έχουν πει πως πέρασαν πολύ καλά με την Βίκη!οταν την προτοπηρα  δεν μου κάνε τέτοια τώρα έγινε και χάρηκα και το μοιράστηκα μαζί σας!!οσο αναφορά το γιδάκια ... φιδάκια ήθελα να γράψω....Γιατί φιδίσιο είναι να λέει κάποιος την εμπειρία του και να πρόσβαλης αντί να σκέφτης αλλιώς και θετικά ! Εγώ τα λέω για να περνάνε και οι άλλοι καλά άμα ήταν θα τα κράταγα για πάρτυ μου ...επίσης και για τις φόλες λέω για να μην την πατήσουν συναγωνιστές !!!! Οποίος κατάλαβε κατάλαβε εγώ δεν ξανά αναφέρο τίποτα και δεν απολογούμε αλλά απλά ξεκαθαρίζο την θέση μου!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγω θυμαμαι στην κατοχή το 1968 !! Πηγαινα στα Βουρλα, στη Δραπετσωνα στον Πειραια στα δημοσια μπουρδελα, εκει εδωσα και το πρωτο μου ακαποτο τσιμπουκι τελειωτικο καταπιωτικο παρακαλω δινοντας στην κορασιδα μια χουφτα σταφιδες να ζεσταθει απο το κρυο !!!
Ε ρε εποχες τοτε....    :offtopic:

:kneel:
Σταφίδες; Έλα ρε τύπε; Ωραίες εποχές ζηλεύω!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

DARZANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
190
Πόντοι
0
Απόψε στη δεύτερη βάρδια

-Φυλής 54α Νικόλ,καστανή γλυκιά και μικρή,με γενικά καλό σωματάκι,έχει στρογγυλέψει στον κώλο.

-Φυλής 54 Τατιάνα,καστανή σχετικά ψηλή με λίγα και ωραία πιασίματα.

-Φυλής 56 Χριστίνα η ωραία πιπίνα,ψηλή και με ωραίο κορμί σε σαλονάρισμα γυμνή από πάνω και με μικροσκοπικό εσώρουχο από κάτω!

-Φυλής 66 Άννα,η γνωστή ξανθιά αεράτη,ωραία και ολοτσίτσιδη στο σαλόνι!

-Φυλής 72 Αρίνα,ξανθιά όμορφη,μικροσκοπική αλλά με καλό αδύνατο κορμί.

-Φυλής 61 Ρακέλ,μελαχρινή λατίνα μικρή,γλυκιά με ωραίο σωματάκι.
Μισέλ,στα ίδια χρώματα με τη Ρακέλ αλλά πιο γενικά πιο τροφαντή με γεμάτο στήθος και κωλάρα.

-Φυλής 65α Χριστίνα,μελαχρινή μικροσκοπική μικρή με γενικά καλό αδύνατο σώμα.

-Φυλής 65β Μπέλα,μελαχρινή τσουπωτή με ωραίες καμπύλες πιασίματα παντού γενικά ελκυστική.

-Φυλής 84α Σόνια,η γνωστή μελαχρινή με την κορμάρα στητό στήθος αψεγάδιαστο σύνολο και συνεχόμενα δωμάτια!

-Φυλής 71α Ντιάνα,μελαχρινή ωραία μικρούλα,με σώμα νορμάλ πολύ καλό.
Μάρα,μελαχρινή γεμάτο κορμί,γενικά προκλητική παρουσία παρά τις καμπύλες της.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και για τις δυο.

-Φωκαίας 17α Μιχαέλα,μελαχρινή με λίγα πιασίματα και με πολλά τατουάζ,γενικά καλή και προκλητική εμφάνιση με δικτυωτά κλπ κλπ.
Πάολα,καστανή μικρή με περίεργο κορμί,ψιλοακανόνιστο,γενικά δεν τη λες εντυπωσιακή απλά συμπαθητική περίπτωση.

-Φωκαίας 17β Τζένη,μελαχρινή πανύψηλη κοπέλα με κορμί λαμπάδα!
Κρίστυ,καστανόξανθη μικρούλα γλυκιά και αρκετά αδύνατη γενικά μικροσκοπική "έχανε" πολύ δίπλα στην Τζένη.

-Φωκαίας 25α Άννυ,η γνωστή καστανόξανθη καλό κορμί σιλικονάτο στήθος που το τόνιζε με ένα μαύρο κολλητό δικτυωτό,γενικά αδυνατισμένη.

-Φωκαίας 25β Μέγκυ,κοντή ξανθιά μιλφ αγριόφατσα με σχετικά κοντό μαλλί,με σώμα κανονικό προς το αδύνατο.

-Φιλιππίδου 11α Μαρία,ξανθιά γλυκιά,σώμα με ωραίες ταιριαστές καμπύλες.
Σίσυ,μελαχρινή κοντή τσιγγανοκατάσταση με αδύνατο κορμί πολύ μέτρια περίπτωση.

-Φιλιππίδου 11β Καίτη,Ρωσιδάκι αδύνατο γενικά αρκετά όμορφο και Αλεξία,μελαχρινή κοπέλα με πιασίματα γενικά γλυκιά αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Ναταλι ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 10 όροφος Σαμπρινα καστανή μαυριδερή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 20γ Μάγια μεκαχρινη κοντή λεπτή πιτσιρικά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην δεξιά κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β Ναόμι μαυρουλα με καστανοξανθο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α  Μαργαρίτα με κάστανο σκούρο μαλλί σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κολωνού 11α όροφος Ανίτα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδιά στο στομάχι και στο χέρι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 δεξιά Ζηνα καστανοξανθη κοπέλα με ωραίο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Ναόμι  μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Κατερίνα η μελαχρινή μιλφαρα με το μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Αντριανα  ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Κορινα ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος  Λιζα καστανή ψηλή μιλφ με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βικτόρια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Κατερίνα ξανθιά μιλφ με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22β  Κατερίνα ξανθό γκρανι με λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 & Περδικα όροφος Κάτια ξανθιά κοντη με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι και η Μπέμπα καστανοξανθη ψηλή χοντρή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 ισόγειο (νέο) Όλγα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο  σώμα 1.5αρι, με ελεύθερο στοματικό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Μάγκες , Κυριακή 16.09.2018 απόγευμα βέργας 3
πήρα μια ρωσόφωνη νέα, τη Λάνα , με ωραίο πρόσωπο
και πολύ γοητευτικό χαμόγελο, ψηλή και λεπτή
στυλ μοντελέ.
Ρώτησα πριν τον συναγωνιστή που έβγαινε και μου είπε
ότι είναι καλή μέσα και να την πάρω.
Πράγματι ήταν καλή μέσα, και κάβλα !
θα την ξαναπάρω σύντομα !

Έχει κάποια ομοιότητα με την Τζούλια

URL]]

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια..

τι πραμα η φυλής ρε παιδιά?

τα ιδια και τα ιδια

εκανα μια βόλτα μετα απο μήνες και ετσι οπως της άφησα,ετσι ειναι, η ιδιες, στης ίδιες βαρδιες

2-3 ξεχωρίζουν απο εμφάνιση αλλα οχι με τοπ υπηρεσίες..

πήρα την σάρα απο φυλης86β στο σαλόνι ευγενικές και η δυο

η σαρα μεσα πολυ βιαστική

ελευθερο στοματικο λενε εξω, μεσα πηγε να βαλει καποτα, της ειπα οτι ειμαι πεντακαθαρος και ξυρισμένος

δεν είπε οχι

μια πιπα βαρετη,χωρις τεχνη,βιαστική, μονο το κεφαλακι εβαζε και το εβγαζε

πεταξα ενα 20ρικο,υπηρεσίες επιπέδου μεταξουργειου

με ρωτησε απο που ειμαι,τι με κάνεις της λεω? για ρομανο ασπρο μου κανεις  :rolleyes:

εσυ απο που εισαι λεω? σκεφτεται 5-6 δευτερα ουγγαρια μου λεει

( καταλαβα λεω μεσα μου,απο κανα ελμπασαν η απο καμια μολδαβια θα ειναι)

πανε η ενδοξες εποχες αυτου του οίκου

δεν ειχε ποτε τιποτα φοβερες απο υπηρεσίες,αλλα ειχε τουλαχιστον όμορφες

θα ανεβάσω κριτική

μην πετάτε τα 20ρικα σας ετσι

εγω είμαι σταθερος πελάτης στο λιοσιων στο στουντιο 73
απλα της ψιλοβαρεθηκα εκει και ειπα να κανω μια σταση εδω

πιπες

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Ρε μαγκες...γιατι εχει να ανεβει κριτικη τοσες μερες στα μπουρδελα; Υπαρχει κανα θεμα στο συστημα;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα
Η βερονικα ποτε γυρνάει ρε μάγκες

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.209
Πόντοι
1.936

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Παιδιά ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύουν αυτη  την  βδομαδα πρωί απόγευμα Φώκαιας 25 ξέρετε υπάρχουν ακόμα ή έχουν φύγει?

P_Maze

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανείς πότε δουλεύει Η αθηνά από Φωκαίας 27?

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
Τέρμα η Αθηνά απο φωκαίας είναι προς αναζήτηση..

Nodarios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Ρε πεδες μιπος ξερή κανένας που δουλεβι η μαργο από βέργας 3?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom